Srbljanovicka o Baresicu...
Page 3 of 11
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Re: Srbljanovicka o Baresicu...
Bit će toga još, tu i tamo...i za Dom spremni, također.pizzon wrote:pa svaka proslava u hrvatskoj puna je ikonografije
ndh i ustaskih kapa. to pricaj nekom drugom.
Ta demokracija je, jebogati. Ne progoni se više ljude zbog verbalnog delikta.
Šta o tome misli srpska UDBA je nebitno za današnju hr populaciju.
Uostalom, i vi ste četnike službeno proglasili antifašistima, a za Hrvate i Bošnjake su obični koljači.
Vidiš, zbog toga se nismo posebno uzbuđivali...Vaša stvar, jelda.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Ovo te nitko ovdje nije razumio.pizzon wrote:bili su, ali su nazalost manjina u hrvatskoj.Eroo wrote:A Hrvati nisu bili...klap...klap...klap...pizzon wrote:bili, kmetovi i regruti, i da ginu za interese au monarhije.
svkako niste bili neko ko se pita, naprotiv.
srbija nije bila, jer nije postojala, ali su bili srbi !
Budi jasniji...
vrlo jednostavno, iako je hrvatska samostalna,
sve ovo se ne bi dogadjalo na ovakav nacin.
a posebno ne bi dopustili podizanje spomenika
teroristima.
Guest- Guest
Dijaspora je uobičajen izraz, a može i iseljeništvo, ako se misli na one koji su se odselili.bogomdani wrote:Ero..kaze se iseljenistvo kakva vrazja spora,qrc-plc..
Iseljenih je najmanje u dijaspori. Njihova djeca i unuci nisu iseljenici, je li tako? Tako je.
2016-07-22
E nije...Eroo wrote:Dijaspora je uobičajen izraz, a može i iseljeništvo, ako se misli na one koji su se odselili.bogomdani wrote:Ero..kaze se iseljenistvo kakva vrazja spora,qrc-plc..
Iseljenih je najmanje u dijaspori. Njihova djeca i unuci nisu iseljenici, je li tako? Tako je.
Guest- Guest
Hrvati ga imaju za heroja. Odlikovan je najvećim vojnim odlikovanjima.pizzon wrote:Eroo wrote:Ovo te nitko ovdje nije razumio.pizzon wrote:bili su, ali su nazalost manjina u hrvatskoj.Eroo wrote:A Hrvati nisu bili...klap...klap...klap...pizzon wrote:bili, kmetovi i regruti, i da ginu za interese au monarhije.
Budi jasniji...
teroristima.
Od toga je prošlo cca 24 godine. I vi se ga tobož tek sad sjetili?
Dete se pomirit s time, da vaše priče ne stižu niti do 1% hr ušiju.
Priče o zlim Hrvatima su vašoj politici zgodne jer su vam državu doveli
u bezizlaz. Vučić vam ima većinu u Parlamentu, ali ne sastavlja vlade,
pa čak vam obećaje nove izbore.Zašto? Zar to nije luda kuća, jebote?
2016-07-22
BB-8- Posts : 3678
2016-01-25
E je. Dajmo to reć 'vako...Hercegovci u Hercegovini su dijaspora, a kad se nađu u HR onda su iseljeništvo.bogomdani wrote:E nije...Eroo wrote:Dijaspora je uobičajen izraz, a može i iseljeništvo, ako se misli na one koji su se odselili.bogomdani wrote:Ero..kaze se iseljenistvo kakva vrazja spora,qrc-plc..
2016-07-22
e dobro,sa tim se mogu sloziti...trenutno mi svi zadaju sa balkana glavobolju,.urlaubali bi,slavili Oluju,ja masem parama,a nitko ne bi radio malo..Eroo wrote:E je. Dajmo to reć 'vako...Hercegovci u Hercegovini su dijaspora, a kad se nađu u HR onda su iseljeništvo.bogomdani wrote:E nije...Eroo wrote:Dijaspora je uobičajen izraz, a može i iseljeništvo, ako se misli na one koji su se odselili.bogomdani wrote:Ero..kaze se iseljenistvo kakva vrazja spora,qrc-plc..
Guest- Guest
Jebote, što si takav...Mi Bošnjacima za Bajram uvijek damo 3 dana slobodnog, da ljudi proslave. Ne lažem, bogami.bogomdani wrote:e dobro,sa tim se mogu sloziti...trenutno mi svi zadaju sa balkana glavobolju,.urlaubali bi,slavili Oluju,ja masem parama,a nitko ne bi radio malo..Eroo wrote:E je. Dajmo to reć 'vako...Hercegovci u Hercegovini su dijaspora, a kad se nađu u HR onda su iseljeništvo.bogomdani wrote:E nije...Eroo wrote:Dijaspora je uobičajen izraz, a može i iseljeništvo, ako se misli na one koji su se odselili.bogomdani wrote:Ero..kaze se iseljenistvo kakva vrazja spora,qrc-plc..
2016-07-22
nema,mora se raditi.,nemam niti ja beskonacnog urlauba..Eroo wrote:Jebote, što si takav...Mi Bošnjacima za Bajram uvijek damo 3 dana slobodnog, da ljudi proslave. Ne lažem, bogami.bogomdani wrote:e dobro,sa tim se mogu sloziti...trenutno mi svi zadaju sa balkana glavobolju,.urlaubali bi,slavili Oluju,ja masem parama,a nitko ne bi radio malo..Eroo wrote:E je. Dajmo to reć 'vako...Hercegovci u Hercegovini su dijaspora, a kad se nađu u HR onda su iseljeništvo.bogomdani wrote:E nije...Eroo wrote:
Dijaspora je uobičajen izraz, a može i iseljeništvo, ako se misli na one koji su se odselili.
Guest- Guest
Evo da ti cica objasni.Eroo wrote:Koga je ono ubio vaš veleslavljeni narodni heroj Žikica Jovanović Španac?pizzon wrote:oni sve to znaju, ko je on i sta je napravio i zasto.
zato ga i slave, njima je to ugodno, cin domoljublja.
samo ne znam sta bi bilo kad bi bilo, kako bi onda
kenjali ??
Oćeš li ti odgovoriti ili da ti ja pomognem?
Vidiš, iz istog zločinačkog legla je jučer osuđena dvojka.
Koga je ono ubio vaš veleslavljeni Gavrilo Princip?
Slavite li ga kao ubojicu ili kao heroja?
Zikica je terorista, jer je ubio 2 SRPSKA zandara u cilju uvodjenja komunisticke diktature (i posledicno bioloskog unistenja srpskog naroda usled odmazdi).
Gavrilo je heroj jer je ubio okupatorskog prestolonaslednika koji je protivpravno anektirao Bosnu.
Jasnije?
pizzon wrote:Eroo wrote:Ovo te nitko ovdje nije razumio.pizzon wrote:bili su, ali su nazalost manjina u hrvatskoj.Eroo wrote:A Hrvati nisu bili...klap...klap...klap...pizzon wrote:bili, kmetovi i regruti, i da ginu za interese au monarhije.
Budi jasniji...
teroristima.
PS:
Kao prvo to nema nikakve veze s vama.
Vaš problem je da nemate vladu, iako Vučić ima veliku većinu u Parlamentu.
Je li vam netko objasnio u čemu je kvaka? Nije.
Sami razmislite što bi mogao biti razlog, bolje nego da vam ja prevodim.
Drugo. Upravo ste otvorili 23. Poglavlje(odnosi se i na sudstvo, između ostalog) u svezi ulaska u EU:
Njemački sud je od vaše vlade tražio da im se dostave neka dokumentacija iz UDB-inog arhiva i to
niste učinili, a morali ste. Morali ste jer je takav zakon u EU, kojeg ste citirali prilikom otvaranja 23. Poglavlja.
I svega ovoga možete sami izvuć zaključke....Malo se stvari povežu međusobno i odmah bude jasnije
čemu služe ove dnevne izjave Nikolića, Vučića, Dačića i Vulina...
Služe ničemu, ali je dobro za usmjeravat ovčice u željenom smjeru...Onako, da se Vlasi ne dosjete.
2016-07-22
Stanojko wrote:Evo da ti cica objasni.Eroo wrote:Koga je ono ubio vaš veleslavljeni narodni heroj Žikica Jovanović Španac?pizzon wrote:oni sve to znaju, ko je on i sta je napravio i zasto.
kenjali ??
Oćeš li ti odgovoriti ili da ti ja pomognem?
Vidiš, iz istog zločinačkog legla je jučer osuđena dvojka.
Koga je ono ubio vaš veleslavljeni Gavrilo Princip?
Slavite li ga kao ubojicu ili kao heroja?
Zikica je terorista, jer je ubio 2 SRPSKA zandara u cilju uvodjenja komunisticke diktature (i posledicno bioloskog unistenja srpskog naroda usled odmazdi).
Gavrilo je heroj jer je ubio okupatorskog prestolonaslednika koji je protivpravno anektirao Bosnu.
Jasnije?
To je već prihvatljivo barem kao predmet za razgovor.
Primjedba: Gavrilo je ubio i predstolonaljednikovu noseću ženu. Spada li i to pod herojski čin?
Razumijem da mu je prestolonasljednik bio cilj, ali zašto i noseća žena?
Barešić i kolega mu nisu ni takli nikoga od uposlenika u ambasadi, a bili su u prilici...
Usput , pročitaj biografiju Rolovića...
I na kraju: Protiv sam svakog "solo" ubijanja, pa i onog Barešićevog. Pa i onog u ratu. Ali jbga, rat je rat.
2016-07-22
Znamo mi Hrvati da su ustaše budale, nacisti i zločinci. Znamo mi sve. I nama se gadi na njih i na same sebe kad ih moramo slaviti, pjevati o njima i dizati im spomenike.
Ali, mi smo u Europskoj Uniji i NATO. Nas su primili, a vas nisu. Primili su nas i pomagali kad smo bili još veće ustaše i radili najgora sranja.
Ne smijemo, znači, ništa mijenjati i moramo ostati takvi. Nije lako, ali tu smo, gdje smo.
Ali, mi smo u Europskoj Uniji i NATO. Nas su primili, a vas nisu. Primili su nas i pomagali kad smo bili još veće ustaše i radili najgora sranja.
Ne smijemo, znači, ništa mijenjati i moramo ostati takvi. Nije lako, ali tu smo, gdje smo.
crvenkasti-
2014-04-17
kolko se da iščitat vi ste imali izravni prijenos otkrivanja spomenika.... pohvalno šta drugo reć... jebo vas ko vas pa stvarno niste normalni.... pa kod nas ni tajne službe ne gledaju vaše informativne emisije a kamoli da običnjak potraži i upali bilo koji vaš program.... da nije vas par prečana sve obavještajno zanimljive pikanterije bi nam promakle......pizzon wrote:oni sve to znaju, ko je on i sta je napravio i zasto.
kenjali ??
to vise nije za sram, to zalosno, ja ih sve vise zalim,
zbog otrova koji instaliraju svojim pokolenjima.
2015-08-08
Mislite da je svim muslimanima drago što neki muslimani kolju i odsijecaju glave djeci? I većini od njih se to gadi.
Ali da bi imali podršku sa Zapada i iz Europske unije, moraju ih podržavati.
I kad će im poslije par godina reći da im podignu spomenik, morat će pristati.
crvenkasti-
2014-04-17
de nam ispričaj kak si ti izbjego susret sa onima iz 505.-e bužimske....crvenkasti wrote:Mislite da je svim muslimanima drago što neki muslimani kolju i odsijecaju glave djeci? I većini od njih se to gadi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Imaju probleme, ja ih razumijem...Vučić je totalno zaglibio.
Početak je imao dobar, ali je malo prebrzo skino janjeći kožuh...
Početak je imao dobar, ali je malo prebrzo skino janjeći kožuh...
Kritiziraj ti Darlu, a ne mene. Ona ti se rugala da se tvoja vojna postrojba iz Domovinskog rata zvala "podrepne muhe".
Ja sam dobar. Ja sam Hrvat. Ja volim ustaše.
crvenkasti-
2014-04-17
gdje si ti iščitao kritiku... ne vidim koji ti je problem da izneseš svoje dojmove iz situacije koje su se ondak odvijale a zasigurno bi svima bile zanimljive s obzirom da si bio autentični sudionik....crvenkasti wrote:Kritiziraj ti Darlu, a ne mene. Ona ti se rugala da se tvoja vojna postrojba iz Domovinskog rata zvala "podrepne muhe".
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 3 of 11 • 1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11
Page 3 of 11