Srbljanovicka o Baresicu...
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: Srbljanovicka o Baresicu...
kakvo protjerivanje s foruma...pa pozivamo vas na festu,a vi se nepristojno izvlacite ;)dzango wrote:Uz Barišića i Glavaša ubijanje i proterivanje Srba. Jebeš takav narod i državu.maggie13 wrote:nekom drugom prigodom,sad slavimo...8-)dzango wrote:E pravi se javili za durenje i patetisanje.maggie13 wrote:Kad ce prestat zaljenje,plakanje,durenje? :D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nema veze,smije se sad odozgo...cak i spomenik dobio :Ddzango wrote:Barišić se nije izvukao. Overili ga naši usred Hrvatske i to pod Tuđmanom.
2014-04-12
Bila drugostepena presuda?Eroo wrote:Je, prije par dana, samo se kod vas od prevelike olujne buke nije čulo.dzango wrote:NIje se oslobodio jer u presudi se jasno kaže da su ovi tvoji učestvovali u zločinačkom udruživanju sa Tuđmanom i političkim i vojnim vrhom HR. Jasno, glasno i najdirektije.Eroo wrote:Tuđman je neki dan oslobodio od te odgovornosti, a za one moje...ha, vidjet ćemo šta će bit konačni rezultat.dzango wrote:Hag je politički projekat i nije merodavan. Mada i tamo osudiše ove vaše iz HB za zločinačko udruživanje i to sa Tuđmanom. Tako da, Tuđman u Hagu, Barešić kod kuće. Isti kurac.Eroo wrote:
Da, u Haagu, posebno.
Nikad ne kukamo, niti druge okrivljujemo za svoje promašaje. ....Štaš, sila je sila, treba se u svemu tome snać.
Kod nas se slavi sa povodom i sa lepim razlogom. Ne slavi se ono što nije za slavlje.maggie13 wrote:kakvo protjerivanje s foruma...pa pozivamo vas na festu,a vi se nepristojno izvlacite ;)dzango wrote:Uz Barišića i Glavaša ubijanje i proterivanje Srba. Jebeš takav narod i državu.maggie13 wrote:nekom drugom prigodom,sad slavimo...8-)dzango wrote:E pravi se javili za durenje i patetisanje.maggie13 wrote:Kad ce prestat zaljenje,plakanje,durenje? :D
Misliš odozdo. Kakva država, takvi heroji i spomenici. Jebeš to kada se takvi kao Barišić i Stepinac smeju.maggie13 wrote:nema veze,smije se sad odozgo...cak i spomenik dobio :Ddzango wrote:Barišić se nije izvukao. Overili ga naši usred Hrvatske i to pod Tuđmanom.
Među-presuda.dzango wrote:Bila drugostepena presuda?Eroo wrote:Je, prije par dana, samo se kod vas od prevelike olujne buke nije čulo.dzango wrote:NIje se oslobodio jer u presudi se jasno kaže da su ovi tvoji učestvovali u zločinačkom udruživanju sa Tuđmanom i političkim i vojnim vrhom HR. Jasno, glasno i najdirektije.Eroo wrote:Tuđman je neki dan oslobodio od te odgovornosti, a za one moje...ha, vidjet ćemo šta će bit konačni rezultat.dzango wrote:
Hag je politički projekat i nije merodavan. Mada i tamo osudiše ove vaše iz HB za zločinačko udruživanje i to sa Tuđmanom. Tako da, Tuđman u Hagu, Barešić kod kuće. Isti kurac.
Nikad ne kukamo, niti druge okrivljujemo za svoje promašaje. ....Štaš, sila je sila, treba se u svemu tome snać.
Zašto sad-ne znam, pitajte Haag.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
eto,opet..da niste skrti mozda pa svasta izmisljate,da ne biste morali poklone donijeti..rekli smo da ne treba,samo dobra volja i srce za partijanje ;))dzango wrote:Kod nas se slavi sa povodom i sa lepim razlogom. Ne slavi se ono što nije za slavlje.maggie13 wrote:kakvo protjerivanje s foruma...pa pozivamo vas na festu,a vi se nepristojno izvlacite ;)dzango wrote:Uz Barišića i Glavaša ubijanje i proterivanje Srba. Jebeš takav narod i državu.maggie13 wrote:nekom drugom prigodom,sad slavimo...8-)dzango wrote:
E pravi se javili za durenje i patetisanje.
2014-04-12
odozgo,naravno...sutra slave i gore...nije to tvoja ekipa,jezik pregrizao ;@dzango wrote:Misliš odozdo. Kakva država, takvi heroji i spomenici. Jebeš to kada se takvi kao Barišić i Stepinac smeju.maggie13 wrote:nema veze,smije se sad odozgo...cak i spomenik dobio :Ddzango wrote:Barišić se nije izvukao. Overili ga naši usred Hrvatske i to pod Tuđmanom.
2014-04-12
Bože sačuvaj da je moja ekipa. Ja sa takvima u kafani ne bi seo za sto ni pod razno.maggie13 wrote:odozgo,naravno...sutra slave i gore...nije to tvoja ekipa,jezik pregrizao ;@dzango wrote:Misliš odozdo. Kakva država, takvi heroji i spomenici. Jebeš to kada se takvi kao Barišić i Stepinac smeju.maggie13 wrote:nema veze,smije se sad odozgo...cak i spomenik dobio :Ddzango wrote:Barišić se nije izvukao. Overili ga naši usred Hrvatske i to pod Tuđmanom.
maggie13 wrote:Kad ce prestat zaljenje,plakanje,durenje? :D
Ne znam što su im Dijagram i Tre radili, ali da ja tako cvilim bacio bi se sa zgrade...jebote muškarcina...jaki samo pred babama...
darth_vader-
2014-04-17
Aj prestanite cmoljiti.... neugodno mi zbog vas...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Aj prestanite cmoljiti.... neugodno mi zbog vas...
Ne diraj ih, pokušavaju se množiti. Kopiraju Šiptare....
Guest- Guest
ma,prave se hard to get...hoce da ih nagovaramo da dodju na proslavu,a jedva cekaju doci...:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Kad ce prestat zaljenje,plakanje,durenje? :D
Ne znam što su im Dijagram i Tre radili, ali da ja tako cvilim bacio bi se sa zgrade...jebote muškarcina...jaki samo pred babama...
2014-04-12
Ne znam za onog prvog ali za unog drugog pretpostavljam. BJ i tako.jasambrend wrote:maggie13 wrote:Kad ce prestat zaljenje,plakanje,durenje? :D
Poslaćemo vam one Arape sa granice. Oni imaju i vatromet za proslavu.maggie13 wrote:ma,prave se hard to get...hoce da ih nagovaramo da dodju na proslavu,a jedva cekaju doci...:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Kad ce prestat zaljenje,plakanje,durenje? :D
zadrzite ih slobodno,neka se navikavaju na novu domovinu...;Ddzango wrote:Poslaćemo vam one Arape sa granice. Oni imaju i vatromet za proslavu.maggie13 wrote:ma,prave se hard to get...hoce da ih nagovaramo da dodju na proslavu,a jedva cekaju doci...:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Kad ce prestat zaljenje,plakanje,durenje? :D
Znaci,nista od vas u gostima..:s
2014-04-12
Zadržali bi mi njih ali oni hoće u EU a naročito vole velike skupove i proslave. Veseo neki narod, voli i da zapeva i da zapuca. Prosto eksplodiraju od sreće.maggie13 wrote:zadrzite ih slobodno,neka se navikavaju na novu domovinu...;Ddzango wrote:Poslaćemo vam one Arape sa granice. Oni imaju i vatromet za proslavu.maggie13 wrote:ma,prave se hard to get...hoce da ih nagovaramo da dodju na proslavu,a jedva cekaju doci...:Djasambrend wrote:maggie13 wrote:Kad ce prestat zaljenje,plakanje,durenje? :D
znači kako onda tako i danas oni koji ugrožavaju sigurnost hrvatske države i usput špijuniraju za srbiju trebaju završiti ko tko... ti tulipanko slobodno dovrši....Sora wrote:Durekvic je bio pak njemacki spijunRegoč wrote:Ni blizu, Soro. Rolović je bio udbaš te nositelj nasilne i nedemokratske vlasti, da ne spominjemo da je Krležu koštao Nobelove nagrade. Đureković je žrtva terora nasilne i nedemokratske vlasti.
Krlezu ne petljaj u to
Durekovic je zrtva svojih spijunskih intriga i ugrozavanja sigurnosti drzave
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
samo im recite da ste vi na pragu eu...jedva vas cekaju tamo,cakvam i nagrade nude,samo da im ukazete cast pristupanjem..;Pdzango wrote:Zadržali bi mi njih ali oni hoće u EU a naročito vole velike skupove i proslave. Veseo neki narod, voli i da zapeva i da zapuca. Prosto eksplodiraju od sreće.maggie13 wrote:zadrzite ih slobodno,neka se navikavaju na novu domovinu...;Ddzango wrote:Poslaćemo vam one Arape sa granice. Oni imaju i vatromet za proslavu.maggie13 wrote:ma,prave se hard to get...hoce da ih nagovaramo da dodju na proslavu,a jedva cekaju doci...:Djasambrend wrote:
2014-04-12
ma bez brige smo mi kad su oni u pitanju ti islamdžije kad su bili mali plašilo ih se traktorijadom....po nevremenu usred ljeta.... ;)dzango wrote:Zadržali bi mi njih ali oni hoće u EU a naročito vole velike skupove i proslave. Veseo neki narod, voli i da zapeva i da zapuca. Prosto eksplodiraju od sreće.maggie13 wrote:zadrzite ih slobodno,neka se navikavaju na novu domovinu...;Ddzango wrote:Poslaćemo vam one Arape sa granice. Oni imaju i vatromet za proslavu.maggie13 wrote:ma,prave se hard to get...hoce da ih nagovaramo da dodju na proslavu,a jedva cekaju doci...:Djasambrend wrote:
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Posve normalno, Pavelić je ratni gubitnik, a Tito pobjednik. Federativna struktura s Bosherom, Crnom Gorom i Macedonijom kao federalnim jedinicama značila je slom ideje o jedinstvenoj srbskoj državi. Mada u doba Pucara i Jovanovića nije to toliko dolazilo do izražaja. A opet decentralizacija započinje s ustavom 63. i Rankovićevim padom 66. pa drukčije nije ni moglo biti.jastreb wrote:A pitaj malo velikosrbe tko ih je više sjebo,Tito ili Pavelić.
Kladim se da će Tito biti ne ispod 80%.
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Page 10 of 11