ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sve manje Europljana želi brak

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Go down

Sve manje Europljana želi brak  - Page 4 Empty Re: Sve manje Europljana želi brak

Post by dijagram 3/8/2016, 18:02

kolikog li upisa
jel ovo tudje il tvoje melkonja?
sve sam procitao jer fino pises:)

dijagram

2015-08-09

Back to top Go down

Sve manje Europljana želi brak  - Page 4 Empty Re: Sve manje Europljana želi brak

Post by Guest 3/8/2016, 18:04

Alaj si placete jedni drugima na ramenu. :)

Sve i da ste u pravu, to je igra po tim pravilima, igrajte!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by melkior 3/8/2016, 18:19

Najveća greška koju žene rade jest agresivni pokušaj brainwashing udara na onog kojeg je odabrala ili za kojeg misli da ima potencijala. Radi se od općenitih stavova o životu, pokušaju mijenjanja njegovog životnog stila, pokušaja odvajanja njega od njegovog duštva, u svakom smislu agresivnog nametanja sebe. Živjeti s takvom ženom je nemoguće. Ne kaže se uzalud: bolje biti dobro obješen nego loše oženjen.

Sam brak kao brak, kao institucija ili forma je nebitna. Kvalitetni ljudi, kvalitetne osobe kreiraju i kvalitetne dugoročne odnose bilo s kolegama na poslu, bilo s drugim ljudima iz svog okruženja: prijateljima, roditeljima, životinjama. Da, i ženama. S takvim osobama možeš bez greške skopiti poslovni ugovor, napiti se ko letva, služiti zatvor ili zajedno provesti ostatak života bez žaljenja. U braku ili izvan njega. S nekvalitetnim ljudima ne možeš ništa od svega navedenog, možda tek pijan provest jednu noć zajedno. A onda bježat glavom bez obzira. I to je to. Nije dakle, problem u braku kao braku, problem je u općoj degradaciji ljudskosti kao takve, na svim razinama, na svim poljima: kao poslodavca, kao bračnog ili životnog partnera, kao konzumenta ili kao ravnodušnog promatrača konkretnog nasilja i iživljavanja prema slabijem iz susjedstva, u školi, itd.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 3/8/2016, 18:20

dijagram wrote:kolikog li upisa
jel ovo tudje il tvoje melkonja?
sve sam procitao jer fino pises:)
Moj osobni stav temeljen na vlastitom iskustvu.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by melkior 3/8/2016, 18:41

melkior wrote:Sam brak kao brak, kao institucija ili forma je nebitna. Kvalitetni ljudi, kvalitetne osobe kreiraju i kvalitetne dugoročne odnose bilo s kolegama na poslu, bilo s drugim ljudima iz svog okruženja: prijateljima, roditeljima, životinjama. Da, i ženama. S takvim osobama možeš bez greške skopiti poslovni ugovor, napiti se ko letva, služiti zatvor ili zajedno provesti ostatak života bez žaljenja. U braku ili izvan njega. S nekvalitetnim ljudima ne možeš ništa od svega navedenog, možda tek pijan provest jednu noć zajedno. A onda bježat glavom bez obzira. I to je to. Nije dakle, problem u braku kao braku, problem je u općoj degradaciji ljudskosti kao takve, na svim razinama, na svim poljima: kao poslodavca, kao bračnog ili životnog partnera, kao konzumenta ili kao ravnodušnog promatrača konkretnog nasilja i iživljavanja prema slabijem iz susjedstva, u školi, itd.
Brak je samo vidljivi indikator svega onoga negativnoga što se događa u društvu, što se događa s ljudima. Ljudi su pukli kao kokice. Bez pozitivnog odnosa prema sebi i prema životu ne možeš gajiti ni pozitivne osjećaje ni pozitivne odnose prema drugima. Mudrost je voljeti jednostavne stvari, ne zanositi se niti se opterećivati (barem ne previše) vlastitim izgledom, poslom, zaradom, pokušavajući uhvatiti nametnutu (često iskrivljenu) sliku stvarnosti koju plasiraju mediji. U protivnom trujemo sebe i onemogućavamo vlastiti put razvitka. Pronaći vlastiti put, to je bit i suština postojanja, vlastiti put može i ne mora biti u braku, vlastiti put uopće ne mora imati veze s nametnutim društvenim zahtjevima. Ali za početak, moraš sam otkriti što želiš, umjesto provoditi život na način da živiš druge živote, tuđe neostvarene ambicije ili zadovoljavati nečije vječne frustracije.
melkior

2015-08-09

Back to top Go down

Post by neva 3/8/2016, 19:04

melkior wrote:Najveća greška koju žene rade jest agresivni pokušaj brainwashing udara na onog kojeg je odabrala ili za kojeg misli da ima potencijala. Radi se od općenitih stavova o životu, pokušaju mijenjanja njegovog životnog stila, pokušaja odvajanja njega od njegovog duštva, u svakom smislu agresivnog nametanja sebe. Živjeti s takvom ženom je nemoguće. Ne kaže se uzalud: bolje biti dobro obješen nego loše oženjen.
zato su najbolje virtualne youtube ljubavi
s njima uopće nema problema, samo čista romantika.. i lijepo živiš kao što si živio i prije :coffee
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2016, 19:17

Neve wrote:
zato su najbolje virtualne youtube ljubavi
s njima uopće nema problema, samo čista romantika.. i lijepo živiš kao što si živio i prije :coffee
najgore je kad takva virtualna cura prekine vezu, ne možeš doći do nje i uvjeriti ju u suprotno, prisiliti ju da se predomisli :(
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2016, 19:27

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 3/8/2016, 19:32

deda gulenist wrote:najgore je kad takva virtualna cura prekine vezu, ne možeš doći do nje i uvjeriti ju u suprotno, prisiliti ju da se predomisli :(
hm..da, to je malo nezgodno scratch
ali gledaj to s pozitivne strane: onda bar znaš da ništa ne možeš, pa ni ne pokušavaš nego se ubrzo premjestiš na neku drugu
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 3/8/2016, 19:35

kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

https://www.ex-iskon-pleme.com

Back to top Go down

Post by neva 3/8/2016, 19:39

jučer Britney, danas Taylor, Tiffany.. sutra neka nova :x
čista romantika i mašta, a sve bez problema i kompliciranja
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by neva 3/8/2016, 19:43

Kiki predlaže da se same pobrinemo za svoju sigurnost i da se naoružamo
biram pepper spray (po mogućnosti onaj za grizlije) i shocker, to mi izgleda najbolje
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by kic 3/8/2016, 19:45

Neve wrote:Kiki predlaže da se same pobrinemo za svoju sigurnost i da se naoružamo
biram pepper spray (po mogućnosti onaj za grizlije) i shocker, to mi izgleda najbolje

:tu

baš to dvoje bih preporučio, ok šoker je malo skuplji cca 500kn, ali mislim da bi to svatko trebao imati uza se, i paketić prve pomoći..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2016, 19:47

Neve wrote:Kiki predlaže da se same pobrinemo za svoju sigurnost i da se naoružamo

I za jedno i za drugo moras biti u dometu kretenu (ili kretenima).

Jedan bacac plamena ne bi bio zgorega. Ionako sto sve nemate po torbama, ne bi me zacudilo da uspijete ugurati jedan, onak, portabl :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by dijagram 3/8/2016, 19:49

Opet nasilje, ajmo na Siriju s onim militantima, epijem, i slicnima:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by jastreb 3/8/2016, 19:50

Skoro 70% moje generacije iz sr.škole je rastavito.

Razlozi?

Nov način života. Prerano stupanje u brak sa prvom školskom ljubavi. 

No po meni,glavni razlog je nedržanje do vlastite figure i izgleda. Ono,lik sa 20 godina bude maneken,a ondase zapusti,udeblja,postane ka trut,a ćud je ženska čudesna rabota.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by kic 3/8/2016, 19:52

kolerik wrote:

I za jedno i za drugo moras biti u dometu kretenu (ili kretenima).

Jedan bacac plamena ne bi bio zgorega. Ionako sto sve nemate po torbama, ne bi me zacudilo da uspijete ugurati jedan, onak, portabl :)

zato peper-spray, domet 3-5m..

ili suzavac, bolje..
kic
kic
Admin

Male
2014-04-10

Back to top Go down

Post by dijagram 3/8/2016, 19:53

jastreb wrote:Skoro 70% moje generacije iz sr.škole je rastavito.

Razlozi?

No po meni,glavni razlog je nedržanje do vlastite figure i izgleda. Ono,lik sa 20 godina bude maneken,a ondase zapusti,udeblja,postane ka trut,a ćud je ženska čudesna rabota.
Ima i toga, ima.
Il se opija po kaficima, pa kasnije na zidicu iza trgovine.
Ubije ih hedonizam.
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Guest 3/8/2016, 19:57

možete se i konzervativnije oblačiti, ne pokazivati kožu i ne provocirati hodajući same po kvartu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by jastreb 3/8/2016, 20:03

dijagram wrote:

Razlozi?

Ima i toga, ima.
Ubije ih hedonizam.
Ooooo,ja sam i dalje ko maneken. Nogometaš u mladosti,sportski tip,bauštelac...

Uostalom pitaj Soru kak izgledam.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by dijagram 3/8/2016, 20:05

jastreb wrote:
dijagram wrote:

Razlozi?

Ima i toga, ima.
Ubije ih hedonizam.
Ooooo,ja sam i dalje ko maneken. Nogometaš u mladosti,sportski tip,bauštelac...

Uostalom pitaj Soru kak izgledam.
hahaha, soru.
dobro nisi rekao pitaj mrak taritas:)
dijagram
dijagram

Male
2015-08-09

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

Back to top

- Similar topics