Sve manje Europljana želi brak
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sve manje Europljana želi brak
Ako otvorim blog stvorit cu novi alterantivni svemir a ako ne otvorim isto.
Najbolje da popijem koju pivcu dok ovako dubokoumno razmišljam.
Najbolje da popijem koju pivcu dok ovako dubokoumno razmišljam.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pojedi pileci batak
2014-04-14
PIjem karlovacko crno.
Našao sam dio koji me zanima i šta me zanima.
Sad cu to detaljno proucit.
Našao sam dio koji me zanima i šta me zanima.
Sad cu to detaljno proucit.
2014-04-11
In the physical plane, incarnated beings do not have reincarnative memory, this loss only affects the 10% embodied, on the other hand, the other 90% or thetan remembers all the previous experiences from past incarnations, obviously when you disembody, you will remember and you will have the 100% of the memories again. This is the law of reincarnation.
From the beginning, a spirit knows that his 10% will lose his reincarnative memory, every incarnation is a test, you know where you come from, but you don’t know where you go. During your incarnation your 90% or Higher-self will try to guide you and you ,as a 10% incarnated spirit, will have to choose using your own free will, perhaps you won’t listen because you could have roles of ego besides, most of the people don’t even know they have a Higher-self.
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2010/03/deja-vu.html
http://unveiledsecretsandmessagesoflight.blogspot.hr/2010/03/deja-vu.html
2014-04-11
Dva.RayMabus wrote:
Eon: Ne, uopće ne ... Kad alternativa fizički svemir je stvoren, to je uvijek isti duh koji će djelovati. To znači da je vaš Thetan je utjelovljena u vas u 10%, a na alternativnom svemiru je utjelovljen u drugoj 10% ...
Sugovornik: Sada sam razumio, moj Thetan više nije 90% duh, ali je 80% ... Je li to točno?
Eon: Točno, što ste stečen ideju savršeno.
Sugovornik: To je vrlo jasno ... Je li moj Thetan svjesni što drugi 10% radi?
Eon: Naravno. Da se razumijemo, vaš Thetan ima apsolutnu znanje o tome što H 1 i H 2 rade.
Sugovornik: Postoji li H 3?
Eon: Ne, postoje samo dva H, ali to može biti i do tri odluke, jer u protivnom duh će biti oslabljen.
Stvori dva.
2014-04-11
longi nema reinkarnacije,to je iluzija necistih sila
2014-04-14
Baš. Ko da je bitno šta ću ti odgovorit.Winter is coming wrote:longi nema reinkarnacije,to je iluzija necistih sila
2014-04-11
brak je nešto što su smislile žene kako bi vezale muškarce i oduzele im slobodu
Guest- Guest
deda gulenist wrote:brak je nešto što su smislile žene kako bi vezale muškarce i oduzele im slobodu
Nemoj se plašiti siguran si.
Guest- Guest
brak je uzvisena stvar,a uzvisene stvari zahtjevaju zrtvu
Winter is coming-
2014-04-14
svi koji su sretno oženjeni na mogu sami sebi priznati da su se zaj.....
Guest- Guest
Italian party announces exit from EU
02.08.2016 | Source:
What does Italy want instead EU sanctions extension?- See more at: http://www.pravdareport.com/news/world/europe/02-08-2016/135187-italy-0/#sthash.vTlOp0Y9.dpuf
02.08.2016 | Source:
Pravda.Ru
The Italian party Lega Nord is the first political force in the EU, which recognized Crimea's accession to Russia. Its leader, member of the EU Parliament Matteo Salvini said about Brussels' and Washington's dictate, terrorism threat from Libya, and how the Italians treat Brexit.
Today the party has 12 representatives in the Italian Senate, 14 in the Chamber of Deputies and 5 in the European Parliament. Leader of the Italian eurosceptics is quite popular in the country.
According to him, 'the British have recently showed that they don't accept the EU. Their choice is pragmatic and it responds to interests of the British state. They have escaped from bureaucratic monster in Brussels. When Lega Nord comes to power in Italy, we will instantly hold an Ital-exit referendum. And I'm sure that the majority of Italians will support country's leaving the EU'.
Salvini also pointed out that the Libyan catastrophe was caused by the European countries' policy. First of all, the French government and Barack Obama are to be blamed. Actually, the US directly influenced European politicians.
'The Italian government in its turn keeps uncontrollably receiving hundreds and thousands of migrants. We should follow Hungary and Austria, which closed their borders. However, the Italian PM Matteo Renzi listens to direct orders from Brussels and Washington, which leads to sorrowful and dramatic results for our country,' Salvini noted.
He added that the state of common well-being operates no more, Europe has economic crisis. It also affects the Italians' living standards, and thus the government should care of the Italians first of all, who have no work and means of livelihood.
'Italy is a country without political or financial sovereignty. What can the Italian government do, but for yield to dictation? If the next government keeps to sovereign policy, these issues will be actively discussed and the policy will be another one - it will meet the interests of the Italians,' the politician concluded.
Pravda.Ru
Read article on the Russian version of Pravda.Ru
What does Italy want instead EU sanctions extension?
2014-04-14
i nasle nekog tko ce im financirati zivot u dokolici...lagodno zivit..deda gulenist wrote:brak je nešto što su smislile žene kako bi vezale muškarce i oduzele im slobodu
Guest- Guest
longi zasto mrzis picku?
2014-04-14
2014-04-14
zene su postale svojeglave neposlusne,sto bi Longi rekao,preEmancipirane su
Guest- Guest
jebiga neka onda ozeni neku bulu
2014-04-14
ooo..naravno.,mi ne padamo vise na bacanje magle i zamucivanje ocitih odnosa bitvin zena i moškijah..ogolimo situaciju na brutalne cinjenice,a sto ostane,to je istina...Eva wrote:Deda i Sveti, masteri za žene
Guest- Guest
Mislim da se ne radi o tome, nego o narušenom prirodnom odnosu između muškarca i žene, a koji odgovara jedino ženama. S obzirom na to da su žene postale neprirodne, muškarci ne mogu igrati svoju prirođenu ulogu. Odnose među spolovima ne određuje biologija, već društvo i tehničke mogućnosti suvremenog doba. Evo jednostavan test privlačnosti žena: bi ste li radije odabrali zamotanu neemancipiranu bulu ili ovo:
Obratite pozornost na tekst u pjesmi. Btw, Tiffany Alvord je iznimka koja potvrđuje svu bijedu duševnog stanja zapadnog svijeta, uključujući i ženskog.
Neemancipirana bula nema slobodu ni volju. Za nju odluke donose otac, brat, kasnije muž. Neemancipiranoj buli nisu dozvoljeni ni osjećaji, ona ih nema, ona jednostavno nije osoba. Ona nije više od žive lutke na napuhavanje.Dokazano je da na žensku seksualnost daleko više utječe društvo i njegove norme nego sama biologija. Za razliku od muškog spola kojem generalno nikakve društvene konvencije niti zahtjevi morala ne znače ništa, ali su u mogućnostima svog seksualnog ponašanja daleko više ograničeni nego žene. Ne zbog društvenih normi već zbog striktne biologije. Muškarac je biće binarnog koda, funkcionira ili kao 1 ili kao 0. Ili jest ili nije, nema između. Problem zapadnih žena i zapadnog društva nije emancipacija žena, već nedostatak svjesnosti, odnosno samosvijesti. Samosvjesna, pametna i uspješna žena će se okružiti muškarcima, ne drugim ženama. Ona ima možda jednu dobru prijateljicu i to je to. Pametna žena zna da ima više koristi od muškaraca nego od drugih žena. Stoga se više nastoji svidjeti drugim muškarcima nego drugim ženama. Danas sam riknuo od smijeha kad mi je kolegica na poslu ispričala slučaj svoje bake, inače stare cure, koja je mijenjala godinu rođenja u matičnim knjigama kako bi se mogla udati. I uspjela je Suvremene žene misle da sve mogu same, a obično su okružene čoporom prijateljica kojima odbijaju muški rod. Pa ipak im se u izbor dečka miješaju i mama i još barem dvije prijateljice. Da bi se dečko svidio curi, mora se prethodno svidjeti čitavom njenom čoporu. Takvim odnosom žene unaprijed odbijaju svakog normalnog muškarca od sebe. Hoće li se žena udati ili neće, najviše ovisi o njenom pozitivnom stavu prema muškom rodu, ali i o pozitivnom stavu o sebi. Ako žena nije zadovoljna sobom, nema muškarca koji će moći udovoljiti njenim prohtjevima i kriterijima. Žene najčešće padnu kao žrtve vlastitog perfekcionizma kojim odbijaju sve oko sebe. Tlače one muškarce, ali još više tlače one sebe. U to sam se uvjerio previše puta i od takvih se žena najbolje maknuti, jer za njih što god učinio i koliko god se trudio - nikada nije dovoljno dobro. Na kraju odustaneš i pitaš se što ti je to uopće trebalo. Nema psihijatra koji im može pomoći da se oslobode svojih fiks ideja koje najviše štete njima samima.
Obratite pozornost na tekst u pjesmi. Btw, Tiffany Alvord je iznimka koja potvrđuje svu bijedu duševnog stanja zapadnog svijeta, uključujući i ženskog.
Neemancipirana bula nema slobodu ni volju. Za nju odluke donose otac, brat, kasnije muž. Neemancipiranoj buli nisu dozvoljeni ni osjećaji, ona ih nema, ona jednostavno nije osoba. Ona nije više od žive lutke na napuhavanje.Dokazano je da na žensku seksualnost daleko više utječe društvo i njegove norme nego sama biologija. Za razliku od muškog spola kojem generalno nikakve društvene konvencije niti zahtjevi morala ne znače ništa, ali su u mogućnostima svog seksualnog ponašanja daleko više ograničeni nego žene. Ne zbog društvenih normi već zbog striktne biologije. Muškarac je biće binarnog koda, funkcionira ili kao 1 ili kao 0. Ili jest ili nije, nema između. Problem zapadnih žena i zapadnog društva nije emancipacija žena, već nedostatak svjesnosti, odnosno samosvijesti. Samosvjesna, pametna i uspješna žena će se okružiti muškarcima, ne drugim ženama. Ona ima možda jednu dobru prijateljicu i to je to. Pametna žena zna da ima više koristi od muškaraca nego od drugih žena. Stoga se više nastoji svidjeti drugim muškarcima nego drugim ženama. Danas sam riknuo od smijeha kad mi je kolegica na poslu ispričala slučaj svoje bake, inače stare cure, koja je mijenjala godinu rođenja u matičnim knjigama kako bi se mogla udati. I uspjela je Suvremene žene misle da sve mogu same, a obično su okružene čoporom prijateljica kojima odbijaju muški rod. Pa ipak im se u izbor dečka miješaju i mama i još barem dvije prijateljice. Da bi se dečko svidio curi, mora se prethodno svidjeti čitavom njenom čoporu. Takvim odnosom žene unaprijed odbijaju svakog normalnog muškarca od sebe. Hoće li se žena udati ili neće, najviše ovisi o njenom pozitivnom stavu prema muškom rodu, ali i o pozitivnom stavu o sebi. Ako žena nije zadovoljna sobom, nema muškarca koji će moći udovoljiti njenim prohtjevima i kriterijima. Žene najčešće padnu kao žrtve vlastitog perfekcionizma kojim odbijaju sve oko sebe. Tlače one muškarce, ali još više tlače one sebe. U to sam se uvjerio previše puta i od takvih se žena najbolje maknuti, jer za njih što god učinio i koliko god se trudio - nikada nije dovoljno dobro. Na kraju odustaneš i pitaš se što ti je to uopće trebalo. Nema psihijatra koji im može pomoći da se oslobode svojih fiks ideja koje najviše štete njima samima.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
kolikog li upisa
jel ovo tudje il tvoje melkonja?
sve sam procitao jer fino pises:)
jel ovo tudje il tvoje melkonja?
sve sam procitao jer fino pises:)
dijagram-
2015-08-09
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kinezi sve manje stupaju u brak, vlast zabrinuta službenim podacima
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Sve manje ljudi želi električni automobil
» Manje od polovine Italijana želi ostati u EU
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Sve manje ljudi želi električni automobil
» Manje od polovine Italijana želi ostati u EU
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
Page 3 of 6