Sve manje Europljana želi brak
Page 2 of 6
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Sve manje Europljana želi brak
Uglavnom vi ste elektroni koji su umislili da su protoni.
Neutroni su tu samo da omoguce vezivanje dva ili više protona u jednu jezgru.
Proton nije ništa drugo nego li elektron koji se vrti oko svoje osi.
Cijela duhovnost se može objasniti pomocu vodika tj veze jednog elektrona koji je slobodan tj duša i drugog elektrona koji se vrti oko svoje osi pa je materija.
Sad se vi u braku vrtite oko druge osobe umjesto da je lijepo pošaljete u tri pm i oslobodite i sebe i nju.
Neutroni su tu samo da omoguce vezivanje dva ili više protona u jednu jezgru.
Proton nije ništa drugo nego li elektron koji se vrti oko svoje osi.
Cijela duhovnost se može objasniti pomocu vodika tj veze jednog elektrona koji je slobodan tj duša i drugog elektrona koji se vrti oko svoje osi pa je materija.
Sad se vi u braku vrtite oko druge osobe umjesto da je lijepo pošaljete u tri pm i oslobodite i sebe i nju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
I tako zasro ti jos jednu temu. Jel ti toplo u prsima? :)
Guest- Guest
Prije ce bit da vi nemate kapacitet za shvacanje onoga šta pišemMaximusDecimusMiridije wrote:I tako zasro ti jos jednu temu. Jel ti toplo u prsima? :)
Ako su tijela protoni a duše elektroni koji se vrte oko tih tijela a molekule se spajaju elektronima onda ocito je bitnija elektronska veza od protonske : seks , brak na papiru , materija tj lova.
2014-04-11
RayMabus wrote:Prije ce bit da vi nemate kapacitet za shvacanje onoga šta pišemMaximusDecimusMiridije wrote:I tako zasro ti jos jednu temu. Jel ti toplo u prsima? :)
Prije ce biti ipak da si zasro jos jednu temu :)
Guest- Guest
Otvorio sam je samo iz ovog razloga.MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:Prije ce bit da vi nemate kapacitet za shvacanje onoga šta pišemMaximusDecimusMiridije wrote:I tako zasro ti jos jednu temu. Jel ti toplo u prsima? :)
Prije ce biti ipak da si zasro jos jednu temu :)
Kvantna fizika
2014-04-11
Da mene stvarno zanima tematika braka kao takvoga onda bih otvarao ovakve teme :
http://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks/sitnice-su-bitne-jednostavni-nacini-na-koje-mozete-poboljsati-vasu-vezu/160721059
No ne zanima me.
To samo zanima isfrustrirane jadnice.
http://www.klix.ba/lifestyle/vezeiseks/sitnice-su-bitne-jednostavni-nacini-na-koje-mozete-poboljsati-vasu-vezu/160721059
No ne zanima me.
To samo zanima isfrustrirane jadnice.
2014-04-11
Jesam li reko da je ljepše dok nema manitoga Longija.
Predlažem par-nepar vožnju.
U parne dane dozvoliti mu pisanje,u neparne da bude u banu.
Predlažem par-nepar vožnju.
U parne dane dozvoliti mu pisanje,u neparne da bude u banu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Proucavam neke odnose ovih dana. Problem je šta znam otprilike šta ocu al ne znam tocno koji dio me zanima u toj cijelini kao dio slagalice. Ima veze sa željama na fizickoj ravni kao zarobljenosti duše. U biti me ne zanima brak i veza nego ovaj odnos.kic wrote:ali ipak reagiraš na te naslove i lijepiš ih tu? :D
2014-04-11
Da,ali za ograničenu.kic wrote:mislio sam da si ti za slobodu svima-
Osim toga kad se ta sloboda ne samo ograničava već i onemogućuje gospodinu Atlantisu,onda se Longija treba,ako ništa,malo ograničiti.
2014-04-22
Dobro,ali zašto se malo ne pusti i Atlantisa?kic wrote:pa ograničava se, tek se vratio s jednog bana..
it's a process..
2014-04-22
Pa ne trolaim ti na drugim temama. Otvorio sam sam ovu da mogu nešto trolati šta me zanima i šta istražujem a nemam dovoljni umni kapacitet da to odma zakljucim nego moram istraživat nešto oko kvantne fizike i alternativnih svijetova.jastreb wrote:Da,ali za ograničenu.kic wrote:mislio sam da si ti za slobodu svima-
Osim toga kad se ta sloboda ne samo ograničava već i onemogućuje gospodinu Atlantisu,onda se Longija treba,ako ništa,malo ograničiti.
2014-04-11
Jucer sam izmislio novi pojam : tunelarni svemir a oznacavao bi isto šta i lineralni samo ga tunelarni bolje oznacava jer je u tunelu svijest skucena.
Zatim pojam izbora pa ono kao imaš izbor pa A i B a u biti su izborI ....tj više.
Alterantivni svemiri tjh svemiri mogucnosti.
Brak se nameće tu kao tunelarni prikaz tj dogmatiziran : mora biti tako tako i tako neka dogma al u suštini zašto ?
Može biti svakako. ALternative. Izbori. Mogucnosti.
Zatim pojam izbora pa ono kao imaš izbor pa A i B a u biti su izborI ....tj više.
Alterantivni svemiri tjh svemiri mogucnosti.
Brak se nameće tu kao tunelarni prikaz tj dogmatiziran : mora biti tako tako i tako neka dogma al u suštini zašto ?
Može biti svakako. ALternative. Izbori. Mogucnosti.
2014-04-11
Entity that came to dialogue: Eon the Absolute
Interlocutor: There is another issue that I don’t fully understand and it’s about alternative universes, it was said that they last a bit… But don’t they last until the Big Crunch?
Eon: Not necessarily… you suddenly take a different decision from that you could have taken it and then you create an alternative universe. This alternative universe is going to be your new universe – that's going to be the original one – and the previous one is going to last minutes and then it disappears, because you have made a decision.
That is, if you make a decision, the alternative universes, of decisions not taken, last only moments. Do you understand?
Interlocutor: Yes, it’s clear…
Eon: Well, if you travel to the past and suddenly in the past you kill your biological grandfather, automatically, your father would not be born and neither would you… Then, you have created an alternative universe…
Interlocutor: On where I was not born…
Eon: Exactly, on where you were not born, but on this one you continue being…
Interlocutor: And that universe where I was born, can it last until the Big Crunch?
Eon: That's right; it can last up to the Big Crunch, but is not a universe of decisions but a universe of temporary travels, which is called "paradoxical universe"…
Then, there are two types of alternative universes, decisional alternative universes and paradoxical alternative universes.
Interlocutor: Continuing with the alternative universes…
Eon: There are alternative universes that are formed by the decisions of each individual… Only on this planet there are nearly 8 billion incarnated spirits, and each one, day after day, make a decision, there would be 8 billion alternative universes in each planet per day…
It is not that this escape from my control, because I can control all alternative universes being formed, but it makes no sense to have so many. Therefore, alternative universes that cease to be of importance automatically disappear, because their flames go off…
Interlocutor: When I disincarnate from an alternative universe, am I going to a spiritual alternative universe?
Eon: No, not at all… When an alternative physical universe is created, it’s always the same spirit which will act. This means that your Thetan is incarnated in you in a 10% and in the alternative universe it is incarnated in another 10%...
Interlocutor: Now I understood, my Thetan no longer is 90% spirit, but is 80% ... Is that correct?
Eon: Correct, you have gotten the idea perfectly.
Interlocutor: It’s very clear… Is my Thetan aware of what the other 10% is doing?
Eon: Of course. To make it clear, your Thetan has absolute knowledge of what H 1 and also H 2 are doing.
Interlocutor: Is there a H 3?
Eon: No, there are only two H, but it can be up to three decisions, because otherwise the spirit would be weakened.
2014-04-11
Entitet koji je došao na dijalog: Eon Apsolutni
Sugovornik: Postoji još jedan problem koji sam u potpunosti ne razumiju, a riječ je o alternativnim svemirima, rečeno je da su trajati malo ... ali ne traju sve do Big Crunch?
Eon: Ne nužno ... odjednom se drugačiji odluku od koje ste mogli su ga uzeti, a onda stvoriti alternativni svemir. Ovaj alternativni svemir će biti vaš novi svemir - koji će biti izvorno - a prethodna će trajati nekoliko minuta, a zatim nestaje, jer ste napravili odluku.
To jest, ako bi rješenje, alternativnih univerzuma, odluka ne poduzeti, posljednjih samo nekoliko trenutaka. Da li razumiješ?
Sugovornik: Da, to je jasno ...
Eon: Pa, ako ste na putovanju u prošlost i odjednom se u prošlosti ste ubili svoju biološku djed, automatski, tvoj otac ne bi se rodio, a niti bi ti ... Onda ste stvorili alternativni svemir ...
Sugovornik: Na kojem sam se rodio ...
Eon: Točno, na kojoj niste rođeni, ali na ovom jednom ti i dalje bude ...
Sugovornik: I to svemir u kojem sam se rodio, može trajati sve do Velikog Crunch?
Eon: To je u redu; to može trajati i do Big Crunch, ali nije svemir odluka, ali svemir privremenih putovanja, koji se zove "paradoksalno svemir" ...
Zatim, postoje dvije vrste alternativnih svemira, odlučivanja alternativne svemire i paradoksalnih alternativnim svemirima.
Sugovornik: Nastavak alternativnih svemira ...
Eon: Postoje alternativni svemiri koje su nastale odlukama svakog pojedinca ... samo na ovom planetu postoji gotovo 8 milijardi utjelovljenim duhovi, i svaki od njih, iz dana u dan, donijeti odluku, ne bi bilo 8 milijardi alternativni svemiri u svakoj planeti dnevno…
Nije da je to bijeg od moje kontrole, jer mogu kontrolirati svi alternativni svemiri se formira, ali to nema smisla da se toliko mnogo. Stoga, alternativni svemiri koji prestaje biti od značaja automatski nestati, jer su im plamen ugasiti ...
Sugovornik: Kad sam neinkarniranim iz alternativnog svemira, idem na duhovnu alternativnu svemiru?
Eon: Ne, uopće ne ... Kad alternativa fizički svemir je stvoren, to je uvijek isti duh koji će djelovati. To znači da je vaš Thetan je utjelovljena u vas u 10%, a na alternativnom svemiru je utjelovljen u drugoj 10% ...
Sugovornik: Sada sam razumio, moj Thetan više nije 90% duh, ali je 80% ... Je li to točno?
Eon: Točno, što ste stečen ideju savršeno.
Sugovornik: To je vrlo jasno ... Je li moj Thetan svjesni što drugi 10% radi?
Eon: Naravno. Da se razumijemo, vaš Thetan ima apsolutnu znanje o tome što H 1 i H 2 rade.
Sugovornik: Postoji li H 3?
Eon: Ne, postoje samo dva H, ali to može biti i do tri odluke, jer u protivnom duh će biti oslabljen.
Sugovornik: Postoji još jedan problem koji sam u potpunosti ne razumiju, a riječ je o alternativnim svemirima, rečeno je da su trajati malo ... ali ne traju sve do Big Crunch?
Eon: Ne nužno ... odjednom se drugačiji odluku od koje ste mogli su ga uzeti, a onda stvoriti alternativni svemir. Ovaj alternativni svemir će biti vaš novi svemir - koji će biti izvorno - a prethodna će trajati nekoliko minuta, a zatim nestaje, jer ste napravili odluku.
To jest, ako bi rješenje, alternativnih univerzuma, odluka ne poduzeti, posljednjih samo nekoliko trenutaka. Da li razumiješ?
Sugovornik: Da, to je jasno ...
Eon: Pa, ako ste na putovanju u prošlost i odjednom se u prošlosti ste ubili svoju biološku djed, automatski, tvoj otac ne bi se rodio, a niti bi ti ... Onda ste stvorili alternativni svemir ...
Sugovornik: Na kojem sam se rodio ...
Eon: Točno, na kojoj niste rođeni, ali na ovom jednom ti i dalje bude ...
Sugovornik: I to svemir u kojem sam se rodio, može trajati sve do Velikog Crunch?
Eon: To je u redu; to može trajati i do Big Crunch, ali nije svemir odluka, ali svemir privremenih putovanja, koji se zove "paradoksalno svemir" ...
Zatim, postoje dvije vrste alternativnih svemira, odlučivanja alternativne svemire i paradoksalnih alternativnim svemirima.
Sugovornik: Nastavak alternativnih svemira ...
Eon: Postoje alternativni svemiri koje su nastale odlukama svakog pojedinca ... samo na ovom planetu postoji gotovo 8 milijardi utjelovljenim duhovi, i svaki od njih, iz dana u dan, donijeti odluku, ne bi bilo 8 milijardi alternativni svemiri u svakoj planeti dnevno…
Nije da je to bijeg od moje kontrole, jer mogu kontrolirati svi alternativni svemiri se formira, ali to nema smisla da se toliko mnogo. Stoga, alternativni svemiri koji prestaje biti od značaja automatski nestati, jer su im plamen ugasiti ...
Sugovornik: Kad sam neinkarniranim iz alternativnog svemira, idem na duhovnu alternativnu svemiru?
Eon: Ne, uopće ne ... Kad alternativa fizički svemir je stvoren, to je uvijek isti duh koji će djelovati. To znači da je vaš Thetan je utjelovljena u vas u 10%, a na alternativnom svemiru je utjelovljen u drugoj 10% ...
Sugovornik: Sada sam razumio, moj Thetan više nije 90% duh, ali je 80% ... Je li to točno?
Eon: Točno, što ste stečen ideju savršeno.
Sugovornik: To je vrlo jasno ... Je li moj Thetan svjesni što drugi 10% radi?
Eon: Naravno. Da se razumijemo, vaš Thetan ima apsolutnu znanje o tome što H 1 i H 2 rade.
Sugovornik: Postoji li H 3?
Eon: Ne, postoje samo dva H, ali to može biti i do tri odluke, jer u protivnom duh će biti oslabljen.
2014-04-11
Ako otvorim blog stvorit cu novi alterantivni svemir a ako ne otvorim isto.
Najbolje da popijem koju pivcu dok ovako dubokoumno razmišljam.
Najbolje da popijem koju pivcu dok ovako dubokoumno razmišljam.
2014-04-11
Page 2 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Kinezi sve manje stupaju u brak, vlast zabrinuta službenim podacima
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Sve manje ljudi želi električni automobil
» Manje od polovine Italijana želi ostati u EU
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
» Projekcije za idućih 50 godina : Europljana će biti sve manje , 30% će biti starci
» Sve manje ljudi želi električni automobil
» Manje od polovine Italijana želi ostati u EU
» Lani rođeno čak dvije tisuće manje djece manje nego 2014.
Page 2 of 6