Madame boudoir (chat)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
vot d fak iz disfrakcija wrote:prckov wrote:baš razišljam kako, ima l išta date zanima a da još ne. znaśfrakcija wrote:zabavi me!prckov wrote:eno
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pjesmica o ljetuprckov wrote:
vot d fak iz dis
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
vruće kod vasfrakcija wrote:pjesmica o ljetuprckov wrote:
vot d fak iz dis
2014-04-19
mhmprckov wrote:vruće kod vasfrakcija wrote:pjesmica o ljetuprckov wrote:
vot d fak iz dis
2016-03-09
ajd ti meni ispričaj priču oprvom momkufrakcija wrote:mhmprckov wrote:vruće kod vasfrakcija wrote:pjesmica o ljetuprckov wrote:
vot d fak iz dis
2014-04-19
pa pričala sto puta.. mogu ti o prvim sentišima u babinoj sobi..skoro me herc strefio..ovo je biloprckov wrote:ajd ti meni ispričaj priču oprvom momkufrakcija wrote:mhmprckov wrote:vruće kod vasfrakcija wrote:pjesmica o ljetuprckov wrote:
vot d fak iz dis
i ovo..
2016-03-09
ajd pricaj
2014-04-19
om seoskom donžuanu.. treba snimit seriju neki tinejđerskuprckov wrote:ajd pricaj
2016-03-09
vidio sa stina da me baba natrala mlatit madrace na verandi..pa doletio sa ogromnim kazetofonom na baterije i upalio ove pjesme..učili sentiš..skoro sam umrla
2016-03-09
o tom plesu, ali daj malo iskrenog filingafrakcija wrote:om seoskom donžuanu.. treba snimit seriju neki tinejđerskuprckov wrote:ajd pricaj
2014-04-19
do tellfrakcija wrote:vidio sa stina da me baba natrala mlatit madrace na verandi..pa doletio sa ogromnim kazetofonom na baterije i upalio ove pjesme..učili sentiš..skoro sam umrla
2014-04-19
uvijek je koristio najjeftiniji sapun lahor-modri iz seoske zadruge..i ja mu se rugala.. ne zna on da sam ja godinama uzase imala plavi lahor i ugongavala se njime.prckov wrote:do tellfrakcija wrote:vidio sa stina da me baba natrala mlatit madrace na verandi..pa doletio sa ogromnim kazetofonom na baterije i upalio ove pjesme..učili sentiš..skoro sam umrla
2016-03-09
haha ona od skoriona je baš nako jebački čeznutljivafrakcija wrote:uvijek je koristio najjeftiniji sapun lahor-modri iz seoske zadruge..i ja mu se rugala.. ne zna on da sam ja godinama uzase imala plavi lahor i ugongavala se njime.prckov wrote:do tellfrakcija wrote:vidio sa stina da me baba natrala mlatit madrace na verandi..pa doletio sa ogromnim kazetofonom na baterije i upalio ove pjesme..učili sentiš..skoro sam umrla
2014-04-19
ma da..dobivao instrukcije od starijeg brata prča pa na meni sirotoj okušavao taktike.. nadobijao se batina..prckov wrote:haha ona od skoriona je baš nako jebački čeznutljivafrakcija wrote:uvijek je koristio najjeftiniji sapun lahor-modri iz seoske zadruge..i ja mu se rugala.. ne zna on da sam ja godinama uzase imala plavi lahor i ugongavala se njime.prckov wrote:do tellfrakcija wrote:vidio sa stina da me baba natrala mlatit madrace na verandi..pa doletio sa ogromnim kazetofonom na baterije i upalio ove pjesme..učili sentiš..skoro sam umrla
jednom sam skoro pustila da me poljubi, al me rođak spasija sa šufita u zadni tren.. nikad mu nisam oprostila..
2016-03-09
jeste se ikad poljubilifrakcija wrote:ma da..dobivao instrukcije od starijeg brata prča pa na meni sirotoj okušavao taktike.. nadobijao se batina..prckov wrote:haha ona od skoriona je baš nako jebački čeznutljivafrakcija wrote:uvijek je koristio najjeftiniji sapun lahor-modri iz seoske zadruge..i ja mu se rugala.. ne zna on da sam ja godinama uzase imala plavi lahor i ugongavala se njime.prckov wrote:do tellfrakcija wrote:vidio sa stina da me baba natrala mlatit madrace na verandi..pa doletio sa ogromnim kazetofonom na baterije i upalio ove pjesme..učili sentiš..skoro sam umrla
jednom sam skoro pustila da me poljubi, al me rođak spasija sa šufita u zadni tren.. nikad mu nisam oprostila..
Last edited by prckov on Wed 3 Aug - 17:25; edited 1 time in total
2014-04-19
prckov wrote:jeste se poljubilifrakcija wrote:ma da..dobivao instrukcije od starijeg brata prča pa na meni sirotoj okušavao taktike.. nadobijao se batina..prckov wrote:haha ona od skoriona je baš nako jebački čeznutljivafrakcija wrote:uvijek je koristio najjeftiniji sapun lahor-modri iz seoske zadruge..i ja mu se rugala.. ne zna on da sam ja godinama uzase imala plavi lahor i ugongavala se njime.prckov wrote:
do tell
dijagram-
2015-08-09
drito goredijagram wrote:prckov wrote:jeste se poljubilifrakcija wrote:ma da..dobivao instrukcije od starijeg brata prča pa na meni sirotoj okušavao taktike.. nadobijao se batina..prckov wrote:haha ona od skoriona je baš nako jebački čeznutljivafrakcija wrote:
uvijek je koristio najjeftiniji sapun lahor-modri iz seoske zadruge..i ja mu se rugala.. ne zna on da sam ja godinama uzase imala plavi lahor i ugongavala se njime.
2014-04-19
još uvijek na "to-do listi"prckov wrote:jeste se ikad poljubilifrakcija wrote:ma da..dobivao instrukcije od starijeg brata prča pa na meni sirotoj okušavao taktike.. nadobijao se batina..prckov wrote:haha ona od skoriona je baš nako jebački čeznutljivafrakcija wrote:uvijek je koristio najjeftiniji sapun lahor-modri iz seoske zadruge..i ja mu se rugala.. ne zna on da sam ja godinama uzase imala plavi lahor i ugongavala se njime.prckov wrote:
do tell
2016-03-09
jel ovo je pocetak frakine obratnice,..tko zna sto slijedi:)
dijagram-
2015-08-09
e onda ti tu listu slobodno bacifrakcija wrote:još uvijek na "to-do listi"prckov wrote:jeste se ikad poljubilifrakcija wrote:ma da..dobivao instrukcije od starijeg brata prča pa na meni sirotoj okušavao taktike.. nadobijao se batina..prckov wrote:haha ona od skoriona je baš nako jebački čeznutljivafrakcija wrote:
uvijek je koristio najjeftiniji sapun lahor-modri iz seoske zadruge..i ja mu se rugala.. ne zna on da sam ja godinama uzase imala plavi lahor i ugongavala se njime.
2014-04-19
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Page 41 of 50