Madame boudoir (chat)
Page 33 of 50
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
fata?prckov wrote:ma niśta posebno, napila se pa luduje, dobacuje fata i takofrakcija wrote:prcko što je bilo s glupom babom?.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
fata za kitu, pokazuje sise i oće da ja izvagam koja je težafrakcija wrote:fata?prckov wrote:ma niśta posebno, napila se pa luduje, dobacuje fata i takofrakcija wrote:prcko što je bilo s glupom babom?.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
pa kako si u takav klub dospio? a bidan..ponižavali te a?prckov wrote:fata za kitu, pokazuje sise i oće da ja izvagam koja je težafrakcija wrote:fata?prckov wrote:ma niśta posebno, napila se pa luduje, dobacuje fata i takofrakcija wrote:prcko što je bilo s glupom babom?.
2016-03-09
to je pab, nije klub, dośo po mene jedan da izađemo (što je čudo jer je oženjen ) i izaślifrakcija wrote:pa kako si u takav klub dospio?prckov wrote:fata za kitu, pokazuje sise i oće da ja izvagam koja je težafrakcija wrote:fata?prckov wrote:ma niśta posebno, napila se pa luduje, dobacuje fata i takofrakcija wrote:prcko što je bilo s glupom babom?.
a ova se privalila
2014-04-19
još ćeš peškat štagodprckov wrote:to je pab, nije klub, dośo po mene jedan da izađemo (što je čudo jer je oženjen ) i izaślifrakcija wrote:pa kako si u takav klub dospio?prckov wrote:fata za kitu, pokazuje sise i oće da ja izvagam koja je težafrakcija wrote:fata?prckov wrote:
ma niśta posebno, napila se pa luduje, dobacuje fata i tako
a ova se privalila
2016-03-09
ko će me poniżavat, nije to baš lakofrakcija wrote:pa kako si u takav klub dospio? a bidan..ponižavali te a?prckov wrote:fata za kitu, pokazuje sise i oće da ja izvagam koja je težafrakcija wrote:fata?prckov wrote:ma niśta posebno, napila se pa luduje, dobacuje fata i takofrakcija wrote:prcko što je bilo s glupom babom?.
2014-04-19
śta ti znači peškatfrakcija wrote:još ćeš peškat štagodprckov wrote:to je pab, nije klub, dośo po mene jedan da izađemo (što je čudo jer je oženjen ) i izaślifrakcija wrote:pa kako si u takav klub dospio?prckov wrote:fata za kitu, pokazuje sise i oće da ja izvagam koja je težafrakcija wrote:
fata?
a ova se privalila
2014-04-19
ulovit (ribu)prckov wrote:śta ti znači peškatfrakcija wrote:još ćeš peškat štagodprckov wrote:to je pab, nije klub, dośo po mene jedan da izađemo (što je čudo jer je oženjen ) i izaślifrakcija wrote:pa kako si u takav klub dospio?prckov wrote:
fata za kitu, pokazuje sise i oće da ja izvagam koja je teža
a ova se privalila
2016-03-09
haha baš ti fala, počastiti mene pavofrakcija wrote:ulovit (ribu)prckov wrote:śta ti znači peškatfrakcija wrote:još ćeš peškat štagodprckov wrote:to je pab, nije klub, dośo po mene jedan da izađemo (što je čudo jer je oženjen ) i izaślifrakcija wrote:
pa kako si u takav klub dospio?
a ova se privalila
2014-04-19
a i ti si s vrata častio damu koja ti je večer učinila pamtljivom.
2016-03-09
istina, piće joj jesam platiofrakcija wrote:a i ti si s vrata častio damu koja ti je večer učinila pamtljivom.
pita
2014-04-19
ona želi samo malo ljubavi i pažnje.prckov wrote:istina, piće joj jesam platiofrakcija wrote:a i ti si s vrata častio damu koja ti je večer učinila pamtljivom.
pita
2016-03-09
di su ostali, sve popadalo?
nije vrag da san i ja izmorija
2014-04-19
pa kad si se pojavio nastala je napeta situacija i svi su smišljali što da napišu..tako su spontano zaspali.prckov wrote:di su ostali, sve popadalo?
2016-03-09
ja joj pomoć ne mogufrakcija wrote:ona želi samo malo ljubavi i pažnje.prckov wrote:istina, piće joj jesam platiofrakcija wrote:a i ti si s vrata častio damu koja ti je večer učinila pamtljivom.
pita
2014-04-19
kako ne možeš? di je kršćanski duh? zašto joj nisi rekao idi u miru sestro i ne griješi više?prckov wrote:ja joj pomoć ne mogufrakcija wrote:ona želi samo malo ljubavi i pažnje.prckov wrote:istina, piće joj jesam platiofrakcija wrote:a i ti si s vrata častio damu koja ti je večer učinila pamtljivom.
pita
2016-03-09
to ko ja kad sa se prviput poljubio sa curom,frakcija wrote:pa kad si se pojavio nastala je napeta situacija i svi su smišljali što da napišu..tako su spontano zaspali.prckov wrote:di su ostali, sve popadalo?
umalo nisam pao i skotrljo se u jarak
2014-04-19
pa reko sam joj to izmedu redakafrakcija wrote:kako ne možeš? di je kršćanski duh? zašto joj nisi rekao idi u miru sestro i ne griješi više?prckov wrote:ja joj pomoć ne mogufrakcija wrote:ona želi samo malo ljubavi i pažnje.prckov wrote:istina, piće joj jesam platiofrakcija wrote:a i ti si s vrata častio damu koja ti je večer učinila pamtljivom.
pita
2014-04-19
ajde sestro slatka, umukni i lezi..prckov wrote:pa reko sam joj to izmedu redakafrakcija wrote:kako ne možeš? di je kršćanski duh? zašto joj nisi rekao idi u miru sestro i ne griješi više?prckov wrote:ja joj pomoć ne mogufrakcija wrote:ona želi samo malo ljubavi i pažnje.prckov wrote:
istina, piće joj jesam platio
pita
2016-03-09
vidi, oš ti smiritfrakcija wrote:ajde sestro slatka, umukni i lezi..prckov wrote:pa reko sam joj to izmedu redakafrakcija wrote:kako ne možeš? di je kršćanski duh? zašto joj nisi rekao idi u miru sestro i ne griješi više?prckov wrote:ja joj pomoć ne mogufrakcija wrote:
ona želi samo malo ljubavi i pažnje.
2014-04-19
ne od poljupca, izvrnula se cigla na kojojsam stajoprckov wrote:to ko ja kad sa se prviput poljubio sa curom,frakcija wrote:pa kad si se pojavio nastala je napeta situacija i svi su smišljali što da napišu..tako su spontano zaspali.prckov wrote:di su ostali, sve popadalo?
umalo nisam pao i skotrljo se u jarak
2014-04-19
Page 33 of 50 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50
Page 33 of 50