ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Francuzi na putu da zbrane islam na svom tlu

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Go down

Francuzi na putu da zbrane islam na svom tlu - Page 4 Empty Re: Francuzi na putu da zbrane islam na svom tlu

Post by Guest Tue 2 Aug - 10:17

Noor wrote:
Eva wrote:Znam ja. Porušiš sve džamije zapadno od Bospora, i mirna Bosna. Usput zabraniš dimije, nikabe, hidžabe, burke i sva ostala znakovlja islama, a isti staviš van zakona, znači njegovo prakticiranje je ilegalno. Sam treba zakonsku regulativnu riješit.

...i oni se poklope ušima, ha?

Bolje suzavcem i bojevom municijom, ak ne razumiju pisanu riječ.

Guest
Guest

Back to top Go down

Francuzi na putu da zbrane islam na svom tlu - Page 4 Empty Re: Francuzi na putu da zbrane islam na svom tlu

Post by Regoč Tue 2 Aug - 11:03

Eva wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:Odgovorni smo samo za to kaj smo papci pa im dozvoljavamo na europskom tlu njihovu religiju. Islam treba zabranit pa kome ne paše, vozi.
Tako je, na europskom tlu treba zabraniti sve što nije kršćanstvo i potaknuti sve kojima ne paše na putovanje u jednom pravcu.

Ne, samo islam. Kad si čul da je neki Kinez napravio pizdariju, ili hindus na europskom teritoriju, ak misliš da bi involviranje Židova s moje strane blo subjektivno? Also, gukni golube! Svi ostalu mogu živjet jer su im vjere kompatibilne s europskom kulturom, dok su sljedbenici posranika Muje, ipak zaostali u negdje 15. stoljeće i ne odgovoraju ukusu prosječnog Europljanina.
Naravno da sam pucao na židovstvo, jasno kao dan. B-) No, točno, svi koji dođu žive kao mi. Kineza razlikuješ zbog rase (sad, dobro, možda je Japanac, Korejac, Mongol...), ali načinom života i vrjednosnim sustavom uklapa se među nas. Uklapaju se i domaći muslimani. Ali ovi koji dolaze iz Azije i Afrike nisu dio našega svieta, niti to žele postati.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Regoč Tue 2 Aug - 11:05

Eva wrote:
Noor wrote:
Eva wrote:Znam ja. Porušiš sve džamije zapadno od Bospora, i mirna Bosna. Usput zabraniš dimije, nikabe, hidžabe, burke i sva ostala znakovlja islama, a isti staviš van zakona, znači njegovo prakticiranje je ilegalno. Sam treba zakonsku regulativnu riješit.

...i oni se poklope ušima, ha?

Bolje suzavcem i bojevom municijom, ak ne razumiju pisanu riječ.
U okviru demokratskoga sustava ovo se ne može provesti. Nužan je neki oblik privremene diktature, niz zločinah pa djelomična obnova demokracije, odnosno demokracija koja bi isključila ekstremizam općenito iz zaštite ljudskih pravah.

Male
2015-08-21

Back to top Go down

Post by Guest Tue 2 Aug - 11:32

abraham wrote:Mislim, ne znam posto je burek ili pecivo u Francuskoj ali mislim da je bolje nego sta ovaj jede govna. Francuska ce biti kalifat za 30 40 godina. Hamdulilallah. Kila mozga....

Pa ak budu letargični i pasivni kao Hrvati, koji su Bosnu, kolijevku hrvatstva, na tacni prepustili Mujagama, onda bu im domovina kalifat.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest Tue 2 Aug - 11:35

Regoč wrote:
Eva wrote:
Regoč wrote:
Eva wrote:Odgovorni smo samo za to kaj smo papci pa im dozvoljavamo na europskom tlu njihovu religiju. Islam treba zabranit pa kome ne paše, vozi.
Tako je, na europskom tlu treba zabraniti sve što nije kršćanstvo i potaknuti sve kojima ne paše na putovanje u jednom pravcu.

Ne, samo islam. Kad si čul da je neki Kinez napravio pizdariju, ili hindus na europskom teritoriju, ak misliš da bi involviranje Židova s moje strane blo subjektivno? Also, gukni golube! Svi ostalu mogu živjet jer su im vjere kompatibilne s europskom kulturom, dok su sljedbenici posranika Muje, ipak zaostali u negdje 15. stoljeće i ne odgovoraju ukusu prosječnog Europljanina.
Naravno da sam pucao na židovstvo, jasno kao dan. B-) No, točno, svi koji dođu žive kao mi. Kineza razlikuješ zbog rase (sad, dobro, možda je Japanac, Korejac, Mongol...), ali načinom života i vrjednosnim sustavom uklapa se među nas. Uklapaju se i domaći muslimani. Ali ovi koji dolaze iz Azije i Afrike nisu dio našega svieta, niti to žele postati.

Islam se uklapa samo u svoje pustinje, di se jebu, kolju, obezglavljuju, raznose, siluju i tak u krug 365 dana u godini. Goni sve tam, i Hasu i Karamarka i Tepavca i Ćorića pride.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming Tue 2 Aug - 12:55

i jedu kamilja govna...na zaru,specijalitet beduinskih plemena saudijske arabije

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by provocator Tue 2 Aug - 12:58

Noor wrote:ma, baš me zanima kako to misli sprovesti
I mene... Imaju "samo" šset milijuna muslimana na svom teritorju.

Male
2015-08-11

Back to top Go down

Post by Winter is coming Tue 2 Aug - 12:59

oni ce im "zabraniti" a ovi ce podviti rep i poslushati ih  cat

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 4 of 4 Previous  1, 2, 3, 4

Back to top

- Similar topics