Francuzi na putu da zbrane islam na svom tlu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Francuzi na putu da zbrane islam na svom tlu
Eroo wrote:Na destke puta sam ovdje napisao jednu istinu, koja je poznata u psihijatriji, a bome i u naučavanju jednog kršćanskog reda:
- Mržna nije suprotna strana ljubavi. Suprotnost ljubavi je strah. Strah je taj koji generira mržnju. Strah je sotonski proizvod,
zapravo sama sotona.
Dakle, prozvodnja straha polako i evidentno generira mržnju po Europi...Nitko ne zna što će biti konačni rezultat. Da je pameti, kao što je nema, ovaj trenutak bi se prestalo sa sijanjem straha po Europi...Bezumnicima ovo nema smisla objašnjavati.
Aj Mujo bolan ne seri
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ok ero, ja znam da je strah najveci generator svih zala ali ajde ti objasni kako to suzbiti, ljudi su izlozeni proizvodnji straha oduvjek, unutarnjim i vanjskim neprijateljima, religijskim razlikama, ineresnom propagandom i slicno, strah je danas jeben biznis za neke, ne govorim o horor filmovima,Eroo wrote:Na destke puta sam ovdje napisao jednu istinu, koja je poznata u psihijatriji, a bome i u naučavanju jednog kršćanskog reda:
- Mržna nije suprotna strana ljubavi. Suprotnost ljubavi je strah. Strah je taj koji generira mržnju. Strah je sotonski proizvod,
zapravo sama sotona.
Dakle, prozvodnja straha polako i evidentno generira mržnju po Europi...Nitko ne zna što će biti konačni rezultat. Da je pameti, kao što je nema, ovaj trenutak bi se prestalo sa sijanjem straha po Europi...Bezumnicima ovo nema smisla objašnjavati.
dovoljno je da otvoris bilo koje novine ili tv kanal da se na tebe obrusi sva sila propagande cega se trebas plasiti, odi u bilo koju crkvu, sinagogu, dzamiju, i tamo oni odradjuju svoju misju straha, cak i same religije su koncipirane na strahu, strah je sredstvo za postizanje nekijeh svojih agendi , uglavnom za porobljavanje ljudi, uci se od malih nogu, moj se ovog , boj se onog boj se kurca boj se palca,
ja se ne bojim nikog na ovom svijetu niti icega, ne mrzim nikog, nepodnosljivost generiram sam prema osobama koje su mi opozitne i za koje smatram da su smece, pa ipak me smeta i smatat ce me uvijek ako netko dojde u moj zivotni prostor i pocne uvodit svoja pravila, danasnji covjek ima na grbaci brdo strahova i uvjeren je da tako treba biti, e sad mu dolaze ovi koji jos hoce nametnut svoja pravila i strahove,
kamo to ide,
odgovor jednostavan, u sukob a sukob ce biti jeben
inace da je pameti bi se prestalo sijat strah, e pa nece ici ero, oni koji siju strah su pametni i oni imaju svoj interes u tom sijanju, cka i ako dojde do klanja oni ce profitirati, pametni su oni, nemaju pameti oni koji puse strah
ono što u Europi rade neki muslimani i muslimanski imigranti pokazuje da je strah opravdan i logičan, pitanje je samo kako će europske džave reagirati i kako misle zaštititi stanovništvo i zemlju od mora imigranata koji dolaze i onog što sa sobom donose
ali to sigurno neće napraviti dopuštanjem masovnog useljavanja Arapa, postavljanjem cvijeća, svijeća, plišanih medeka, ni nošenjem gumenih narukvica i majica s protestnim natpisima :/
ali to sigurno neće napraviti dopuštanjem masovnog useljavanja Arapa, postavljanjem cvijeća, svijeća, plišanih medeka, ni nošenjem gumenih narukvica i majica s protestnim natpisima :/
neva- Posts : 4367
2014-04-12
Suprotnost mržnji nije ljubav, to stoji, ali nije ni strah. Suprotnost mržnji, a i ljubavi, je ravnodušnost. Ljubav i mržnja snažne su emocije (suprotnoga predznaka, istina), a suprotnost im je izostanak ikakvih emocija.
Neće moći. Mnogi smo dali riječ da ćemo braniti Jugu i bratstvo i jedinstvo pa smo je s guštom razbucali čim se pružila prilika.udba wrote:zašto?Noor wrote:udba wrote:Potpisima o lojalnosti, tako nešto je bilo u Hrvatskoj devedesetih.Noor wrote:ma, baš me zanima kako to misli sprovesti
nemoguće i ende.
Dajem časnu pionirsku riječ da neću raznijeti ni sebe ni svoje bližnje, štititi svoju francusku domovinu i prokazati za financijsku naknadu svakog onog tko bude djelovao protiv zajednice francuskih naroda i narodnosti. Neću voziti sladoled brže od 40 km na sat niti pucati što od muke što od kalašnjikova. Neću padati u depresiju niti šatajznam....
tko ne potpiše, ljetovanje na golom.
Riječ ne vrijedi po pizde ladne vode.
danni1-
2014-04-16
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/francuska-od-decembra-zatvoreno-20-dzamijaEva wrote:
"Moramo biti, i jesmo, nemilosrdni prema svima onima koji zagovaraju mržnju i nasilje. Religijski objekti koji pružaju utočište tim džihadističkim propovjednicima bit će sistemski zatvoreni. Ukoliko su ti propovjednici strani državljani, bit će deportirani", oštro zaključuje Valls.
Eroo- Posts : 78952
2016-07-22
Nešto ti je tu u suprotnosti.Regoč wrote:Suprotnost mržnji nije ljubav, to stoji, ali nije ni strah. Suprotnost mržnji, a i ljubavi, je ravnodušnost. Ljubav i mržnja snažne su emocije (suprotnoga predznaka, istina), a suprotnost im je izostanak ikakvih emocija.
Ljubav i strah su suprotnog predznaka i ne ljubav i mržnja.
Tamo di ljubav stanuje nema straha i vice versa.
2016-07-22
Ali istovremeno ne možemo reći da nismo i mi suodgovorni za ono što se danas događa u muslimanskom svijetu.Neve wrote:ono što u Europi rade neki muslimani i muslimanski imigranti pokazuje da je strah opravdan i logičan, pitanje je samo kako će europske džave reagirati i kako misle zaštititi stanovništvo i zemlju od mora imigranata koji dolaze i onog što sa sobom donose
Netko činjenjem, a netko nečinjenjem... ali da jesmo suodgovorni-jesmo.
2016-07-22
Odgovorni smo samo za to kaj smo papci pa im dozvoljavamo na europskom tlu njihovu religiju. Islam treba zabranit pa kome ne paše, vozi.
Guest- Guest
I u 20-tom stoljeću rješavali su se slični zadaci.Noor wrote:jastreb wrote:Vladika Danilo,a nešto poslije i Crni Đorđije to su sproveli bez nekih većih problema.Eva wrote:Kad se ima volje, nema nemogućih zadataka.
Jesu...u 17. st. kad su glave frcale ko tikve.
Vidjet ćemo....
Zabranjuju se ii puno bezazlenije stvari od Pejgamberova nauka.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ne, ljubav i mržnja iskazuju snažan osjećajan odnos naspram nekoga kojim se iskazuju privrženost ili odbojnost. Strah je osjećaj koji ukazuje na želju da se odmaknemo ili pobjegnemo od nekoga, a, ako se uspijemo organizirati, i da otklonimo uzrok straha. Strah također može biti različita intenziteta, a u svom krajnjem obliku prelazi u paniku.Eroo wrote:Nešto ti je tu u suprotnosti.Regoč wrote:Suprotnost mržnji nije ljubav, to stoji, ali nije ni strah. Suprotnost mržnji, a i ljubavi, je ravnodušnost. Ljubav i mržnja snažne su emocije (suprotnoga predznaka, istina), a suprotnost im je izostanak ikakvih emocija.
Ljubav i strah su suprotnog predznaka i ne ljubav i mržnja.
Tamo di ljubav stanuje nema straha i vice versa.
Tako je, na europskom tlu treba zabraniti sve što nije kršćanstvo i potaknuti sve kojima ne paše na putovanje u jednom pravcu.Eva wrote:Odgovorni smo samo za to kaj smo papci pa im dozvoljavamo na europskom tlu njihovu religiju. Islam treba zabranit pa kome ne paše, vozi.
Regoč wrote:Tako je, na europskom tlu treba zabraniti sve što nije kršćanstvo i potaknuti sve kojima ne paše na putovanje u jednom pravcu.Eva wrote:Odgovorni smo samo za to kaj smo papci pa im dozvoljavamo na europskom tlu njihovu religiju. Islam treba zabranit pa kome ne paše, vozi.
Treba, a šta ako neće htjet?
Guest- Guest
Mislim, ne znam posto je burek ili pecivo u Francuskoj ali mislim da je bolje nego sta ovaj jede govna. Francuska ce biti kalifat za 30 40 godina. Hamdulilallah. Kila mozga....
2014-04-14
Ne znam, pitaj Živanu, ona je počela sa zabranama vjerah i izgonima.Noor wrote:Regoč wrote:Tako je, na europskom tlu treba zabraniti sve što nije kršćanstvo i potaknuti sve kojima ne paše na putovanje u jednom pravcu.Eva wrote:Odgovorni smo samo za to kaj smo papci pa im dozvoljavamo na europskom tlu njihovu religiju. Islam treba zabranit pa kome ne paše, vozi.
Regoč wrote:Ne znam, pitaj Živanu, ona je počela sa zabranama vjerah i izgonima.Noor wrote:Regoč wrote:Tako je, na europskom tlu treba zabraniti sve što nije kršćanstvo i potaknuti sve kojima ne paše na putovanje u jednom pravcu.Eva wrote:Odgovorni smo samo za to kaj smo papci pa im dozvoljavamo na europskom tlu njihovu religiju. Islam treba zabranit pa kome ne paše, vozi.
nije samo eva..i ja sam to rekla...samo nitko ne zna odgovor na pitanje kako
Guest- Guest
Znam ja. Porušiš sve džamije zapadno od Bospora, i mirna Bosna. Usput zabraniš dimije, nikabe, hidžabe, burke i sva ostala znakovlja islama, a isti staviš van zakona, znači njegovo prakticiranje je ilegalno. Sam treba zakonsku regulativnu riješit.
Guest- Guest
Eva wrote:Znam ja. Porušiš sve džamije zapadno od Bospora, i mirna Bosna. Usput zabraniš dimije, nikabe, hidžabe, burke i sva ostala znakovlja islama, a isti staviš van zakona, znači njegovo prakticiranje je ilegalno. Sam treba zakonsku regulativnu riješit.
...i oni se poklope ušima, ha?
Guest- Guest
Regoč wrote:Tako je, na europskom tlu treba zabraniti sve što nije kršćanstvo i potaknuti sve kojima ne paše na putovanje u jednom pravcu.Eva wrote:Odgovorni smo samo za to kaj smo papci pa im dozvoljavamo na europskom tlu njihovu religiju. Islam treba zabranit pa kome ne paše, vozi.
Ne, samo islam. Kad si čul da je neki Kinez napravio pizdariju, ili hindus na europskom teritoriju, ak misliš da bi involviranje Židova s moje strane blo subjektivno? Also, gukni golube! Svi ostalu mogu živjet jer su im vjere kompatibilne s europskom kulturom, dok su sljedbenici posranika Muje, ipak zaostali u negdje 15. stoljeće i ne odgovoraju ukusu prosječnog Europljanina.
Guest- Guest
Noor wrote:Eva wrote:Znam ja. Porušiš sve džamije zapadno od Bospora, i mirna Bosna. Usput zabraniš dimije, nikabe, hidžabe, burke i sva ostala znakovlja islama, a isti staviš van zakona, znači njegovo prakticiranje je ilegalno. Sam treba zakonsku regulativnu riješit.
...i oni se poklope ušima, ha?
Bolje suzavcem i bojevom municijom, ak ne razumiju pisanu riječ.
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Napuhanko na svom mjestu
» drugo oko u glavi na putu u EU
» Lepenka na putu za ludaru
» Senf na putu bez povratka...
» Napuhanko na svom mjestu
» drugo oko u glavi na putu u EU
» Lepenka na putu za ludaru
» Senf na putu bez povratka...