Nakon 450 godina na pragu ponovo iste bitke, Mađari i Hrvati vs najezda Islama
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Nakon 450 godina na pragu ponovo iste bitke, Mađari i Hrvati vs najezda Islama
Pa dlakave valjda. A kakve si ti druge mislio?Regoč wrote:Kakve Srbe?jastreb wrote:Budale. A na Srbe su zaboravili.
Of.Fender- Posts : 274
2016-07-24
Re: Nakon 450 godina na pragu ponovo iste bitke, Mađari i Hrvati vs najezda Islama
One što su sa Sulejmanom ratovali protiv Hrvatah i Mađarah. Iako, i ti su bili dlakavi, ako ne prirodno, ono od kožuhah i šubarah.Of.Fender wrote:Pa dlakave valjda. A kakve si ti druge mislio?Regoč wrote:Kakve Srbe?jastreb wrote:Budale. A na Srbe su zaboravili.
Misliš po onoj Hijavatinoj devizi: - Dokon pop i jariće krsti! Imam špulijus da se on i profesionalno bavi nekom vrstom potrošnog humora ;)Regoč wrote:Ne znam, ali nikad se nisam nasmijao ni na jednu komediju kao na njegove upise pa pretpostavljam da dangubi ovdje umjesto da zarađuje na sitkomima bez nasnimljenoga smieha.Of.Fender wrote:Pa otkud znaš da već i nije? Tip je bez konkurecije najduhovitiji forumaš u ovoj žabokrečini od ek-ser Iskona. Zato valjda i ono unjkavo dosadnjikalo od boya čmarčelusa toliko zazire od njega ;PRegoč wrote:Kad ti tratiš vrieme po forumu umjesto da pišeš scenarije. Prekidaj, gasi internet i pali Word pa tipkaj. Dobro, možeš i usporedno ako ovdje nalaziš nadahnuće.udba wrote:Čekamo da snime Srbi, oni uvijek rade bolje filmove.
Last edited by Of.Fender on 1/8/2016, 15:32; edited 1 time in total
2016-07-24
Pa klin se klinom izbija, vele...Regoč wrote:One što su sa Sulejmanom ratovali protiv Hrvatah i Mađarah. Iako, i ti su bili dlakavi, ako ne prirodno, ono od kožuhah i šubarah.Of.Fender wrote:Pa dlakave valjda. A kakve si ti druge mislio?Regoč wrote:Kakve Srbe?jastreb wrote:Budale. A na Srbe su zaboravili.
2016-07-24
Ufam se u asilu i regoca.
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:Ufam se u asilu i regoca.
Guest- Guest
Jebi ga, osmina krvi u mojim venama je mađarska.kofein wrote:dijagram wrote:Ufam se u asilu i regoca.
Možda, ali ovdje je nenadmašan.Of.Fender wrote:Misliš po onoj Hijavatinoj devizi: - Dokon pop i jariće krsti! Imam špulijus da se on i profesionalno bavi nekom vrstom potrošnog humora ;)Regoč wrote:Ne znam, ali nikad se nisam nasmijao ni na jednu komediju kao na njegove upise pa pretpostavljam da dangubi ovdje umjesto da zarađuje na sitkomima bez nasnimljenoga smieha.Of.Fender wrote:Pa otkud znaš da već i nije? Tip je bez konkurecije najduhovitiji forumaš u ovoj žabokrečini od ek-ser Iskona. Zato valjda i ono unjkavo dosadnjikalo od boya čmarčelusa toliko zazire od njega ;PRegoč wrote:Kad ti tratiš vrieme po forumu umjesto da pišeš scenarije. Prekidaj, gasi internet i pali Word pa tipkaj. Dobro, možeš i usporedno ako ovdje nalaziš nadahnuće.udba wrote:Čekamo da snime Srbi, oni uvijek rade bolje filmove.
Regoč wrote:Jebi ga, osmina krvi u mojim venama je mađarska.kofein wrote:dijagram wrote:Ufam se u asilu i regoca.
:)
Guest- Guest
Jedna osmina, da su barem dvije senaestine:)Regoč wrote:Jebi ga, osmina krvi u mojim venama je mađarska.kofein wrote:dijagram wrote:Ufam se u asilu i regoca.
dijagram-
2015-08-09
svi kod ocnog, samo sto nije pocelo a oni,...ovako, razroki, kratkovidi :)kofein wrote:dijagram wrote:Ufam se u asilu i regoca.
dijagram-
2015-08-09
Ma nema ti, moj brale, do tridesetdruginki.dijagram wrote:Jedna osmina, da su barem dvije senaestine:)Regoč wrote:Jebi ga, osmina krvi u mojim venama je mađarska.kofein wrote:dijagram wrote:Ufam se u asilu i regoca.
2016-07-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nakon 40 godina ekipa "Vlaka u snijegu" ponovo na okupu
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» TRIBINA U GRUDAMA: BiH je debelo na pragu onoga što se događalo u Jugoslaviji krajem 80-ih godina prošlog stoljeća
» BiH otkazala dolazak na sastanka Nesvrstanih u Beogradu u povodu proslave obljetnice 60 godina iste
» Hrvati , narod koji nestaje : u 16 godina nestale su 32 škole sa po 800 učenika.A najgore nas čeka za deset godina.
» MOJ ŽIVOT NAKON PANTOVČAKA: NEĆE SE VRATITI U HDZ, A URED ĆE JOJ BITI U VISOKOJ Oproštajni razgovor s Kolindom Grabar-Kitarović nakon 5 godina mandata
» TRIBINA U GRUDAMA: BiH je debelo na pragu onoga što se događalo u Jugoslaviji krajem 80-ih godina prošlog stoljeća
» BiH otkazala dolazak na sastanka Nesvrstanih u Beogradu u povodu proslave obljetnice 60 godina iste
Page 2 of 2