Dacic proziva HR vlast
Page 25 of 32
Page 25 of 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Re: Dacic proziva HR vlast
Koliko vidim pomoć ti ne treba, sasvim lijepo razvaljuješ prekodrince i bez naše pomoćiNoor wrote:šta će mi moji ujke reći...sve četnici se okupiše
Guest- Guest
Pa to su oduvijek ako se gleda kroz oči prekodrinaca, pa za njih je šuvar bio ustaša i onda je valjda jasno sve.Noor wrote:pizzon wrote:darla wrote:Brojno stanje, imamo dva pristojna cetnika i cetiri zapnjenjena cetnika, za sada, brojimo dalje.
sve ostalo ustaše i ustaškinje !
ajd da i ja jednom budem ustaškinja
Guest- Guest
Norka je nasa Nikita ;)))
2014-04-12
Noor wrote:Regoč wrote:Dobro ti, samo nastavi razvaljivati.Noor wrote:Regoč wrote:Da, zanimljivo kako partizanka među Srbima postade ujna. Samo ti njih zavodi, nek malo ne misle na Veliku Srbiju i Stepinca.Noor wrote:šta će mi moji ujke reći...sve četnici se okupiše
još se u životu nisam našla u ulozi ujne...pa da i to probam
nije bilo nikoga od vas muških...netko je morao stajati na braniku
Guest- Guest
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
ne damo :Pdzango wrote:I naša.maggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
2014-04-12
Pa pomela je pod sa njima to joj se ne može oduzetimaggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
Guest- Guest
norka je zakon ;)tre911 wrote:Pa pomela je pod sa njima to joj se ne može oduzetimaggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
2014-04-12
Kažem ja da su ljevičari u RH kao noor nikakvog ideološkog sukoba skoro da ne bi ni bilo, tek sitne trzavice na razini vrtića u odnosu no ovo što imamo.maggie13 wrote:norka je zakon ;)tre911 wrote:Pa pomela je pod sa njima to joj se ne može oduzetimaggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
Guest- Guest
Mi lepo zamolimo sa šlagom i daju nam.maggie13 wrote:ne damo :Pdzango wrote:I naša.maggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
dzango wrote:Mi lepo zamolimo sa šlagom i daju nam.maggie13 wrote:ne damo :Pdzango wrote:I naša.maggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
koga zamolite? šta sam ja sladoled?
Last edited by Noor on 2/8/2016, 16:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
tre911 wrote:Kažem ja da su ljevičari u RH kao noor nikakvog ideološkog sukoba skoro da ne bi ni bilo, tek sitne trzavice na razini vrtića u odnosu no ovo što imamo.maggie13 wrote:norka je zakon ;)tre911 wrote:Pa pomela je pod sa njima to joj se ne može oduzetimaggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
Guest- Guest
IhaaaaNoor wrote:tre911 wrote:Kažem ja da su ljevičari u RH kao noor nikakvog ideološkog sukoba skoro da ne bi ni bilo, tek sitne trzavice na razini vrtića u odnosu no ovo što imamo.maggie13 wrote:norka je zakon ;)tre911 wrote:Pa pomela je pod sa njima to joj se ne može oduzetimaggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
Guest- Guest
Dobro je započeo, ali posve je razočarao s onim "Jawohl".dzango wrote:Ovaj mentol ima pandane u Srbiji u liku Vulina, Dačića i ostalih. Ista govna.pizzon wrote:Kovač odgovorio Beogradu: Srbi, okrenite se budućnosti
Zagreb -- Ministar spoljnih i evropskih poslova Hrvatske Miro Kovač reagovao je na poruke iz Beograda povodom spomenika Berešiću i presude Stepincu i Glavašu.
IZVOR: TANJUG UTORAK, 2.08.2016. | 13:37
VRLO PROBLEMATICNA OSOBA !
NE MOGU DA NAPUSTE USTAŠTVO,
A MI DA SE OKRENEMO BUDUCNOSTI )
PODIZU SPOMENIKE TERORISTIMA
a nas savetuje o eu standardima:):)
Partizani iz 41. Tuđman, Manolić, Boljkovac i Vrhovec su im također ustaše. Pa ti vidi mozgovah bolesnih.tre911 wrote:Pa to su oduvijek ako se gleda kroz oči prekodrinaca, pa za njih je šuvar bio ustaša i onda je valjda jasno sve.Noor wrote:pizzon wrote:darla wrote:Brojno stanje, imamo dva pristojna cetnika i cetiri zapnjenjena cetnika, za sada, brojimo dalje.
Bolesno do bola, strava i užasRegoč wrote:Partizani iz 41. Tuđman, Manolić, Boljkovac i Vrhovec su im također ustaše. Pa ti vidi mozgovah bolesnih.tre911 wrote:Pa to su oduvijek ako se gleda kroz oči prekodrinaca, pa za njih je šuvar bio ustaša i onda je valjda jasno sve.Noor wrote:pizzon wrote:darla wrote:Brojno stanje, imamo dva pristojna cetnika i cetiri zapnjenjena cetnika, za sada, brojimo dalje.
Guest- Guest
Onog što treba da da. Možeš da budeš i sladoled. Obećavam da neću da grizem.Noor wrote:dzango wrote:Mi lepo zamolimo sa šlagom i daju nam.maggie13 wrote:ne damo :Pdzango wrote:I naša.maggie13 wrote:Norka je nasa Nikita ;)))
koga zamolite? šta sam ja sladoled?
tre911 wrote:Ti si retardirana lažljiva budaletina, srbi su samo u RH porušili totalno do temelja 380 sakralnih objekata a oko 1500 je ukupan broj sakralnih objekata koje ste oštetili ili potpuno uništili. pravoslavnih crkvi je uništeno ili oštećeno oko 30 tako da se vidi ko su divljaci đubre jedno bezobrazno lažljivo ogavno. Ako tome pribrojimo BiH dobijamo stvarni pokazatelj te vaše ljubavi i tolerancije a kao prilog tome imate i 1300 godina robije samo pred sudom u hagu plus što ste sami dali po nekoliko mjeseci zatvora po ubijenom ranjeniku. I ti /vi će te nekom spočitavati divljanje i zvjerinjak stoko četnička!!!! Ajde marš odavdje đubre gadljivo smrdljivo, goni se u veliku smrdiju i tamo jedi govna koliko voliš.pizzon wrote:
katolicke crkve u srbiji niko ne obnavlja, samo se odrzavaju, niko ih ne dira.
dok vi tamo divljate ko indijanci ili zveri
na području Republike Hrvatske u tijeku Domovinskog rata potpuno je uništeno 65 župnih crkvi, pedeset i jedna ostale crkve, 88 kapelica, 66 župnih kuća i dvorana, 7 samostana, 15 groblja, 88 križeva na otvorenom, što, ako se samo to zbroji, iznosi 380 potpuno uništenih sakralnih objekata, ili "ranjenih crkava u Hrvata". - See more at: http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/HRVATSKA-i-EU/ODGOVOR-SPC-I-PATRIJARHU-IRINEJU-Srusene-katolicke-crkve-u-Hrvatskoj-obnavljaju-vjernici-a-ostecene-srpske-Hrvatska-drzava!-Dokle-VIDEO#sthash.7oJhCEAq.dpuf
znaš šta, konačno !
šta mene boli q što ste vi tamo jedni drugima rušili palili i vadili oči.
yebo bi ja mater 91, i jednima i drugima, na razlicite nacine, a la kama ( malo ) sutra !
ja pisem o mojoj srbiji, koja je raj u smislu nacilonalne tolerancije,
jedino su šiptari zaglavili, prema njima je distanca,
jer su to oni tako rezirali. mnogi su otisli, narod jeste da bojkotuje njihovu robu.
ne toliko zato što su šiptari, vec zato što su naVatani da stavljaju razna sranja.
inspekcija je vise puta nasla nedozvoljene aditive, pa i same otrove, tako su pukli.
Guest- Guest
Jebote...pa jel tebe bas goni kad zaboravis lijekove popiti da bas moras ici po forumima pisati? :)
Guest- Guest
mislis na mene, ili na onog sto inicirao moju repliku !?MaximusDecimusMiridije wrote:Jebote...pa jel tebe bas goni kad zaboravis lijekove popiti da bas moras ici po forumima pisati? :)
ako si tu u dilemi, onda si ti zaboravio popodnevnu dozu !
Guest- Guest
Aha, što koji kurac onda svaki dan kmečiš kako su srbi u RH ugroženi i slična sranja koja pišeš konstantno otkako si na forumu što ovom što net.hrupizzon wrote:tre911 wrote:Ti si retardirana lažljiva budaletina, srbi su samo u RH porušili totalno do temelja 380 sakralnih objekata a oko 1500 je ukupan broj sakralnih objekata koje ste oštetili ili potpuno uništili. pravoslavnih crkvi je uništeno ili oštećeno oko 30 tako da se vidi ko su divljaci đubre jedno bezobrazno lažljivo ogavno. Ako tome pribrojimo BiH dobijamo stvarni pokazatelj te vaše ljubavi i tolerancije a kao prilog tome imate i 1300 godina robije samo pred sudom u hagu plus što ste sami dali po nekoliko mjeseci zatvora po ubijenom ranjeniku. I ti /vi će te nekom spočitavati divljanje i zvjerinjak stoko četnička!!!! Ajde marš odavdje đubre gadljivo smrdljivo, goni se u veliku smrdiju i tamo jedi govna koliko voliš.pizzon wrote:
katolicke crkve u srbiji niko ne obnavlja, samo se odrzavaju, niko ih ne dira.
dok vi tamo divljate ko indijanci ili zveri
na području Republike Hrvatske u tijeku Domovinskog rata potpuno je uništeno 65 župnih crkvi, pedeset i jedna ostale crkve, 88 kapelica, 66 župnih kuća i dvorana, 7 samostana, 15 groblja, 88 križeva na otvorenom, što, ako se samo to zbroji, iznosi 380 potpuno uništenih sakralnih objekata, ili "ranjenih crkava u Hrvata". - See more at: http://www.braniteljski-portal.hr/Novosti/HRVATSKA-i-EU/ODGOVOR-SPC-I-PATRIJARHU-IRINEJU-Srusene-katolicke-crkve-u-Hrvatskoj-obnavljaju-vjernici-a-ostecene-srpske-Hrvatska-drzava!-Dokle-VIDEO#sthash.7oJhCEAq.dpuf
znaš šta, konačno !
šta mene boli q što ste vi tamo jedni drugima rušili palili i vadili oči.
yebo bi ja mater 91, i jednima i drugima, na razlicite nacine, a la kama ( malo ) sutra !
ja pisem o mojoj srbiji, koja je raj u smislu nacilonalne tolerancije,
jedino su šiptari zaglavili, prema njima je distanca,
jer su to oni tako rezirali. mnogi su otisli, narod jeste da bojkotuje njihovu robu.
ne toliko zato što su šiptari, vec zato što su naVatani da stavljaju razna sranja.
inspekcija je vise puta nasla nedozvoljene aditive, pa i same otrove, tako su pukli.
Guest- Guest
Page 25 of 32 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 28 ... 32
Similar topics
» Bulj shvatio da biti vlast nije baš lako:'Dolaskom na vlast upao sam u kašetu brokava'
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
» Koli proziva Skoru:Di si bio '91?A di si ti bila '91 i muz ti Jakov?
» Izjava o Gospi: Proziva li to Frljić hrvatsku policiju za ustaštvo?
» Vulin ponovno proziva Hrvatsku: Hrvatska je izabrala ustašku stranu
» Židov proziva istok Evrope za ksenofobiju, antisemitizam, rasizam...ukratko na dobrom su putu
Page 25 of 32