Madame boudoir (chat)
Page 46 of 50
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Re: Madame boudoir (chat)
sinoć nije bilo tuluma..a ja svoje rastjerala da mi je tulum u sajberspejsu iza ponoći..ono ćorakNoor wrote:frakcija wrote:morgen norči. kako na poslu?Noor wrote:jutro
nirvana
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:sinoć nije bilo tuluma..a ja svoje rastjerala da mi je tulum u sajberspejsu iza ponoći..ono ćorakNoor wrote:frakcija wrote:morgen norči. kako na poslu?Noor wrote:jutro
nirvana
bio, bio
al i tu je red opet jedan složiti...kaćemo ako ne sad
Last edited by Noor on Mon 1 Aug - 9:13; edited 1 time in total
Guest- Guest
di?Noor wrote:frakcija wrote:sinoć nije bilo tuluma..a ja svoje rastjerala da mi je tulum u sajberspejsu iza ponoći..ono ćorakNoor wrote:frakcija wrote:morgen norči. kako na poslu?Noor wrote:jutro
nirvana
bio, bio
2016-03-09
većina mojih odnosa sa ženama bila je u nesporazumu. Tu ne mislim na seks naravno, bar se nadam da tu toga nije bilo. A i jezik je jednostavan, samo treba puno radit i nesporazumi su svedeni na minimum. Krenulo je to još od osnovne škole, smjestilo me u klupu sa Milicom. Ona bila mala, okruglog lica, nemirna, otvorena i pjegava, ko da se u šumi sunčala. Ja pristojno sjedim, gledam u tablu i mislim u sebi šta je ovo, kad će ovo proć....oću kući i kad ću kući? Sve filozofska pitanja.
Učiteljica Katica....izgleda strašno, odma znaš da sa njom nema zajebancije. Kad bi se ženio nju ne bi oženio. Hoće i tuć.
Elem, ja sjedim pristojno, vagam situaciju a Milica...Milici stolica okrenuta prema tabli, takođe pristojno, a ona prema meni i vaga mene, vragolasto. Možda je mislila evo meni nova lutka, i to živa, možda misli šta će sve na mene obuć, bit mi doktorica, učiteljica, frizerka ili mama.
Štagod ali ona ne skida pogleda sa mene, ja u tablu tabla prazna ona u mene ja ljut, krivo mi a ne znam śta ću. Od malena sam imo
nekakav izražen osjećaj za pravdu, i taj mi osjećaj tad veli nemoš drugima određivat di će gledat, nemaš pravo. Aupićkumaterinu! Sjedi i trpi. Pogledo sam ja nju par puta mrsko a ona kao da je to shvatila da je beznadežno volim, pođe mahat nogama i lupka u moju stolicu, šmrče sline i glasno guta, oči joj svijetle i stalno se smijucka. Sad kad se sjetim vidim da je slatka ko med ali tada je bila gora od doživotne robije. Nikad nisam uspio da joj pošaljem jasnu poruku da odjebe...ili je ona bila glupa pa je nije mogla pročitat ili je osjećaji drugih jednostavno ne zanimaju. Zanimljivo je da je učiteljica nikad nije opomenula da fino sjedne, iako je bila stroga i imala nas na oku ko snajperista. Biće da joj je to bilo simpatično...ili joj je bila neštmo u rodu.
Trajalo je to dugo dok nisam oguglo a i ona izgubila volju za lutkom koji je ne šljivi.
Kako sam rasto tako bi i nove situacije iskrsle. Sjećam se Margarete. Ne znam di je ona stanovala ali je često prolazila pokraj nas, mladih muškardina koji na ćošku zgrade di je bila ljekarna, čekasmo da nam rute izrastu, da ne bi slučajno ćošak uteko.
I nije uteko, eno ga i dan danas tamo. Kao da on sad čeka nas....a mi se rasuli po svijetu. Utekli.
Margareti stigo kožni komplet odnekud...i gornji i donji dio i ona ga ponosno nosi. Kako ga ponosno nosi tako me i značajno pogleda.
Da, mene, a ne zna da bi ja volio bit astronaut, bolid ili bar Džon Vejn...može i Brus Li, poduga je lista bila, ali nečiji kao momak mi nije ni na kraju liste. Istini za volju nije mi ni palo na pamet da ona mene zato časti onim pogledima. Tolko sam bio glup.
Kako su dani prolazili tako se i njen pogled mjenjo, od cakani vidi mene do konju jebem ti mater.nastaviće se
Učiteljica Katica....izgleda strašno, odma znaš da sa njom nema zajebancije. Kad bi se ženio nju ne bi oženio. Hoće i tuć.
Elem, ja sjedim pristojno, vagam situaciju a Milica...Milici stolica okrenuta prema tabli, takođe pristojno, a ona prema meni i vaga mene, vragolasto. Možda je mislila evo meni nova lutka, i to živa, možda misli šta će sve na mene obuć, bit mi doktorica, učiteljica, frizerka ili mama.
Štagod ali ona ne skida pogleda sa mene, ja u tablu tabla prazna ona u mene ja ljut, krivo mi a ne znam śta ću. Od malena sam imo
nekakav izražen osjećaj za pravdu, i taj mi osjećaj tad veli nemoš drugima određivat di će gledat, nemaš pravo. Aupićkumaterinu! Sjedi i trpi. Pogledo sam ja nju par puta mrsko a ona kao da je to shvatila da je beznadežno volim, pođe mahat nogama i lupka u moju stolicu, šmrče sline i glasno guta, oči joj svijetle i stalno se smijucka. Sad kad se sjetim vidim da je slatka ko med ali tada je bila gora od doživotne robije. Nikad nisam uspio da joj pošaljem jasnu poruku da odjebe...ili je ona bila glupa pa je nije mogla pročitat ili je osjećaji drugih jednostavno ne zanimaju. Zanimljivo je da je učiteljica nikad nije opomenula da fino sjedne, iako je bila stroga i imala nas na oku ko snajperista. Biće da joj je to bilo simpatično...ili joj je bila neštmo u rodu.
Trajalo je to dugo dok nisam oguglo a i ona izgubila volju za lutkom koji je ne šljivi.
Kako sam rasto tako bi i nove situacije iskrsle. Sjećam se Margarete. Ne znam di je ona stanovala ali je često prolazila pokraj nas, mladih muškardina koji na ćošku zgrade di je bila ljekarna, čekasmo da nam rute izrastu, da ne bi slučajno ćošak uteko.
I nije uteko, eno ga i dan danas tamo. Kao da on sad čeka nas....a mi se rasuli po svijetu. Utekli.
Margareti stigo kožni komplet odnekud...i gornji i donji dio i ona ga ponosno nosi. Kako ga ponosno nosi tako me i značajno pogleda.
Da, mene, a ne zna da bi ja volio bit astronaut, bolid ili bar Džon Vejn...može i Brus Li, poduga je lista bila, ali nečiji kao momak mi nije ni na kraju liste. Istini za volju nije mi ni palo na pamet da ona mene zato časti onim pogledima. Tolko sam bio glup.
Kako su dani prolazili tako se i njen pogled mjenjo, od cakani vidi mene do konju jebem ti mater.nastaviće se
2014-04-19
frakcija wrote:di?Noor wrote:frakcija wrote:sinoć nije bilo tuluma..a ja svoje rastjerala da mi je tulum u sajberspejsu iza ponoći..ono ćorakNoor wrote:frakcija wrote:
morgen norči. kako na poslu?
nirvana
bio, bio
na skrovitim mjestima
Guest- Guest
haha, super..prckov wrote:.nastaviće se [/size]
još još
2016-03-09
frakcija wrote:Noor wrote:
na skrovitim mjestima
ubuduće moram leć oko 6 pa do ponoći...ovako mi bioritam izokrenut naopačke
kako ti podnosiš probdjevene noći?
Guest- Guest
kad mi bude opetdosadno dok čekam tebefrakcija wrote:haha, super..prckov wrote:.nastaviće se [/size]
još još
2014-04-19
spavam po pola sata svako sat i ne znam kad je san, a kad java..Noor wrote:frakcija wrote:Noor wrote:
na skrovitim mjestima
2016-03-09
nakoNoor wrote:frakcija wrote:Noor wrote:
na skrovitim mjestima
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
frakcija wrote:spavam po pola sata svako sat i ne znam kad je san, a kad java..Noor wrote:frakcija wrote:Noor wrote:
na skrovitim mjestima
a šta ćeš, valja se žrtvovati
Guest- Guest
njaa..jedvo čekam kaš me čekatprckov wrote:kad mi bude opetdosadno dok čekam tebefrakcija wrote:haha, super..prckov wrote:.nastaviće se [/size]
još još
2016-03-09
nu je opetfrakcija wrote:spavam po pola sata svako sat i ne znam kad je san, a kad java..Noor wrote:frakcija wrote:Noor wrote:
na skrovitim mjestima
2014-04-19
lav iz in di ebogomdani wrote:Vid ih :))) ko taubeki na rano jutro gugucu zaljubljeno :)))
2016-03-09
ovaj emo sa šamarima mi najdrazifrakcija wrote:njaa..jedvo čekam kaš me čekatprckov wrote:kad mi bude opetdosadno dok čekam tebefrakcija wrote:haha, super..prckov wrote:.nastaviće se [/size]
još još
vidi joj mašne na glavi
2014-04-19
love is in the air lopove malifrakcija wrote:lav iz in di ebogomdani wrote:Vid ih :))) ko taubeki na rano jutro gugucu zaljubljeno :)))
2014-04-19
nemogu sad i na ovom mi tabletu mrsko, pa zbrzimfrakcija wrote:Priča! priča! priča!
2014-04-19
onaj papa je stvarno puko
2014-04-19
Page 46 of 50 • 1 ... 24 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50
Page 46 of 50