Ispričavamo se....
Page 14 of 24
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Re: Ispričavamo se....
Tako je. Tebe bi trebao kako god okrenes.dzango wrote:I to ti verujem. Šta tebe libo racku za kontekst.Starhemberg wrote:Kad te ničeg nije sramota kontekst je nebitan.dzango wrote:Sve zavisi od one strukture ličnosti i moralnih načela. Mene bi na primer bilo sramota da sam Tuđmanov Srbin.Starhemberg wrote:Nema zašto, nisam četnik. To već je sramota, biti Srbin ne.dzango wrote:Ne bi me čudilo da ga je sramota srpskog jezika.Regoč wrote:
Neće se valjda sramotiti srbskim kao Jastreb?
Guest- Guest
Dabome, posebno tebe .dzango wrote:Hrvatice još bolje razumeju.Eva wrote:Regoč wrote:Neće se valjda sramotiti srbskim kao Jastreb?dzango wrote:Nisam znao da je forum samo za dupelisce. Ali ajde da ti verujem na reč. Ti to ipak najbolje znaš. Još kad ga začiniš na krajiu na engleskom. Ih...Starhemberg wrote:
Ne bi se ti pojavljivao na ovom forumu da imaš ličnost, bez obzira mazao ti sebe na hleb, kruh ili toaletnu dasku. All the same.
Svi Hrvati ne razumiju engleski, ali nema Hrvata koji ne razumije srpski.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Eva wrote:Ozurdilme, je ispričavam se na turskom.
uz sve te sapunice se prilično turskog može naučiti
ja sam pratila jedino Onura..i kasnije Sultana
Guest- Guest
A ja Beren Saat.Noor wrote:Eva wrote:Ozurdilme, je ispričavam se na turskom.
Ja Sulejmana.Noor wrote:Eva wrote:Ozurdilme, je ispričavam se na turskom.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Ja Sulejmana.Noor wrote:Eva wrote:Ozurdilme, je ispričavam se na turskom.
to..da
kaj veliš na Bali bega?
čok, čok zgodan
Last edited by Noor on 1/8/2016, 14:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Stanojko wrote:Ja..."Zvala se Feriha"!!!
Crne zene, pa kako mozete?
što?
Guest- Guest
Ja sam gledala Sulju, ali imam jednog Turčina s kojim teferičim, on zna hrvatskog malo(s buštele) a ja malo turskog pa divanimo dok me vozi.
Guest- Guest
Mene bi trebalo jer imam stida. To kod tebe nije problem.Starhemberg wrote:Tako je. Tebe bi trebao kako god okrenes.dzango wrote:I to ti verujem. Šta tebe libo racku za kontekst.Starhemberg wrote:Kad te ničeg nije sramota kontekst je nebitan.dzango wrote:Sve zavisi od one strukture ličnosti i moralnih načela. Mene bi na primer bilo sramota da sam Tuđmanov Srbin.Starhemberg wrote:
Nema zašto, nisam četnik. To već je sramota, biti Srbin ne.
E, tu je bila dobra ona plava, ona Hande.Stanojko wrote:Ja..."Zvala se Feriha"!!!
Pa što ne šprehate austrijski?Eva wrote:Ja sam gledala Sulju, ali imam jednog Turčina s kojim teferičim, on zna hrvatskog malo(s buštele) a ja malo turskog pa divanimo dok me vozi.
Pa da gledate to djubre? To moja keva gleda pobogu... :(Noor wrote:Stanojko wrote:Ja..."Zvala se Feriha"!!!
što?
Najbolje ono nerečeno.kaja_333 wrote:Dabome, posebno tebe .dzango wrote:Hrvatice još bolje razumeju.Eva wrote:Regoč wrote:Neće se valjda sramotiti srbskim kao Jastreb?dzango wrote:
Nisam znao da je forum samo za dupelisce. Ali ajde da ti verujem na reč. Ti to ipak najbolje znaš. Još kad ga začiniš na krajiu na engleskom. Ih...
Svi Hrvati ne razumiju engleski, ali nema Hrvata koji ne razumije srpski.
Tebra, ti mene zajebavas? Ja lupio najsmesniji naslov kojeg sam se setio, a vi i to gledate... kukuuuuRegoč wrote:E, tu je bila dobra ona plava, ona Hande.Stanojko wrote:Ja..."Zvala se Feriha"!!!
Stid kod tebe? Aha.dzango wrote:Mene bi trebalo jer imam stida. To kod tebe nije problem.Starhemberg wrote:Tako je. Tebe bi trebao kako god okrenes.dzango wrote:I to ti verujem. Šta tebe libo racku za kontekst.Starhemberg wrote:Kad te ničeg nije sramota kontekst je nebitan.dzango wrote:Sve zavisi od one strukture ličnosti i moralnih načela. Mene bi na primer bilo sramota da sam Tuđmanov Srbin.Starhemberg wrote:
Nema zašto, nisam četnik. To već je sramota, biti Srbin ne.
Guest- Guest
Stanojko wrote:Pa da gledate to djubre? To moja keva gleda pobogu... :(Noor wrote:Stanojko wrote:Ja..."Zvala se Feriha"!!!
što?
ma koje djubre...djubre je ona indijska...neka nevjesta...tamo radnja ide sporije nego li raste trava...jedan telefonski razgovor se proteže u 3 epizode
Guest- Guest
Stanojko wrote:Tebra, ti mene zajebavas? Ja lupio najsmesniji naslov kojeg sam se setio, a vi i to gledate... kukuuuuRegoč wrote:E, tu je bila dobra ona plava, ona Hande.Stanojko wrote:Ja..."Zvala se Feriha"!!!
kako znaš naslove ako ne pratiš...ja ih ne znam
Guest- Guest
Jako bi me bilo stid da sam Tuđmanov Srbin.Starhemberg wrote:Stid kod tebe? Aha.dzango wrote:Mene bi trebalo jer imam stida. To kod tebe nije problem.Starhemberg wrote:Tako je. Tebe bi trebao kako god okrenes.dzango wrote:I to ti verujem. Šta tebe libo racku za kontekst.Starhemberg wrote:
Kad te ničeg nije sramota kontekst je nebitan.
Mala nevjesta. Stara mi to gleda i još prepričava kad ih posjetimo. Trudim se ne pamtiti.Noor wrote:Stanojko wrote:Pa da gledate to djubre? To moja keva gleda pobogu... :(Noor wrote:Stanojko wrote:Ja..."Zvala se Feriha"!!!
što?
ma koje djubre...djubre je ona indijska...neka nevjesta...tamo radnja ide sporije nego li raste trava...jedan telefonski razgovor se proteže u 3 epizode
Page 14 of 24 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19 ... 24
Page 14 of 24