Udar na potrošače: Nike patike od 2500 kn se raspale nakon tri korištenja
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Udar na potrošače: Nike patike od 2500 kn se raspale nakon tri korištenja
dzango wrote:Nije uopšte do para. Stvar je do airmaksa. To neće da može.Eva wrote:dzango wrote:Moj klinac je jednom izrazio želju da kupi Air max i bude isti kao većina Zemuna. Jedan prekoran pogled je bio dovoljan.Eva wrote:dzango wrote:
Ja sam čovek od ukusa.
Pa nisu sve šarene. Moje je tigraste.
Pa nek si kupi od džeparca. I moja mlađa je htjela iPhone 6 kad je tek izašao pa smo joj kazali kad skupi lovu nek si kupi.
Pa kaj fali tenisicama? Udobne su. Jedino ak ne briješ kao i Esco na Vijetnamske klince koji to lijepe. E jebiga, onda bi se odmah trebali ubit, ne jesti meso, ne nosit krzno, molit se za mir u svijetu i ostale mantre.
Guest- Guest
Eva wrote:dzango wrote:Nije uopšte do para. Stvar je do airmaksa. To neće da može.Eva wrote:dzango wrote:Moj klinac je jednom izrazio želju da kupi Air max i bude isti kao većina Zemuna. Jedan prekoran pogled je bio dovoljan.Eva wrote:
Pa nek si kupi od džeparca. I moja mlađa je htjela iPhone 6 kad je tek izašao pa smo joj kazali kad skupi lovu nek si kupi.
Pa kaj fali tenisicama? Udobne su. Jedino ak ne briješ kao i Esco na Vijetnamske klince koji to lijepe. E jebiga, onda bi se odmah trebali ubit, ne jesti meso, ne nosit krzno, molit se za mir u svijetu i ostale mantre.
To su kod nas patike za dizelaše. Naročito su bile devedesetih. Kad vidiš šta nosi na nogama, sve ti je jasno.
Hahaha, kak ste vi opterećeni brandovima. Važno da je udobno, pogotovo za obuću. Kupim sve kaj mi je na nozi kao rukavica udobno, nema veze koja marka.
Guest- Guest
Tko kupuje nike više, mizuno, nema bolje.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Eva wrote:Hahaha, kak ste vi opterećeni brandovima. Važno da je udobno, pogotovo za obuću. Kupim sve kaj mi je na nozi kao rukavica udobno, nema veze koja marka.
ja nisam...nego je moja buduća snajka došla u njima...i priča kako su udobne i kaže mi..daj probaj...ja ostala paf...idući tjedan su bile i moje.
Guest- Guest
aha,ha....ne muče samo mene....borovo je brend po cijeni......ali nerealno je obuću od sto ili tisuću kuna uspoređivat po izdržljivosti.....juče me jedan razjebo.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
ja osobno nosam skechers tenisice....imaju gel u tabanici i udobne su....a za podoma i na traktorima iz dućana...odmah imaju test izdržljivosti....
2015-07-28
Eva wrote:dzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
baš tene nemam, al iamm jedne štikle leopard uzorka
Guest- Guest
jebeno...tak seksi...žena mica..Noor wrote:Eva wrote:dzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:
a šta fali?
2015-07-28
Noor wrote:Eva wrote:dzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:
a šta fali?
Hahha, ma nisu tigraste, ja ih tak zovem, imaju neke piknjice po sebi. Bež i crno, nisu mi baš bile po volji s farbom, ali je bilo sniženje pa je cijena prevagnula. Pošaljem ti sliku drugi tjedan.
Guest- Guest
Planika,odlicne cipe,samo ih tesko za nac
https://www.searchlock.com/search?safe=&start=0&qn=&tbm=isch&sr=sb&rescnt=&q=planika
https://www.searchlock.com/search?safe=&start=0&qn=&tbm=isch&sr=sb&rescnt=&q=planika
2014-04-14
Ovo danas ,to i nisu tenisice. To je drek. Nije ni čudo što se adidas univerzalke proizvedene u Borovu na e-bayu prodaju po paprenim cijenama.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
prekritičan si...kad me pitaju kolko će izdržat......ja kažem,duže nego hrvatska vlada....današnje tene....jastreb wrote:Ovo danas ,to i nisu tenisice. To je drek. Nije ni čudo što se adidas univerzalke proizvedene u Borovu na e-bayu prodaju po paprenim cijenama.
2015-07-28
Ja sam izuzetno volio univerzalke. Bile su ko stvorene za mali nogomet ,a uz to i nepoderive.v_vlado wrote:prekritičan si...kad me pitaju kolko će izdržat......ja kažem,duže nego hrvatska vlada....današnje tene....jastreb wrote:Ovo danas ,to i nisu tenisice. To je drek. Nije ni čudo što se adidas univerzalke proizvedene u Borovu na e-bayu prodaju po paprenim cijenama.
Klasika. Kao Nokia 3310,ili Golf.
Ne znam koji kurac su ih izbacili iz proizvodnje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ima nešto slično,emaks.....jastreb wrote:Ja sam izuzetno volio univerzalke. Bile su ko stvorene za mali nogomet ,a uz to i nepoderive.v_vlado wrote:prekritičan si...kad me pitaju kolko će izdržat......ja kažem,duže nego hrvatska vlada....današnje tene....jastreb wrote:Ovo danas ,to i nisu tenisice. To je drek. Nije ni čudo što se adidas univerzalke proizvedene u Borovu na e-bayu prodaju po paprenim cijenama.
Klasika. Kao Nokia 3310,ili Golf.
Ne znam koji kurac su ih izbacili iz proizvodnje.
nije po kvaliteti,to
ali duraju i dosta udobne....
2015-07-28
Ima tigrastih airmaxica pa sam mislila da stvarno misliš :DEva wrote:Noor wrote:Eva wrote:dzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:
ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..
Hahha, ma nisu tigraste, ja ih tak zovem, imaju neke piknjice po sebi. Bež i crno, nisu mi baš bile po volji s farbom, ali je bilo sniženje pa je cijena prevagnula. Pošaljem ti sliku drugi tjedan.
Guest- Guest
to danas sve qrc...ne kupujem vise patike,tenisice,wtf...nego one hicking trekking šuje..platim po 200 Ojra,ali brate,od koze su,i traju i sluze svrsi..
Guest- Guest
univerzalno,ali ne i za balun nabijati..
http://www.hi-tec.com/
http://www.hi-tec.com/
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dva para Nike Air Max 270, molim! :D
» Adidasove patike uskoro u rukama robota
» Njemačka uvodi porez na plin za potrošače
» Njemačka planira uvesti porez na plin za sve potrošače
» Latin:U jednom danu raspale su se sve moje iluzije o Daliji Oreskovic
» Adidasove patike uskoro u rukama robota
» Njemačka uvodi porez na plin za potrošače