Udar na potrošače: Nike patike od 2500 kn se raspale nakon tri korištenja
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Udar na potrošače: Nike patike od 2500 kn se raspale nakon tri korištenja
Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
Guest- Guest
imaju, montiraj meglajticu onu najmanju na vrh..izgledat će k'o antena...udba wrote:imaju koje da svijetle prema naprijed? i još da imaju onaj x laserski ko nišan, kad se poštenom čovjeku pripiša..
Last edited by maggie13 on 29/7/2016, 13:46; edited 1 time in total
2014-04-12
udba wrote:imaju koje da svijetle prema naprijed? i još da imaju onaj x laserski ko nišan, kad se poštenom čovjeku pripiša..
namontiraj taj laser na prste..oblijepi ren trakom i šibaj
Guest- Guest
ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
2014-04-12
Ništa. Ako si brz.Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
Šta, onda moram pokazivat prstom u grmlje dok pišam da bih vidio taj x?Noor wrote:udba wrote:imaju koje da svijetle prema naprijed? i još da imaju onaj x laserski ko nišan, kad se poštenom čovjeku pripiša..
namontiraj taj laser na prste..oblijepi ren trakom i šibaj
maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
Prle je klasika
Guest- Guest
Bolje klasika nego dizelaš. To kod nas nose oni sa kratkim frizurama i brzim autima.
Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
2500kn za patike.. neka.. kada netko plaća radničku plaću za patike, neka
Guest- Guest
dzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
Pa nisu sve šarene. Moje je tigraste.
Guest- Guest
dva brata wrote:2500kn za patike.. neka.. kada netko plaća radničku plaću za patike, neka
evo još jednog ljubomorka
Guest- Guest
Noor wrote:maggie13 wrote:Zanijenila sam airmaxice nakon 8 mjeseci..samo mail poslala..poslije me 5 prodavačica pratilo po dućanu i nudilo za što da zamijenim..naravno, u punoj cijeni..Eva wrote:Nek ih prijavi. Moraju joj zamijeniti ih, čak za takvo oštećenje idu nove a ne lijepljenje. Imala sam prije dvije godine slučaj s cipelama di sam mislila da će ih popravljat, ali su mi dali nove budući je njihov šuster kazal da se to ne popravlja.
koje si uzela?
ja imam ove, BEST EVER!
Oni koji u sweatshopovima proizvode tvoje nose ovakve tenisice
Tako da ja bojkotiram sve te nike adidas pičke materine od mene neće dobiti ni centa.
Guest- Guest
Moj klinac je jednom izrazio želju da kupi Air max i bude isti kao većina Zemuna. Jedan prekoran pogled je bio dovoljan.Eva wrote:dzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
Usne Stjepana Gnječa wrote:
Oni koji u sweatshopovima proizvode tvoje nose ovakve tenisice
Tako da ja bojkotiram sve te nike adidas pičke materine od mene neće dobiti ni centa.
pa šta si takav, nemrem trčat u štiklama baš stalno
Guest- Guest
vise puta dokazao ;Pdzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
No,uvazi da smo mi zene ;)
2014-04-12
dzango wrote:Moj klinac je jednom izrazio želju da kupi Air max i bude isti kao većina Zemuna. Jedan prekoran pogled je bio dovoljan.Eva wrote:dzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:
a šta fali?
Pa nek si kupi od džeparca. I moja mlađa je htjela iPhone 6 kad je tek izašao pa smo joj kazali kad skupi lovu nek si kupi.
Guest- Guest
Nije uopšte do para. Stvar je do airmaksa. To neće da može.Eva wrote:dzango wrote:Moj klinac je jednom izrazio želju da kupi Air max i bude isti kao većina Zemuna. Jedan prekoran pogled je bio dovoljan.Eva wrote:dzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:
ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..
Pa nek si kupi od džeparca. I moja mlađa je htjela iPhone 6 kad je tek izašao pa smo joj kazali kad skupi lovu nek si kupi.
Tim pre. Još samo fali da upašete džemper u trenerku.maggie13 wrote:vise puta dokazao ;Pdzango wrote:Ja sam čovek od ukusa.maggie13 wrote:ljubomoran što mi možemo uživat u bojama..on je stara škola, pa se ne usuđuje..da ne ispadne derpe..Noor wrote:dzango wrote:Aman jebote, ko normalan kupuje Airmax?
a šta fali?
No,uvazi da smo mi zene ;)
dzango wrote:Nije uopšte do para. Stvar je do airmaksa. To neće da može.Eva wrote:dzango wrote:Moj klinac je jednom izrazio želju da kupi Air max i bude isti kao većina Zemuna. Jedan prekoran pogled je bio dovoljan.Eva wrote:dzango wrote:
Ja sam čovek od ukusa.
Pa kaj fali tenisicama? Udobne su. Jedino ak ne briješ kao i Esco na Vijetnamske klince koji to lijepe. E jebiga, onda bi se odmah trebali ubit, ne jesti meso, ne nosit krzno, molit se za mir u svijetu i ostale mantre.
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Dva para Nike Air Max 270, molim! :D
» Adidasove patike uskoro u rukama robota
» Njemačka uvodi porez na plin za potrošače
» Njemačka planira uvesti porez na plin za sve potrošače
» Latin:U jednom danu raspale su se sve moje iluzije o Daliji Oreskovic
» Adidasove patike uskoro u rukama robota
» Njemačka uvodi porez na plin za potrošače
» Njemačka planira uvesti porez na plin za sve potrošače
» Latin:U jednom danu raspale su se sve moje iluzije o Daliji Oreskovic