Predsjednica KGK zbog pretjerane štednje ugrožava vlastitu sigurnost
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predsjednica KGK zbog pretjerane štednje ugrožava vlastitu sigurnost
Mislim da Putin izgleda sasvim pristojno. A evo kak dolazi u Sloveniju, već je to gotova stvar, i mi smo u njegovu kišobranu. Zona ruskog interesa završava u Sloveniji i Mađšarskoj, tak da smo mi in, htjeli, ne htjeli.
Guest- Guest
Eroo wrote:Trilaterala, komšinice...Imaju poseban način komunikacije.Eva wrote:Eroo wrote:Lezba nije, Bogu hvala...Eva wrote:Eroo wrote:Je li svraćala na Krk? Tamo Zoki Šljivančanin ima neko skrovito (tajno) mjesto, mogla je kod njega usput na kavu....
Zoki ima ukusa. Kaj bi ona tam delala?
Kao one na otoku Lesbosu, kaj ne?
Guest- Guest
Eroo wrote:Trilaterala, komšinice...Imaju poseban način komunikacije.Eva wrote:Eroo wrote:Lezba nije, Bogu hvala...Eva wrote:Eroo wrote:Je li svraćala na Krk? Tamo Zoki Šljivančanin ima neko skrovito (tajno) mjesto, mogla je kod njega usput na kavu....
Zoki ima ukusa. Kaj bi ona tam delala?
Da, titraju jedna drugoj klitoris u morse kodu.
Guest- Guest
Eva wrote:maggie13 wrote:Svi postanu nekako otečeni, napuhani..udba wrote:Stres deblja, pogledaj Milanovića, Sanadera prije i poslije mandata, ušli ko manekeni izašli ko premium sumo japanska prva liga. Tako i ona. I Celzijus bi se nakon dvije godine mandata vozila na frezi kroz shopping centar.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Mogli smo za precjednicu stavit Nives Celzijus ili Bornu Rajić one barem nemaju toliko sala a i u javnosti bi bolje kotirale a za predsjedničke dužnosti dovoljno je imati pileći mozak jer i tako pravi gospodari stoluju u Buzinu.
Žderu na državni račun, pa pohlepa nema granica. Njih dvoje su pojeli 50 vrtića, 40 bolnica i bar 30 škola.
Svaki normalan muškarac će ti reći da normalno izgleda i da je upravo ovakva veoma poželjna. Ako već moram tako reć.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:Svi postanu nekako otečeni, napuhani..udba wrote:Stres deblja, pogledaj Milanovića, Sanadera prije i poslije mandata, ušli ko manekeni izašli ko premium sumo japanska prva liga. Tako i ona. I Celzijus bi se nakon dvije godine mandata vozila na frezi kroz shopping centar.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Mogli smo za precjednicu stavit Nives Celzijus ili Bornu Rajić one barem nemaju toliko sala a i u javnosti bi bolje kotirale a za predsjedničke dužnosti dovoljno je imati pileći mozak jer i tako pravi gospodari stoluju u Buzinu.
Žderu na državni račun, pa pohlepa nema granica. Njih dvoje su pojeli 50 vrtića, 40 bolnica i bar 30 škola.
Svaki normalan muškarac će ti reći da normalno izgleda i da je kao takva veoma poželjna. Ako već moram tako reć.
a ne moraš...znamo mi da imaš pokvarenu maštu
Guest- Guest
Definiraj normalnog muškarca, za početak. Mislim da ne baratamo istom terminologijom.
Guest- Guest
Aj ti lipo pitaj svoga muža, nek ti on kaže šta misli o "temi"...Ak se usudi biti iskren, jelda.Noor wrote:Eroo wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:Svi postanu nekako otečeni, napuhani..udba wrote:
Stres deblja, pogledaj Milanovića, Sanadera prije i poslije mandata, ušli ko manekeni izašli ko premium sumo japanska prva liga. Tako i ona. I Celzijus bi se nakon dvije godine mandata vozila na frezi kroz shopping centar.
Svaki normalan muškarac će ti reći da normalno izgleda i da je kao takva veoma poželjna. Ako već moram tako reć.
2016-07-22
Eroo wrote:Aj ti lipo pitaj svoga muža, nek ti on kaže šta misli o "temi"...Ak se usudi biti iskren, jelda.Noor wrote:Eroo wrote:Eva wrote:maggie13 wrote:
Svi postanu nekako otečeni, napuhani..
e, pravog si odabrao...taj bi i mene hranio jednom tjedno
Guest- Guest
Mislim na one koji nisu zadovoljni samo s kostima već hoće i meso pored...E, sad, znam koja ti je sljedeća primjedba.Eva wrote:Definiraj normalnog muškarca, za početak. Mislim da ne baratamo istom terminologijom.
2016-07-22
Možda je samo škrtica, ili čak, nedo Bog, zloban...Ono, taman te naviko da ništa ne trošiš i..jbga....Noor wrote:Eroo wrote:Aj ti lipo pitaj svoga muža, nek ti on kaže šta misli o "temi"...Ak se usudi biti iskren, jelda.Noor wrote:Eroo wrote:Eva wrote:
2016-07-22
Eroo wrote:Možda je samo škrtica, ili čak, nedo Bog, zloban...Ono, taman te naviko da ništa ne trošiš i..jbga....Noor wrote:Eroo wrote:Aj ti lipo pitaj svoga muža, nek ti on kaže šta misli o "temi"...Ak se usudi biti iskren, jelda.Noor wrote:Eroo wrote:
ma nije nit škrt nit zloban....kaže samo želi da mu budem zauvijek lijepa i zgodna i da to spada pod redovno održavanje
Guest- Guest
Sad ozbiljno...Nešto nije u redu s onima kojima se sviđaju koštunjave. Čini mi se da takvi malo naginju na onu "dugu stranu".Noor wrote:Eroo wrote:Možda je samo škrtica, ili čak, nedo Bog, zloban...Ono, taman te naviko da ništa ne trošiš i..jbga....Noor wrote:Eroo wrote:Aj ti lipo pitaj svoga muža, nek ti on kaže šta misli o "temi"...Ak se usudi biti iskren, jelda.Noor wrote:
ma nije nit škrt nit zloban....kaže samo želi da mu budem zauvijek lijepa i zgodna i da to spada pod redovno održavanje
2016-07-22
a gle..ne treba o ukusima, jel....pa znaš da ima muškaraca koji se baš pale na ono jako debele žene
meni osobno štakaste i štrkljaste žene nisu lijepe niti bih željela biti takvog izgleda.
vitko da, ali guzu i cice moraju imati. i lijepe noge.
meni osobno štakaste i štrkljaste žene nisu lijepe niti bih željela biti takvog izgleda.
Guest- Guest
Eroo wrote:Mislim na one koji nisu zadovoljni samo s kostima već hoće i meso pored...E, sad, znam koja ti je sljedeća primjedba.Eva wrote:Definiraj normalnog muškarca, za početak. Mislim da ne baratamo istom terminologijom.
Meso da, i mišiće koje voli Deda, ali salo, tj. loj, osim Turaka nitko ne voli.
Guest- Guest
Eva wrote:Eroo wrote:Mislim na one koji nisu zadovoljni samo s kostima već hoće i meso pored...E, sad, znam koja ti je sljedeća primjedba.Eva wrote:Definiraj normalnog muškarca, za početak. Mislim da ne baratamo istom terminologijom.
to zato da leluja u trbušnom plesu
Guest- Guest
Da, baš tako. Za malo starije se može tolerirati i koje kilo više...ono da popune neizbježne bore, jelda.Noor wrote:a gle..ne treba o ukusima, jel....pa znaš da ima muškaraca koji se baš pale na ono jako debele žene
2016-07-22
Znao sam.Eva wrote:Eroo wrote:Mislim na one koji nisu zadovoljni samo s kostima već hoće i meso pored...E, sad, znam koja ti je sljedeća primjedba.Eva wrote:Definiraj normalnog muškarca, za početak. Mislim da ne baratamo istom terminologijom.
2016-07-22
Eroo wrote:Da, baš tako. Za malo starije se može tolerirati i koje kilo više...ono da popune neizbježne bore, jelda.Noor wrote:a gle..ne treba o ukusima, jel....pa znaš da ima muškaraca koji se baš pale na ono jako debele žene
točno tako, Erica
Guest- Guest
Kraljica...treba je okruniti titulom Maršala
2014-04-15
Balkanska kraljica. Tak ju zovu u regiJonu i tak joj tepa Maminjo.
Guest- Guest
Eva wrote:Balkanska kraljica. Tak ju zovu u regiJonu i tak joj tepa Maminjo.
Crolinda i Sevka...
Guest- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH
» OSLANJANJE NA ARAPSKE ZASTUPNIKE UGROŽAVA SIGURNOST IZRAELA! Netanyahu ‘se odrekao’ mandata za formiranje vlade Izraela!
» DNEVNO.HR: Predsjednica mora zaštititi nacionalnu sigurnost od Zorana Milanovića
» Grci protiv Ciprasa zbog štednje i Sjeverne Makedonije
» Zagreb: Zbog štednje smanjene porcije hrane u vrtićima
» OSLANJANJE NA ARAPSKE ZASTUPNIKE UGROŽAVA SIGURNOST IZRAELA! Netanyahu ‘se odrekao’ mandata za formiranje vlade Izraela!
» DNEVNO.HR: Predsjednica mora zaštititi nacionalnu sigurnost od Zorana Milanovića
» Grci protiv Ciprasa zbog štednje i Sjeverne Makedonije
» Zagreb: Zbog štednje smanjene porcije hrane u vrtićima
Page 3 of 4