Predsjednica KGK zbog pretjerane štednje ugrožava vlastitu sigurnost
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Predsjednica KGK zbog pretjerane štednje ugrožava vlastitu sigurnost
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Jede 1 jabuku kroz cijeli tjedan?
1 jabuku na dan + 25 porcija čevapa sa kavijarom i buteljkama šampanjca...
Ona i prvi debeli gospodin u Hrvata su školski primjer kaj pohlepa napravi od čovjeka. Izobliči ga.
Ona nije samo pohlepna, ona bi htjela biti ko Erdogan.
Sam kaj je Turčin ipak pametniji. Nju kad Ameri budu micali, nju će i smaknut, jer joj trepavice sužavaju vidnopolje i remete slovenski zračni prostor. Tak ju je Ero i primjetil.
Guest- Guest
Eroo wrote:Lezba nije, Bogu hvala...Eva wrote:Eroo wrote:Je li svraćala na Krk? Tamo Zoki Šljivančanin ima neko skrovito (tajno) mjesto, mogla je kod njega usput na kavu....
Zoki ima ukusa. Kaj bi ona tam delala?
nije...ljubi jednakim žarom sve predsjednike regijona
Guest- Guest
Eroo wrote:Lezba nije, Bogu hvala...Eva wrote:Eroo wrote:Je li svraćala na Krk? Tamo Zoki Šljivančanin ima neko skrovito (tajno) mjesto, mogla je kod njega usput na kavu....
Guest- Guest
Nemoj tako, ipak je ona kakva takva pojava koje se ne moramo sramiti i ove protokolane pizdarije obavlja sasvim u redu. Probaj si zamislit Kujundžića na tom mjestu. Ja bih njemu dao da ga voze kadeti i školarci ISIL-a u aeroplanu. Ono "cijenjeni putnici za 10 minuta ćemo sletjeti, nema potrebe da vežete pojaseve niti izvodite bilo kakve radnje, hvala na putovanju s nama i .. Allah Uakbar"Usne Stjepana Gnječa wrote:udba wrote:Ne znam, ali nije u redu. Nek' se nešto dogodi bit će kasno. Da je nema ljudi bi već nakon mjesec dana primijetili da neko fali i da nešto nije u redu. Ima li uopće potprecjednika ko u Americi? Ko bi je mijenjo u slučaju nečega? Muž, ono po prvoj nasljednoj liniji? A i taj bi primijetio nakon dva tjedna da mu nema zakonite, ono, pogledo sva četiri dnevnika, na svim kanalima, a žene nema.
Dabogda joj se helikopter srušio blizu moje kuće i da je ranjena ja bi ju dokrajčio lopatom.
udba wrote:Nemoj tako, ipak je ona kakva takva pojava koje se ne moramo sramiti i ove protokolane pizdarije obavlja sasvim u redu. Probaj si zamislit Kujundžića na tom mjestu. Ja bih njemu dao da ga voze kadeti i školarci ISIL-a u aeroplanu. Ono "cijenjeni putnici za 10 minuta ćemo sletjeti, nema potrebe da vežete pojaseve niti izvodite bilo kakve radnje, hvala na putovanju s nama i .. Allah Uakbar"Usne Stjepana Gnječa wrote:udba wrote:Ne znam, ali nije u redu. Nek' se nešto dogodi bit će kasno. Da je nema ljudi bi već nakon mjesec dana primijetili da neko fali i da nešto nije u redu. Ima li uopće potprecjednika ko u Americi? Ko bi je mijenjo u slučaju nečega? Muž, ono po prvoj nasljednoj liniji? A i taj bi primijetio nakon dva tjedna da mu nema zakonite, ono, pogledo sva četiri dnevnika, na svim kanalima, a žene nema.
Dabogda joj se helikopter srušio blizu moje kuće i da je ranjena ja bi ju dokrajčio lopatom.
Mogli smo za precjednicu stavit Nives Celzijus ili Bornu Rajić one barem nemaju toliko sala a i u javnosti bi bolje kotirale a za predsjedničke dužnosti dovoljno je imati pileći mozak jer i tako pravi gospodari stoluju u Buzinu.
Guest- Guest
Nives bi bila odlična. I ona ima veze u Dinamu.
Guest- Guest
Stres deblja, pogledaj Milanovića, Sanadera prije i poslije mandata, ušli ko manekeni izašli ko premium sumo japanska prva liga. Tako i ona. I Celzijus bi se nakon dvije godine mandata vozila na frezi kroz shopping centar.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Mogli smo za precjednicu stavit Nives Celzijus ili Bornu Rajić one barem nemaju toliko sala a i u javnosti bi bolje kotirale a za predsjedničke dužnosti dovoljno je imati pileći mozak jer i tako pravi gospodari stoluju u Buzinu.
Imala nekad, više ju ni onaj portir ne ferma pol posto.Eva wrote:Nives bi bila odlična. I ona ima veze u Dinamu.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Pantovčak bu ju opet lansirao u prvu momčad.
Guest- Guest
udba wrote:Stres deblja, pogledaj Milanovića, Sanadera prije i poslije mandata, ušli ko manekeni izašli ko premium sumo japanska prva liga. Tako i ona. I Celzijus bi se nakon dvije godine mandata vozila na frezi kroz shopping centar.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Kad se ugoje u klaonicu s njima.
Guest- Guest
Svi postanu nekako otečeni, napuhani..udba wrote:Stres deblja, pogledaj Milanovića, Sanadera prije i poslije mandata, ušli ko manekeni izašli ko premium sumo japanska prva liga. Tako i ona. I Celzijus bi se nakon dvije godine mandata vozila na frezi kroz shopping centar.Usne Stjepana Gnječa wrote:
2014-04-12
maggie13 wrote:Svi postanu nekako otečeni, napuhani..udba wrote:Stres deblja, pogledaj Milanovića, Sanadera prije i poslije mandata, ušli ko manekeni izašli ko premium sumo japanska prva liga. Tako i ona. I Celzijus bi se nakon dvije godine mandata vozila na frezi kroz shopping centar.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Stresan je menu zato izgledaju tako deformirani.
Guest- Guest
je, i oni kiseli usiljeni osmijesi kad se fotografiraju. Kolindi sve teže pada, vidi se u očima. Zamisli, slikaš se s onim govedom Čičkom, budali spanu pantole na po slikanja i sad se ti smij, a najradije bi ga puko lopatom po glupoj glavurdi. Šta ćeš, sve je to dio posla.maggie13 wrote:
Svi postanu nekako otečeni, napuhani..
Bome, teško je to sve podnosit..a, mi mislimo da je njima lako, da se debljaju od finih bokuna, a polude od moći i love..kako li se samo varamo..udba wrote:je, i oni kiseli usiljeni osmijesi kad se fotografiraju. Kolindi sve teže pada, vidi se u očima. Zamisli, slikaš se s onim govedom Čičkom, budali spanu pantole na po slikanja i sad se ti smij, a najradije bi ga puko lopatom po glupoj glavurdi. Šta ćeš, sve je to dio posla.maggie13 wrote:
2014-04-12
udba wrote:Imala nekad, više ju ni onaj portir ne ferma pol posto.Eva wrote:Nives bi bila odlična. I ona ima veze u Dinamu.
Što se muških tiče tu smo u banani nemamo niti jednog kandidata a da izgleda kao muško i da ima kakvu takvu karizmu da bude leader of the pack. Ja predlažem Chuck Norrisa za precjednika RH a za precjednika RS predlažem Stevena Seagala koji već ima srpsko državljanstvo.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Svi postanu nekako otečeni, napuhani..udba wrote:Stres deblja, pogledaj Milanovića, Sanadera prije i poslije mandata, ušli ko manekeni izašli ko premium sumo japanska prva liga. Tako i ona. I Celzijus bi se nakon dvije godine mandata vozila na frezi kroz shopping centar.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Žderu na državni račun, pa pohlepa nema granica. Njih dvoje su pojeli 50 vrtića, 40 bolnica i bar 30 škola.
Guest- Guest
maggie13 wrote:Bome, teško je to sve podnosit..a, mi mislimo da je njima lako, da se debljaju od finih bokuna, a polude od moći i love..kako li se samo varamo..udba wrote:je, i oni kiseli usiljeni osmijesi kad se fotografiraju. Kolindi sve teže pada, vidi se u očima. Zamisli, slikaš se s onim govedom Čičkom, budali spanu pantole na po slikanja i sad se ti smij, a najradije bi ga puko lopatom po glupoj glavurdi. Šta ćeš, sve je to dio posla.maggie13 wrote:
Je, i precjednici plaču...kada rezu kapulu...
Guest- Guest
Sanader je bio faca al jebi ga, kažu da će Jandroković ić za predsjednika i obnovit vunkciju Vrhovnika s onom bijelom uniformom i takav dočekivati Illary ili Trumpa.Usne Stjepana Gnječa wrote:udba wrote:Imala nekad, više ju ni onaj portir ne ferma pol posto.Eva wrote:Nives bi bila odlična. I ona ima veze u Dinamu.
Što se muških tiče tu smo u banani nemamo niti jednog kandidata a da izgleda kao muško i da ima kakvu takvu karizmu da bude leader of the pack. Ja predlažem Chuck Norrisa za precjednika RH a za precjednika RS predlažem Stevena Seagala koji već ima srpsko državljanstvo.
Trilaterala, komšinice...Imaju poseban način komunikacije.Eva wrote:Eroo wrote:Lezba nije, Bogu hvala...Eva wrote:Eroo wrote:Je li svraćala na Krk? Tamo Zoki Šljivančanin ima neko skrovito (tajno) mjesto, mogla je kod njega usput na kavu....
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eroo wrote:Trilaterala, komšinice...Imaju poseban način komunikacije.Eva wrote:Eroo wrote:Lezba nije, Bogu hvala...Eva wrote:Eroo wrote:Je li svraćala na Krk? Tamo Zoki Šljivančanin ima neko skrovito (tajno) mjesto, mogla je kod njega usput na kavu....
reptilian
Guest- Guest
Mislim da Putin izgleda sasvim pristojno. A evo kak dolazi u Sloveniju, već je to gotova stvar, i mi smo u njegovu kišobranu. Zona ruskog interesa završava u Sloveniji i Mađšarskoj, tak da smo mi in, htjeli, ne htjeli.
Guest- Guest
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Ladislav Ilčić ugrožava nacionalnu sigurnost RH
» OSLANJANJE NA ARAPSKE ZASTUPNIKE UGROŽAVA SIGURNOST IZRAELA! Netanyahu ‘se odrekao’ mandata za formiranje vlade Izraela!
» DNEVNO.HR: Predsjednica mora zaštititi nacionalnu sigurnost od Zorana Milanovića
» Grci protiv Ciprasa zbog štednje i Sjeverne Makedonije
» Zagreb: Zbog štednje smanjene porcije hrane u vrtićima
» OSLANJANJE NA ARAPSKE ZASTUPNIKE UGROŽAVA SIGURNOST IZRAELA! Netanyahu ‘se odrekao’ mandata za formiranje vlade Izraela!
» DNEVNO.HR: Predsjednica mora zaštititi nacionalnu sigurnost od Zorana Milanovića
» Grci protiv Ciprasa zbog štednje i Sjeverne Makedonije
» Zagreb: Zbog štednje smanjene porcije hrane u vrtićima
Page 2 of 4