Gestapo radi i blagdanima
Page 1 of 1
Gestapo radi i blagdanima
40-GODIŠNJI muškarac organizirao je privatno okupljanje u Završju blizu Požege za 16 osoba, zbog čega je kažnjen s 8000 kuna.
"U nedjelju, 4. travnja 2021., oko 00:30 policijski službenici su u Završju utvrdili da je 40-godišnjak organizirao privatno okupljanje na kojemu je bilo nazočno 16 osoba iz više različitih kućanstava. 40-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Bit će mu izrečena novčana kazna u iznosu od 8000 kuna", objavila je policija.
+18 Index.hr
"U nedjelju, 4. travnja 2021., oko 00:30 policijski službenici su u Završju utvrdili da je 40-godišnjak organizirao privatno okupljanje na kojemu je bilo nazočno 16 osoba iz više različitih kućanstava. 40-godišnjaku će biti izdan prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti. Bit će mu izrečena novčana kazna u iznosu od 8000 kuna", objavila je policija.
+18 Index.hr
Re: Gestapo radi i blagdanima
ja sam za Uskrs organizirao okupljanje više ljudi.
epikur37 wrote:Nisu imali Covid potvdnice.
ma ne trebaju uopće putovnice
treba samo označiti one koji su neodgovorni
index je leglo bolesnik kako novinara katastrofičara tipa nenada jarića dauenhauera i drugih, kako i ljudi u komentarima , jedan as napisao prije koji dan ovako
"ja znači ispadam budala jer slušam stožer i godinu dana živim pod restrikcijama a ovi u sinju se zabavljaju i žive slobodno" :D nisam se mogao suzdržati, napisao sam mu baš to da je budala
AssadNaPodmornici- Posts : 22258
2018-06-14
AssadNaPodmornici wrote:index je leglo bolesnik kako novinara katastrofičara tipa nenada jarića dauenhauera i drugih, kako i ljudi u komentarima , jedan as napisao prije koji dan ovako
"ja znači ispadam budala jer slušam stožer i godinu dana živim pod restrikcijama a ovi u sinju se zabavljaju i žive slobodno" :D nisam se mogao suzdržati, napisao sam mu baš to da je budala
lakše mu uđe u guzicu nego u glavu.
Kovid potvrde i zabavljajte se, inače ništa od toga.
Epi već ima nalijepljenu palubu na brodici s plakati "Pfizer BioNTech".
Turisti će rado ići na takav brod, a i Epi će ih rado prihvatiti ako imaju
potvrdu o cijepljenju, inače ne.
evo covid putovnica za stanovnike HercegovineEroo wrote:Kovid potvrde i zabavljajte se, inače ništa od toga.
Bit će i ona s 4C. Vi u Dalmaciji ćete se morati odlučiti koju ćete.mutava baštarda wrote:evo covid putovnica za stanovnike HercegovineEroo wrote:Kovid potvrde i zabavljajte se, inače ništa od toga.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Eroo wrote:Bit će i ona s 4C. Vi u Dalmaciji ćete se morati odlučiti koju ćete.mutava baštarda wrote:evo covid putovnica za stanovnike HercegovineEroo wrote:Kovid potvrde i zabavljajte se, inače ništa od toga.
Možda bi ti ova bila draža C*, ima zvijezdu.
Eroo- Posts : 78935
2016-07-22
Heh da budala, neviđena budala...AssadNaPodmornici wrote:index je leglo bolesnik kako novinara katastrofičara tipa nenada jarića dauenhauera i drugih, kako i ljudi u komentarima , jedan as napisao prije koji dan ovako
Tko normalan uopće sluša te 'znanstvenike'?
Kaže maska, a on bez maske...
Kaže distanca, on na metar...
Kaže cjepivo, on se ne cijepi...
T.- Posts : 17552
2014-04-14
Similar topics
» EU Gestapo
» tako se to radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
» tako se to radi
» Hrvatska bi pala u nesvijest da se manjinskim grupama radi to što se radi katolicima
» Ne laje pas radi sela nego radi sebe!Šeks inzistirao u rušenju MOSTA u strahu od lustracije!
» Kad ne radi socijalna država , radi kašikara
Page 1 of 1