Tko je general Željko Glasnović, čovjek koji se napokon suprotstavio Zoranu Pusiću?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Tko je general Željko Glasnović, čovjek koji se napokon suprotstavio Zoranu Pusiću?
i tu..over&out..
Guest- Guest
Re: Tko je general Željko Glasnović, čovjek koji se napokon suprotstavio Zoranu Pusiću?
Eroo wrote:
Ferengi?
Guest- Guest
Rat je nešto najgore šta si je čovjek mogao smisliti.
Gledam ovaj filmić gore...kako tužno....
Krivce danas ne vdimo, a krpelji a la Pusić drže predavanja o moralu...
I generala Glasnovića je umirovio Mesić....
Za mlađeg Glasnovića je novac za razmjenu osigurao njegov rođak i mama,
a ne Mesić...No, bi on ali je izgubio čekove...
Gledam ovaj filmić gore...kako tužno....
Krivce danas ne vdimo, a krpelji a la Pusić drže predavanja o moralu...
I generala Glasnovića je umirovio Mesić....
Za mlađeg Glasnovića je novac za razmjenu osigurao njegov rođak i mama,
a ne Mesić...No, bi on ali je izgubio čekove...
Ne znam jesu li braća Glasnović obuhvaćeni novim kurikulumom?
Bora Čorba i Štulić jesu...Još samo Ceca nedostaje.
Srpske gluposti Edmunda Glaisea von Horstenau koji je tražio uhićenje Luburića zbog opetovanog mučenja i ubijanja civila, zarobljenika, te pustošenja inače ja sam znao da si slaboumna ali opet postoje nekakve granice glupostikaja_333 wrote:Dabome, bas zato . Jer Svabe su dosta emotivne bile. Ajde bjež s tim srpskim glupostima. Odbacili su ga i tražili uhićenje jer ih je ometao i točnije nije fermao pol posto, radio je po svom.asilovski wrote:Jučer isto netko imao majicu sa Maksom Luburićem ono njega su čak i Švabe odbacili jer je sociopata,
Kermit-
2014-04-17
Onako primitivno napasti starijeg čovjeka i pri tome onako blagu i dobroćudnu osobu,može učiniti samo peršona bez ikakvog kućnog odgoja,bez ikakvog smisla za humor i lažni vjernik.
Da se ne znam koliko puta ne slažem sa Karamarkom,Hasanbegovićem,ili Bujancem,nikada ih onako ne bih napao.
Ja sam ovdje pisao kako mi je čak i Hasanbegovića kao čovjeka bilo žao kad su ga na prvoj sjednici novog Sabora onako ispljuvali,a Hase je mlad čovjek.
Sram te može biti đenerale Glasnoviću!
Da se ne znam koliko puta ne slažem sa Karamarkom,Hasanbegovićem,ili Bujancem,nikada ih onako ne bih napao.
Ja sam ovdje pisao kako mi je čak i Hasanbegovića kao čovjeka bilo žao kad su ga na prvoj sjednici novog Sabora onako ispljuvali,a Hase je mlad čovjek.
Sram te može biti đenerale Glasnoviću!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ja sam mislio da će on po Saboru i HDZ-u lustrirat, ali čini se ništa od toga. Šeks je sve jači i jači.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Inače ljudi i ne znaju ali Pavelić je sa srpskim radikalima radio na Hrvatskoj radikalnoj stranci te podrivanju braće Radić, ali no Glasnović i ostali tupani i ne znaju da podržavaju srpsku obavještajnu spačku u liku i djelu Pavelića Anteta
Kermit-
2014-04-17
ako se radi o vritnjaku onda je definitivno argument sile.... za nadat se da je to kazneno procesuirano, nije to zajebancija kad tamo neki ustašoid silovito zašilji jednog antifašistu od formata u bulju.... kad tamo neki mladi antifašisti napadnu i malo žešće ozljede manastirce onda se to djeca zezala.... ok sve to na stranu, sila je legitimno sredstvo, pitanje je samo tko silu sprovodi i poduzima, kojeg je intenziteta i da li je polučila učinak i kojeg predznaka....sitting_bull wrote:kako već rekoh: argument sile je ono što Glasnović i ostala hdz fukara koristi...kaja_333 wrote:Uf jest . Bas ga sjebo. Sto se pravio da ne čuje? Genijalno.sitting_bull wrote:
sjebao ga pusić svojim ignoriranjem...
Meni je ipak bolje kad je sjebo onog prolaznika koji mu je opalio vritanjak u vukovarskoj kad je stavljao table na ćirilici. Zamisli, genijalac se pravio da nije dobio nogu u guzicu.. I otišo kući s tablama na ćirilici. Kralj.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I Mladen Grdović.Eroo wrote:Ne znam jesu li braća Glasnović obuhvaćeni novim kurikulumom?
2014-04-22
nije janjevac, sirovina...Usne Stjepana Gnječa wrote:Janjevac
sitting_bull-
2015-09-28
na kraju se sve svede na 2.newtonov zakon.michaellcmacha wrote:ako se radi o vritnjaku onda je definitivno argument sile.... za nadat se da je to kazneno procesuirano, nije to zajebancija kad tamo neki ustašoid silovito zašilji jednog antifašistu od formata u bulju.... kad tamo neki mladi antifašisti napadnu i malo žešće ozljede manastirce onda se to djeca zezala.... ok sve to na stranu, sila je legitimno sredstvo, pitanje je samo tko silu sprovodi i poduzima, kojeg je intenziteta i da li je polučila učinak i kojeg predznaka....sitting_bull wrote:kako već rekoh: argument sile je ono što Glasnović i ostala hdz fukara koristi...kaja_333 wrote:Uf jest . Bas ga sjebo. Sto se pravio da ne čuje? Genijalno.sitting_bull wrote:
sjebao ga pusić svojim ignoriranjem...
Meni je ipak bolje kad je sjebo onog prolaznika koji mu je opalio vritanjak u vukovarskoj kad je stavljao table na ćirilici. Zamisli, genijalac se pravio da nije dobio nogu u guzicu.. I otišo kući s tablama na ćirilici. Kralj.
tako će biti i u slučaju sirovine glasnovića...
sitting_bull-
2015-09-28
nema gorih uobrazenih gnjusova na Balkanu..Usne Stjepana Gnječa wrote:Janjevac
Guest- Guest
Ako si dobar sa njima i oni su dobri prema tebi.bogomdani wrote:nema gorih uobrazenih gnjusova na Balkanu..Usne Stjepana Gnječa wrote:Janjevac
Upoznah ih ovog ljeta malo bolje,jer radim nešto s njima.
Inače masa njih se predstavlja kao Janjevci,iako to nisu.
To su Letničani,koje janjevci nazivaju Crnogorcima.
janjevci su uglavnom trgovci i kožari(danas manje),dočim su Letničani bauštelci i poljoprivrednici.
2014-04-22
Možete mu pljunit pod ponistru. Ne pokušavaj ga ni pozdraviti, ako mu nisi bliski prijatelj.sitting_bull wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
boli me kiki za nekog lika iz legije stranaca koji pod stare dane vilenjači i prodaje neku svoju istinu kao univerzalnu.Eroo wrote:Možete mu pljunit pod ponistru. Ne pokušavaj ga ni pozdraviti, ako mu nisi bliski prijatelj.sitting_bull wrote:
ako ga zbog nečeg iz njegovog života peče savjest nek ide boži petrovu da ga tretira, a hrvatske građane neka ostavi na miru...
sitting_bull-
2015-09-28
Može, može...nego, kad mimo njega prolaziš prije izvadi ruke iz džepova. Brz je na okidaču, jebiga...sitting_bull wrote:boli me kiki za nekog lika iz legije stranaca koji pod stare dane vilenjači i prodaje neku svoju istinu kao univerzalnu.Eroo wrote:Možete mu pljunit pod ponistru. Ne pokušavaj ga ni pozdraviti, ako mu nisi bliski prijatelj.sitting_bull wrote:
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» General Željko Glasnović ne ide na izbore sa HDZ-om
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Tko je Željko Glasnović?
» General Glasnović u Siriji
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
» Glasnović: Kulturni marksisti zauzeli su sav prostor u Hrvatskoj Gosti talk-showa Marka Juriča bili su novinar Denis Kuljiš i saborski zastupnik Željko Glasnović
» Tko je Željko Glasnović?
» General Glasnović u Siriji
» Meanwhile at home: Željko Glasnović brutalno izvrijeđao Vladimira Šeksa!
Page 3 of 3