Šefko Omerbašić: Vehabizam je legitiman pravac u islamu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Šefko Omerbašić: Vehabizam je legitiman pravac u islamu
Ja ne znam tko je ovdje lud ? Pola miljona ljudi je prije godinu dana prešlo preko Hr ilegalno i ušlo u Njemačku i sve je samo prošlo isključivo radi toga jer je Njemačka otworila wrata.
TO JE BILO TADA I IDUČI TALAS OWOGA TAJ SCENARIO NEČETE GLEDAT NEGO ČETE GLEDAT ONAJ GDJE ONI ZAPINJU U HR I BIH.
PS : Kojim ja jezikom pricam? KIneskim možda !!! Koji vam dio nije jasan ?
Četri miljona ljudi od toga četwrtina starija od 60 godina i ondati upadne pola miljona owih a wečinu njih čine wojno sposobni muškarči.
Nit mogu naprijed nit mogu nazad a zapeli na prostoru Hr i BiH.
TO JE BILO TADA I IDUČI TALAS OWOGA TAJ SCENARIO NEČETE GLEDAT NEGO ČETE GLEDAT ONAJ GDJE ONI ZAPINJU U HR I BIH.
PS : Kojim ja jezikom pricam? KIneskim možda !!! Koji vam dio nije jasan ?
Četri miljona ljudi od toga četwrtina starija od 60 godina i ondati upadne pola miljona owih a wečinu njih čine wojno sposobni muškarči.
Nit mogu naprijed nit mogu nazad a zapeli na prostoru Hr i BiH.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Jel moguće daja pričam kineski pa da nitko ništa nerazumijei li šta ?
Ja koliko znam jezik kojim ja pišem je hrvatski tako da ono očito nije kineski pa nije u tome problem nego u vama koji ne znate :
- osnove matematike
- broj i sastav domaceg stanovništva
- činjenicu da NJemačka neče više nikoga primat u iducem talasu
- da ce se taj talas desit opet jer Turska nema para nit volje da hrani pola Azije koja preko nje oće u Evropu.
Ja koliko znam jezik kojim ja pišem je hrvatski tako da ono očito nije kineski pa nije u tome problem nego u vama koji ne znate :
- osnove matematike
- broj i sastav domaceg stanovništva
- činjenicu da NJemačka neče više nikoga primat u iducem talasu
- da ce se taj talas desit opet jer Turska nema para nit volje da hrani pola Azije koja preko nje oće u Evropu.
2014-04-11
Zar je stvarno problem malo sjest izguglat neke stvari i onda to povezt i rec u sebi : Pa daj hbte Švabe ih nece htjet uzet , Turska toliku masu i da oće ne može uzdržavat .......nece nitko da ih zaustavlja do šengena ( Slovenija , Mađarska ) i doć do zakljucka da ćemo nahebat jer nitko nece da puca po istima na grčko turskoj granici jer neki liberali sheru kvake o ljudskim pravima.
2014-04-11
Pobili ste miljon Srba samo u Jasenovcu,pa ne vidim gdje bi bio problem ponovno pokrenuti proizvodni pogon,malo ga modernizirati,te riješiti i taj islamistički problem.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Ja se neću tuć sa Arapima. Ja ću pravac adresa neka udruga liberali u Hr i kuc kuc.
2014-04-11
Ja nisam nikavi debil pa da tucem tamo neke jadnike koji po svim zakonima nemaju pravo upadat ovamo nego idem na one tko je to cijelo vrijeme propagira.
Ja sam preintelignetan da bi meni liberali preživili nakon ovoga a da ja mlatim Arape i druge a ti isti češkaju jajca u logistici.
Jok eto mene na vaša wrata i recite : ups.
Ja sam preintelignetan da bi meni liberali preživili nakon ovoga a da ja mlatim Arape i druge a ti isti češkaju jajca u logistici.
Jok eto mene na vaša wrata i recite : ups.
2014-04-11
A to je druga stvar šta oni msile da su svi ostali glupi pa ne kuže ništa ( to je kao ona spika desničari su glupi samo ja nisam desničar ) pa će lijepo biti tko je to podržawa , taj i taj imenom i prezimenom pa će bit owako ss trupe na wrata i ono ajmo : ideš s nama u prawcu iz kojeg se nikad više nećeš wratiti.
Mene Arapi ne zanimaju. Arapi su poslijedica a ne uzrok. Liberali su uzrok. RIješit ću uzrok da se to višene ponawlja i svijet će postati normalnije mjesto. Razumnije.
Mene Arapi ne zanimaju. Arapi su poslijedica a ne uzrok. Liberali su uzrok. RIješit ću uzrok da se to višene ponawlja i svijet će postati normalnije mjesto. Razumnije.
2014-04-11
A tko su ti liberali ? Osim par debila iz NWO udruga i novinarčića indexa i Radničke Fronte,ko bi se još našao na tvojoj listi ?
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Sad kad ti krenu imigranti biti ceti ekipa koja je protwi i ona koja je za njih. Sami će se jawiti i bodriti imigrante. Nije ih problem onda ločirati , zabilježiti i popisati i čuwati listu u ladiči kad dođe wrijeme za to.Iknar je gay wrote:A tko su ti liberali ? Osim par debila iz NWO udruga i novinarčića indexa i Radničke Fronte,ko bi se još našao na tvojoj listi ?
Ti ne možeš doć na graniču i protestowat da se imigrante pusti i to a da se twoji osobni podači ne znaju.
Čim si došao ti si na popisu.
Također i onaj tko te poslao bilo udruga bilo osoba druga.
Samo slijedi trag.
To mi je spečijalnost jer hwatam negatiwne wanzemaljče po swemiru i druge a kamo li ne na owako malom prostoru kao šta je Hr.
2014-04-11
Owo je moj resurs u Gf :
The Operative is an agent of the Alliance government; he works directly for its parliament. Similar to a black ops agent, the Operative does work that is not specifically acknowledged by the government. He has no name or official rank; however, he has free access to the Alliance facility where River was being studied, as well as deference from its highest-ranking scientists.
The Operative believes his missions will "make the world a better place" and ultimately create "a world without sin"; he believes these ends justify means he admits are evil. He freely kills as part of his job, murdering several people personally and ordering other attacks that kill Derrial Book and others. He is courteous in all his dealings and is shown to be distressed only when confronted by Reaver attack.
Highly proficient at hand-to-hand combat and firearms, the Operative prefers to use a sword, which he sees as more civilized and classic method of killing. He often tries to paralyze his targets by taking out a nerve cluster near their waist, and then stabs them; on some occasions, he has his enemies fall forward onto his sword, much like disgraced Roman generals used to do.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Firefly_characters#The_Operative
Hunter.
Lowći.
The Operative is an agent of the Alliance government; he works directly for its parliament. Similar to a black ops agent, the Operative does work that is not specifically acknowledged by the government. He has no name or official rank; however, he has free access to the Alliance facility where River was being studied, as well as deference from its highest-ranking scientists.
The Operative believes his missions will "make the world a better place" and ultimately create "a world without sin"; he believes these ends justify means he admits are evil. He freely kills as part of his job, murdering several people personally and ordering other attacks that kill Derrial Book and others. He is courteous in all his dealings and is shown to be distressed only when confronted by Reaver attack.
Highly proficient at hand-to-hand combat and firearms, the Operative prefers to use a sword, which he sees as more civilized and classic method of killing. He often tries to paralyze his targets by taking out a nerve cluster near their waist, and then stabs them; on some occasions, he has his enemies fall forward onto his sword, much like disgraced Roman generals used to do.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Firefly_characters#The_Operative
Hunter.
Lowći.
2014-04-11
Vi samo zabivajte glavuu pijesak a kad ww3 pocme onda cete ratovati proti imigranta jer cetemorati jer su vam ih ovi pustili unutra.
Jedno filozofsko pitanje ; Kakva je razlika između nekoga tko brani državu jer su ovi navalili i nekoga tko ubija ko pseta ove koji su ih pustili al su se povukli kad je shranje počelo ?
Ja je ne vidim al widim tko je uzrok shranja i nema šanse da mi se isti izwuću.
Jedno filozofsko pitanje ; Kakva je razlika između nekoga tko brani državu jer su ovi navalili i nekoga tko ubija ko pseta ove koji su ih pustili al su se povukli kad je shranje počelo ?
Ja je ne vidim al widim tko je uzrok shranja i nema šanse da mi se isti izwuću.
2014-04-11
Vi ste sad na nekoj civilizacijskoj razini neodgovornosti. To se najbolje vidi po politčarima , četri godine pa zasheru sve i svašta i onda nikom ništa.
To vam je pogrešno.
Ne možeš radit nešto , propagirat neku ideologiju i kad ista shebe sve okolo samo rec : ajme ili se samo povuć i nisu moja posla.
U normalnim društvima za takwe postoji kazna inaće nitko nikad neće preuzeti odgovornost za svoja shranja.
Umijte se. Nikad necete postič visok stupanj društva ako smatrate da oni koji zasheru stvar ne moraju odgovarati za to.
To vam je pogrešno.
Ne možeš radit nešto , propagirat neku ideologiju i kad ista shebe sve okolo samo rec : ajme ili se samo povuć i nisu moja posla.
U normalnim društvima za takwe postoji kazna inaće nitko nikad neće preuzeti odgovornost za svoja shranja.
Umijte se. Nikad necete postič visok stupanj društva ako smatrate da oni koji zasheru stvar ne moraju odgovarati za to.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Efendija Sefko Omerbasic:'Cudno je da Srbi i Zidovi kidisu na ministra Hasanbegovica'
» Vehabizam je klošarstvo
» Mesić: Hrvati nisu htjeli Čovića, Hrvatska duboko griješi - Komšić je legalan i legitiman
» Trump podržao vehabizam kao miroljubivi Islam
» NEZAVISNE: Vehabizam se čeliči u 28 naselja u FBiH
» Vehabizam je klošarstvo
» Mesić: Hrvati nisu htjeli Čovića, Hrvatska duboko griješi - Komšić je legalan i legitiman
» Trump podržao vehabizam kao miroljubivi Islam
» NEZAVISNE: Vehabizam se čeliči u 28 naselja u FBiH
Page 4 of 4