NEZAVISNE: Vehabizam se čeliči u 28 naselja u FBiH
Page 1 of 1
NEZAVISNE: Vehabizam se čeliči u 28 naselja u FBiH
Čitajte u NEZAVISNIM: Vehabizam se čeliči u 28 naselja u FBiH
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Re: NEZAVISNE: Vehabizam se čeliči u 28 naselja u FBiH
Opštine u čijim naseljima jačaju vehabijske zajednice
- Zenica (ZDK)
- Žepče (ZDK)
- Zavidovići (ZDK)
- Maglaj (ZDK)
- Tešanj (ZDK)
- Gračanica (TK)
- Kalesija (TK)
- Srebrenik (TK)
- Živinice (TK)
- Bihać (USK)
- Cazin (USK)
- Velika Kladuša (USK)
- Travnik (SBK)
- Donji Vakuf (SBK)
- Ilidža (KS)
- Hadžići (KS)
- Goražde (BPK)
http://www.nezavisne.com/novosti/bih/Citajte-u-NEZAVISNIM-Vehabizam-se-celici-u-28-naselja/338778
2014-04-23
Elhamdullilah!
to su sve nato baze u nastanku
masala
masala
2014-04-19
Srpska opkoljena, a "Antifašistička" Tuzla pokorena. Epi?
- Zenica (ZDK)
- Žepče (ZDK)
- Zavidovići (ZDK)
- Maglaj (ZDK)
- Tešanj (ZDK)
- Gračanica (TK)
- Kalesija (TK)
- Srebrenik (TK)
- Živinice (TK)
- Bihać (USK)
- Cazin (USK)
- Velika Kladuša (USK)
- Travnik (SBK)
- Donji Vakuf (SBK)
- Ilidža (KS)
- Hadžići (KS)
- Goražde (BPK)
2014-04-23
Interesantno...ova zenica i oko nje nekad bili najvece komunjare a sad tamo rasadiste radikalnog islamaEro wrote:Elhamdullilah!
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Vidiš neku razliku između toga dvoga?vuksadinare wrote:Interesantno...ova zenica i oko nje nekad bili najvece komunjare a sad tamo rasadiste radikalnog islamaEro wrote:Elhamdullilah!
2014-04-23
naše cvijeće jedva čekam udare na ljeto pa nek nas SAD zaštiti.
Kako se nas ameri naguzili u Deytonu...ha ha podmetnuli nam teroriste u državu i sad oni čekaju mig amera za akciju ako nebudemo dobri kaubojima
Najzanimljivija je Cazinska krajina gdje je broj islamista ustostručen a granica 2 km od njih
Kako su samo tako radikalizirani a 90% njih ima rodbinu u ZG,RI i SK
Kako se nas ameri naguzili u Deytonu...ha ha podmetnuli nam teroriste u državu i sad oni čekaju mig amera za akciju ako nebudemo dobri kaubojima
Najzanimljivija je Cazinska krajina gdje je broj islamista ustostručen a granica 2 km od njih
Kako su samo tako radikalizirani a 90% njih ima rodbinu u ZG,RI i SK
stenjalica-
2015-10-18
Ljudi čiji je način života decenijama udaljen od 21. vijeka naseljavaju i tri sela u USK, i to kod Cazina, Bihaća i Velike Kladuše, kod koje se nalazi Bosanska Bojna, gdje su, kako neki tvrde, Bilal Bosnić, a koji je nedavno osuđen na sedam godina, te njegovi sljedbenici kupili posjede.Ero wrote:Srpska opkoljena, a "Antifašistička" Tuzla pokorena. Epi?
- Zenica (ZDK)
- Žepče (ZDK)
- Zavidovići (ZDK)
- Maglaj (ZDK)
- Tešanj (ZDK)
- Gračanica (TK)
- Kalesija (TK)
- Srebrenik (TK)
- Živinice (TK)
- Bihać (USK)
- Cazin (USK)
- Velika Kladuša (USK)
- Travnik (SBK)
- Donji Vakuf (SBK)
- Ilidža (KS)
- Hadžići (KS)
- Goražde (BPK)
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
U Ćopićevoj Bosni 3,a 14 u Andrićevoj.
U Hercegovini niti jedna ćelija.
U Hercegovini niti jedna ćelija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
RayMabus wrote:
.
Zanimljivo, u 'Ercegovini se nisu "primili"....Valjda zbog toga što su doli Bošnjaci u krajnjoj liniji ipak 'Ercegovci.
2014-04-23
Pa ne znam baš....
Jedan islamist na onom Net hr forumu je pisao kako su najjači i najžilaviji BH muslimani Hercegovci, Krajišnici i Podrinjci.
Jedan islamist na onom Net hr forumu je pisao kako su najjači i najžilaviji BH muslimani Hercegovci, Krajišnici i Podrinjci.
2014-04-22
Ne znam šta si htio reć. U Hercegovini nema niti jedne ćelije, što znači da su tamošnji muslimani žilavi...jastreb wrote:Pa ne znam baš....
Ne miješaj ti 'Ercegovce s drugima iz regiJona.
Nedaj/te se Farpos!
2014-04-23
Pa ako su hrvatsko-bošnjački odnosi u BIH igdje zategnuti ,onda je to u Mostaru.Ero wrote:Ne znam šta si htio reć. U Hercegovini nema niti jedne ćelije, što znači da su tamošnji muslimani žilavi...jastreb wrote:Pa ne znam baš....
Nedaj/te se Farpos!
U tom duboko podijeljenom gradu danas se najglamuroznije proslavljaju porazi hrvatske nogometne reprezentacije,ondje se vijore turski barjaci i sl.
2014-04-22
I? Koji ti je zaključak?jastreb wrote:Pa ako su hrvatsko-bošnjački odnosi u BIH igdje zategnuti ,onda je to u Mostaru.Ero wrote:Ne znam šta si htio reć. U Hercegovini nema niti jedne ćelije, što znači da su tamošnji muslimani žilavi...jastreb wrote:Pa ne znam baš....
Nedaj/te se Farpos!
2014-04-23
Da je Hercegovina daleko od oaze mira.Ero wrote:I? Koji ti je zaključak?jastreb wrote:Pa ako su hrvatsko-bošnjački odnosi u BIH igdje zategnuti ,onda je to u Mostaru.Ero wrote:Ne znam šta si htio reć. U Hercegovini nema niti jedne ćelije, što znači da su tamošnji muslimani žilavi...jastreb wrote:Pa ne znam baš....
Nedaj/te se Farpos!
Jedan bivši suborac koji je prošao sva ratišta rekao mi je da se nijedno ne može usporediti sa mostarskim. U doba sukoba Hrvata i Muslimana.
2014-04-22
Tako ti je to lad se krvna braca zavadejastreb wrote:Da je Hercegovina daleko od oaze mira.Ero wrote:I? Koji ti je zaključak?jastreb wrote:Pa ako su hrvatsko-bošnjački odnosi u BIH igdje zategnuti ,onda je to u Mostaru.Ero wrote:Ne znam šta si htio reć. U Hercegovini nema niti jedne ćelije, što znači da su tamošnji muslimani žilavi...jastreb wrote:Pa ne znam baš....
Nedaj/te se Farpos!
Jedan bivši suborac koji je prošao sva ratišta rekao mi je da se nijedno ne može usporediti sa mostarskim. U doba sukoba Hrvata i Muslimana.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Naprotiv. To je jedna od rijetkih oaza mira u Europi.jastreb wrote:Da je Hercegovina daleko od oaze mira.Ero wrote:I? Koji ti je zaključak?jastreb wrote:Pa ako su hrvatsko-bošnjački odnosi u BIH igdje zategnuti ,onda je to u Mostaru.Ero wrote:Ne znam šta si htio reć. U Hercegovini nema niti jedne ćelije, što znači da su tamošnji muslimani žilavi...jastreb wrote:Pa ne znam baš....
Nedaj/te se Farpos!
2014-04-23
Similar topics
» Vlada FBiH: Najniža plaća u FBiH povećana za 520 kuna
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» "Što pre stvoriti tri nezavisne države u BiH"
» Vehabizam je klošarstvo
» Putin i Erdogan za stvaranje nezavisne Palestine
» Jelka Miličević, potpredsjednica vlade FBIH iz HDZ-a: Za propast Aluminija krivu su uvijeti na globalnom tržištu, Vlada FBiH ima čistu savjest
» "Što pre stvoriti tri nezavisne države u BiH"
» Vehabizam je klošarstvo
» Putin i Erdogan za stvaranje nezavisne Palestine
Page 1 of 1