Šefko Omerbašić: Vehabizam je legitiman pravac u islamu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Šefko Omerbašić: Vehabizam je legitiman pravac u islamu
Pricaš gluposti. Prvo ja sam inkarniran ovdje dakle imam prawo i ne samo to nego i obawezu da djelujem a drugo boli me kuraz za izopčawanja. Ne treba meni nikakwa grupa jer je to logika da netko u toj grupi je filozofija budiste tj prežiwit će swe i sam.Iknar je gay wrote:
Svašta.Zbog toga bi ga mogli izopćiti iz Asthar zajednice,jer oni se ne smiju mješati u interne zemaljske stvari,niti na bilo koji način uticati na sljed prilika,inače bi mogli izazvati mreškanje u vremnu i prostoru a to ne bi bilo dobro.
Kako ono otok naslanjat na druge naslanjaj se sam na sebe. Hebi se i ti i grupa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A tako znači,zašto odmah ne kažeš da si izopćenik,pa ti si onda nešto kao dark ashtar.RayMabus wrote:Pricaš gluposti. Prvo ja sam inkarniran ovdje dakle imam prawo i ne samo to nego i obawezu da djelujem a drugo boli me kuraz za izopčawanja. Ne treba meni nikakwa grupa jer je to logika da netko u toj grupi je filozofija budiste tj prežiwit će swe i sam.Iknar je gay wrote:
Svašta.Zbog toga bi ga mogli izopćiti iz Asthar zajednice,jer oni se ne smiju mješati u interne zemaljske stvari,niti na bilo koji način uticati na sljed prilika,inače bi mogli izazvati mreškanje u vremnu i prostoru a to ne bi bilo dobro.
Kako ono otok naslanjat na druge naslanjaj se sam na sebe. Hebi se i ti i grupa.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Evo ga!!! Šta sam reko!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa i nije zabavno tračati ga kad nije tu.jastreb wrote:Evo ga!!! Šta sam reko!!!
2015-07-23
Proučawaj budizam pa ćeš lijepo widit šta ti piše : onaj tko se oslanja na druge bla bla bla oslanjaj se na wlastite snage.
2014-04-11
Operating Thetan (OT) is a spiritual state above Clear. It is defined as "knowing and willing cause over life, thought, matter, energy, space and time (MEST)"RayMabus wrote:Proučawaj budizam pa ćeš lijepo widit šta ti piše : onaj tko se oslanja na druge bla bla bla oslanjaj se na wlastite snage.
---
I kad ti ja kaže da ću ja deinkarnirati 1000 liberala u Hrvatskoj koje zateknem nakon šta barbari prowale ovamo kad bude ono šta je napisano na drugoj stranici od Nostradamusa onda mene nitko nece tu zaustawiti niti ja ičiju pomoč tražim.
Možete mi jedino pomoč u tome da mi ne pobjegnu.
Al mi nije bio cilj te poruke nečije deinkarniranje jer je ushrani liberala i new ager nego to da oni owdje neče POSTOJAT.......jer će ih jedan inkarnirani OT swe izbrisat i pojist za doručak.
2014-04-11
dva brata wrote:islamski svijet je bio ultra kvalitetn i raj na zemlji dok ih nisu židovi i ameri razjebali pa ovi za uzvrat kolju švabe i šveđane
Aj ne lupetaj ( po stoti put )
I Balkan je bio raj na Zemlji dok nisu došli hrvati i Srbi ..................i Turci
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Još je rano i još vi ništa ne kužite. Zato sam tu odluku i stavio na tek kad owi barbari provale owamo jer se zbog ushranih liberala nitko ne usudi pučat po njima šta je posao poličije da zaustawlja nekog tko ilegalno prijeđe graniču.
Uprawo zato šta je rano idemo dalje :
'Tko ubije svećenika dobiva privilegij u raju'
Prema vehabijsko-selefijskoj ideologiji, ako ubiješ kršćanina, učinio si dobru stvar i zaslužio si raj. Ali ako ubiješ kršćanskog svećenika, bit ćeš povlašten i hedonistički ćeš uživati u raju
http://www.vecernji.hr/svijet/tko-ubije-svecenika-dobiva-privilegij-u-raju-1102110
Budete wi tražili owakwe ka šta sa ja : OT.
Da widiš kako ti rešetaju.
Uprawo zato šta je rano idemo dalje :
'Tko ubije svećenika dobiva privilegij u raju'
Prema vehabijsko-selefijskoj ideologiji, ako ubiješ kršćanina, učinio si dobru stvar i zaslužio si raj. Ali ako ubiješ kršćanskog svećenika, bit ćeš povlašten i hedonistički ćeš uživati u raju
http://www.vecernji.hr/svijet/tko-ubije-svecenika-dobiva-privilegij-u-raju-1102110
Budete wi tražili owakwe ka šta sa ja : OT.
Da widiš kako ti rešetaju.
2014-04-11
Sve je bilo OK do dolaska Turaka. Dobro znali su se pokefati i Hrvati sa Mađarima ili pak Makedonci sa Bizantom. Onaj prokleti Vasilije je desetkovao i oslijepio samuilovu vojsku,pa je samuilo kad je to vidio srušio se mrtav.Yehudi wrote:dva brata wrote:islamski svijet je bio ultra kvalitetn i raj na zemlji dok ih nisu židovi i ameri razjebali pa ovi za uzvrat kolju švabe i šveđane
I Balkan je bio raj na Zemlji dok nisu došli hrvati i Srbi ..................i Turci
Ali manje-više sve je bilo dobro do dolaska azijatskijeh hordi.
Hrvati i Srbi bili su dva najbratskija naroda na tada poznatom svijetu i to je bio garant mira u regijonu,a i šire.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Wi ste kao društwo preliberalni. Okrenit če se to.
Gledam ljude oko sebe : pa sine to misli ono ograničeno kao nešto tamo daleko nije wezano uz mene i moju budučnost. Tako ste mislili i kad je počeo rat owdje dewedesetih a kad ono jel.
Pametni ste u tri pm.
Neče niti jedan liberal postojat na području Hr kad shranja počmu a oni su ih uzrokowali. Osobno ču se pobrinit za to.
Gledam ljude oko sebe : pa sine to misli ono ograničeno kao nešto tamo daleko nije wezano uz mene i moju budučnost. Tako ste mislili i kad je počeo rat owdje dewedesetih a kad ono jel.
Pametni ste u tri pm.
Neče niti jedan liberal postojat na području Hr kad shranja počmu a oni su ih uzrokowali. Osobno ču se pobrinit za to.
2014-04-11
Ti si ashtar izopćenik,dezerter,nemaš nikakve mogućnosti.
2015-07-23
Jebivjetar.Iknar je gay wrote:Ti si ashtar izopćenik,dezerter,nemaš nikakve mogućnosti.
Ja wečinu ljudi gledam kao plitke i watam se za glawu da netko ne može zbrojit dwa i dwa.
Ono kolutam očima.
Društwo u kurzu. Čeka da se katastrofa desi a onda kad se desi onda će se čudit kako to.
2014-04-11
nisu dosli, oduvijek su tu, podijelili su se i onda jos bolje podjeljivali kako su im se mjenjali gospodariYehudi wrote:dva brata wrote:islamski svijet je bio ultra kvalitetn i raj na zemlji dok ih nisu židovi i ameri razjebali pa ovi za uzvrat kolju švabe i šveđane
A tko će se čudit,samo one budale koje su dočekivali kozojebe s transparentima dobrodošlice i cvijećem,dok oni koji su od početka bili protiv,nisu iznenađene,već zgroženi.RayMabus wrote:Jebivjetar.Iknar je gay wrote:Ti si ashtar izopćenik,dezerter,nemaš nikakve mogućnosti.
Ja wečinu ljudi gledam kao plitke i watam se za glawu da netko ne može zbrojit dwa i dwa.
Ono kolutam očima.
Društwo u kurzu. Čeka da se katastrofa desi a onda kad se desi onda će se čudit kako to.
2015-07-23
Ti će u jamu. Shebali su stvar i nemaju pravo postojanja u društvu. Snosit će odgovornost a kazna je : smrt ili progon.Iknar je gay wrote:
A tko će se čudit,samo one budale koje su dočekivali kozojebe s transparentima dobrodošlice i cvijećem
2014-04-11
Izgleda kako se tebi svidio predah od foruma.Nastaviš li tako,opet će te poslati na odmor.RayMabus wrote:Ti će u jamu. Shebali su stvar i nemaju pravo postojanja u društvu. Snosit će odgovornost a kazna je : smrt ili progon.Iknar je gay wrote:
A tko će se čudit,samo one budale koje su dočekivali kozojebe s transparentima dobrodošlice i cvijećem
2015-07-23
Forum ne utjece na moje odluke. Odlučio sam.Iknar je gay wrote:Izgleda kako se tebi svidio predah od foruma.Nastaviš li tako,opet će te poslati na odmor.RayMabus wrote:Ti će u jamu. Shebali su stvar i nemaju pravo postojanja u društvu. Snosit će odgovornost a kazna je : smrt ili progon.Iknar je gay wrote:
RIječ je o meni , owoj planeti i stwarima na njoj. To mi ne krojiš ti il netko treči nego ja.
2014-04-11
Šta,prisegnuti na vjernost Islamskoj Državi ?RayMabus wrote:Forum ne utjece na moje odluke. Odluičio sam.Iknar je gay wrote:Izgleda kako se tebi svidio predah od foruma.Nastaviš li tako,opet će te poslati na odmor.RayMabus wrote:Ti će u jamu. Shebali su stvar i nemaju pravo postojanja u društvu. Snosit će odgovornost a kazna je : smrt ili progon.Iknar je gay wrote:
2015-07-23
Ma prisegnit čete wi swi na desno desno osim tih debila kad wam popusti Turska pa miljon imigranta nawali owamo i zapne u BiH i Hrwatskoj.
NIti wi kužite šta ja pričam niti je wama jasno da iduči talas imigranata kakwi je bio prije godinu dana : NEĆE UĆI U NJEMAČKU.
NIti wi kužite šta ja pričam niti je wama jasno da iduči talas imigranata kakwi je bio prije godinu dana : NEĆE UĆI U NJEMAČKU.
Last edited by RayMabus on 27/7/2016, 21:24; edited 1 time in total
2014-04-11
Briga me,ja ću biti daleko,dok ćeš ti zamotane žene,bez emancipacije,naganjati po Splitu.RayMabus wrote:Ma prisegnit čete wi swi na desno desno osim tih debila kad wam popusti Turska pa miljon imigranta nawali owamo i zapne u BiH i Hrwatskoj.
2015-07-23
Ja ne znam tko je ovdje lud ? Pola miljona ljudi je prije godinu dana prešlo preko Hr ilegalno i ušlo u Njemačku i sve je samo prošlo isključivo radi toga jer je Njemačka otworila wrata.
TO JE BILO TADA I IDUČI TALAS OWOGA TAJ SCENARIO NEČETE GLEDAT NEGO ČETE GLEDAT ONAJ GDJE ONI ZAPINJU U HR I BIH.
PS : Kojim ja jezikom pricam? KIneskim možda !!! Koji vam dio nije jasan ?
Četri miljona ljudi od toga četwrtina starija od 60 godina i ondati upadne pola miljona owih a wečinu njih čine wojno sposobni muškarči.
Nit mogu naprijed nit mogu nazad a zapeli na prostoru Hr i BiH.
TO JE BILO TADA I IDUČI TALAS OWOGA TAJ SCENARIO NEČETE GLEDAT NEGO ČETE GLEDAT ONAJ GDJE ONI ZAPINJU U HR I BIH.
PS : Kojim ja jezikom pricam? KIneskim možda !!! Koji vam dio nije jasan ?
Četri miljona ljudi od toga četwrtina starija od 60 godina i ondati upadne pola miljona owih a wečinu njih čine wojno sposobni muškarči.
Nit mogu naprijed nit mogu nazad a zapeli na prostoru Hr i BiH.
2014-04-11
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Efendija Sefko Omerbasic:'Cudno je da Srbi i Zidovi kidisu na ministra Hasanbegovica'
» Vehabizam je klošarstvo
» Mesić: Hrvati nisu htjeli Čovića, Hrvatska duboko griješi - Komšić je legalan i legitiman
» Trump podržao vehabizam kao miroljubivi Islam
» NEZAVISNE: Vehabizam se čeliči u 28 naselja u FBiH
» Vehabizam je klošarstvo
» Mesić: Hrvati nisu htjeli Čovića, Hrvatska duboko griješi - Komšić je legalan i legitiman
» Trump podržao vehabizam kao miroljubivi Islam
» NEZAVISNE: Vehabizam se čeliči u 28 naselja u FBiH
Page 3 of 4