SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Svi znaju gde leži Pavelić i šta mu vredi. Nema njegovih murala po Zagrebu, nema spomenika po svetu i narod ga se stidi. Jedan je Čiča.maggie13 wrote:A,di KaLabic lezi?dzango wrote:Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. On je stradao kao mučeniki ima svoje mesto u istoriji čovečanstva.provocator wrote:Ma najvažnije da je njemu Tito uzeo mjeru. Nego, jeste li konačno pronašli Dražin grob?dzango wrote:Jašta. Neće valjda sa onom ekipom u kojoj su Hitler i Stepinac.Ships&Chips wrote:
Draža se druži s vašim presvetim Savom.
Sramota je da Tito ima kuću cveća a po Dražinim kostima psi pišaju.
Nije sahranjen kao i sotona van osvećenog zemljišta groblja. Zna se ko se tako sahranjuje.
Zna li se To baRem ;S
Last edited by dzango on 27/7/2016, 00:02; edited 1 time in total
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
I sve je življi kako vreme prolazi, Danas je življi nego ikad.provocator wrote:Živ je, živ... Nikada življi bio nije.dzango wrote:
Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije.
Čega se pametan stidi time se budala ponosi.dzango wrote:
Svi znaju gde leži Pavelić i šta mu vredi. Nema njegovih murala po Zagrebu, nema spomenika po svetu i narod ga se stidi. Jedan je Čiča.
Osnovna razliKa..mi se zla odricemo, vi ga ziviTe i dicite se njime..dzango wrote:Svi znaju gde leži Pavelić i šta mu vredi. Nema njegovih murala po Zagrebu, nema spomenika po svetu i narod ga se stidi. Jedan je Čiča.maggie13 wrote:A,di KaLabic lezi?dzango wrote:Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. On je stradao kao mučeniki ima svoje mesto u istoriji čovečanstva.provocator wrote:Ma najvažnije da je njemu Tito uzeo mjeru. Nego, jeste li konačno pronašli Dražin grob?dzango wrote:
Jašta. Neće valjda sa onom ekipom u kojoj su Hitler i Stepinac.
Nije sahranjen kao i sotona van osvećenog zemljišta groblja. Zna se ko se tako sahranjuje.
Zna li se To baRem ;S
2014-04-12
Ne možeš se nečim stideti, samo se nečega stideti. Ti nepismen se na primer ponosiš kućom cveća.provocator wrote:Čega se pametan stidi time se budala ponosi.dzango wrote:
Svi znaju gde leži Pavelić i šta mu vredi. Nema njegovih murala po Zagrebu, nema spomenika po svetu i narod ga se stidi. Jedan je Čiča.
U kakvim mozgovima?dzango wrote:I sve je življi kako vreme prolazi, Danas je življi nego ikad.provocator wrote:Živ je, živ... Nikada življi bio nije.dzango wrote:
2014-04-12
Vidim koliko se odričete Stepinca i njegove bratije. Mi se ponosimo onim koji je u vreme dok je ta bratija spaval u toplim krevetima i lizala se sa Hitlerom, bio u šumi i pronosio slobodarski duh svoga naroda a nije se predao ni komunističkim zločincima i bio poslednji svetionik slobodne misli i duha na ovim prostorima.maggie13 wrote:Osnovna razliKa..mi se zla odricemo, vi ga ziviTe i dicite se njime..dzango wrote:Svi znaju gde leži Pavelić i šta mu vredi. Nema njegovih murala po Zagrebu, nema spomenika po svetu i narod ga se stidi. Jedan je Čiča.maggie13 wrote:A,di KaLabic lezi?dzango wrote:Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. On je stradao kao mučeniki ima svoje mesto u istoriji čovečanstva.provocator wrote:
Ma najvažnije da je njemu Tito uzeo mjeru. Nego, jeste li konačno pronašli Dražin grob?
Zna li se To baRem ;S
Slobodarskim mozgovima koji ne jedu mundijalistilka govna koja im se serviraju.maggie13 wrote:U kakvim mozgovima?dzango wrote:I sve je življi kako vreme prolazi, Danas je življi nego ikad.provocator wrote:Živ je, živ... Nikada življi bio nije.dzango wrote:
Vidim da su se "antifašisti" počeli i međusobno glođati.
Ako, ako,... ne bum se mešal . ...
Stepinac i Pavelić trljaju ruke.Eroo wrote:Vidim da su se "antifašisti" počeli i međusobno glođati.
SlObodarskim i naprednim,iz '45..ne daj se ometat u toj genijalnoj idili..dzango wrote:Slobodarskim mozgovima koji ne jedu mundijalistilka govna koja im se serviraju.maggie13 wrote:U kakvim mozgovima?dzango wrote:I sve je življi kako vreme prolazi, Danas je življi nego ikad.provocator wrote:Živ je, živ... Nikada življi bio nije.dzango wrote:
2014-04-12
Slobodarska ideja nije određena vremenom već vrednostima za koje se zalaže. Ista je bila i pre 100 godima, 50 godina i danas.maggie13 wrote:SlObodarskim i naprednim,iz '45..ne daj se ometat u toj genijalnoj idili..dzango wrote:Slobodarskim mozgovima koji ne jedu mundijalistilka govna koja im se serviraju.maggie13 wrote:U kakvim mozgovima?dzango wrote:I sve je življi kako vreme prolazi, Danas je življi nego ikad.provocator wrote:
Živ je, živ... Nikada življi bio nije.
Odoh ja sad, imam neka posla.
Dobro, ali recite mi više kako se postaje antifašist i koje reference su za to potrebne?dzango wrote:Stepinac i Pavelić trljaju ruke.Eroo wrote:Vidim da su se "antifašisti" počeli i međusobno glođati.
Je li postoji neka ljestvica po kojoj se boduje?
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Kad ti kliker upali da je Stepinac spasio masu srba i židova onda će ti tek biti jasno da te je zločinačka politička organizacija zvana još i SPC debelo lagala i manipulirala sa vama kao sa đacima prvacima. Kad dođeš do tog trenutka onda se javi za ozbiljne razgovore, do tada si i ti i svi kao ti običani telaci i glupani podložani manipulaciji bez mogućnosti da upotrjebite svoj mozak.dzango wrote:Vidim koliko se odričete Stepinca i njegove bratije. Mi se ponosimo onim koji je u vreme dok je ta bratija spaval u toplim krevetima i lizala se sa Hitlerom, bio u šumi i pronosio slobodarski duh svoga naroda a nije se predao ni komunističkim zločincima i bio poslednji svetionik slobodne misli i duha na ovim prostorima.maggie13 wrote:Osnovna razliKa..mi se zla odricemo, vi ga ziviTe i dicite se njime..dzango wrote:Svi znaju gde leži Pavelić i šta mu vredi. Nema njegovih murala po Zagrebu, nema spomenika po svetu i narod ga se stidi. Jedan je Čiča.maggie13 wrote:A,di KaLabic lezi?dzango wrote:
Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. On je stradao kao mučeniki ima svoje mesto u istoriji čovečanstva.
Zna li se To baRem ;S
Guest- Guest
dzango wrote:Iskopaće mkega Bili, ja ti kažem.
Neće. Draža je u rasejanju, nema mu groba. Neki Srbi ga pamte samo po dobrom.
Radoslav S. Nedovic, Pantelija Vasovic: ZATAMNJENA ISTINA
"Ukupno je u čačanskom kraju tokom rata od Mihailovićevih četnika usmrćeno van borbe 702 osobe (od čega 546 iz čačanskog kraja), među kojima je 99 osoba ženskog pola. Od tog broja vatrenim oružjem usmrćeno je 457 osoba (38 žena), a klanjem 209 (61 žena), a njih 36 batinama ili na drugi način"
Guest- Guest
kofein wrote:dzango wrote:Iskopaće mkega Bili, ja ti kažem.
"Ukupno je u čačanskom kraju tokom rata od Mihailovićevih četnika usmrćeno van borbe 702 osobe (od čega 546 iz čačanskog kraja), među kojima je 99 osoba ženskog pola. Od tog broja vatrenim oružjem usmrćeno je 457 osoba (38 žena), a klanjem 209 (61 žena), a njih 36 batinama ili na drugi način"
Ih bogte
Ko ISIL
NIje dovoljno biti samo antifašist. To je samo pola posla. Moraš biti i antikumunist. E to je onda prava stvar.Eroo wrote:Dobro, ali recite mi više kako se postaje antifašist i koje reference su za to potrebne?dzango wrote:Stepinac i Pavelić trljaju ruke.Eroo wrote:Vidim da su se "antifašisti" počeli i međusobno glođati.
Je li postoji neka ljestvica po kojoj se boduje?
Koliko je spasao? 10? A blgoslovio ubijanje hiljada i hiljada.tre911 wrote:Kad ti kliker upali da je Stepinac spasio masu srba i židova onda će ti tek biti jasno da te je zločinačka politička organizacija zvana još i SPC debelo lagala i manipulirala sa vama kao sa đacima prvacima. Kad dođeš do tog trenutka onda se javi za ozbiljne razgovore, do tada si i ti i svi kao ti običani telaci i glupani podložani manipulaciji bez mogućnosti da upotrjebite svoj mozak.dzango wrote:Vidim koliko se odričete Stepinca i njegove bratije. Mi se ponosimo onim koji je u vreme dok je ta bratija spaval u toplim krevetima i lizala se sa Hitlerom, bio u šumi i pronosio slobodarski duh svoga naroda a nije se predao ni komunističkim zločincima i bio poslednji svetionik slobodne misli i duha na ovim prostorima.maggie13 wrote:Osnovna razliKa..mi se zla odricemo, vi ga ziviTe i dicite se njime..dzango wrote:Svi znaju gde leži Pavelić i šta mu vredi. Nema njegovih murala po Zagrebu, nema spomenika po svetu i narod ga se stidi. Jedan je Čiča.maggie13 wrote:
A,di KaLabic lezi?
Zna li se To baRem ;S
Komunisti su u Srbiji samo 45., kada više nje bilo rata, pobili 60 hiljada Srba bez suđenja,kofein wrote:dzango wrote:Iskopaće mkega Bili, ja ti kažem.
dzango wrote:Komunisti su u Srbiji samo 45., kada više nje bilo rata, pobili 60 hiljada Srba bez suđenja,kofein wrote:dzango wrote:Iskopaće mkega Bili, ja ti kažem.
Poanta mog upisa je da Četnicima Draže Mihailovića nije bio problem ubijati Srbe, bili komunisti, jataci itd. Ono što vas može kratkoročno pomiriti je hajka na Hrvatsku, Odličan dežurni krivac. Ne poričem da je tako i kod nas, kad se traži treći krivac.
Guest- Guest
tre911 wrote:Dakle što reći na ovu Bogohulu nego da si ne jadan nego ono i jako glup i tužan likpizzon wrote:sv.sava za stepinca jeste Isus !max123 wrote:svetosavska govna nedaju mira.a ruke su im jos krvave od 90ih..
ako smo mi to sto napisa vi ste
govna ustaskog sotone stepinca
(t) ko ? max !? 100 %
ja samo i uvek " repliciram " na gadosti,
ne postoji moj startni post gde vredjam hrvate ili bilo sta hrvatsko,
sem zezanja, ono mile ja wohl i sl.
Guest- Guest
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» Putin: Islam i Pravoslavlje imaju iste vrijednosti
» Macron: Anglosaksonski mediji kao da simpatiziraju Islamiste, nemamo iste vrijednosti kao SAD, kod nas je sloboda riječi svetinja.
» Napokon dobre vijesti: Hrvatska i Grčka zajedno dijele zadnje mijesto
» hrvatska do beograda i boke
» Putin: Islam i Pravoslavlje imaju iste vrijednosti
» Macron: Anglosaksonski mediji kao da simpatiziraju Islamiste, nemamo iste vrijednosti kao SAD, kod nas je sloboda riječi svetinja.
» Napokon dobre vijesti: Hrvatska i Grčka zajedno dijele zadnje mijesto
» hrvatska do beograda i boke
Page 4 of 9