Napokon dobre vijesti: Hrvatska i Grčka zajedno dijele zadnje mijesto
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Napokon dobre vijesti: Hrvatska i Grčka zajedno dijele zadnje mijesto
http://hr.n1info.com/a285502/Biznis/Hrvatska-i-Grcka-imale-najslabiji-rast-BDP-a-u-EU.html
Kermit-
2014-04-17
Re: Napokon dobre vijesti: Hrvatska i Grčka zajedno dijele zadnje mijesto
Hrvatska je uz Grčku u četvrtom tromjesečju 2017. zabilježila najslabiji rast BDP-a na tromjesečnoj razini među zemljama Europske unije, pokazuje u srijedu objavljeno izvješće europskog statističkog ureda.
Kermit-
2014-04-17
Vesna Jovicic
Medjunozac,kakvu si ti papigu progutala?[size=0]
Kermit-
2014-04-17
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Kermit wrote:Hrvatska je uz Grčku u četvrtom tromjesečju 2017. zabilježila najslabiji rast BDP-a na tromjesečnoj razini među zemljama Europske unije, pokazuje u srijedu objavljeno izvješće europskog statističkog ureda.
To je zato što nisu računali Srbiju. Oni nisu u EU.
crvenkasti-
2014-04-17
da , stvarno kada ćete da uđete.. dosta mi je čitati vijesti, Hrvatska najgora, Hrvatska druga najgora itd.. čekamo vas još , da bude netko još gori..crvenkasti wrote:Kermit wrote:Hrvatska je uz Grčku u četvrtom tromjesečju 2017. zabilježila najslabiji rast BDP-a na tromjesečnoj razini među zemljama Europske unije, pokazuje u srijedu objavljeno izvješće europskog statističkog ureda.
Guest- Guest
Pinochet wrote:da , stvarno kada ćete da uđete.. dosta mi je čitati vijesti, Hrvatska najgora, Hrvatska druga najgora itd.. čekamo vas još , da bude netko još gori..crvenkasti wrote:Kermit wrote:Hrvatska je uz Grčku u četvrtom tromjesečju 2017. zabilježila najslabiji rast BDP-a na tromjesečnoj razini među zemljama Europske unije, pokazuje u srijedu objavljeno izvješće europskog statističkog ureda.
Kad smo glupi i priznali Kosovo. To ih koči.
crvenkasti-
2014-04-17
Kermit wrote:http://hr.n1info.com/a285502/Biznis/Hrvatska-i-Grcka-imale-najslabiji-rast-BDP-a-u-EU.html
previše trošimo, morali bi konačno krenuti s rezovima i strukturnim reformama
ako ne smanjimo potrošnju i ne počnemo sa štednjom nećemo ni imati kapital za investicije i razvoj
smanjenjem potrošnje se povećava rast
Guest- Guest
crvenkasti-
2014-04-17
Oćemo kurac. Bolje prvi u selu nego zadnji u gradu.Pinochet wrote:da , stvarno kada ćete da uđete.. dosta mi je čitati vijesti, Hrvatska najgora, Hrvatska druga najgora itd.. čekamo vas još , da bude netko još gori..crvenkasti wrote:Kermit wrote:Hrvatska je uz Grčku u četvrtom tromjesečju 2017. zabilježila najslabiji rast BDP-a na tromjesečnoj razini među zemljama Europske unije, pokazuje u srijedu objavljeno izvješće europskog statističkog ureda.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dead zeza..crvenkasti wrote:Valjda obrnuto...
2014-04-12
Bitno da je u Njemačkoj sve ok jer i Grci i Hrvati tamo odlaze tako da boli KURAC i jedne i druge za kako stoji parazit ekonomija Hrvatske i Grčke te ovih vukojebina između
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ako ja kažem jedno, on će tvrditi drugo, instinktivnomaggie13 wrote:dead zeza..crvenkasti wrote:Valjda obrnuto...
zato ja sad govorim drugo, pa on tvrdi ono što sam ja htio reći, ni ne kuži da sam ga preveslao
Guest- Guest
Nekad se i ja sluzim tom taktikom..8-@HDZ u srcu wrote:ako ja kažem jedno, on će tvrditi drugo, instinktivnomaggie13 wrote:dead zeza..crvenkasti wrote:Valjda obrnuto...
zato ja sad govorim drugo, pa on tvrdi ono što sam ja htio reći, ni ne kuži da sam ga preveslao
2014-04-12
neka ugarska riječ?
2014-04-15
jel to plenki pokrenuo reforme?
vili40-
2015-08-02
upoznao jednu mladu albanku sa kćerom..donedavno su radile u hotelijerstvu u Grckoj..nema vise posela.Kozojebi i Čamuge ga ujebale.dosle sad u svabiju...
gadno krece i u Grckoj
gadno krece i u Grckoj
Guest- Guest
što je nas ujebalo?pismejker wrote:upoznao jednu mladu albanku sa kćerom..donedavno su radile u hotelijerstvu u Grckoj..nema vise posela.Kozojebi i Čamuge ga ujebale.dosle sad u svabiju...
gadno krece i u Grckoj
vili40-
2015-08-02
glrdam ovog bahatog plenkija i ne znam dal bih se smijao ili plakao.Još uvijek lijepo govori makar se ponavlja ko papiga ali veli da više ne doživljava ni našu kraljicu.
vili40-
2015-08-02
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Dobre vijesti
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Konačno dobre vijesti iz Švedske
» Dobre i loše vijesti ( parodija )
» Samo dobre vijesti iz Ukrajine.
» Dobre Vijesti Za Yodu i Longija..
» Konačno dobre vijesti iz Švedske