SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: SUBNOR Beograda: Današnja Hrvatska i NDH dijele iste vrijednosti
Samo ti mene pitaj. Sve što budem znao odgovorit ću, u suprotnom ne...provocator wrote:S čime se to moja malenkost slaže? Pitam, jerbo si se drznuo moj nick spomenuti u kontekstu.Eroo wrote:A saveznici Sora, Provocator, Jastreb, Sitting V_vlado, Dawson,Evva....Stazić, Pupovec, Mesić itd, se s ovim slažu.
Nevjerojatna koincidencija, jelda? Odpust generala i registar su bili prije, i Hercegovci, Crkva, vjeronauk, križevi...OJXA...
Boli mene curac za njihov SUBNOR. Pa oni srbi su rehabilitirali Dražu, gdje je onda bi taj subnor i jel onda taj subnor imao muda usporediti Srbiju s onom Nedićevom jer opće je poznato da su Nedić i Draža usko surađivali.
Nadalje, kada je onaj njihov seronja od ministra došao u Hrvatsku pa ovdje na našem tlu Stepinca nazvao ustaškim vikarom ja sam na forumu napisao kako bi ga, da smo normalna država, istog trena strpali u policijski auto, dovezli do granice i nogom ga napucali u dupe.
Nebitno je što ja mislim o Stepincu jerbo postoji Papa koji će donijeti konačni sud i on jedini ima legitimno pravo to učiniti.
No idemo dalje... Tvoj miljenik Hasanbegović je novcem građana Hrvatske financirao srbijanskog apologetu Draže, Nedića i četništva. Što si tada šutio ko pizda? To te ja pitam!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Pa odgovori trupino!
takodje ! boli nas q za igrokaz
o stepincu hr vlade
o stepincu hr vlade
Guest- Guest
Iskopaće mkega Bili, ja ti kažem.
Uzalud je podastirati dokaze autističnom trollu. Znakovito je, međutim, da je unikatnog Hasu koji ne vadi maknuo iz potpisa.provocator wrote:S čime se to moja malenkost slaže? Pitam, jerbo si se drznuo moj nick spomenuti u kontekstu.Eroo wrote:A saveznici Sora, Provocator, Jastreb, Sitting V_vlado, Dawson,Evva....Stazić, Pupovec, Mesić itd, se s ovim slažu.
Nevjerojatna koincidencija, jelda? Odpust generala i registar su bili prije, i Hercegovci, Crkva, vjeronauk, križevi...OJXA...
Boli mene curac za njihov SUBNOR. Pa oni srbi su rehabilitirali Dražu, gdje je onda bi taj subnor i jel onda taj subnor imao muda usporediti Srbiju s onom Nedićevom jer opće je poznato da su Nedić i Draža usko surađivali.
Nadalje, kada je onaj njihov seronja od ministra došao u Hrvatsku pa ovdje na našem tlu Stepinca nazvao ustaškim vikarom ja sam na forumu napisao kako bi ga, da smo normalna država, istog trena strpali u policijski auto, dovezli do granice i nogom ga napucali u dupe.
Nebitno je što ja mislim o Stepincu jerbo postoji Papa koji će donijeti konačni sud i on jedini ima legitimno pravo to učiniti.
No idemo dalje... Tvoj miljenik Hasanbegović je novcem građana Hrvatske financirao srbijanskog apologetu Draže, Nedića i četništva. Što si tada šutio ko pizda? To te ja pitam!
Caričine fotke s picoustim ne komentira i nešto ne forsira. On će o saveznicima. Ili bilo čemu, for that matter.
Guest- Guest
Pa što onda stalno kenjate o tome.pizzon wrote:takodje ! boli nas q za igrokaz
o stepincu hr vlade
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
I nas o vašem igrokazu s Dražom.pizzon wrote:takodje ! boli nas q za igrokaz
o stepincu hr vlade
Guest- Guest
Odgovorio sam ti, mamlaze, pročitaj još jednom,provocator wrote:Pa odgovori trupino!
pa ako ti nije jasno možeš još jednom .
Ako ti ni tada ne bude jasno, jbga...i ne mora.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Ne damo da Dražu proglasite za sveca. Nije on za to kriminalno društvo.Ships&Chips wrote:I nas o vašem igrokazu s Dražom.pizzon wrote:takodje ! boli nas q za igrokaz
o stepincu hr vlade
Draža se druži s vašim presvetim Savom.dzango wrote:Ne damo da Dražu proglasite za sveca. Nije on za to kriminalno društvo.Ships&Chips wrote:I nas o vašem igrokazu s Dražom.pizzon wrote:takodje ! boli nas q za igrokaz
o stepincu hr vlade
Guest- Guest
Ero... Napuši se Hasanpavelićeve obrezane kite.
Btw., koliko ližeš šupak Hasanpaveliću bio bi red da dok još ima kakve takve ingerencije za tebe organizira barem jednodnevni izlet za tri osobe u Madrid... Kako bi u svoje i njegovo ime položio cvijeće na Pavelićev grob. Cvijeće bi morao kupiti sam... Jebiga, kriza je.
Ali to ne bi bilo sve... Iduće godine bi ti mogao organizirati dolazak na prosvjedni skup za promjenu Trg maršala Tita. Noćio bi kod Tomca a jedina obveza bi ti bila da paziš na prdonju Tomca kada budeš s njim išao na prosvjed da stari budalaš ispod ruke ne ponese knjigu: Bilo je časno živjeti s Titom.
Btw., koliko ližeš šupak Hasanpaveliću bio bi red da dok još ima kakve takve ingerencije za tebe organizira barem jednodnevni izlet za tri osobe u Madrid... Kako bi u svoje i njegovo ime položio cvijeće na Pavelićev grob. Cvijeće bi morao kupiti sam... Jebiga, kriza je.
Ali to ne bi bilo sve... Iduće godine bi ti mogao organizirati dolazak na prosvjedni skup za promjenu Trg maršala Tita. Noćio bi kod Tomca a jedina obveza bi ti bila da paziš na prdonju Tomca kada budeš s njim išao na prosvjed da stari budalaš ispod ruke ne ponese knjigu: Bilo je časno živjeti s Titom.
Jašta. Neće valjda sa onom ekipom u kojoj su Hitler i Stepinac.Ships&Chips wrote:Draža se druži s vašim presvetim Savom.dzango wrote:Ne damo da Dražu proglasite za sveca. Nije on za to kriminalno društvo.Ships&Chips wrote:I nas o vašem igrokazu s Dražom.pizzon wrote:takodje ! boli nas q za igrokaz
o stepincu hr vlade
Ako, ako.dzango wrote:Jašta.Ships&Chips wrote:Draža se druži s vašim presvetim Savom.dzango wrote:Ne damo da Dražu proglasite za sveca. Nije on za to kriminalno društvo.Ships&Chips wrote:I nas o vašem igrokazu s Dražom.pizzon wrote:takodje ! boli nas q za igrokaz
o stepincu hr vlade
Guest- Guest
E to nam puno znači, da nisi ti u pitanju rekao bi BNK a sad neću jer se ipak tvoje mišljenje uvažava kako u RH tako i u svijetu :DDSerbinho-3 wrote:Ja kazem da HR ide u dobrom pravcu sa Stepincem i ovim proustaskim pravcem.
Imaju moju podrsku.
Guest- Guest
Dakle što reći na ovu Bogohulu nego da si ne jadan nego ono i jako glup i tužan likpizzon wrote:sv.sava za stepinca jeste Isus !max123 wrote:svetosavska govna nedaju mira.a ruke su im jos krvave od 90ih..
ako smo mi to sto napisa vi ste
govna ustaskog sotone stepinca
Guest- Guest
Savez antifasistickih boracaHrvatske i NDH za njih isto dijeLe iste vrijEdnosti.
2014-04-12
Ma najvažnije da je njemu Tito uzeo mjeru. Nego, jeste li konačno pronašli Dražin grob?dzango wrote:Jašta. Neće valjda sa onom ekipom u kojoj su Hitler i Stepinac.Ships&Chips wrote:Draža se druži s vašim presvetim Savom.dzango wrote:Ne damo da Dražu proglasite za sveca. Nije on za to kriminalno društvo.Ships&Chips wrote:I nas o vašem igrokazu s Dražom.pizzon wrote:takodje ! boli nas q za igrokaz
o stepincu hr vlade
Sramota je da Tito ima kuću cveća a po Dražinim kostima psi pišaju.
Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. On je stradao kao mučeniki ima svoje mesto u istoriji čovečanstva.provocator wrote:Ma najvažnije da je njemu Tito uzeo mjeru. Nego, jeste li konačno pronašli Dražin grob?dzango wrote:Jašta. Neće valjda sa onom ekipom u kojoj su Hitler i Stepinac.Ships&Chips wrote:Draža se druži s vašim presvetim Savom.dzango wrote:Ne damo da Dražu proglasite za sveca. Nije on za to kriminalno društvo.Ships&Chips wrote:
I nas o vašem igrokazu s Dražom.
Nije sahranjen kao i sotona van osvećenog zemljišta groblja. Zna se ko se tako sahranjuje.
A,di KaLabic lezi?dzango wrote:Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. On je stradao kao mučeniki ima svoje mesto u istoriji čovečanstva.provocator wrote:Ma najvažnije da je njemu Tito uzeo mjeru. Nego, jeste li konačno pronašli Dražin grob?dzango wrote:Jašta. Neće valjda sa onom ekipom u kojoj su Hitler i Stepinac.Ships&Chips wrote:Draža se druži s vašim presvetim Savom.dzango wrote:
Ne damo da Dražu proglasite za sveca. Nije on za to kriminalno društvo.
Nije sahranjen kao i sotona van osvećenog zemljišta groblja. Zna se ko se tako sahranjuje.
Zna li se To baRem ;S
2014-04-12
Živ je, živ... Nikada življi bio nije.dzango wrote:
Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije.
Svi znaju gde leži Pavelić i šta mu vredi. Nema njegovih murala po Zagrebu, nema spomenika po svetu i narod ga se stidi. Jedan je Čiča.maggie13 wrote:A,di KaLabic lezi?dzango wrote:Ne treba Draži grob. Živ je Draža, umro nije, dok je Srba i Srbije. On je stradao kao mučeniki ima svoje mesto u istoriji čovečanstva.provocator wrote:Ma najvažnije da je njemu Tito uzeo mjeru. Nego, jeste li konačno pronašli Dražin grob?dzango wrote:Jašta. Neće valjda sa onom ekipom u kojoj su Hitler i Stepinac.Ships&Chips wrote:
Draža se druži s vašim presvetim Savom.
Zna li se To baRem ;S
Last edited by dzango on 27/7/2016, 00:02; edited 1 time in total
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Dodik : Današnja Njemačka ima iste ciljeve ko i Treći rajh
» Putin: Islam i Pravoslavlje imaju iste vrijednosti
» Macron: Anglosaksonski mediji kao da simpatiziraju Islamiste, nemamo iste vrijednosti kao SAD, kod nas je sloboda riječi svetinja.
» Napokon dobre vijesti: Hrvatska i Grčka zajedno dijele zadnje mijesto
» hrvatska do beograda i boke
» Putin: Islam i Pravoslavlje imaju iste vrijednosti
» Macron: Anglosaksonski mediji kao da simpatiziraju Islamiste, nemamo iste vrijednosti kao SAD, kod nas je sloboda riječi svetinja.
» Napokon dobre vijesti: Hrvatska i Grčka zajedno dijele zadnje mijesto
» hrvatska do beograda i boke
Page 3 of 9