Vozila motor u tangama
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Vozila motor u tangama
ok je curka, a i ima tijelo.tre911 wrote:Bila je ok mada partizanka pa sam se znao sa njom oko toga zakačiti :DDveber wrote:nema je, prosle godine popili pivo, dva, tri u st. udala se...tre911 wrote:Šarliza? te nema 5-6 godina ili je tu a da ni ne znamveber wrote:2wheelsn_razbojnik wrote:O kojoj uvaženoj forumašici je riječ?
valjda nije muz na forumu
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Zato su skuteri zakon za gradsku i prigradsku vožnju jer im je motor ipak zada a ne onako odma ispod vozaca. Ono uzmi Dalmaciju pa još ako si Split i okolica pa staješ na svakom semaforu a vanka plus 50 a ispod plus 70 il tako nešta i sad čekaj crveno. Aj moj coice. Ima da uskuvaš.Noor wrote:kic wrote:sigurno se smrzla ko pi*ka :^^
ljeti ne znaš gdje te više i jače prži...sunce odozgo, asfalt odozdo ili makina među nogama...
Em šta je vruce vani a ti si na suncu direkt cim si na cesti i još na asfaltu em ti dole između nogu kotlovnica i još kad staneš sva ta toplina ide prema gori ( vruci zrak se diže ).
Last edited by RayMabus on Tue 26 Jul - 5:07; edited 1 time in total
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
udba wrote:Vidi ti probirljive metroseksualce, sad i mane nalaze po ovakvim komadima, a njihove bolje tri četvrtine da sjednu na motor, odu amortizeri, gume na felge, motor bi od nula do sto trebo dvaes minuta nizbrdo, potrošio bi 9 litara na sto, celulit bi viorio ko zastava na kninskoj tvrđavi, ovaj koji vozi iza bi brisačima moro skidat otpale dlake sa šoferšajbe.
darth_vader-
2014-04-16
n_razbojnik wrote:Imati bajk i onakvu rit, opraštam joj i prezime Broztre911 wrote:Bila je ok mada partizanka pa sam se znao sa njom oko toga zakačiti :DDveber wrote:nema je, prosle godine popili pivo, dva, tri u st. udala se...tre911 wrote:Šarliza? te nema 5-6 godina ili je tu a da ni ne znamveber wrote:
2wheels
Guest- Guest
....kako su joj se samo tange zavukle..a kad je sa prsticima malo razmakla tange..ajmeee...a gle noktiju koliki su...uuuu....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapačeveber wrote:ok je curka, a i ima tijelo.tre911 wrote:Bila je ok mada partizanka pa sam se znao sa njom oko toga zakačiti :DDveber wrote:nema je, prosle godine popili pivo, dva, tri u st. udala se...tre911 wrote:Šarliza? te nema 5-6 godina ili je tu a da ni ne znamveber wrote:
2wheels
Guest- Guest
upalis klimuRayMabus wrote:Zato su skuteri zakon za gradsku i prigradsku vožnju jer im je motor ipak zada a ne onako odma ispod vozaca. Ono uzmi Dalmaciju pa još ako si Split i okolica pa staješ na svakom semaforu a vanka plus 50 a ispod plus 70 il tako nešta i sad čekaj crveno. Aj moj coice. Ima da uskuvaš.Noor wrote:kic wrote:sigurno se smrzla ko pi*ka :^^
ljeti ne znaš gdje te više i jače prži...sunce odozgo, asfalt odozdo ili makina među nogama...
Em šta je vruce vani a ti si na suncu direkt cim si na cesti i još na asfaltu em ti dole između nogu kotlovnica i još kad staneš sva ta toplina ide prema gori ( vruci zrak se diže ).
2014-12-30
tre911 wrote:Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapačeveber wrote:ok je curka, a i ima tijelo.tre911 wrote:Bila je ok mada partizanka pa sam se znao sa njom oko toga zakačiti :DDveber wrote:nema je, prosle godine popili pivo, dva, tri u st. udala se...tre911 wrote:
Šarliza? te nema 5-6 godina ili je tu a da ni ne znam
upoznao joj i muza
2014-12-30
onda promjeni nick za svaki slučajveber wrote:tre911 wrote:Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapačeveber wrote:ok je curka, a i ima tijelo.tre911 wrote:Bila je ok mada partizanka pa sam se znao sa njom oko toga zakačiti :DDveber wrote:
nema je, prosle godine popili pivo, dva, tri u st. udala se...
upoznao joj i muza
Guest- Guest
pa u troje...veber wrote:tre911 wrote:Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapačeveber wrote:ok je curka, a i ima tijelo.tre911 wrote:Bila je ok mada partizanka pa sam se znao sa njom oko toga zakačiti :DDveber wrote:
nema je, prosle godine popili pivo, dva, tri u st. udala se...
upoznao joj i muza
2015-09-08
gotvo je, tipme ionako zove vebertre911 wrote:onda promjeni nick za svaki slučajveber wrote:tre911 wrote:Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapačeveber wrote:ok je curka, a i ima tijelo.tre911 wrote:
Bila je ok mada partizanka pa sam se znao sa njom oko toga zakačiti :DD
upoznao joj i muza
2014-12-30
Da ti malo ne vučeš vuče na sfingeraj a?vuksadinare wrote:pa u troje...veber wrote:tre911 wrote:Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapačeveber wrote:ok je curka, a i ima tijelo.tre911 wrote:
Bila je ok mada partizanka pa sam se znao sa njom oko toga zakačiti :DD
upoznao joj i muza
Guest- Guest
Kaži da ti je neko hakirao nickveber wrote:gotvo je, tipme ionako zove vebertre911 wrote:onda promjeni nick za svaki slučajveber wrote:tre911 wrote:Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapačeveber wrote:
ok je curka, a i ima tijelo.
upoznao joj i muza
Guest- Guest
to ti nije sfingeraj...sfingeraj je kad mjenjas partnere..par kontra para..ovo je 2 in 1tre911 wrote:Da ti malo ne vučeš vuče na sfingeraj a?vuksadinare wrote:pa u troje...veber wrote:tre911 wrote:Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapačeveber wrote:
ok je curka, a i ima tijelo.
upoznao joj i muza
2015-09-08
mic po micvuksadinare wrote:to ti nije sfingeraj...sfingeraj je kad mjenjas partnere..par kontra para..ovo je 2 in 1tre911 wrote:Da ti malo ne vučeš vuče na sfingeraj a?vuksadinare wrote:pa u troje...veber wrote:tre911 wrote:
Pa i da je nismo ništa ružno pisali, dapače
upoznao joj i muza
Guest- Guest
...bi ti..znam te macoretre911 wrote:mic po micvuksadinare wrote:to ti nije sfingeraj...sfingeraj je kad mjenjas partnere..par kontra para..ovo je 2 in 1tre911 wrote:Da ti malo ne vučeš vuče na sfingeraj a?vuksadinare wrote:pa u troje...veber wrote:
upoznao joj i muza
2015-09-08
n_razbojnik-
2014-04-14
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kinezi: Ukrajinci su nam dužni 3,5 milijardi dolara zbog nacionalizacije Motor Sicha
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» Volkswagen razvio novi benzinski TSI motor sa 150 KS
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» Volkswagen razvio novi benzinski TSI motor sa 150 KS
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
Page 4 of 12