Vozila motor u tangama
Page 2 of 12
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: Vozila motor u tangama
Vidi ti probirljive metroseksualce, sad i mane nalaze po ovakvim komadima, a njihove bolje tri četvrtine da sjednu na motor, odu amortizeri, gume na felge, motor bi od nula do sto trebo dvaes minuta nizbrdo, potrošio bi 9 litara na sto, celulit bi viorio ko zastava na kninskoj tvrđavi, ovaj koji vozi iza bi brisačima moro skidat otpale dlake sa šoferšajbe.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Vidi ti probirljive metroseksualce, sad i mane nalaze po ovakvim komadima, a njihove bolje tri četvrtine da sjednu na motor, odu amortizeri, gume na felge, motor bi od nula do sto trebo dvaes minuta nizbrdo, potrošio bi 9 litara na sto, celulit bi viorio ko zastava na kninskoj tvrđavi, ovaj koji vozi iza bi brisačima moro skidat otpale dlake sa šoferšajbe.
bravo udba
baš traže dlaku u jajetu
Guest- Guest
..ma ne ok...ne smetaju dlacice...udba wrote:Vidi ti probirljive metroseksualce, sad i mane nalaze po ovakvim komadima, a njihove bolje tri četvrtine da sjednu na motor, odu amortizeri, gume na felge, motor bi od nula do sto trebo dvaes minuta nizbrdo, potrošio bi 9 litara na sto, celulit bi viorio ko zastava na kninskoj tvrđavi, ovaj koji vozi iza bi brisačima moro skidat otpale dlake sa šoferšajbe.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
....jos tu dodoas ako je muzjak gica...motor zavrsi ko da ga je grunf sklepaoudba wrote:Vidi ti probirljive metroseksualce, sad i mane nalaze po ovakvim komadima, a njihove bolje tri četvrtine da sjednu na motor, odu amortizeri, gume na felge, motor bi od nula do sto trebo dvaes minuta nizbrdo, potrošio bi 9 litara na sto, celulit bi viorio ko zastava na kninskoj tvrđavi, ovaj koji vozi iza bi brisačima moro skidat otpale dlake sa šoferšajbe.
2015-09-08
A mi sami, pardon... oni sami da sjednu na motor trebali bi si stavit pelenu za slučaj stresa, kvačicama za veš pričvrstit podbradak da ne mlati po očima u vožnji, a pred svakim prometnim znakom stat, skinut šljem i stavit naočale za čitat večernji da se može pročitat šta na znaku piše.
udba wrote:A mi sami, pardon... oni sami da sjednu na motor trebali bi si stavit pelenu za slučaj stresa, kvačicama za veš pričvrstit podbradak da ne mlati po očima u vožnji, a pred svakim prometnim znakom stat, skinut šljem i stavit naočale za čitat večernji da se može pročitat šta na znaku piše.
2015-09-08
jesi bosanac svaka ti dala..i al pari si pokojnom bubi
2015-09-08
ovi zadnji bajkeri koje viđam po bajk stopovima i jesu više manje kao ekipa iz sabora, nema tu mladih iz reklama, jebi ga kriza srednjih godina, ja si kupio biciklo, hadeze-bike, piči nizbrdo 60 na sat.vuksadinare wrote:....jos tu dodoas ako je muzjak gica...motor zavrsi ko da ga je grunf sklepaoudba wrote:Vidi ti probirljive metroseksualce, sad i mane nalaze po ovakvim komadima, a njihove bolje tri četvrtine da sjednu na motor, odu amortizeri, gume na felge, motor bi od nula do sto trebo dvaes minuta nizbrdo, potrošio bi 9 litara na sto, celulit bi viorio ko zastava na kninskoj tvrđavi, ovaj koji vozi iza bi brisačima moro skidat otpale dlake sa šoferšajbe.
meni ne smeta dlakavo...moš je ufatit....ove danas sve zdepilirane,premazane,skliske...oš je uvatit,ona sklizne ....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
iskreno, nisam Bosanac, ali jednom smo radili krovište i pao sam s konstrukcije na skelu na glavu, meni ništa, a fosna pukla po cijeloj dužini. Odonda me svi moji smatraju Bosancem odnosno da me Bosanac napravio, a papiri više manje..vuksadinare wrote:jesi bosanac svaka ti dala..i al pari si pokojnom bubi
Mogla je bolje asselfie okinuti i na instu stavit :D
2014-04-12
sad nisi bosanac.... ..dobar siudba wrote:iskreno, nisam Bosanac, ali jednom smo radili krovište i pao sam s konstrukcije na skelu na glavu, meni ništa, a fosna pukla po cijeloj dužini. Odonda me svi moji smatraju Bosancem odnosno da me Bosanac napravio, a papiri više manje..vuksadinare wrote:jesi bosanac svaka ti dala..i al pari si pokojnom bubi
2015-09-08
Slavonac.udba wrote:iskreno, nisam Bosanac, ali jednom smo radili krovište i pao sam s konstrukcije na skelu na glavu, meni ništa, a fosna pukla po cijeloj dužini. Odonda me svi moji smatraju Bosancem odnosno da me Bosanac napravio, a papiri više manje..vuksadinare wrote:jesi bosanac svaka ti dala..i al pari si pokojnom bubi
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro ej i ovako..uf..kako kaze ray bas pravo za dobro jutromaggie13 wrote: Mogla je bolje asselfie okinuti i na instu stavit :D
2015-09-08
ovisi koja daska?.....jelova može,ali da je hrast......nema glave...udba wrote:iskreno, nisam Bosanac, ali jednom smo radili krovište i pao sam s konstrukcije na skelu na glavu, meni ništa, a fosna pukla po cijeloj dužini. Odonda me svi moji smatraju Bosancem odnosno da me Bosanac napravio, a papiri više manje..vuksadinare wrote:jesi bosanac svaka ti dala..i al pari si pokojnom bubi
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
maggie13 wrote: Mogla je bolje asselfie okinuti i na instu stavit :D
a misliš da nije?!
Guest- Guest
To je lijepša strana emanicipacije.vuksadinare wrote:dobro ej i ovako..uf..kako kaze ray bas pravo za dobro jutromaggie13 wrote: Mogla je bolje asselfie okinuti i na instu stavit :D
2014-04-11
naši desničari kao Vuk i Pero Ćorićkic wrote:zanimljivo je da desnicari vise padaju na zutilo..
Kermit-
2014-04-17
RayMabus wrote:To je lijepša strana emanicipacije.vuksadinare wrote:dobro ej i ovako..uf..kako kaze ray bas pravo za dobro jutromaggie13 wrote: Mogla je bolje asselfie okinuti i na instu stavit :D
a ne može to tako, nema selekcije.....uzmi ili prihvati
Guest- Guest
Ne selektiram ......samo uzimam najbolje iz svakog sistema.
Ono šta podržava opstanak uzimam a ono šta ne odbacujem. I to je to. Jednostavno. Moć jednostavnosti.
Ono šta podržava opstanak uzimam a ono šta ne odbacujem. I to je to. Jednostavno. Moć jednostavnosti.
Last edited by RayMabus on 26/7/2016, 10:26; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:Ne selektiram ......samo uzimam najbolje iz svakog sistema.
doć' će dan kad ćeš ti uzet sve...neš imat izbora
Guest- Guest
Page 2 of 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kinezi: Ukrajinci su nam dužni 3,5 milijardi dolara zbog nacionalizacije Motor Sicha
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» Volkswagen razvio novi benzinski TSI motor sa 150 KS
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» Volkswagen razvio novi benzinski TSI motor sa 150 KS
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
Page 2 of 12