Vozila motor u tangama
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Vozila motor u tangama
@svetac
A vjeruj ima i normalnih muskaraca koji u zeni ne vide samo seksualni objekt...ma kako dobru guzu imala.
A vjeruj ima i normalnih muskaraca koji u zeni ne vide samo seksualni objekt...ma kako dobru guzu imala.
Last edited by Noor on 26/7/2016, 20:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdašbogomdani wrote:a jebi ga..ti onda druguj sa onima koji ti titraju ego i uvlace u pak-šu,nedajuci se nekoj mrvici guze od tebe..Noor wrote:Meni uglavno smetaju primitivne kretenčine.
Guest- Guest
Pa po cemu sudis da ja samo u curi vidim guzicu..?..da me poznas,a ne poznas me,znala bi da je to samo forumska zaebanicija,i bar dvije dame odavde me znaju kakav sam u reali..daleko od primitivne kretencine,mada,ako insistiras na toj etiketi ,ma nema veze..ja sam zivi pozitivnjak i veseljak..
Guest- Guest
A to bome znammutava baštarda wrote:alkohol ublažuje smetnje.Noor wrote:Meni uglavno smetaju primitivne kretenčine.
Guest- Guest
Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..tre911 wrote:Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdašbogomdani wrote:a jebi ga..ti onda druguj sa onima koji ti titraju ego i uvlace u pak-šu,nedajuci se nekoj mrvici guze od tebe..Noor wrote:Meni uglavno smetaju primitivne kretenčine.
Guest- Guest
....i ja cu s njim ...ak treba i dvije, pa nek mi bog pomognebogomdani wrote:Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..tre911 wrote:Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdašbogomdani wrote:a jebi ga..ti onda druguj sa onima koji ti titraju ego i uvlace u pak-šu,nedajuci se nekoj mrvici guze od tebe..Noor wrote:Meni uglavno smetaju primitivne kretenčine.
Guest- Guest
Ma slobodno,naem ja nis protiff..Noor wrote:....i ja cu s njim ...ak treba i dvije, pa nek mi bog pomognebogomdani wrote:Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..tre911 wrote:Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdašbogomdani wrote:a jebi ga..ti onda druguj sa onima koji ti titraju ego i uvlace u pak-šu,nedajuci se nekoj mrvici guze od tebe..Noor wrote:Meni uglavno smetaju primitivne kretenčine.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ma slobodno,naem ja nis protiff..Noor wrote:....i ja cu s njim ...ak treba i dvije, pa nek mi bog pomognebogomdani wrote:Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..tre911 wrote:Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdašbogomdani wrote:
a jebi ga..ti onda druguj sa onima koji ti titraju ego i uvlace u pak-šu,nedajuci se nekoj mrvici guze od tebe..
Uuu..odmah mi je lakše.
Guest- Guest
Noor wrote:....i ja cu s njim ...ak treba i dvije, pa nek mi bog pomognebogomdani wrote:Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..tre911 wrote:Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdašbogomdani wrote:a jebi ga..ti onda druguj sa onima koji ti titraju ego i uvlace u pak-šu,nedajuci se nekoj mrvici guze od tebe..Noor wrote:Meni uglavno smetaju primitivne kretenčine.
Guest- Guest
jucer Noorka bijo kod jednog Plać..pardon Branitelja,dobar lik,ebo sam mu sestru(to je istina)..malo se drzo s njom incognito..dobro,prije dok sam zivio u RH,cesto..jako dobru guzu i cvrstu ima..jos uvijek..
Mdaaa...izgubih ja nit..i sjeo sa covjekom,njegova mater isto i pijemo kavicu onu finu domacu..pricamo i tako to..uglavnom mater i sin spali na cuzamen nekih 3000 kn,mirovine,ali hajde nije ni to tema..uglavnom tip me pita sto cu popiti,ja pozelio jednu ljutu..i covjek donese,i ja onako stamplic odjedared brzo,kako Ruje piju Vodku..a covjek sipaj si jos.,.ali jok,prva i zadnja mi sjela jako dobro...dobra brlja..
Mdaaa...izgubih ja nit..i sjeo sa covjekom,njegova mater isto i pijemo kavicu onu finu domacu..pricamo i tako to..uglavnom mater i sin spali na cuzamen nekih 3000 kn,mirovine,ali hajde nije ni to tema..uglavnom tip me pita sto cu popiti,ja pozelio jednu ljutu..i covjek donese,i ja onako stamplic odjedared brzo,kako Ruje piju Vodku..a covjek sipaj si jos.,.ali jok,prva i zadnja mi sjela jako dobro...dobra brlja..
Guest- Guest
tako i treba..nisam ja protiv uzitka drugih...Noor wrote:bogomdani wrote:Ma slobodno,naem ja nis protiff..Noor wrote:....i ja cu s njim ...ak treba i dvije, pa nek mi bog pomognebogomdani wrote:Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..tre911 wrote:
Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdaš
Uuu..odmah mi je lakše.
Guest- Guest
nije po sherijatskim zakonima voziti biciklo u tangama
2014-04-14
Neki dan sam na plaži vidio zgodnu pičku mojih godina u tangama i grudnjaku kojeg je navukla kad se digla sa mjesta gdje se sunčala.
Zatim je oko vrata nešto objesila.
Gledao sam je. Krenula je prema terasi obližnjeg bistroa.
No ono što me posebno zainteresiralo na njoj bilo je ono što sam vidio da nosi okačeno na vrat.
To nisam vidio sigurno 25 godina.
Bijeli konopčić oko njenog vitkog i lijepog vrata,još nenačetog naglašenim žilama i naborima ,na kojem je visila plastična tubica bijele boje koja se sastoji iz dva dijela,gornjeg kraćeg i donjeg dužeg,spojena navojem.
U tome smo nekada nosili sitniš ,a moglo se staviti i papirnatu šučku. Sjeća li se tko te spravice koja me odmah vratila u rane mladenačke dane?
No ono što me posebno zainteresiralo na njoj bilo je ono što sam vidio da nosi okačeno na vrat.
Bijeli konopčić oko njenog vitkog i lijepog vrata,još nenačetog naglašenim žilama i naborima ,na kojem je visila plastična tubica bijele boje koja se sastoji iz dva dijela,gornjeg kraćeg i donjeg dužeg,spojena navojem.
U tome smo nekada nosili sitniš ,a moglo se staviti i papirnatu šučku. Sjeća li se tko te spravice koja me odmah vratila u rane mladenačke dane?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ti znas sta ja pijem...pripremi samotre911 wrote:Noor wrote:....i ja cu s njim ...ak treba i dvije, pa nek mi bog pomognebogomdani wrote:Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..tre911 wrote:Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdašbogomdani wrote:
a jebi ga..ti onda druguj sa onima koji ti titraju ego i uvlace u pak-šu,nedajuci se nekoj mrvici guze od tebe..
Guest- Guest
auuuuuuuuuuu..deza vu..jastreb wrote:Neki dan sam na plaži vidio zgodnu pičku mojih godina u tangama i grudnjaku kojeg je navukla kad se digla sa mjesta gdje se sunčala.
Guest- Guest
Ne smije faliti, sve kako je dogovorenoNoor wrote:Ti znas sta ja pijem...pripremi samotre911 wrote:Noor wrote:....i ja cu s njim ...ak treba i dvije, pa nek mi bog pomognebogomdani wrote:Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..tre911 wrote:
Ti baš voliš biti seljačina, ono uleti su ti katastrofa ali kad popušiš sve druge optužuješ da joj se žele uvaliti a ti si kao poštenjačina kojoj to kao nije ni na kraj pameti iako je istina dijametralno suprotna od ovoga što ti laprdaš
Guest- Guest
ebi ga,ovo dvoje alkoholika pospamase temu...
ova piiica mi cedno djeluje..neka Mlatka vjerovatno..
ova piiica mi cedno djeluje..neka Mlatka vjerovatno..
Guest- Guest
tre911 wrote:Ne smije faliti, sve kako je dogovorenoNoor wrote:Ti znas sta ja pijem...pripremi samotre911 wrote:Noor wrote:....i ja cu s njim ...ak treba i dvije, pa nek mi bog pomognebogomdani wrote:
Jel tebe tko sto pitao?? ..ishhh tamo..presijeci koju ljutu..
Guest- Guest
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Kinezi: Ukrajinci su nam dužni 3,5 milijardi dolara zbog nacionalizacije Motor Sicha
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» Volkswagen razvio novi benzinski TSI motor sa 150 KS
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» Volkswagen razvio novi benzinski TSI motor sa 150 KS
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
Page 10 of 12