Vozila motor u tangama
Page 9 of 12
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Vozila motor u tangama
I ovo je mišić ali ljubavniNoor wrote:tre911 wrote:To je kad stariji čiko ubjedi mladu curu da se može dobiti rak od tvrdog k..a :)))Noor wrote:tre911 wrote:Hmm, jel znate vas dvije što je to demagogija ? :))Noor wrote:
ne, tre će nam to fino objasniti
mi smo mislile na mišiće
Guest- Guest
tre911 wrote:I ovo je mišić ali ljubavniNoor wrote:tre911 wrote:To je kad stariji čiko ubjedi mladu curu da se može dobiti rak od tvrdog k..a :)))Noor wrote:tre911 wrote:
Hmm, jel znate vas dvije što je to demagogija ? :))
mi smo mislile na mišiće
ne znam ništa o tome
Guest- Guest
Ni jaNoor wrote:tre911 wrote:I ovo je mišić ali ljubavniNoor wrote:tre911 wrote:To je kad stariji čiko ubjedi mladu curu da se može dobiti rak od tvrdog k..a :)))Noor wrote:
mi smo mislile na mišiće
ne znam ništa o tome
Guest- Guest
to je onda neka jako glupa ženskatre911 wrote:
To je kad stariji čiko ubjedi mladu curu da se može dobiti rak od tvrdog k..a :)))
Guest- Guest
A možda je on jako dobar u demagogijideda born again wrote:to je onda neka jako glupa ženskatre911 wrote:
To je kad stariji čiko ubjedi mladu curu da se može dobiti rak od tvrdog k..a :)))
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...rijec je o guzama ne kitama...
Megi i mene ne zanimaju ženske guze
Guest- Guest
......ma to razumijem..ali da muski raspravjaju tu o kitama..to mi ej malo sumnjivo...Noor wrote:vuksadinare wrote:...rijec je o guzama ne kitama...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A ti se za isto uhvatio istog trena. Vuče nije riječ o kiti nego o demagogiji jebemu trunje da mu jebem!!!vuksadinare wrote:......ma to razumijem..ali da muski raspravjaju tu o kitama..to mi ej malo sumnjivo...Noor wrote:vuksadinare wrote:...rijec je o guzama ne kitama...
Guest- Guest
...dobar izgovor zlata vrijedi....tre911 wrote:A ti se za isto uhvatio istog trena. Vuče nije riječ o kiti nego o demagogiji jebemu trunje da mu jebem!!!vuksadinare wrote:......ma to razumijem..ali da muski raspravjaju tu o kitama..to mi ej malo sumnjivo...Noor wrote:vuksadinare wrote:...rijec je o guzama ne kitama...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
kad imas pokvarenu mastu B-)veber wrote:ne prepoznajem te....maggie13 wrote::DNoor wrote:maggie13 wrote:tocno.makar osobno ne volim ni nabildane tipove :)Noor wrote:
ae, a onaj koji to traži od partnerice...i sam treba biti takav
ali većina bi htjela da im je partnerica čvrsta i utegnuta, struk, guza, sise...a oni izgledaju ko medvjedi...s trbušinama
ni ne treba biti izdefiniran...nek je samo tvrd
Sve se kuzimo..
2014-04-12
Ma daj..vama je dovoljno da lik ima dovoljno love,dobru pilu i ak jos veliku kitu i kao na nebu ste..tad vam trbusina ne smeta..Noor wrote:maggie13 wrote:Taman posla,ali oci imam :D
Ne voli puno muskaraca da im je partnerica misicavija od njh ;P
ae, a onaj koji to traži od partnerice...i sam treba biti takav
ali većina bi htjela da im je partnerica čvrsta i utegnuta, struk, guza, sise...a oni izgledaju ko medvjedi...s trbušinama
Guest- Guest
a jebi ga..ti onda druguj sa onima koji ti titraju ego i uvlace u pak-šu,nedajuci se nekoj mrvici guze od tebe..Noor wrote:Meni uglavno smetaju primitivne kretenčine.
Guest- Guest
alkohol ublažuje smetnje.Noor wrote:Meni uglavno smetaju primitivne kretenčine.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
@svetac
A vjeruj ima i normalnih muskaraca koji u zeni ne vide samo seksualni objekt...ma kako dobru guzu imala.
A vjeruj ima i normalnih muskaraca koji u zeni ne vide samo seksualni objekt...ma kako dobru guzu imala.
Last edited by Noor on 26/7/2016, 20:34; edited 1 time in total
Guest- Guest
Page 9 of 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Kinezi: Ukrajinci su nam dužni 3,5 milijardi dolara zbog nacionalizacije Motor Sicha
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» Volkswagen razvio novi benzinski TSI motor sa 150 KS
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
» Srbija Ekonomski motor Balkana
» Volkswagen razvio novi benzinski TSI motor sa 150 KS
» Motor se upalio: Katalonija priprema teren za neovisnost
» Užas: Ameri ne znaju napraviti raketni motor
Page 9 of 12