serie A 2015/2016
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 29 of 50
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Re: serie A 2015/2016
Touche...amper1950 wrote:Nitko nije kriv Juve-u jer je za nula kuna mogao dobiti (danas) boljeg napadača, a ne platiti 20 miljuna eura za igrača čiji su najbolji dani iza njega...operw wrote:
nitko mu nije kriv što je Juve umjesto njega za 0 eura izabrao mandžu za 20 milijuna
:D
Guest- Guest
nije svaki igrač za veliki klub...
[size=49]Kalinić o Hrgoviću: Radije bih se ostavio baluna nego išao u DInamo[/size]
Guest- Guest
Opet ti po mom rodjaku, jel?amper1950 wrote:[size=49]Kalinić o Hrgoviću: Radije bih se ostavio baluna nego išao u DInamo[/size]
Oh, wait...
Jedan je Kale!
:^O
Guest- Guest
Jebiga, Kale je to napravija u afektu, čitam sam jedan intervju kad je bija u Engleskoj pitali su ga jeli za čim žali,reka je da je to bacanje trake i da će uvik žaliti za tim. Na stranu što ga je tada Jarni bez veze izvadija jer je bija najbolji igrač i igrač koji uvik može nešto napraviti, nije to triba napraviti. No jedna je stvar nešto napraviti u afektu, druga nešto svjesno... :)fridrih_niche wrote:
Opet ti po mom rodjaku, jel?
Ajd, Kale bar nije baca kapetansku pod noge treneru...
Oh, wait...
Jedan je Kale!
:^O
Guest- Guest
Ne da mi se ulazit u dublju prepisku s tobom da bi ti reka da nisi u pravu...
Neman toliko energije, brate...
A ti si baždaren za Ironmana...
Guest- Guest
Kad nisi u pravu...fridrih_niche wrote:Ne da mi se ulazit u dublju prepisku s tobom da bi ti reka da nisi u pravu...
Ne možeš bacanje trake u afektu usporediti s odlaskom u Dinamo...
Guest- Guest
operw wrote:jednom lopovi, uvijek lopovi
darth_vader-
2014-04-17
river_jude wrote:operw wrote:dobar je kalinić napadač. prva stvar koja je kod njega uočljiva je prirodni instinkt napadača, zna se postavit a zna i poentirat posjeduje potrebnu mirnoću i osjećaj za realizaciju. to je svugjde pokazivao pa i blackburnu klubu u kojem nije ostavio značajan trag, onaj gol protiv chelsea u kupu je poptis pravog golgetera. sad zašto nema konstantu da zabija 20 golova po sezoni vjerojatno jer nije najviša klasa. zna nogomet, no nešto nedostaje
To kaj nije igral za Dinamo i kaj ne igra u Juventusu :D
darth_vader-
2014-04-17
nakon 4 godine konačno se ukazao i milan na tablici, nek nastave tako svaki bod u utrci za drugo mjesto je vitalan.
Guest- Guest
mogu samo zahvalit marotti što im je omogućio proboj kupovinom higuaina i pjanića. najveća pojačanja milana u ovoj sezoni.
Guest- Guest
SLUŽBENO: Sebastian Giovinco proglašen je najboljim igračem MLS-a za sezonu 2015/2016!
17 golova
14 asistencija
1.6 driblinga po utakmici
1.8 ključnih dodavanja po utakmici
vrhunac karijere mu je kad je gazzetta dello sport pisala o interesu barcelone
17 golova
14 asistencija
1.6 driblinga po utakmici
1.8 ključnih dodavanja po utakmici
vrhunac karijere mu je kad je gazzetta dello sport pisala o interesu barcelone
End- Posts : 21177
2015-08-25
isto bi bilo i da je otišao u primeru postao bi najbolji igrač te lige te bi danas skupa s modrićem slavio nagradu za tim godine
Guest- Guest
Nikolu Kalinića nikad neće snimiti golog na bazenu, s čašicom u ruci ili na nekoj gala priredbi. Uz njegovo ime nisu vezani skandali, on je, za razliku od mnogih kolega nogometaša, tih i samozatajan mladić koji vrijeme provodi isključivo u društvu supruge Vanje i sinčića Matea, koji mu je centar svijeta.
Mnogi će kao tajnu njegova preporoda i dobrih igara spomenuti prehranu, koju je promijenio prije nekoliko godina. Nikola jede isključivo bezglutensku hranu, smršavio je osam kilograma i eksplodirao. Bilo je to veliko iznenađenje za sve koji ga znaju iz mladosti, kad je svako jutro prije treninga jeo krafne, a nije mogao ni bez gaziranih pića.
U mladosti je Nikola često ozljeđivao mišiće, no kad je izvadio krajnike to se stabiliziralo i više nikad nije imao ozbiljnijih ozljeda.
Dosta se prašine podiglo oko kupnje prostora u kojem je od 1854. radila najstarija gradska ljekarna, u kojoj je i prekrasni zaštićeni namještaj iz 1890.
Vjerovalo se kako će Kalinić prostor prenamijeniti, no ljekarna i danas normalno radi u istom prostoru.
Mnogi će kao tajnu njegova preporoda i dobrih igara spomenuti prehranu, koju je promijenio prije nekoliko godina. Nikola jede isključivo bezglutensku hranu, smršavio je osam kilograma i eksplodirao. Bilo je to veliko iznenađenje za sve koji ga znaju iz mladosti, kad je svako jutro prije treninga jeo krafne, a nije mogao ni bez gaziranih pića.
U mladosti je Nikola često ozljeđivao mišiće, no kad je izvadio krajnike to se stabiliziralo i više nikad nije imao ozbiljnijih ozljeda.
Kafić? Ne, ljekarna
Za razliku od mnogih kolega nogometaša koji ulažu novac u skupe automobile, jahte ili kafiće, Nikola je od nogometne zarade kupio nekoliko atraktivnih poslovnih prostora u Splitu te zemljišta na obližnjim otocima.Dosta se prašine podiglo oko kupnje prostora u kojem je od 1854. radila najstarija gradska ljekarna, u kojoj je i prekrasni zaštićeni namještaj iz 1890.
Vjerovalo se kako će Kalinić prostor prenamijeniti, no ljekarna i danas normalno radi u istom prostoru.
Za Split s brojem 16
Nikola je odrastao u siromašnoj obitelji, koja je živjela u Rupotinama, mjestašcu između Solina i Klisa, pod padinama Kozjaka. Ni škola, a ni nogometni teren, nisu mu bili blizu, pa je svako jutro u šest sati odlazio na treninge popularnom solinskom “šesnaesticom”, autobusom kojim su njegov otac Jozo i majka Nedjeljka odlazili na posao. I čim je Nikola došao do prvog ozbiljnijeg noovca, uložio ga je u obnovu trošne obiteljske kuće te je pomogao roditeljima.__________________
Ljudina
Guest- Guest
Nikola Kalinić proglašen je najboljim igračem 9.kola Serie A!
End- Posts : 21177
2015-08-25
svako jutro jeo krofne,izgleda da mu je uzor bio niko kranjčar
Page 29 of 50 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 39 ... 50
Similar topics
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» serie A 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» Premier liga 2015/2016
» serie A 2015/2016