ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!  - Page 2 Empty Re: Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!

Post by FRANK 26/7/2016, 23:08

Strijeljat sve redom i brbica i pusaka i mamica i bandica samo strijeljat sve redom masovne cistke

FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!  - Page 2 Empty Re: Zdravko Mamić dao ostavku na mjesto dopredsjednika HNS-a!

Post by darth_vader 27/7/2016, 07:17

Tommy Ramone wrote:Ima puno težih slučajeva od Mamića koji su trebali biti strijeljani, pa umjesto toga slobodno šeću. Mamićevi grijesi vrijede nekoliko godina zatvora ako mu se dokažu.

Ma lako za Maminjom. .. meni je postao zabavan skroz, ali gledajući općenito... pola političara zaslužuje izbor štrik ili metak...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by bafalo 27/7/2016, 11:38

nije zabavno kad ti se cijela liga uruši zapostavljena od saveza i boga i nitko živ ne ide na utakmice osim u splitu i rijeci. ja sam bio na istri prije godinu dana, 300-400 ljudi većinom povezanih sa klubom i atmosfera groblje. kad igra moj lokalni klub tu u županijskoj je sto puta bolja

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics