Pitanje za forumase
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Pitanje za forumase
Koje su sanse da Demo sprci mladu u subotu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Pitanje za forumase
Demo ja i skorpija smo se dogovorili da cemo te strijeljati ako ne mrknes mladu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Vece nego da messi i cr osvoje spPABLO ESCOBAR wrote:Koje su sanse da Demo sprci mladu u subotu
Da bi se spasio od strijeljanja od kojega se ionako neeces spasiti moras donijeti gacice od mlade njezin dna svoj dna pa neces biti strijeljan. Jos moras dovesti 100 svjedoka koji ce potvrditi da si jeba mladu. I to sve uz video zapis. Pa te necemo strijeljati oko 11.00 kad je i inace tvoje vrijeme nego cemo te strijeljati oko 11.45.muckodjubre wrote:Vece nego da messi i cr osvoje spPABLO ESCOBAR wrote:Koje su sanse da Demo sprci mladu u subotu
2015-09-13
PABLO ESCOBAR wrote:Da bi se spasio od strijeljanja od kojega se ionako neeces spasiti moras donijeti gacice od mlade njezin dna svoj dna pa neces biti strijeljan. Jos moras dovesti 100 svjedoka koji ce potvrditi da si jeba mladu. I to sve uz video zapis. Pa te necemo strijeljati oko 11.00 kad je i inace tvoje vrijeme nego cemo te strijeljati oko 11.45.muckodjubre wrote:Vece nego da messi i cr osvoje spPABLO ESCOBAR wrote:Koje su sanse da Demo sprci mladu u subotu
veće su šanse da modrić dobro nabaci iz kornera, a to je cirka 1% ako zapuše jugo u tom trenutku i vjetar odnese loptu u 16 m
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:veće su šanse da modrić dobro nabaci iz kornera, a to je cirka 1% ako zapuše jugo u tom trenutku i vjetar odnese loptu u 16 m
Guest- Guest
Similar topics
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumaše...?
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumase
» Pitanje za forumase
» pitanje za forumaše...?
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet