Švicarac Nedžmendi - najbrži Hrvat
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Švicarac Nedžmendi - najbrži Hrvat
na motoru nikad nisam prešao 250-260.
auto je drugo...
auto je drugo...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
na bicu, ravna cesta srušio osobni rekord 35,8
ali sam riknuo
ali sam riknuo
2014-12-30
A jok..u srednjoj sam se sa jednim blesavim Dragom,prevrnuo na ledja kad je isao divljati na MZ-ejcu,a onda sam se prosuo sa Jamave..meni dost sto se motorada tice..
Ajuto je pak posve druga stvar..ne lajkam krajnje brzine jer se onda sve svodi na prezivljavanji gledanje,hocel neki nesretnik skrenuti na brzu traku..Lajkam brutalne startove, i relly voznju,po mogucnosti snijegu..e to me fila adrenalinom..
Ajuto je pak posve druga stvar..ne lajkam krajnje brzine jer se onda sve svodi na prezivljavanji gledanje,hocel neki nesretnik skrenuti na brzu traku..Lajkam brutalne startove, i relly voznju,po mogucnosti snijegu..e to me fila adrenalinom..
Guest- Guest
zakaj?Brain32 wrote:Bicikl je vražja naprava...
nedavno mi neki erota u 190d oduzeo prednost i usput mi jebao mater purgersku(ne znam po čemu je to zaključio)
no nakon što sam mu prišao stisnuo je gas i u crnom oblaku dima nestao....
srećom po njega.
2014-12-30
Ma znaš kaj, fakat ih se previše ne zna ponašat u prometu, po noći su neosvjetljeni, skaču preko pješačkih ko sumanuti, voze se posred trake čak i po gradskim avenijama a i taj pravednički stav spašavanja svijeta i bahatost na cesti mi veličanstveno ide na kurac. Istina je da mnogi voze normalno ali preveliki je broj ekstrema...toliko idiota ni u autima nema a ima ih na bacanje.veber wrote:zakaj?Brain32 wrote:Bicikl je vražja naprava...
Brain32-
2014-04-15
tu se apsolutno slažemo. ja po danu imam stroboskopsko svjetlo upaljeno.Brain32 wrote:Ma znaš kaj, fakat ih se previše ne zna ponašat u prometu, po noći su neosvjetljeni, skaču preko pješačkih ko sumanuti, voze se posred trake čak i po gradskim avenijama a i taj pravednički stav spašavanja svijeta i bahatost na cesti mi veličanstveno ide na kurac. Istina je da mnogi voze normalno ali preveliki je broj ekstrema...toliko idiota ni u autima nema a ima ih na bacanje.veber wrote:zakaj?Brain32 wrote:Bicikl je vražja naprava...
dobar dio biciklista nove generacije su idioti.
2014-12-30
Brain32 wrote:Ma znaš kaj, fakat ih se previše ne zna ponašat u prometu, po noći su neosvjetljeni, skaču preko pješačkih ko sumanuti, voze se posred trake čak i po gradskim avenijama a i taj pravednički stav spašavanja svijeta i bahatost na cesti mi veličanstveno ide na kurac. Istina je da mnogi voze normalno ali preveliki je broj ekstrema...toliko idiota ni u autima nema a ima ih na bacanje.veber wrote:zakaj?Brain32 wrote:Bicikl je vražja naprava...
Pa da se automobili voze tako nemarno kao bicikli imali bi dnevno 345 poginulih... jednostavno mi nije jasno da za bicikl nije potrebna vozačka...A uz nju još barem trideset potvrda i uvjerenja...
darth_vader-
2014-04-17
Voze nogostupima i izlijeću preko zebre u punoj brzini
Guest- Guest
Fadilje, ti li si?veber wrote:ja vozio 284
izgubio vozačku na godinu dana.
neš ti brzine.
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Teraju svog trenera jer Hrvat: ŠIPTAR, HRVAT, BALIJA, NISU MOJA BRATIJA
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Ministarstvo će poništiti natječaj "Najbrži prst"
» Najbrži način kako Srbija može dobiti izlaz na more
» Švicarac 2.0: U 2018.g. očekuje se znatni rast kamata
» Komsicev 'Hrvat' Sven Alkalaj nakon americkog samaranja vise nije Hrvat vec - Zidov
» Ministarstvo će poništiti natječaj "Najbrži prst"
» Najbrži način kako Srbija može dobiti izlaz na more
» Švicarac 2.0: U 2018.g. očekuje se znatni rast kamata
Page 2 of 2