Madame boudoir (chat)
Page 43 of 50
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
spomenuta rođakova žena i ja smo upale na lastovu u kompu s jednom starijom lezbom na metadonima.. to je bio šou.. na mene se palila, a ona ju je duhovno ispunjavala.. nakraju su nas zvali da je dođemo maknut sa ceste da ometa promet.. to su bile epizode.. zajedno sa rundekom i isabel..znaš li ko je isabel?darla wrote:frakcija wrote:
haha ženu mu tile žvalit lezbe. ja ću ti je!
Kod mene u selu ima jedna super cura koja je gay, jel selo ko selo, a ona dispetozna, pa namjerno picava cure i sad svi zgrazanje, jedno vece dosla ja na svoje pivo, ona meni tako, ja kazem moze ako ces me zenit, umrla ona od smijeha, od tad smo prije ekstra.
Last edited by frakcija on Fri 29 Jul - 2:05; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
frakcija wrote:ma ovaj sesvuče gol pa traži da ga fotkam u polusjeni da pošalje mom rođi...sad njegova golotinja kruži po mobitelima..
...
Pozdravi muza i reci da je ex-iskon uz njega ...
darla- Admin
2015-10-22
ako je zajebancija trebo je već davno prikočitfrakcija wrote:ma ovaj sesvuče gol pa traži da ga fotkam u polusjeni da pošalje mom rođi...sad njegova golotinja kruži po mobitelima..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
ajme prsko pa to su male sitne ženske šalice.. frojd kaže zavist na penisu..prckov wrote:sviđa se ona i ženskima a nestomislim da ja nisam usto i vidiosvjetlo u dnevnoj sobi mozda je i ona tila, nije ona glupa a i ne boji se nista probatfrakcija wrote:haha ženu mu tile žvalit lezbe. ja ću ti je!prckov wrote:ma ženumi tile lezbe zavalit dok ja spavamdarla wrote:prckov wrote:
tu je mislim muškima zanimljiva ženska seksalna agresivnost, al šta ja znam, nisam ja odavde
inačinače na tu temu ću ti jednom ispričatnešto
Pricaj sad
2016-03-09
spomenuta rođakova žena i ja smo upale na lastovu u kompu s jednom starijom lezbom na metadonima.. to je bio šou.. na mene se palila, a ona ju je duhovno ispunjavala.. nakraju su nas zvali da je dođemo maknut sa ceste da ometa promet.. to su bile epizode.. zajedno sa rundekom i isabel..znaš li ko je isabel?frakcija wrote:
Kod mene u selu ima jedna super cura koja je gay, jel selo ko selo, a ona dispetozna, pa namjerno picava cure i sad svi zgrazanje, jedno vece dosla ja na svoje pivo, ona meni tako, ja kazem moze ako ces me zenit, umrla ona od smijeha, od tad smo prije ekstra.
[/quote]
Ne znam za Isabel :D
Hahaha, znaci u troje vi, nema ni u zenskoj ljubavi srece, bez trece
Kad se smijestim u onog popa, zvati cu te pa cemo to morati ponoviti, do metadona cemo tesko, ali do smijalice lakse
darla- Admin
2015-10-22
ma ebe se koka za išta nek sve ide upčkmtrnuprckov wrote:ako je zajebancija trebo je već davno prikočitfrakcija wrote:ma ovaj sesvuče gol pa traži da ga fotkam u polusjeni da pošalje mom rođi...sad njegova golotinja kruži po mobitelima..
2016-03-09
darla wrote:spomenuta rođakova žena i ja smo upale na lastovu u kompu s jednom starijom lezbom na metadonima.. to je bio šou.. na mene se palila, a ona ju je duhovno ispunjavala.. nakraju su nas zvali da je dođemo maknut sa ceste da ometa promet.. to su bile epizode.. zajedno sa rundekom i isabel..znaš li ko je isabel?frakcija wrote:
Kad se smijestim u onog popa, zvati cu te pa cemo to morati ponoviti, do metadona cemo tesko, ali do smijalice lakse [/quote]
to je bila tragedija.. ona je tu bila sa zaručnikom.. kojeg je zvala patkice.. i stalno ga klepala po riti..onda bi se urokana outala svako par minuta.. doduše ekipa ko iz noći vještica..same kreature..lik jedini normalan i duboko povrijeđen..
2016-03-09
nemoj ti frojda u moju butigu, da vidiš jedneod njih dvijefrakcija wrote:ajme prsko pa to su male sitne ženske šalice.. frojd kaže zavist na penisu..prckov wrote:sviđa se ona i ženskima a nestomislim da ja nisam usto i vidiosvjetlo u dnevnoj sobi mozda je i ona tila, nije ona glupa a i ne boji se nista probatfrakcija wrote:haha ženu mu tile žvalit lezbe. ja ću ti je!prckov wrote:ma ženumi tile lezbe zavalit dok ja spavamdarla wrote:
Pricaj sad
2014-04-19
a ja se ne mogu sjetit ni jedne s kojom se nisam igrala bar doktora..
2016-03-09
darla wrote:spomenuta rođakova žena i ja smo upale na lastovu u kompu s jednom starijom lezbom na metadonima.. to je bio šou.. na mene se palila, a ona ju je duhovno ispunjavala.. nakraju su nas zvali da je dođemo maknut sa ceste da ometa promet.. to su bile epizode.. zajedno sa rundekom i isabel..znaš li ko je isabel?frakcija wrote:
Kad se smijestim u onog popa, zvati cu te pa cemo to morati ponoviti, do metadona cemo tesko, ali do smijalice lakse [/quote]
sao ću te mrko pogledat
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
frakcija wrote:
to je bila tragedija.. ona je tu bila sa zaručnikom.. kojeg je zvala patkice.. i stalno ga klepala po riti..onda bi se urokana outala svako par minuta.. doduše ekipa ko iz noći vještica..same kreature..lik jedini normalan i duboko povrijeđen..
Patkice
Mislim da smo Prcka ubedirali
darla- Admin
2015-10-22
pa žene se nakostreše kad im se unesem u facu.. to je zabavno motrit.. kako im ukrute bradavice..tako se malo šalimo.
2016-03-09
prckov wrote:
sao ću te mrko pogledat
Moa?
.
.
.
.
.
darla- Admin
2015-10-22
ma čudno mi je kako je tako hm..reklo bi se ..oda i ebe s obzirom na količinu erockih aluzija... a on u stvari mimozica..darla wrote:frakcija wrote:
Patkice
2016-03-09
evo ja ću ti bit pacijentfrakcija wrote:a ja se ne mogu sjetit ni jedne s kojom se nisam igrala bar doktora..
kakoš me ličit
2014-04-19
darlu ću, a tiš gledat i trpit pomiješane osjećaje, prolazit katarzu.prckov wrote:evo ja ću ti bit pacijentfrakcija wrote:a ja se ne mogu sjetit ni jedne s kojom se nisam igrala bar doktora..
kakoš me ličit
2016-03-09
Eh da vidis ti Prcko slike sa zdanje proslave rodjendana od mog boema, sad sam mu stavila jednu inkriminirajucu na viber kao sliku profila, vice stalno makni to, reko sto, bas je fina
darla- Admin
2015-10-22
patkice velišdarla wrote:frakcija wrote:
Patkice
2014-04-19
frakcija wrote:
ma čudno mi je kako je tako hm..reklo bi se ..oda i ebe s obzirom na količinu erockih aluzija... a on u stvari mimozica..
On je old school, pobigao iz BiH prije nego postali kolektivno nastrani, alholizirani i nadrogirati
darla- Admin
2015-10-22
a rođak ju je naučio savršeno imitirat.. u početku je i on bio bijesan zbog naših avantura s njom.. al kako joj je skinuo glas i gestikulaciju..umiremo svaki put..prckov wrote:patkice velišdarla wrote:frakcija wrote:
Patkice
2016-03-09
e neznam..frakcija wrote:pa žene se nakostreše kad im se unesem u facu.. to je zabavno motrit.. kako im ukrute bradavice..tako se malo šalimo.
2014-04-19
Page 43 of 50 • 1 ... 23 ... 42, 43, 44 ... 46 ... 50
Page 43 of 50