Madame boudoir (chat)
Page 42 of 50
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Re: Madame boudoir (chat)
tu je mislim muškima zanimljiva ženska seksalna agresivnost, al šta ja znam, nisam ja odavdefrakcija wrote:nego reci ti meni kako to da si ljubomoran na darlu? nije li međuženska razmjena intimnosti muška fantazija?
inačinače na tu temu ću ti jednom ispričatnešto
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
kad mi dođefrakcija wrote:piši poeziju.prckov wrote:kad spavaš kad ne treba, prpustiš cijeli filmfrakcija wrote:bolje da me zadučeš štapom po glavi i to na spavanju?!
moram malo frustraciju izbacit
2014-04-19
prckov wrote:
tu je mislim muškima zanimljiva ženska seksalna agresivnost, al šta ja znam, nisam ja odavde
Pricaj sad
darla- Admin
2015-10-22
moj muž i rođak suse slijedeći instikt i mušku logiku počeli žvalit u seoskoj krčmi pokušavajuć napalit konobaricu koja je ostala mrtva ladna i poslala piće rođakovoj ženi..a seoski kartaši i igrači šijavice su se postavili skroz openminded tako da su njih dvojica sad zvanično obični seoski pederi.prckov wrote:tu je mislim muškima zanimljiva ženska seksalna agresivnost, al šta ja znam, nisam ja odavdefrakcija wrote:nego reci ti meni kako to da si ljubomoran na darlu? nije li međuženska razmjena intimnosti muška fantazija?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
neda ti frakcju i gotovodarla wrote:A onda kad se volimo, onda vako ...
2014-04-19
ma ženumi tile lezbe zavalit dok ja spavamdarla wrote:prckov wrote:
tu je mislim muškima zanimljiva ženska seksalna agresivnost, al šta ja znam, nisam ja odavde
Pricaj sad
2014-04-19
frakcija wrote:
moj muž i rođak suse slijedeći instikt i mušku logiku počeli žvalit u seoskoj krčmi pokušavajuć napalit konobaricu koja je ostala mrtva ladna i poslala piće rođakovoj ženi..a seoski kartaši i igrači šijavice su se postavili skroz openminded tako da su njih dvojica sad zvanično obični seoski pederi.
Bitno da nisu gradski, to bi vec bilo ozbiljno.
darla- Admin
2015-10-22
fuj kako je mogofrakcija wrote:moj muž i rođak suse slijedeći instikt i mušku logiku počeli žvalit u seoskoj krčmi pokušavajuć napalit konobaricu koja je ostala mrtva ladna i poslala piće rođakovoj ženi..a seoski kartaši i igrači šijavice su se postavili skroz openminded tako da su njih dvojica sad zvanično obični seoski pederi.prckov wrote:tu je mislim muškima zanimljiva ženska seksalna agresivnost, al šta ja znam, nisam ja odavdefrakcija wrote:nego reci ti meni kako to da si ljubomoran na darlu? nije li međuženska razmjena intimnosti muška fantazija?
2014-04-19
ih..kolko puta su zaspali jedan drugome u krilu..antologijske slike.prckov wrote:fuj kako je mogofrakcija wrote:moj muž i rođak suse slijedeći instikt i mušku logiku počeli žvalit u seoskoj krčmi pokušavajuć napalit konobaricu koja je ostala mrtva ladna i poslala piće rođakovoj ženi..a seoski kartaši i igrači šijavice su se postavili skroz openminded tako da su njih dvojica sad zvanično obični seoski pederi.prckov wrote:tu je mislim muškima zanimljiva ženska seksalna agresivnost, al šta ja znam, nisam ja odavdefrakcija wrote:nego reci ti meni kako to da si ljubomoran na darlu? nije li međuženska razmjena intimnosti muška fantazija?
2016-03-09
prckov wrote:
neda ti frakcju i gotovo
Ja ne pitam, ja samo uzmem
darla- Admin
2015-10-22
haha ženu mu tile žvalit lezbe. ja ću ti je!prckov wrote:ma ženumi tile lezbe zavalit dok ja spavamdarla wrote:prckov wrote:
Pricaj sad
2016-03-09
prckov wrote:
ma ženumi tile lezbe zavalit dok ja spavam
I jel se branila?
darla- Admin
2015-10-22
bome jab se zabrinofrakcija wrote:ih..kolko puta su zaspali jedan drugome u krilu..antologijske slike.prckov wrote:fuj kako je mogofrakcija wrote:moj muž i rođak suse slijedeći instikt i mušku logiku počeli žvalit u seoskoj krčmi pokušavajuć napalit konobaricu koja je ostala mrtva ladna i poslala piće rođakovoj ženi..a seoski kartaši i igrači šijavice su se postavili skroz openminded tako da su njih dvojica sad zvanično obični seoski pederi.prckov wrote:tu je mislim muškima zanimljiva ženska seksalna agresivnost, al šta ja znam, nisam ja odavdefrakcija wrote:nego reci ti meni kako to da si ljubomoran na darlu? nije li međuženska razmjena intimnosti muška fantazija?
2014-04-19
darla wrote:prckov wrote:
neda ti frakcju i gotovo
Ja ne pitam, ja samo uzmem
2014-04-19
frakcija wrote:
haha ženu mu tile žvalit lezbe. ja ću ti je!
Kod mene u selu ima jedna super cura koja je gay, jel selo ko selo, a ona dispetozna, pa namjerno picava cure i sad svi zgrazanje, jedno vece dosla ja na svoje pivo, ona meni tako, ja kazem moze ako ces me zenit, umrla ona od smijeha, od tad smo prije ekstra.
darla- Admin
2015-10-22
ma ovaj sesvuče gol pa traži da ga fotkam u polusjeni da pošalje mom rođi...sad njegova golotinja kruži po mobitelima..
2016-03-09
sviđa se ona i ženskima a nestomislim da ja nisam usto i vidiosvjetlo u dnevnoj sobi mozda je i ona tila, nije ona glupa a i ne boji se nista probatfrakcija wrote:haha ženu mu tile žvalit lezbe. ja ću ti je!prckov wrote:ma ženumi tile lezbe zavalit dok ja spavamdarla wrote:prckov wrote:
Pricaj sad
2014-04-19
spomenuta rođakova žena i ja smo upale na lastovu u kompu s jednom starijom lezbom na metadonima.. to je bio šou.. na mene se palila, a ona ju je duhovno ispunjavala.. nakraju su nas zvali da je dođemo maknut sa ceste da ometa promet.. to su bile epizode.. zajedno sa rundekom i isabel..znaš li ko je isabel?darla wrote:frakcija wrote:
haha ženu mu tile žvalit lezbe. ja ću ti je!
Kod mene u selu ima jedna super cura koja je gay, jel selo ko selo, a ona dispetozna, pa namjerno picava cure i sad svi zgrazanje, jedno vece dosla ja na svoje pivo, ona meni tako, ja kazem moze ako ces me zenit, umrla ona od smijeha, od tad smo prije ekstra.
Last edited by frakcija on 29/7/2016, 02:05; edited 1 time in total
2016-03-09
Page 42 of 50 • 1 ... 22 ... 41, 42, 43 ... 46 ... 50
Page 42 of 50