Napadač je 18 godišnji Iranac, motivi nisu poznati
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Napadač je 18 godišnji Iranac, motivi nisu poznati
Westfalen Blatt navodi da je glavni cilj oružane grupe Islamska država Irak i Levant jasan: radikali žele u zapadnim zemljama izazvati sukobe između muslimana i nemuslimana, sve do građanskog rata.
"Od toga smo još uvijek daleko udaljeni. Ali, problemi se već prepoznaju: nepovjerenje prema muslimanima raste, to pokazuju ankete. Sa svakim napadom sve više. Veliki izazov je ne upasti u tu zamku. To nije lako. I kod nas žive mladi muslimani koji su podložni radikalizaciji od propovjednika mržnje. Za to ne moraju ići u džamiju, dovoljan je internet priključak", zaključuje list.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacki-mediji-terorizam-je-medu-nama
Građanski rat.
"Od toga smo još uvijek daleko udaljeni. Ali, problemi se već prepoznaju: nepovjerenje prema muslimanima raste, to pokazuju ankete. Sa svakim napadom sve više. Veliki izazov je ne upasti u tu zamku. To nije lako. I kod nas žive mladi muslimani koji su podložni radikalizaciji od propovjednika mržnje. Za to ne moraju ići u džamiju, dovoljan je internet priključak", zaključuje list.
http://balkans.aljazeera.net/vijesti/njemacki-mediji-terorizam-je-medu-nama
Građanski rat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Šwabe uwezli šljam s raznoraznih strana pa se sad čude šta im se dešawa u držawi.
Swašta.
Ajmo još malo trulog kapitalizma i emaničipačije.
TRPAJ.
Swašta.
Ajmo još malo trulog kapitalizma i emaničipačije.
TRPAJ.
2014-04-11
tko ubija nevine, politicki cilj mu gubi na legitimitetu..
1,210,223 | −1.5% |
1,353,186 | +11.8% |
1,364,920 | +0.9% |
1,388,308 | +1.7% |
1,402,455 | +1.0% |
1,520,408 | +8.4% |
https://en.wikipedia.org/wiki/Munich#Demographics
U pet godina 300 tisuča stanownika porast a Šwabe imaju nizak natalitet znači utrpali swe i swašta da imaju jeftinu radnu snagu i sad se čude.
2014-04-11
kic wrote:tko ubija nevine, politicki cilj mu gubi na legitimitetu..
Politički cilj im je da isprovociraju reakciju među građanima i sljedno tome i instaliranje policijske države, ukidanje ljudskih prava i NWO. Muslimani Islam su ovdje samo kao sredstvo a ne cilj. Cilj je NWO.
Guest- Guest
Muke ti je owakwe građane isporwočirati : red Balkanača red Turaka red Arapa red Rumunja .....nastawi niz
2014-04-11
Gledam gdje je taj Minken na karti...............još razmišljam ..........logistika Hrwatske .........ne swiđa mi se da to postane islamsko.
Ne želim widjeti niti jednog muslimana u Minkenu .........počistite swe.
To je naredba.
Ne želim widjeti niti jednog muslimana u Minkenu .........počistite swe.
To je naredba.
2014-04-11
Imali su i prije.RayMabus wrote:
Sad Iran i neonačisti imaju powijesne weze a sad i geopolitčke zajedničke interese.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Nije bitno. Izdao sam naredbu. Neče biti muslimana u Minkenu. NIti jednog.
2014-04-11
melkior wrote:Imali su i prije.RayMabus wrote:
Sad Iran i neonačisti imaju powijesne weze a sad i geopolitčke zajedničke interese.
2015-08-09
Ma tko zna kojeg je on porijekla, kažu u indeksu da je Nijemac hehehe
Kermit-
2014-04-17
Rudolf Rudi Janiček ·
Zagreb, Croatia
Ovo je napravio nijemac a ne izbjeglica.
Like · Reply · 1 · 46 mins
Zagreb, Croatia
Kermit-
2014-04-17
Inače, stara Perzija je bila zakon:asilovski wrote:Rudolf Rudi Janiček ·
Zagreb, Croatia
Ovo je samo kapitel, stupa, dakle kapitel, ne sam stup, visine 4-5 metara
2015-08-09
Kapitel jednog od stotine nosivih stupova kraljevske dvorane perzijskog vladara Darija u Suzi. I doista, da ti suze dođu na oči.melkior wrote:Inače, stara Perzija je bila zakon:asilovski wrote:Rudolf Rudi Janiček ·
Zagreb, Croatia
Ovo je samo kapitel, stupa, dakle kapitel, ne sam stup, visine 4-5 metara
2015-08-09
Rekao sam da mi ovo ne djeluje kao islamizam, jer muslimani onda poginu "mučeničkom smrti" ovaj se sam ubio.
Ovo je bio Iranac šia musliman, koji je tamanio izgleda turke, šiptare , dakle sunite muslimane,
Ovo je bio Iranac šia musliman, koji je tamanio izgleda turke, šiptare , dakle sunite muslimane,
Guest- Guest
Jos da mi netko objasni sto Turci,Šjiptari,qurtci-palci rade u pizzeriji,jerbo,ono sto ja vidim je da se standardno klone talijanske kuhinje,dapace,mrze ju..e pa sad,taj koji je i provalio da su ovi pobijeni Turci, i vec nabrojana ekipa,daje pogresnu informaciju
Guest- Guest
U Becu najveci lanac pizzerija drze bas Turci. Sjecam se neka pizza cudna sa tunjevinom i lukom.....reko na prvu onako kad sam procitao jebote za ovo bi ih kazneno gonilo u Italiji samo za ideju. Ali majkemi nekako islo to zajedno. Tunjevina je ocito bila svjeza jer nije bio onakav osjecaj kao tupi i teski kakav inace okus imaju.
Guest- Guest
Perzijanci su Arijevci.
Zar nije ovaj tip uzviknuo: Ich bin Deutscher!?
Zar nije ovaj tip uzviknuo: Ich bin Deutscher!?
Vrlo je važno ovdje,dal je Iranac sunit ili rafidija.abraham wrote:u biti nije. Iran je saveznik Putina i Assada, daklem nasi su. Ne bih to gledao tako. Mozda jedan mladi njemac koji je uzeo Iransko drzavljanstvo i jednostavno proklizao. Sve drugo je islamofobija, putinofobija i sln_razbojnik wrote:zapravo idealna prilika da izbombardiramo Teheran...Svi su misli ISIS Sirija, Irak i SA, ISIS gotov! Kad li , ISIS se javlja iz Iranaabraham wrote:Treba zabraniti slobodnu prodaju oruzja u Njemackoj. Mozes ga kupiti na svakom kiosku.
Rafidije to obično ne rade.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
frakcija wrote:nije, moj se drugačije zove.crvenkasti wrote:deda born again wrote:ako ti mozak ne stvara dovoljn dopamina to se događa, ne možeš ništa povezati, ne vidiš nikakav traga, pa ti ništa nije jasnofrakcija wrote:Gomila podataka = gomila šuma => nedostatak informacije = kaos..
ako imaš dovoljno neurotransmitera onda bez problema vidiš "uzorak" u svemu
frakcija ima parkinsona?
ali se ne možeš sad sjetit kako...
Eroo wrote:Ich bin Deutscher!?
Moguce, medjutim da se izjava poprilicno srozala u zadnjih par desetljeca :D
Guest- Guest
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Sunitsko - Šiitski sukob u BiH... U tuči migranata u Sarajevu teško povrijeđen Iranac
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
» Godišnji odmori...na forumu
» OTPRIJE POZNATI POLICIJI
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
» Godišnji odmori...na forumu
» OTPRIJE POZNATI POLICIJI
Page 5 of 9