Napadač je 18 godišnji Iranac, motivi nisu poznati
Page 2 of 9
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Napadač je 18 godišnji Iranac, motivi nisu poznati
to je sarkazam?kic wrote:meni je prilicno jadno da u doba informacijskog booma, imas hrpu mladih fanatika koje je lako zavest i izmanipulirat, nije da skidam njihovu odgovornost, zapravo je podebljavam.. moram reci da je SAD i Izrael za ovo najvise neizravno kriv, stvorili su tamo na Istoku stanje svakodnevnih raznosesnja ljudi na ulici, i nakon 10tak godina evo ih ovdje, malo da podijele taj dozivljaj..
Last edited by deda born again on 23/7/2016, 09:05; edited 1 time in total
Guest- Guest
Meh ja krivim CoD i takve stvari...oklen 18-godišnjaku baratanje oružjem, jel nema neke pičke jebavat nego praznit saržer okolo?
2014-04-15
To je bit problema. Picke ni za lijek a oruzje u slobodnoj prodaji.n_razbojnik wrote:Meh ja krivim CoD i takve stvari...oklen 18-godišnjaku baratanje oružjem, jel nema neke pičke jebavat nego praznit saržer okolo?
2014-04-14
Kolega tada smo u pat poziciji...ništa nam preostaje doli šaranja profila u boje Bavarskeabraham wrote:u biti nije. Iran je saveznik Putina i Assada, daklem nasi su. Ne bih to gledao tako. Mozda jedan mladi njemac koji je uzeo Iransko drzavljanstvo i jednostavno proklizao. Sve drugo je islamofobija, putinofobija i sln_razbojnik wrote:zapravo idealna prilika da izbombardiramo Teheran...Svi su misli ISIS Sirija, Irak i SA, ISIS gotov! Kad li , ISIS se javlja iz Iranaabraham wrote:Treba zabraniti slobodnu prodaju oruzja u Njemackoj. Mozes ga kupiti na svakom kiosku.
evo ja ću na profilnu staviti FC Bayern Munchen
2014-04-15
Jače pogranične kontrole, oružja jasno, cirkulaciju ljudi ne ometatiabraham wrote:To je bit problema. Picke ni za lijek a oruzje u slobodnoj prodaji.n_razbojnik wrote:Meh ja krivim CoD i takve stvari...oklen 18-godišnjaku baratanje oružjem, jel nema neke pičke jebavat nego praznit saržer okolo?
2014-04-15
početakkic wrote:meni je prilicno jadno da u doba informacijskog booma, imas hrpu mladih fanatika koje je lako zavest i izmanipulirat, nije da skidam njihovu odgovornost, zapravo je podebljavam.. moram reci da je SAD i Izrael za ovo najvise neizravno kriv, stvorili su tamo na Istoku stanje svakodnevnih raznosesnja ljudi na ulici, i nakon 10tak godina evo ih ovdje, malo da podijele taj dozivljaj..
2014-12-30
Kolega, ne biti lokal patriota. Zastavu njemake treba staviti.n_razbojnik wrote:Kolega tada smo u pat poziciji...ništa nam preostaje doli šaranja profila u boje Bavarskeabraham wrote:u biti nije. Iran je saveznik Putina i Assada, daklem nasi su. Ne bih to gledao tako. Mozda jedan mladi njemac koji je uzeo Iransko drzavljanstvo i jednostavno proklizao. Sve drugo je islamofobija, putinofobija i sln_razbojnik wrote:zapravo idealna prilika da izbombardiramo Teheran...Svi su misli ISIS Sirija, Irak i SA, ISIS gotov! Kad li , ISIS se javlja iz Iranaabraham wrote:Treba zabraniti slobodnu prodaju oruzja u Njemackoj. Mozes ga kupiti na svakom kiosku.
2014-04-14
ja bih pocetak stavio malo blize, recimo na jednog americkog predsjednika inicijala RR, koji je pio kave s vehabijama i pokrenuo sve to u Afganistanu da makne Sovjetsku mrsku ruku, i od tad se kotrlja do sad..veber wrote:početakkic wrote:meni je prilicno jadno da u doba informacijskog booma, imas hrpu mladih fanatika koje je lako zavest i izmanipulirat, nije da skidam njihovu odgovornost, zapravo je podebljavam.. moram reci da je SAD i Izrael za ovo najvise neizravno kriv, stvorili su tamo na Istoku stanje svakodnevnih raznosesnja ljudi na ulici, i nakon 10tak godina evo ih ovdje, malo da podijele taj dozivljaj..
prequelveber wrote:početakkic wrote:meni je prilicno jadno da u doba informacijskog booma, imas hrpu mladih fanatika koje je lako zavest i izmanipulirat, nije da skidam njihovu odgovornost, zapravo je podebljavam.. moram reci da je SAD i Izrael za ovo najvise neizravno kriv, stvorili su tamo na Istoku stanje svakodnevnih raznosesnja ljudi na ulici, i nakon 10tak godina evo ih ovdje, malo da podijele taj dozivljaj..
Guest- Guest
kic wrote:ja bih pocetak stavio malo blize, recimo na jednog americkog predsjednika inicijala RR, koji je pio kave s vehabijama i pokrenuo sve to u Afganistanu da makne Sovjetsku mrsku ruku, i od tad se kotrlja do sad..veber wrote:početakkic wrote:meni je prilicno jadno da u doba informacijskog booma, imas hrpu mladih fanatika koje je lako zavest i izmanipulirat, nije da skidam njihovu odgovornost, zapravo je podebljavam.. moram reci da je SAD i Izrael za ovo najvise neizravno kriv, stvorili su tamo na Istoku stanje svakodnevnih raznosesnja ljudi na ulici, i nakon 10tak godina evo ih ovdje, malo da podijele taj dozivljaj..
ja bih stavio još ranije, kad je jedan ludi klerik pokrenuo revoluciju u iranu, zauzeo us ambasadu, uveo burke, kamenovanje žena, i odjebao zapadne vrijednosti
Moramo kolega, ne znamo osjećaju li njihovu patnju u DDR-u , ili u prohladnom Hamburgu...recimo dvije trećine Berlina je slavljenički raspoloženo trenutnoabraham wrote:Kolega, ne biti lokal patriota. Zastavu njemake treba staviti.n_razbojnik wrote:Kolega tada smo u pat poziciji...ništa nam preostaje doli šaranja profila u boje Bavarskeabraham wrote:u biti nije. Iran je saveznik Putina i Assada, daklem nasi su. Ne bih to gledao tako. Mozda jedan mladi njemac koji je uzeo Iransko drzavljanstvo i jednostavno proklizao. Sve drugo je islamofobija, putinofobija i sln_razbojnik wrote:zapravo idealna prilika da izbombardiramo Teheran...Svi su misli ISIS Sirija, Irak i SA, ISIS gotov! Kad li , ISIS se javlja iz Iranaabraham wrote:Treba zabraniti slobodnu prodaju oruzja u Njemackoj. Mozes ga kupiti na svakom kiosku.
2014-04-15
sad ce ti atila ispricat jednu storiju o Mosadegu..marcellus wrote:kic wrote:ja bih pocetak stavio malo blize, recimo na jednog americkog predsjednika inicijala RR, koji je pio kave s vehabijama i pokrenuo sve to u Afganistanu da makne Sovjetsku mrsku ruku, i od tad se kotrlja do sad..veber wrote:početakkic wrote:meni je prilicno jadno da u doba informacijskog booma, imas hrpu mladih fanatika koje je lako zavest i izmanipulirat, nije da skidam njihovu odgovornost, zapravo je podebljavam.. moram reci da je SAD i Izrael za ovo najvise neizravno kriv, stvorili su tamo na Istoku stanje svakodnevnih raznosesnja ljudi na ulici, i nakon 10tak godina evo ih ovdje, malo da podijele taj dozivljaj..
ja bih stavio još ranije, kad je jedan ludi klerik pokrenuo revoluciju u iranu, zauzeo us ambasadu, uveo burke, kamenovanje žena, i odjebao zapadne vrijednosti
marcellus wrote:kic wrote:ja bih pocetak stavio malo blize, recimo na jednog americkog predsjednika inicijala RR, koji je pio kave s vehabijama i pokrenuo sve to u Afganistanu da makne Sovjetsku mrsku ruku, i od tad se kotrlja do sad..veber wrote:početakkic wrote:meni je prilicno jadno da u doba informacijskog booma, imas hrpu mladih fanatika koje je lako zavest i izmanipulirat, nije da skidam njihovu odgovornost, zapravo je podebljavam.. moram reci da je SAD i Izrael za ovo najvise neizravno kriv, stvorili su tamo na Istoku stanje svakodnevnih raznosesnja ljudi na ulici, i nakon 10tak godina evo ih ovdje, malo da podijele taj dozivljaj..
imaš još ranije od toga, kraj 1. svjetskog rata, propast otomanskog kalifata
https://en.wikipedia.org/wiki/Muslim_Brotherhood
The Brotherhood's stated goal is to instill the Qur'an and Sunnah as the "sole reference point for ... ordering the life of the Muslim family, individual, community ... and state."[13] Its mottos include "Believers are but Brothers", "Islam is the Solution", and "Allah is our objective; the Qur'an is the Constitution; the Prophet is our leader; jihad is our way; death for the sake of Allah is our wish."
the Quran and Sunnah constitute a perfect way of life and social and political organization that God has set out for man. Islamic governments must be based on this system and eventually unified in a Caliphate. The Muslim Brotherhood's goal, as stated by its founder al-Banna was to drive out British colonial and other Western influences, reclaim Islam's manifest destiny—an empire, stretching from Spain to Indonesia.[36] The Brotherhood preaches that Islam will bring social justice, the eradication of poverty, corruption and sinful behavior, political freedom (to the extent allowed by the laws of Islam).
Guest- Guest
ima jos jos ranije, 7 st. Meka i Medina - Islam izumljen..
Ako mali nije izveo no scope 360 u pucnjavi, onda ja ne bih krivio COD.n_razbojnik wrote:Meh ja krivim CoD i takve stvari...oklen 18-godišnjaku baratanje oružjem, jel nema neke pičke jebavat nego praznit saržer okolo?
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
nije u Meki, tek u Medini počinje džihad, u Meki je Muhamed propovjedao mir, pa ga nitko nije slušao, izbacili su ga van grada jer je pričao gluposti i išao im na živce, onda je otišao u Medinu i kao džihadist počeo ubijati ljude, odmah su svi prešli na njegov Islam kako bi ostali živi, onda je ostatak života proveo ratujući u ime Bogakic wrote:ima jos jos ranije, 7 st. Meka i Medina - Islam izumljen..
Last edited by deda born again on 23/7/2016, 09:29; edited 1 time in total
Guest- Guest
Za sve je kriv Muhamedov otac. Da je opet jebo kozu, sve bi bilo u redu. Gde baš to veče da se napije i legne sa ženom.
to je moguće samo u igrici , pokušali su drugovi iz šeste ličke puno prije CoDa...rezultat je 0,2% nacističkih žrtava na globalu, težili atrakciji šta ćešgargamel0101 wrote:Ako mali nije izveo no scope 360 u pucnjavi, onda ja ne bih krivio COD.n_razbojnik wrote:Meh ja krivim CoD i takve stvari...oklen 18-godišnjaku baratanje oružjem, jel nema neke pičke jebavat nego praznit saržer okolo?
2014-04-15
Ljudi se pitaju WARUM? (zašto)
zašto, kad svi mogu živjeti harmonično u multikulturalnom društvu
treba upalit svijeću, izmolit krunicu za mir u svjetu
zašto, kad svi mogu živjeti harmonično u multikulturalnom društvu
treba upalit svijeću, izmolit krunicu za mir u svjetu
Guest- Guest
Men preostaje onda Nurnberg...n_razbojnik wrote:Kolega tada smo u pat poziciji...ništa nam preostaje doli šaranja profila u boje Bavarskeabraham wrote:u biti nije. Iran je saveznik Putina i Assada, daklem nasi su. Ne bih to gledao tako. Mozda jedan mladi njemac koji je uzeo Iransko drzavljanstvo i jednostavno proklizao. Sve drugo je islamofobija, putinofobija i sln_razbojnik wrote:zapravo idealna prilika da izbombardiramo Teheran...Svi su misli ISIS Sirija, Irak i SA, ISIS gotov! Kad li , ISIS se javlja iz Iranaabraham wrote:Treba zabraniti slobodnu prodaju oruzja u Njemackoj. Mozes ga kupiti na svakom kiosku.
darth_vader-
2014-04-17
Jebiga sad. Ispade da nisu u pitanju migranti i ISIL. Ovo mu dođe čisto unutrašnji nemački problem.
Page 2 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Sunitsko - Šiitski sukob u BiH... U tuči migranata u Sarajevu teško povrijeđen Iranac
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
» Godišnji odmori...na forumu
» OTPRIJE POZNATI POLICIJI
» Ako je državni tajnik hadezeovac rekao da nisu pričali o dozvolama onda nisu , ja mu vjerujem.
» Pupi jede govna i prijeti: "Znamo ko je organizirao hapšenja Srba u Negolavcima i koji su mu motivi"
» Godišnji odmori...na forumu
» OTPRIJE POZNATI POLICIJI
Page 2 of 9