Godišnji odmori...na forumu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Godišnji odmori...na forumu
Osjeti se da su godisnji odmori pa ce nas po obicaju biti manje an forumu.Vec se vidi nekoliko dana da se broj forumasa smanjio.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Godišnji odmori...na forumu
I mene sam primijetio da ima manje.
crvenkasti-
2014-04-17
Nema odmora .......odmaraju samo ovi u pemziji.....ima posla......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Admini,dajte ključajte ovo,a kao drugo na temi o đeneralu Glasnoviću,na posljednjoj strani vreba virus,pa vas molim i kumim,da temu(ili posljednju stranu)izbrišete.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
a zasto bi kljucali ovu temu?..pa logicno je da su sad godisnji odmori i da je forumasa sve manje..i gdjke ce provest godisnje odmore..ako tebi smeta imas dodikov forumjastreb wrote:Admini,dajte ključajte ovo,a kao drugo na temi o đeneralu Glasnoviću,na posljednjoj strani vreba virus,pa vas molim i kumim,da temu(ili posljednju stranu)izbrišete.
2015-09-08
Upravo sada u vrijeme sezone treba dobro zapeti i izvući što više love. Godišnji će na jesen.vuksadinare wrote:a zasto bi kljucali ovu temu?..pa logicno je da su sad godisnji odmori i da je forumasa sve manje..i gdjke ce provest godisnje odmore..ako tebi smeta imas dodikov forumjastreb wrote:Admini,dajte ključajte ovo,a kao drugo na temi o đeneralu Glasnoviću,na posljednjoj strani vreba virus,pa vas molim i kumim,da temu(ili posljednju stranu)izbrišete.
negoneka admini ključaju temu o đeneralu Glasnoviću. Na njojzi je virus.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Upravo sada u vrijeme sezone treba dobro zapeti i izvući što više love. Godišnji će na jesen.vuksadinare wrote:a zasto bi kljucali ovu temu?..pa logicno je da su sad godisnji odmori i da je forumasa sve manje..i gdjke ce provest godisnje odmore..ako tebi smeta imas dodikov forumjastreb wrote:Admini,dajte ključajte ovo,a kao drugo na temi o đeneralu Glasnoviću,na posljednjoj strani vreba virus,pa vas molim i kumim,da temu(ili posljednju stranu)izbrišete.
A onda, kao, nitko ne može otvoriti temu?
mrincredible-
2014-04-16
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ha, grčka? doći u hrv bi bilo vrijedno spomena..ne samo ovako preko neta..što se bojiš?
2014-04-11
pije od jutra, zato.mrincredible wrote:A onda, kao, nitko ne može otvoriti temu?
2014-12-30
..jos mjesec i koji dan i ja na godisnji...na forumu me nema..osim sto moze sa forumskim curkama na pp..tu sam otvoren
2015-09-08
Pa niko ne zove! Stisli ste se ko... Ne bojim se, dokazano.IvyTeasdale wrote:ha, grčka? doći u hrv bi bilo vrijedno spomena..ne samo ovako preko neta..što se bojiš?
Ona to vise ovako, da dodjem u rvacku kao takvu... Kad pozove Kaja cu razmislim...
2014-12-30
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
a norka?...tu te frkaStanojko wrote:Ona to vise ovako, da dodjem u rvacku kao takvu... Kad pozove Kaja cu razmislim...
2015-09-08
a ja mislio da je to samo kod menejastreb wrote:Upravo sada u vrijeme sezone treba dobro zapeti i izvući što više love. Godišnji će na jesen.vuksadinare wrote:a zasto bi kljucali ovu temu?..pa logicno je da su sad godisnji odmori i da je forumasa sve manje..i gdjke ce provest godisnje odmore..ako tebi smeta imas dodikov forumjastreb wrote:Admini,dajte ključajte ovo,a kao drugo na temi o đeneralu Glasnoviću,na posljednjoj strani vreba virus,pa vas molim i kumim,da temu(ili posljednju stranu)izbrišete.
vili40-
2015-08-02
dOpustam godisnje, Ali proporcionalno npr nemogu nrazbojnik i jastrebov istovremeno, tko ce streljati? moram na sve misLit, past ce fronta :|
i zene odahnuse :^^vuksadinare wrote:osim sto moze sa forumskim curkama na pp..tu sam otvoren
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Prilegao na autoputu da odmori
» Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
» 70-godišnji Srpski povratnik vredjan a onda pretučen
» nisam propustio nego mi godisnji , ka ono
» Zaršava godišnji odmor zvan Korona
» Vuk Drašković:'Da se podsjetimo,gdje je vojvoda Nikolić išao na tenkovima da brani Srbe odatle su Srbi na traktorima otišli.Odmori vojvoda,ne prizivaj'
» 70-godišnji Srpski povratnik vredjan a onda pretučen
» nisam propustio nego mi godisnji , ka ono
» Zaršava godišnji odmor zvan Korona
Page 1 of 2