ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 14 Empty Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Post by Guest 23/7/2016, 02:23

neki 18 godišnjak, nisam dobro čuo od kud

Guest
Guest

Back to top Go down

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 14 Empty Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Post by Guest 23/7/2016, 02:24

18 godišnji Njemac (Iranskog podrjetla)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 23/7/2016, 02:24

deda born again wrote:neki 18 godišnjak, nisam dobro čuo od kud

The attacker was an 18-year-old German of Iranian descent. His body was found at 8:30pm local time, having shot himself.
There were 10 dead, including the attacker, police say, and 21 wounded. There is no motive as yet.
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:26

iranac iz njemačke

http://www.bbc.com/news/world-europe-36872528
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:27

čudno, iranci inače nisu skloni terorizmu pogotovo ako je shia(šit).
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:32

jeo je slaninu i pio alkohol
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:36

deda born again wrote:jeo je slaninu i pio alkohol

I popizdio od toga? Tja....ja kad se najedem svinjetine i napijem alkohola...obicno odem pred ogledalo i skinem se...i onda tiho placem sam sa sobom par sati. Ali nemam neke zelje ubijati ljude oko sebe.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 02:38

dva brata wrote:čudno, iranci inače nisu skloni terorizmu pogotovo ako je shia(šit).
pa čini mi se da sam negdje pročito da ima oko 20% sunija u iranu
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 02:39

jel i ovom dosadilo unosit biciklo u lift

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:39

MaximusDecimusMiridije wrote:
deda born again wrote:jeo je slaninu i pio alkohol

I popizdio od toga? Tja....ja kad se najedem svinjetine i napijem alkohola...obicno odem pred ogledalo i skinem se...i onda tiho placem sam sa sobom par sati. Ali nemam neke zelje ubijati ljude oko sebe.

ti si umjeren on je previše konzumirao

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 14 130807
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:40

prckov wrote:
dva brata wrote:čudno, iranci inače nisu skloni terorizmu pogotovo ako je shia(šit).
pa čini mi se da sam negdje pročito da ima oko 20% sunija u iranu
onda je sve jasno.

inače šiti nisu skloni teroizirzmu , jednostavno to je tako, dapače iranci(perzijanci, šiti) od svih muslimana toliko se brzo integriraju na zapad, jednostavno to nije njihov style..

međutim ako je sunit , onda sve je jasno
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:42

Šijiti su ti podjednako radikalni kao suniti. Ovisno od toga iz kog plemena dolaze i sto ih je tocno nalozilo. Sad...pristup nanosenju boli i taktika su im drukciji svakako. Ali nacelno sve ti je to manje-vise isti kurac. Generalno ovisi od toga koliko tko koga smatra prijetnjom i o tipu uvjezbanosti i podrucju s kojeg crpe regurte i slicno.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:43

dva brata wrote:
inače šiti nisu skloni teroizirzmu , jednostavno to je tako, dapače iranci(perzijanci, šiti) od svih muslimana toliko se brzo integriraju na zapad, jednostavno to nije njihov style..
a Hezbolah i Hamas?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/7/2016, 02:44

Dobro je , musliman azijat je .....već sam se uplašio da je stvarno Švabo.

Trpaj dalje.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:46

deda born again wrote:
dva brata wrote:
a Hezbolah i Hamas?

Hezbolah je manje-vise poprilicno dobro uvjezbana vojna formacija. Je prozeta fanatizmom ali nacelno koriste metode direktne konfrontacije radije negoli da se idu dizat u zrak medju civilima i slicno. Medjutim oni isto namjerno ciljaju civilna podrucja raketama pa to dodje na kraju balade na isti kurac. Jedino sto su im rakete opcenito tuga bozja u gro slucajeva pa nemaju bas nekakvog brutalnog uspjeha pri gadjanju naseljenih podrucja. Ubiju oni nesto ljudi ali ni izbliza to nije krvavo ko samoubilacki napadi. Hamas su suniti.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:47

Jergović ima materijala da napiše kvalitetan tekst kako se radi o njemačkom ekstremnom desničaru sa dvojnim njemačko-iranskim državljanstvom koji je mrzio strance
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:47

deda born again wrote:
dva brata wrote:
a Hezbolah i Hamas?
hamas su suniti arapi, hezbollah samo mrze zhidove, ali pazi hezbollah vođa hezbollaha uredno sa kršćanskim svećenikom priča u libanonu, itd, jednostavno šiti nemaju taj pogled na svijet da moraju pobiti sve druge

suniti sa druge strane imaju pogled na svijet da moraju potaracati sve druge, čak prvo šite kao "heretike"
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/7/2016, 02:48

melkior wrote:
RayMabus wrote:
melkior wrote: Inače, pogodio si, inače sam introvertiran,  slaba mi je veza sa stvarnošću :O :_|
Introwentnost nije nikakwo zlo. To je unutarnji proces misli gdje mi preispitujemo prošle događaje , kalkuliramo buduce ili maštamo neke svoje.

Swima njima zajedničko je to šta se ne odwijaju u sadašnjosti stwarnog swijeta.

Žiwot je igra a swaka igra se odwija sada.......I SAMO TADA.
Problem je kad ti unutarnji svijet postane bolji od vanjskog. Onda kreiraš vlastiti paralelni svijet u kojem živiš, a vanjski te šamara. Onda se fino povučeš u sebe, vrtiš svoj film, i možeš čak biti uspješan u vanjskom svijetu, možeš ga i razumjeti, ali ostaješ izvan njega jer vlastiti povodi, motivacija, način postupanja i slabe socijalne veze u vanjskom svijetu ostaju nešto što ti nesvjesno kreira sudbinu. Mislim da vrlo dobro razumijem ljudsku prirodu, ali ne snalazim se baš najbolje u vanjskom svijetu, pa ga onda ignoriram i povlačim se u sebe.
Problem je šta mi se ne spava.

lol!

To navedeno nije problem ako imaš para pa si to možeš priuštiti al je problem kad nemaš para pa moraš raditi u stvarnom svijetu dakle boriti se da bi preživio a htjeo bi mozak na pašu he he he
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:49

Ukratko...Šijiti su ti otvoreni za suzivot s drugim vjerama, ovisno od trenutnog vodje doduse dali je taj odnos ravnopravan ili je netko podredjen. Kod Sunita, onih radikalnih....svi drugi nisu zasluzili zivjeti i ono sheme...sve je nase i tako to. Jedino sto i jedni i drugi tamane pedere i ateiste. E da i Zidove.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:50

dva brata wrote:
deda born again wrote:
dva brata wrote:
a Hezbolah i Hamas?
hamas su suniti arapi, hezbollah samo mrze zhidove, ali pazi hezbollah vođa hezbollaha uredno sa kršćanskim svećenikom priča u libanonu, itd, jednostavno šiti nemaju taj pogled na svijet da moraju pobiti sve druge

suniti sa druge strane imaju pogled na svijet da moraju potaracati sve druge, čak prvo šite kao "heretike"
pa sve to financira i potiče Iran, nije istina da oni ne pribjegavaju terorizmu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 02:50

ja poznam dva iranca ovdje, jedan je isti švabo
a drugi ne šjivi islam ni 2% šalje djecu u katoličku školu
svejedno mu. 
oba su super ljudi

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

Back to top

- Similar topics