ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

Go down

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 15 Empty Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Post by prckov 23/7/2016, 02:50

ja poznam dva iranca ovdje, jedan je isti švabo
a drugi ne šjivi islam ni 2% šalje djecu u katoličku školu
svejedno mu. 
oba su super ljudi

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 15 Empty Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Post by Guest 23/7/2016, 02:51

deda born again wrote:
dva brata wrote:
deda born again wrote:
dva brata wrote:
inače šiti nisu skloni teroizirzmu , jednostavno to je tako, dapače iranci(perzijanci, šiti) od svih muslimana toliko se brzo integriraju na zapad, jednostavno to nije njihov style..
a Hezbolah i Hamas?
hamas su suniti arapi, hezbollah samo mrze zhidove, ali pazi hezbollah vođa hezbollaha uredno sa kršćanskim svećenikom priča u libanonu, itd, jednostavno šiti nemaju taj pogled na svijet da moraju pobiti sve druge

suniti sa druge strane imaju pogled na svijet da moraju potaracati sve druge, čak prvo šite kao "heretike"
pa sve to financira i potiče Iran, nije istina da oni ne pribjegavaju terorizmu

Jesu, ali nije isto. Hezbolah ulazi u sukobe recimo bas s vojskom najvise. Oni sto se tice terorizma manje-vise se ogranice na raketiranje civilnih podrucja i tako. Ono....lite-terorizam :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 02:53

deda born again wrote:Jergović ima materijala da napiše kvalitetan tekst kako se radi o njemačkom ekstremnom desničaru sa dvojnim njemačko-iranskim državljanstvom koji je mrzio strance
saće on, čim spuca ćevape a sevdah zasvira

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:53

prckov wrote:ja poznam dva iranca ovdje, jedan je isti švabo
svejedno mu. 
oba su super ljudi

Ja znam zensku jednu iz Irana, radi u Splitu u knjiznici mislim da je gradjevinski fakultet ali nemojte me za rijec uzeti. Vrhunska zenska. Dosla studirati i ostala. Voli sve sta vole mladi :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:55

deda born again wrote:
dva brata wrote:
deda born again wrote:
dva brata wrote:
inače šiti nisu skloni teroizirzmu , jednostavno to je tako, dapače iranci(perzijanci, šiti) od svih muslimana toliko se brzo integriraju na zapad, jednostavno to nije njihov style..
a Hezbolah i Hamas?
hamas su suniti arapi, hezbollah samo mrze zhidove, ali pazi hezbollah vođa hezbollaha uredno sa kršćanskim svećenikom priča u libanonu, itd, jednostavno šiti nemaju taj pogled na svijet da moraju pobiti sve druge

suniti sa druge strane imaju pogled na svijet da moraju potaracati sve druge, čak prvo šite kao "heretike"
pa sve to financira i potiče Iran, nije istina da oni ne pribjegavaju terorizmu
pa gle s ozbirom da je na iran se okomio cijeli zapadni svijet , svi suniti itd, logično je da oni nevole zapadne vlade, ali obični iranci nemaju nikakvih problema sa zapadom.

dapače u turističkom sektoru sam radio, upoznao hrpu iranaca sa zapadnim papirima, na njima nikada nebih niti rekao da su neki "talibani", to je ekipa koja ode na zapad, postaju zapadnjaci.. fred mercury ti je njihov igrač.. u iranu uredno stoje crkve, uredno čestitaju božić svi njihovi poglavari, onaj ludi mahmud je non stop spominjao isusa itd, za božić se prodaju djed božičnjak i druge stvari,  - dok u arabiji kada uđeš brodom, moraš sakriti bibliju i križ maknuti iz kabine u brodu jer inače možeš najebati itd..

jednostavno šiti nemaju tu sklonosti da pobiju zapadnjake u samoubilačkim napadima, ali lako je moguće da je ovaj sunit iz irana.. ako je sunit iz irana, onda je to druga stvar
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:56

prckov wrote:
deda born again wrote:Jergović ima materijala da napiše kvalitetan tekst kako se radi o njemačkom ekstremnom desničaru sa dvojnim njemačko-iranskim državljanstvom koji je mrzio strance
mladić, nije mu još ni brada izrasla, sanjar, naivan, spotaknuo se i pao, ne treba uzimati za zlo jer mu je prvi put
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:57

MaximusDecimusMiridije wrote:
svejedno mu. 
oba su super ljudi

Ja znam zensku jednu iz Irana, radi u Splitu u knjiznici mislim da je gradjevinski fakultet ali nemojte me za rijec uzeti. Vrhunska zenska. Dosla studirati i ostala. Voli sve sta vole mladi :D
iranci na zapadu ne jebu religiju 2% jer taj šitski islam je dosta "fleksibilan" dosta je sličan kao kršćanstvo, da i mi tumačimo bibliju riječ po riječ bilo bi sranje, la-srednji vijek, nego se biblija tumači "u duhu vremena".. šitski islam je dosta na toj razini, dakle tumači se "kuran u duhu vremena", dok ovi suniti jebiga, citiraju ono klanje i ubijanje
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 02:57

svejedno mu. 
oba su super ljudi

generalno izgleda da iranci (šije) nisu toliko problematični, bar ne van irana

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/7/2016, 02:57

dva brata wrote:  - dok u arabiji kada uđeš brodom, moraš sakriti bibliju i križ maknuti iz kabine u brodu jer inače možeš najebati itd..

jednostavno šiti nemaju tu sklonosti da pobiju zapadnjake u samoubilačkim napadima, ali lako je moguće da je ovaj sunit iz irana.. ako je sunit iz irana, onda je to druga stvar
Arapi ( Saudijska Arabija ) nisu suniti nego wehabdije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 02:59

Freddy Mercury je tehnicki iz Indije bio podrijetlom. Ono jes podrijetlo geneolosko Iransko ali jebote...lik je bio pljunuti Indijac....i mrčio se s muškima!
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 03:00

dakle ako je lik bio sunit iz irana, sve je jasno..

međutim ako je bio šia, šit iz irana, onda psihički slučaj, momak puka i adio. njegovi svećenici iz irana će ga odmah "poslati u pakao", iranci će ga proklinjati,

dok kada neki sunit napravi sranje, hrpa sunita po arapskim zemljama slavi, svećenici slave itd.. (ne svi)..

u iranu, neće nitko slaviti svi će ga se sramiti
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 03:00

dva brata wrote:
to što ti se oni nasmješe ne znači da ne slijede Muhamedov put
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 03:01

deda born again wrote:
prckov wrote:
mladić, nije mu još ni brada izrasla, sanjar, naivan, spotaknuo se i pao, ne treba uzimati za zlo jer mu je prvi put
bio je u bezizlaznoj situaciji, na dnu a i biciklo...lift
samo ga marks razumije
i provo

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 03:01

RayMabus wrote:

koja je razlika? jedni se malo strože drže vjerskih pravila, dok su drugi nešto liberalniji
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by neva 23/7/2016, 03:02

RayMabus wrote:Problem je šta mi se ne spava.lol!
to je i moj problem, ni meni se ne spava 
3 ujutro, a ne mogu biti budnija :(
još vi s tim Arapima...
neva
neva

2014-04-12

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 03:05

dva brata wrote:
iranci na zapadu ne jebu religiju 2% jer taj šitski islam je dosta "fleksibilan" dosta je sličan kao kršćanstvo, da i mi tumačimo bibliju riječ po riječ bilo bi sranje, la-srednji vijek, nego se biblija tumači "u duhu vremena".. šitski islam je dosta na toj razini, dakle tumači se "kuran u duhu vremena", dok ovi suniti jebiga, citiraju ono klanje i ubijanje
https://en.wikipedia.org/wiki/Taqiya
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 03:05

deda born again wrote:
RayMabus wrote:

koja je razlika? jedni se malo strože drže vjerskih pravila, dok su drugi nešto liberalniji
vehabije su suni

prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 03:06

prckov wrote:
svejedno mu. 
oba su super ljudi

generalno izgleda da iranci (šije) nisu toliko problematični, bar ne van irana

Ma jok, vecina njihove mladjarije se voli zajebavati,slusati glazbu i te sheme. Mada i u njih ti je pravilo jebiga...sto je mjesto ono vukojebina veca to su ljudi vise u kurcu iz istoga. Imas ti i kod njih likova ono pricas mu i opet vidis da je lik teletina. Ali ovi sta odu na zapad....barem ovo sta sam ja vidio okej ljudi. Mislim imas umjetnika vrhunskih. Ima zenska jedna. Marjane Satrapi....radi ti animirane filmove i pise pomalo. Vrhunski radi...preporucam ako ti se bude dalo film persepolis pogledati. Kritika odredena ali ne totalna jel. Ta cura u Splitu je ekstra djevojka....ono ima te interese svoje fotografija,glazba,kuhanje....fura sve troje. Nebi covjek nikad rekao da je iz neke vukojebine pobjegla. Mislim da oni imaju mogucnost kao zemlja postati nesto dobro.......znas koji je jebiga najveci zajeb kod promatranja Irana? Ono ima covjek nekakve svoje predodzbe kako bi odredeno drustvo trebalo izgledati. I dovoljno smo uobrazeni da kontamo da bi se svi morali ponasati tocno pod tim pravilima. Tko god ne upada u definiciju je divljak. A to je u kurcu totalno. Mada nije da definicija ne ide za gro situacija...ali jebemu mater isto nije uredu. Sad ce ispast da se kurchim...ali tamo sam bio isto. Esfahan-Isfahan kako hoces....ni mi bas svejedno bilo jer je bila couchsurfing shema. Ali ispalo vise nego vrhunski. Danas se nebih upustio u to. Ali covjek je bio legenda zesca. Ono lik je trazi po google sta jedemo po Hr da bi nama kao bilo ugodnije tamo itd. Meni bude nekad u kurcu citati stvari koje ljudi pisu ovdje o ovome ili onome. Ja nisam nikad nista ruzno dozivio a jebote nema di nisam bio od tih sjebanih zemalja prije nego su ove pizdarije pocele. Sve redom sama pozitiva iskustva. A nisam isao negdje gdje ono se ocekuje da bude sve okej jer ides jer imas love....ono ja sam sirotinjski putovao mahom, osim s ujkom kad je Sirija bila jos u djiru jer je to bila geodezija sheme kao.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/7/2016, 03:06

Neve wrote:
još vi s tim Arapima...

Muči te ljubav?

Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 23/7/2016, 03:06

deda born again wrote:
RayMabus wrote:

Razlika je šta su wehabdije zakleti neprijatelji sunita a predstavljaju se kao njihove vođe jer je Meka i Medina tj sweta mjesta islama u SA......a sad još imaju i naftu pa imaju i utjećaj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by prckov 23/7/2016, 03:07

Neve wrote:
još vi s tim Arapima...
ni meni, evo 11:08 ujutru a ne mogu spavat  :(
prckov
prckov

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

Back to top

- Similar topics