Sutra će Jergović pisati o Münchenu
Page 8 of 17
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu
Owakwi pokolji su muzika za moje uši.
Sučut obiteljia poginuli al kriw je onaj tko je uwezao ubojiče a ne ja.
Sad se ruši ideja da če ljude držat na kruhu i wodu toliko da nemaju uwjete za pristojan žiwot a onda kad je krahirao natalitet da če uwozit owe.
BY BY TRULI KAPITALIZAM i njegowa sestra pratilja : emnaičipačija.
Sučut obiteljia poginuli al kriw je onaj tko je uwezao ubojiče a ne ja.
Sad se ruši ideja da če ljude držat na kruhu i wodu toliko da nemaju uwjete za pristojan žiwot a onda kad je krahirao natalitet da če uwozit owe.
BY BY TRULI KAPITALIZAM i njegowa sestra pratilja : emnaičipačija.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
opet budale s 4chana trollaju cijeli internet
sam hyde (kasSAM HAID) meme
http://knowyourmeme.com/memes/people/sam-hyde
Guest- Guest
Banirajte Merkeliču i swe one kapitaliste koji su joj pljeskali kad je uwozila miljon Arapa,asilovski wrote:daj banaj ovog luđaka longija
Ja sam čist da ne mogu bit čistiji i zato imam prawo da im se rugam uz napomenu sučut obitelji poginulih al oni su ih ubili a ne ja.
2014-04-11
Šta kažu mediji glasila trulog kapitalizma : nisu to muslimani owo ono a to čitaj nama treba radne snage.
Teško wam je bilo ljudima osigurat pristojan žiwot i da imaju dječu pa nebi trebali owo sad radit al wam je bilo draže da isti ti ljudi dignu kredit i budu waši robowi.
Al plan wam se izjalowio.
BY BY KRETENI.
I Zato sad : TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Teško wam je bilo ljudima osigurat pristojan žiwot i da imaju dječu pa nebi trebali owo sad radit al wam je bilo draže da isti ti ljudi dignu kredit i budu waši robowi.
Al plan wam se izjalowio.
BY BY KRETENI.
I Zato sad : TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
2014-04-11
http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjedokinja-iz-minhenskog-mcdonaldsa-pred-kojim-se-pucalo-vikao-je-allahu-akbar-ubijao-djecu/908170.aspx
U međuvremenu, CNN je uspio doći do svjedokinje koja se nalazila u McDonaldsu kada je napad počeo.
"Moj sin je bio u WC-u u McDonaldsu u kojemu je napadač došao pripremiti oružje za napad. Nakon što je izašao iz WC-a, počeo je pucati. Po djeci koja mu ništa nisu skrivila, ubijati djecu.
Vikao je Allahu Akbar, Allahu Akbar. Znam da je to vikao jer sam i sama muslimanka", rekla je svjedokinja za CNN.
S druge strane, lokalna policija objavila je kako još uvijek nema konkretnih indicija da se radi o islamističkom terorizmu.
U međuvremenu, CNN je uspio doći do svjedokinje koja se nalazila u McDonaldsu kada je napad počeo.
"Moj sin je bio u WC-u u McDonaldsu u kojemu je napadač došao pripremiti oružje za napad. Nakon što je izašao iz WC-a, počeo je pucati. Po djeci koja mu ništa nisu skrivila, ubijati djecu.
Vikao je Allahu Akbar, Allahu Akbar. Znam da je to vikao jer sam i sama muslimanka", rekla je svjedokinja za CNN.
S druge strane, lokalna policija objavila je kako još uvijek nema konkretnih indicija da se radi o islamističkom terorizmu.
Guest- Guest
Nadam se da je ovo, inače su Nemci najebali
Kermit-
2014-04-17
deda born again wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjedokinja-iz-minhenskog-mcdonaldsa-pred-kojim-se-pucalo-vikao-je-allahu-akbar-ubijao-djecu/908170.aspx
Zato im treba trpati još, glupi, kastrirani i dezorjentierani nijemci...boje se vlastite sjene.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Asila Nijemči a i čijela Ewropa s njima su swakako nahebali
Ne možeš sad prawit dječu da bi sutra ( iduče godine ) imao radnu snagu.
Prwo su izmislili emaničipačiju da bi žene radile kao jeftina radna snaga pa tko oče dječu neka diže kredit i bude rob pa sad nema radne snage pa uwoze owe a owi ne wole newjernike.
Parazit zwan truli kapitaliza
Ne možeš sad prawit dječu da bi sutra ( iduče godine ) imao radnu snagu.
Prwo su izmislili emaničipačiju da bi žene radile kao jeftina radna snaga pa tko oče dječu neka diže kredit i bude rob pa sad nema radne snage pa uwoze owe a owi ne wole newjernike.
Parazit zwan truli kapitaliza
Last edited by RayMabus on 22/7/2016, 22:57; edited 1 time in total
2014-04-11
Zašto ?asilovski wrote:admini molim deratizacija
Pa lijepo ti goworim istinu.
To šta namjerno ni na onom forumu a ni na owom nisam pričao o wezi trulog kapitalizma i emaničipačije a čijelo wrijeme sam znao za to a čuj ....sada je wrijeme.
2014-04-11
Ja znam puno wiše nego šta pričam. Godinama mogu nešto namjerno ispuštati da widim hoče li tko powezati.
Sad je došlo wrijeme.
Žiwoti waše dječe su u opasnosti ako nastawite trpati owe.
Sad je došlo wrijeme.
Žiwoti waše dječe su u opasnosti ako nastawite trpati owe.
2014-04-11
I Nemci doćekali Milosrdnog anđela.
Last edited by dzango on 22/7/2016, 23:01; edited 1 time in total
Damian Mac Con Uladh
@damomac
Damian Mac Con Uladh Retweeted Islamische Zeitung
#Munich's mosques will remain open tonight, accepting people seeking refuge.
#OEZ #München #offenetuer
@damomac
Damian Mac Con Uladh Retweeted Islamische Zeitung
#Munich's mosques will remain open tonight, accepting people seeking refuge.
#OEZ #München #offenetuer
Guest- Guest
Truli kapitalizam = emaničipačija = žene na tržište rada = jeftina radna snaga = manje beba = za 20 godina uwozit = stranči = ima i nekompaktibilnih ......
Stranač posebno ako domačina smatra newjernikom posebno ako se osječa neprilagođen posebno ako ga kontaktira religijski fanatizam ( wehabizam ) posebno ako je on labaw .....
Bit če puno pokolja.
Stranač posebno ako domačina smatra newjernikom posebno ako se osječa neprilagođen posebno ako ga kontaktira religijski fanatizam ( wehabizam ) posebno ako je on labaw .....
Bit če puno pokolja.
2014-04-11
Ne da mi se vaditi i dizati teme ali još tada sam pisao da treba zaustaviti priljev izbjeglica u EU podizanjem žice i minskim poljima i da se problem neće rješiti transportom dalje prema EU no eto mi koji smo to govorili ispali ksenofobi, rasisti, antihrvati..bilo je tada bitno lizati dupe milanoviću i diviti se njegovim veleumnim potezima šta košta da košta. Ova pala vlada je to riješila dok si reko ekser i granica je zatvorena u makedoniji uz kordinaciju svih zemalja na balkanskoj ruti a zašto se to nije moglo ranije riješiti treba pitati ostoju i milančeta kao i drugove iz kukulele koalicije.dva brata wrote:na kraju će biti da ga je sam Ostoja Rankković švercao preko granice
Guest- Guest
Ma je, treba život stati i ono što je prije više mjeseci dogovoreno treba istog trena zaboraviti jer je eto neki mujo napravio sranje u njemačkoj.asilovski wrote:evo kod nas umjesto vijesti iz Minkena revizija procesa protiv Stepinca hehehe
Guest- Guest
Sučut obiteljima poginulih al ono šta se tiče trulog kapitalizma iskreno hebeme se kako če sad nadoknadit manjak jeftine radne snage ako ne msili trpat owe iz Azije , Afrike .....
Nije moj problem.
Trpaj.
Njemačka kao šta je poznato idučih 20 godina saswim sigurno bez greške ima potrebu uwozit ogromne količine radne snage.
Kad neš platit kurwu sad češ platit doktora.
Nije moj problem.
Trpaj.
Njemačka kao šta je poznato idučih 20 godina saswim sigurno bez greške ima potrebu uwozit ogromne količine radne snage.
2014-04-11
I ovo je razlog mog slawlja a ne zato šta želim da netko nekoga pobije i te šeme itd itd itd.RayMabus wrote:Sučut obiteljima poginulih al ono šta se tiče trulog kapitalizma iskreno hebeme se kako če sad nadoknadit manjak jeftine radne snage ako ne msili trpat owe iz Azije , Afrike .....
Nije moj problem.
Trpaj.
Postoj idobar razlog za swe one koji mrze materijalizam i truli kapitalizam da wečeras otwore boču šammpanjca i nešto zapjewaju.
2014-04-11
kako vidim nije mujotre911 wrote:Ma je, treba život stati i ono što je prije više mjeseci dogovoreno treba istog trena zaboraviti jer je eto neki mujo napravio sranje u njemačkoj.asilovski wrote:evo kod nas umjesto vijesti iz Minkena revizija procesa protiv Stepinca hehehe
Kermit-
2014-04-17
neda se longi, hehe
longi jebote, proglasit ce te anarho longijem, nevolis komunjare ne volis kapitaliste ne volis religiju, ti kao da si neki izgubljeni clan mog plemena
longi jebote, proglasit ce te anarho longijem, nevolis komunjare ne volis kapitaliste ne volis religiju, ti kao da si neki izgubljeni clan mog plemena
Page 8 of 17 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17
Similar topics
» Suljo kapitulirao pred pederskim zapadom:'Sutra ide europride' ali radikali prete:'Sutra imade da padne krv'
» Jergović je četnik
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Miljenko Jergović stao na stranu Al Qaide
» Jergović je četnik
» Novi izvestilac koji će pisati izveštaj o situaciji na KiM :):)
» INA: žalba još nije poslana a kad će ne znamo, a ni tko će ju pisati
» Miljenko Jergović stao na stranu Al Qaide
Page 8 of 17