ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Page 8 of 17 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Go down

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 8 Empty Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Post by RayMabus 22/7/2016, 22:43

Owakwi pokolji su muzika za moje uši.

Sučut obiteljia poginuli al kriw je onaj tko je uwezao ubojiče a ne ja.

Sad se ruši ideja da če ljude držat na kruhu i wodu toliko da nemaju uwjete za pristojan žiwot a onda kad je krahirao natalitet da če uwozit owe.

BY BY TRULI KAPITALIZAM i njegowa sestra pratilja : emnaičipačija.

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Sutra će Jergović pisati o Münchenu - Page 8 Empty Re: Sutra će Jergović pisati o Münchenu

Post by Guest 22/7/2016, 22:45

Leviathan2 wrote:@Always_Trump CONFIRMED: #Munich shooter was a MUSLIM REFUGEE named Kassam Haid. Thanks Angela Merkel! We need #Trump! pic.twitter.com/c1Y8APEGpT 9 minutes ago ?? reply ?? retweet ?? favorite

opet budale s 4chana trollaju cijeli internet

sam hyde (kasSAM HAID) meme

http://knowyourmeme.com/memes/people/sam-hyde
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2016, 22:46

asilovski wrote:daj banaj ovog luđaka longija
Banirajte Merkeliču i swe one kapitaliste koji su joj pljeskali kad je uwozila miljon Arapa,

Ja sam čist da ne mogu bit čistiji i zato imam prawo da im se rugam uz napomenu sučut obitelji poginulih al oni su ih ubili a ne ja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2016, 22:49

Šta kažu mediji glasila trulog kapitalizma : nisu to muslimani owo ono a to čitaj nama treba radne snage.

Teško wam je bilo ljudima osigurat pristojan žiwot i da imaju dječu pa nebi trebali owo sad radit al wam je bilo draže da isti ti ljudi dignu kredit i budu waši robowi.

Al plan wam se izjalowio.

BY BY KRETENI.

I Zato sad : TRPAJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2016, 22:54

http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjedokinja-iz-minhenskog-mcdonaldsa-pred-kojim-se-pucalo-vikao-je-allahu-akbar-ubijao-djecu/908170.aspx

U međuvremenu, CNN je uspio doći do svjedokinje koja se nalazila u McDonaldsu kada je napad počeo.

"Moj sin je bio u WC-u u McDonaldsu u kojemu je napadač došao pripremiti oružje za napad. Nakon što je izašao iz WC-a, počeo je pucati. Po djeci koja mu ništa nisu skrivila, ubijati djecu.

Vikao je Allahu Akbar, Allahu Akbar. Znam da je to vikao jer sam i sama muslimanka", rekla je svjedokinja za CNN.

S druge strane, lokalna policija objavila je kako još uvijek nema konkretnih indicija da se radi o islamističkom terorizmu.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Kermit 22/7/2016, 22:54

Nadam se da je ovo, inače su Nemci najebali
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by epikur37 22/7/2016, 22:55

deda born again wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/svjedokinja-iz-minhenskog-mcdonaldsa-pred-kojim-se-pucalo-vikao-je-allahu-akbar-ubijao-djecu/908170.aspx

U međuvremenu, CNN je uspio doći do svjedokinje koja se nalazila u McDonaldsu kada je napad počeo.

"Moj sin je bio u WC-u u McDonaldsu u kojemu je napadač došao pripremiti oružje za napad. Nakon što je izašao iz WC-a, počeo je pucati. Po djeci koja mu ništa nisu skrivila, ubijati djecu.

Vikao je Allahu Akbar, Allahu Akbar. Znam da je to vikao jer sam i sama muslimanka", rekla je svjedokinja za CNN.

S druge strane, lokalna policija objavila je kako još uvijek nema konkretnih indicija da se radi o islamističkom terorizmu.

Zato im treba trpati još, glupi, kastrirani i dezorjentierani nijemci...boje se vlastite sjene.
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2016, 22:56

Asila Nijemči a i čijela Ewropa s njima su swakako nahebali

Ne možeš sad prawit dječu da bi sutra ( iduče godine ) imao radnu snagu.

Prwo su izmislili emaničipačiju da bi žene radile kao jeftina radna snaga pa tko oče dječu neka diže kredit i bude rob pa sad nema radne snage pa uwoze owe a owi ne wole newjernike.

Parazit zwan truli kapitaliza

Last edited by RayMabus on 22/7/2016, 22:57; edited 1 time in total
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 22/7/2016, 22:57

admini molim deratizacija
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2016, 22:58

asilovski wrote:admini molim deratizacija
Zašto ?

Pa lijepo ti goworim istinu.

To šta namjerno ni na onom forumu a ni na owom nisam pričao o wezi trulog kapitalizma i emaničipačije a čijelo wrijeme sam znao za to a čuj ....sada je wrijeme.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2016, 23:00

Ja znam puno wiše nego šta pričam. Godinama mogu nešto namjerno ispuštati da widim hoče li tko powezati.

Sad je došlo wrijeme.

Žiwoti waše dječe su u opasnosti ako nastawite trpati owe.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by dzango 22/7/2016, 23:01

I Nemci doćekali Milosrdnog anđela.

Last edited by dzango on 22/7/2016, 23:01; edited 1 time in total

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2016, 23:01

Damian Mac Con Uladh
‏@damomac

Damian Mac Con Uladh Retweeted Islamische Zeitung

#Munich's mosques will remain open tonight, accepting people seeking refuge.
#OEZ #München #offenetuer
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2016, 23:03

Truli kapitalizam = emaničipačija = žene na tržište rada = jeftina radna snaga = manje beba = za 20 godina uwozit = stranči = ima i nekompaktibilnih ......

Stranač posebno ako domačina smatra newjernikom  posebno ako se osječa neprilagođen posebno ako ga kontaktira religijski fanatizam ( wehabizam ) posebno ako je on labaw .....

Bit če puno pokolja.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2016, 23:04

dva brata wrote:na kraju će biti da ga je sam Ostoja Rankković švercao preko granice
Ne da mi se vaditi i dizati teme ali još tada sam pisao da treba zaustaviti priljev izbjeglica u EU podizanjem žice i minskim poljima i da se problem neće rješiti transportom dalje prema EU no eto mi koji smo to govorili ispali ksenofobi, rasisti, antihrvati..bilo je tada bitno lizati dupe milanoviću i diviti se njegovim veleumnim potezima šta košta da košta. Ova pala vlada je to riješila dok si reko ekser i granica je zatvorena u makedoniji uz kordinaciju svih zemalja na balkanskoj ruti a zašto se to nije moglo ranije riješiti treba pitati ostoju i milančeta kao i drugove iz kukulele koalicije.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 22/7/2016, 23:07

asilovski wrote:evo kod nas umjesto vijesti iz Minkena revizija procesa protiv Stepinca hehehe
Ma je, treba život stati i ono što je prije više mjeseci dogovoreno treba istog trena zaboraviti jer je eto neki mujo napravio sranje u njemačkoj.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2016, 23:08

Sučut obiteljima poginulih al ono šta se tiče trulog kapitalizma iskreno hebeme se kako če sad nadoknadit manjak jeftine radne snage ako ne msili trpat owe iz Azije , Afrike .....

Nije moj problem.

Trpaj. lol!

Njemačka kao šta je poznato idučih 20 godina saswim sigurno bez greške ima potrebu uwozit ogromne količine radne snage.

Kad neš platit kurwu sad češ platit doktora.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 22/7/2016, 23:12

RayMabus wrote:Sučut obiteljima poginulih al ono šta se tiče trulog kapitalizma iskreno hebeme se kako če sad nadoknadit manjak jeftine radne snage ako ne msili trpat owe iz Azije , Afrike .....

Nije moj problem.

Trpaj. lol!

Njemačka kao šta je poznato idučih 20 godina saswim sigurno bez greške ima potrebu uwozit ogromne količine radne snage.

Kad neš platit kurwu sad češ platit doktora.
I ovo je razlog mog slawlja a ne zato šta želim da netko nekoga pobije i te šeme itd itd itd.

Postoj idobar razlog za swe one koji mrze materijalizam i truli kapitalizam da wečeras otwore boču šammpanjca i nešto zapjewaju.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Kermit 22/7/2016, 23:14

tre911 wrote:
asilovski wrote:evo kod nas umjesto vijesti iz Minkena revizija procesa protiv Stepinca hehehe
Ma je, treba život stati i ono što je prije više mjeseci dogovoreno treba istog trena zaboraviti jer je eto neki mujo napravio sranje u njemačkoj.
kako vidim nije mujo
Kermit
Kermit

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/7/2016, 23:16

neda se longi, hehe
longi jebote, proglasit ce te anarho longijem, nevolis komunjare ne volis kapitaliste ne volis religiju, ti kao da si neki izgubljeni clan mog plemena

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Leviathan2 22/7/2016, 23:17

a jebote, jes ova njemacka murja ukurcu, jos nisu skleptali nikog, ahah, javlja mi se frend, veli u minkenu opsadno stanje

Male
2015-10-04

http://www.uzaludnipokusaj.org

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 8 of 17 Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 12 ... 17  Next

Back to top

- Similar topics