pitanje za vojvodu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: pitanje za vojvodu
desert_fox wrote:U biti mi smo da nije bilo ubojstva kraljevica trebali osvojit trebinje i rasteretit juzno bojiste u hrvatskoj. Vjeruj mi da su se srbi HOSA bojali ko vrag tamjana a bogami i hvo. Mada je i kraljevic mislio da moze sa muslimanima kao i 1941 sto je bilo apsurd. Al onako poklat 9 ljudi to je uzas. 3000 metaka su tutici sprasili u taj kombi
trebinje ne biste osvojili nikada, vi ni nevesinje niste mogli da uzmete sa sve HV-om, balijama i mudzahedinima zajedno...
Guest- Guest
da da da naravno niko nije mogao da ugrozi srpsku vojsku koja je usput receno bjezala glavom bez obzira kadje bilo 1 na 1...Braćala wrote:desert_fox wrote:U biti mi smo da nije bilo ubojstva kraljevica trebali osvojit trebinje i rasteretit juzno bojiste u hrvatskoj. Vjeruj mi da su se srbi HOSA bojali ko vrag tamjana a bogami i hvo. Mada je i kraljevic mislio da moze sa muslimanima kao i 1941 sto je bilo apsurd. Al onako poklat 9 ljudi to je uzas. 3000 metaka su tutici sprasili u taj kombi
trebinje ne biste osvojili nikada, vi ni nevesinje niste mogli da uzmete sa sve HV-om, balijama i mudzahedinima zajedno...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
desert_fox wrote:da da da naravno niko nije mogao da ugrozi srpsku vojsku koja je usput receno bjezala glavom bez obzira kadje bilo 1 na 1...Braćala wrote:desert_fox wrote:U biti mi smo da nije bilo ubojstva kraljevica trebali osvojit trebinje i rasteretit juzno bojiste u hrvatskoj. Vjeruj mi da su se srbi HOSA bojali ko vrag tamjana a bogami i hvo. Mada je i kraljevic mislio da moze sa muslimanima kao i 1941 sto je bilo apsurd. Al onako poklat 9 ljudi to je uzas. 3000 metaka su tutici sprasili u taj kombi
vidi se iz prilozenog. sto oluju niste sproveli '91 nego '95 kada vam je neko drugi pripremio teren...
Guest- Guest
a da nespominjem mrkonjic grad di se nije zalilo municije neplasi se tu je tek taracanje bilo posebno arkanovaca ma koje predavanje i koja milostBraćala wrote:desert_fox wrote:A kad kazes VRS u za HV HVO I HOS .... dobiju paranoje jos kad njima dodas markaceve specijalce onda sljedi masovni suicid. A tek kad im pokazes oznake 4.gbr sljedi seoba na pluton. Dali je tebi jasno koliko si glup
pogotovo na uni, kako je tamo pascad iz HV-a zagnojila...
ma divota...
a na koridoru da ne spominjem koja je tu karacina bila!
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
ma cudo jedno koji moral ste imali cudo jedno nepobjedivi ste bili...pa lipanjske zore su vas zauvijek izbacile iz kolotecine u herceovini i samo sporazum BOBAN KARADZIC vas je spasioBraćala wrote:desert_fox wrote:da da da naravno niko nije mogao da ugrozi srpsku vojsku koja je usput receno bjezala glavom bez obzira kadje bilo 1 na 1...Braćala wrote:desert_fox wrote:U biti mi smo da nije bilo ubojstva kraljevica trebali osvojit trebinje i rasteretit juzno bojiste u hrvatskoj. Vjeruj mi da su se srbi HOSA bojali ko vrag tamjana a bogami i hvo. Mada je i kraljevic mislio da moze sa muslimanima kao i 1941 sto je bilo apsurd. Al onako poklat 9 ljudi to je uzas. 3000 metaka su tutici sprasili u taj kombi
vidi se iz prilozenog. sto oluju niste sproveli '91 nego '95 kada vam je neko drugi pripremio teren...
2015-09-13
desert_fox wrote:
a da nespominjem mrkonjic grad di se nije zalilo municije neplasi se tu je tek taracanje bilo posebno arkanovaca ma koje predavanje i koja milost
taracanje ratnih zarobljenika, koliko ih je streljano bese-180 i kusur.
herojski, nema sta...
Guest- Guest
desert_fox wrote:
ma cudo jedno koji moral ste imali cudo jedno nepobjedivi ste bili...pa lipanjske zore su vas zauvijek izbacile iz kolotecine u herceovini i samo sporazum BOBAN KARADZIC vas je spasio
svakako, svakako.
sve je kod vas neko nesto prodao, sve vam neko nije dao...
Guest- Guest
a lijepo su pozivani na predaju uz garantiranje ratnih prava onih koje arkanovci noisu postivali ..i jos nesto srpski rezervisti su se radije predavali nama nego da idu sa arkanovcima koji su nakon pljacke hrvatskog i muslimanskog imovinskog stanja poceli trijebiti i srpskoBraćala wrote:desert_fox wrote:
a da nespominjem mrkonjic grad di se nije zalilo municije neplasi se tu je tek taracanje bilo posebno arkanovaca ma koje predavanje i koja milost
taracanje ratnih zarobljenika, koliko ih je streljano bese-180 i kusur.
herojski, nema sta...
2015-09-13
procitaj sporazum BOBAN KARADZIC to je najsramotnija izdaja hrvatskih interesa u bosni i hercegoviniBraćala wrote:desert_fox wrote:
ma cudo jedno koji moral ste imali cudo jedno nepobjedivi ste bili...pa lipanjske zore su vas zauvijek izbacile iz kolotecine u herceovini i samo sporazum BOBAN KARADZIC vas je spasio
svakako, svakako.
sve je kod vas neko nesto prodao, sve vam neko nije dao...
2015-09-13
najsramotnija izdaja vam je sto ste ponovo usli medj, alijine skute-pa cete jos malo izgubiti i onih 22% koje imate tamo, jos malo pa cete postati nacionalna manjina u PIH...
Guest- Guest
pa hrvati to vec i jesu u BIH .. bracko moj... dok god glasaju za covica koji jedino brine za svoje interese kao npr kako promjeniti tok rijeke da mu tece ispred velebne vile u mostarskom kraju koja vrijedi 10 milijuna euraBraćala wrote:najsramotnija izdaja vam je sto ste ponovo usli medj, alijine skute-pa cete jos malo izgubiti i onih 22% koje imate tamo, jos malo pa cete postati nacionalna manjina u PIH...
2015-09-13
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pitanje za vojvodu
» Pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» PITANJE ZA VOJVODU
» pitanje za vojvodu
» Pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» PITANJE ZA VOJVODU