PITANJE ZA VOJVODU
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
PITANJE ZA VOJVODU
koje ti je mišljenje o plodu crnogorca i hrvatice poznatom zvezdašu novaku đokoviću?
Izgubljeni identitet. Dopas koji sebe naziva Servinom. Da ima imalo pameti nebi se tako nazivao poznato je da rijec serv na latinskom znaci sluga.bafalo wrote:koje ti je mišljenje o plodu crnogorca i hrvatice poznatom zvezdašu novaku đokoviću?
Tuce zenu klanja se hari krisni glumi velikog srbina. A ni trunke srpske krvi u sebi nema.
Na vimbledonu se nadopingirao pa klisnuo pred doping kontrolom i ko fol odglumio ozljedu lakta.
Ako postoji veca i sramotnija moralna sirotinja u sportu a ako ta sirotinja ime ime onda se odaziva na ime novak djokovic.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: PITANJE ZA VOJVODU
Kad vidis Najveceg ikada i njegovu kulturu i vidis ovu kljusinu covjek se zapita zar je moguce da takav olos uopce moze igrati ATP
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Similar topics
» Pitanje za vojvodu
» Pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» Pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?