pitanje za vojvodu
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
pitanje za vojvodu
http://www.24sata.hr/news/ja-sam-spasitelj-zao-mi-je-sto-sam-uspio-ubiti-samo-77-ljudi-480520
šta misliš o ovom velikanu
šta misliš o ovom velikanu
Guest- Guest
Re: pitanje za vojvodu
Ovaj svijet je stvarno otišao u kurac zato se takve stvari događaju. Glupi Norvežani ga hrane i ispunjavaju mu sve želje umjesto da su ga predali gay narkićima s let lampom i kliještima pa da polako krepava u najgorim mukama.
Guest- Guest
upozoravao je porast islamistickih prijetnji upozoravao je i zato SIEG HEIL
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Kako možeš biti tako glup i podržavat tog bolesnika. Što nije onda otišao negdje među islamiste i pucao po njima, a ne po nedužnim mladim ljudima. Da je pravde završio bi u najgorem turskom zatvoru a ne u hotelu.desert_fox wrote:upozoravao je porast islamistickih prijetnji upozoravao je i zato SIEG HEIL
Guest- Guest
ne lozi tominjo ne lozi se
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Tommy Ramone wrote:Kako možeš biti tako glup i podržavat tog bolesnika. Što nije onda otišao negdje među islamiste i pucao po njima, a ne po nedužnim mladim ljudima. Da je pravde završio bi u najgorem turskom zatvoru a ne u hotelu.desert_fox wrote:upozoravao je porast islamistickih prijetnji upozoravao je i zato SIEG HEIL
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
pa lik i jeste picka ............uglavnom je pobio norveske liberale koji su i silovanje spremni prikriti da to nebi ugrozilo njih SVIJET BEZ GRANICAmuckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Kako možeš biti tako glup i podržavat tog bolesnika. Što nije onda otišao negdje među islamiste i pucao po njima, a ne po nedužnim mladim ljudima. Da je pravde završio bi u najgorem turskom zatvoru a ne u hotelu.desert_fox wrote:upozoravao je porast islamistickih prijetnji upozoravao je i zato SIEG HEIL
2015-09-13
desert_fox wrote:pa lik i jeste picka ............uglavnom je pobio norveske liberale koji su i silovanje spremni prikriti da to nebi ugrozilo njih SVIJET BEZ GRANICAmuckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Kako možeš biti tako glup i podržavat tog bolesnika. Što nije onda otišao negdje među islamiste i pucao po njima, a ne po nedužnim mladim ljudima. Da je pravde završio bi u najgorem turskom zatvoru a ne u hotelu.desert_fox wrote:upozoravao je porast islamistickih prijetnji upozoravao je i zato SIEG HEIL
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
desert_fox wrote:pa lik i jeste picka ............uglavnom je pobio norveske liberale koji su i silovanje spremni prikriti da to nebi ugrozilo njih SVIJET BEZ GRANICAmuckodjubre wrote:Tommy Ramone wrote:Kako možeš biti tako glup i podržavat tog bolesnika. Što nije onda otišao negdje među islamiste i pucao po njima, a ne po nedužnim mladim ljudima. Da je pravde završio bi u najgorem turskom zatvoru a ne u hotelu.desert_fox wrote:upozoravao je porast islamistickih prijetnji upozoravao je i zato SIEG HEIL
Pobio je nedužne klince...da im je ćaće i matere potaracao, e o tome bi se dalo raspravljati... liberalizam je rak rana današnjeg društva definitivno....
darth_vader-
2014-04-17
evo u munchenu mi caca bio isa na godisnji pregled srica bozija vec bio na avionu za split kad se dogodilo jucer ono... i kaze maloprije da su njemacke vlasti prvo osigurale KAMPOVE ZA IZBJEGLICE JER SU SE STRASILI DA NEONACISTI NEBI MOZDA NAPADE IZVELI KAO ZA OSVETU AA LIK MOZE PUCATI KOD OEZ I UBITI LJUDE
liberalizam je najveci krimen u europi pa ispada da je sjeverno od triglava lutrija mirno voditi zivot
liberalizam je najveci krimen u europi pa ispada da je sjeverno od triglava lutrija mirno voditi zivot
2015-09-13
desert_fox wrote:upozoravao je porast islamistickih prijetnji upozoravao je i zato SIEG HEIL
a smeta ti srebrenica govnaru bezkarakterni...
Guest- Guest
gledao sam prilog kakve oni imaju ''zatvore''. manijak sad ladi jaja u klimatiziranom prostoru i sobi sa tuš kabinom dok vrijeme krati čitajući po izboru, šetnji i sl..
Da barem ima ovakvih više koji će ubijat po izbjegličkim kampovima. Mamu im jebem islamsku. Sotonjarska vjera koju treba ukinut
scorpion wrote: Sotonjarska vjera koju treba ukinut
nemoj tako o vojvodinoj braci...
Guest- Guest
evo i moja i ronaldova braca .no kako rece bafalo covjek cije je porijeklo zlocinacko nema sta drobiti o moralu.kad kazes u svijetu HRVATSKA dmah asocijacija na dubrovnik split plitvice najljepse i najbolje kad kazes u svijetu SRBIJA odmah te izjednace sa ISILOM jer je to istog porijekla
2015-09-13
u srebrenici nije bilo isilovih ubojica a ono sto su odradili srpski zlocinci je dobar temelj isilovim koljacimaBraćala wrote:desert_fox wrote:upozoravao je porast islamistickih prijetnji upozoravao je i zato SIEG HEIL
a smeta ti srebrenica govnaru bezkarakterni...
2015-09-13
desert_fox wrote:evo i moja i ronaldova braca .no kako rece bafalo covjek cije je porijeklo zlocinacko nema sta drobiti o moralu.kad kazes u svijetu HRVATSKA dmah asocijacija na dubrovnik split plitvice najljepse i najbolje kad kazes u svijetu SRBIJA odmah te izjednace sa ISILOM jer je to istog porijekla
nasao se ko ce da prica o zlocinackom poreklu.
u rupu, picko jedna bez obraza!
Guest- Guest
mitologija i lazi pecijanske patrijasije i sanu memoranduma
2015-09-13
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Pitanje za vojvodu
» Pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» PITANJE ZA VOJVODU
» pitanje za vojvodu
» Pitanje za vojvodu
» pitanje za vojvodu...?
» PITANJE ZA VOJVODU