POTVRĐENO Od četiri hrvatska uslova Srbiji
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: POTVRĐENO Od četiri hrvatska uslova Srbiji
JOSIPOVIĆ POSLAO OTVORENO PISMO KOLINDI:
Zaustavite histeriju prema Srbiji
NEDOPUSTIVA BLOKADA POREGOVORA BEOGRADA SA EU
08:57, 22.07.2016
Bivši predsednik Hrvatske Ivo Josipović pozvao je aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović da "zaustavi nekonstruktivnu histeriju prema Srbiji" vezanu za blokadu pristupnih pregovora koje Beograd vodi sa EU.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/josipovic-poslao-otvoreno-pismo-kolindi-zaustavite-histeriju-prema-srbiji-clanak-236446
Zaustavite histeriju prema Srbiji
NEDOPUSTIVA BLOKADA POREGOVORA BEOGRADA SA EU
08:57, 22.07.2016
Bivši predsednik Hrvatske Ivo Josipović pozvao je aktuelnu predsednicu Kolindu Grabar-Kitarović da "zaustavi nekonstruktivnu histeriju prema Srbiji" vezanu za blokadu pristupnih pregovora koje Beograd vodi sa EU.
http://www.kurir.rs/vesti/politika/josipovic-poslao-otvoreno-pismo-kolindi-zaustavite-histeriju-prema-srbiji-clanak-236446
Guest- Guest
Citao sam zahteve, bolje bi mu bilo da prodaje vatu onu na plazi, vise bi bio produktivan.
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
jebote žnjan, ko da se na jarunu kupam, bljak...dva brata wrote:bia sam ovdje na plaži danas.. ovaj put sam otiša sam na plažu gleda pičiće i iša uhvatit šta boje, ovi moji frendovi idu svaki dan ali sidnu u kafić, svaki dan na moru a blidi ko sir, jebeš to, meni je draže pržit se na suncu,RayMabus wrote:
pičaka nikada više na žnjanu.. ove godine dominiraju, a koliko tek ima lokalnih isklesanih cura, ovdje u STu sada svako drugo cura fura teretanu/trčanje , doduše takve odu na plažu debele ostanu doma i plaču i jedu krafne
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Užas u Srbiji: četiri leskovačke ulice danas bez vode
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» Nakon četiri meseca, otvara se najveća kovid bolnica u Srbiji: Radiće 1.500 ljudi
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» Sto gradjani misle o gradonacelnicima cetiri najveca hrvatska grada?Samo jedan moze biti zadovoljan..
» Hrvatska je pala ispod četiri milijuna stanovnika
» Nakon četiri meseca, otvara se najveća kovid bolnica u Srbiji: Radiće 1.500 ljudi
» Hrvatska : Mađarska , nakon četiri godine reprezentacija na Poljudu
» Sto gradjani misle o gradonacelnicima cetiri najveca hrvatska grada?Samo jedan moze biti zadovoljan..
Page 2 of 2