Mamić:Prijatelj sam sa svim predsjednicima županijskih sudova,pa što?
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Mamić:Prijatelj sam sa svim predsjednicima županijskih sudova,pa što?
Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Hehehe, počele se pičkice preznojavat. Vratit će se Zoki jebat će vam mater.
Zokija bih ja osobno umlatio lopatom.
Pa kaj čekaš? Da ti dojde na vrata i klekne.
Da, još da ti javno na forumu kažem i točan termin za atentat...
Guest- Guest
Sam ti seri, pa ak mu se nekaj dogodi, robijat ćeš za druge.
Guest- Guest
Eva wrote:vuksadinare wrote:...ma daj molim te..evo sve mamic pada u nesvijest...Eva wrote:Hehehe, počele se pičkice preznojavat. Vratit će se Zoki jebat će vam mater.
Počet će. Treba mu oduzet svu imovinu pa nek šeta kud ga volja.
Ali ta njegova lova je samo jedna karika u lancu ako oduzmeš njemu lančana reakcija se stvori pa će sa sobom povući i ostatak lanca koji seže sve do Kolinde Grabar Kitarović.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:...ma daj molim te..evo sve mamic pada u nesvijest...Eva wrote:Hehehe, počele se pičkice preznojavat. Vratit će se Zoki jebat će vam mater.
Ali ta njegova lova je samo jedna karika u lancu ako oduzmeš njemu lančana reakcija se stvori pa će sa sobom povući i ostatak lanca koji seže sve do Kolinde Grabar Kitarović.
Zato se fufa i znoji. Njoj će najteže past Zokijev povratak.
Guest- Guest
Eva wrote:Sam ti seri, pa ak mu se nekaj dogodi, robijat ćeš za druge.
A dokaz protiv mene će bit jedan upis na forumu? Pa takvih upisa ima na vagone u svim medijima u RH što će HR drotovi ko i Erdogan uhapsit sve sumnjive forumaše?
Guest- Guest
Da, ali ti imaš sve admine protiv sebe. Pa tebe će prvog objesit, i to s guštom.
Guest- Guest
Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:...ma daj molim te..evo sve mamic pada u nesvijest...Eva wrote:Hehehe, počele se pičkice preznojavat. Vratit će se Zoki jebat će vam mater.
Vratit će se Zoki ali ne zato jer je sposoban nego zato jer je HDZ nesposoban isto kao što je nesposoban i SDP. Neznaš tko je nesposobniji i korumpiraniji od te dvije frakcije SKH.
Guest- Guest
Eva wrote:Da, ali ti imaš sve admine protiv sebe. Pa tebe će prvog objesit, i to s guštom.
Boli me kurac već sam virtualno bio streljan 200 puta a možda i više.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:vuksadinare wrote:
...ma daj molim te..evo sve mamic pada u nesvijest...
Vratit će se Zoki ali ne zato jer je sposoban nego zato jer je HDZ nesposoban isto kao što je nesposoban i SDP. Neznaš tko je nesposobniji i korumpiraniji od te dvije frakcije SKH.
Meni je drago zbog Kolinde. Nju će jebat, mislim ne kao Mamić na koki, nego onak platonski a ona bu pizdila u sebi, stiskala usnice i piskala, jer lupat šakom ne sme.
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Da, ali ti imaš sve admine protiv sebe. Pa tebe će prvog objesit, i to s guštom.
Boli me kurac već sam virtualno bio streljan 200 puta a možda i više.
Neuništiv si.
Guest- Guest
Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:Usne Stjepana Gnječa wrote:Eva wrote:
Meni je drago zbog Kolinde. Nju će jebat, mislim ne kao Mamić na koki, nego onak platonski a ona bu pizdila u sebi, stiskala usnice i piskala, jer lupat šakom ne sme.
Ma to je sve predstava za disfunkcionalne hrvate i ništa drugo. Treba uzeti metlu i sve političare pomesti na Goli otok.
Guest- Guest
Evo o čemu luđak Mamić trkelja:
VIDEO Mamić: Ubili ste Karamarka jer je bio prijetnja svima onima koji su protiv Hrvatske
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-mamic-ubili-ste-karamarka-jer-je-bio-prijetnja-svima-onima-koji-su-protiv-hrvatske/907796.aspx
VIDEO Mamić: Ubili ste Karamarka jer je bio prijetnja svima onima koji su protiv Hrvatske
http://www.index.hr/vijesti/clanak/video-mamic-ubili-ste-karamarka-jer-je-bio-prijetnja-svima-onima-koji-su-protiv-hrvatske/907796.aspx
Guest- Guest
U 15:30h službeno najavljujem press konferenciju u kojoj ću se javno ograditi od svih dešavanja u Turskoj, od arbitražnih natezanja na relaciji Kine i Filipina, od svih dosadašnjih masakra u školama diljem SAD-a, a i zadnje, al ništa manje bitno, nisam ubio pticu rugalicu.
.....
.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
..koliko vidim nije se okrznuo od hajduk...sto je bilo pod normalno na njegovim pressicama...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo kako je sva pljačka i rat počelo:
Zakon o porijeklu imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine bio je najveća zapreka programu stvaranja planiranih 200 obitelji koje će vladati Hrvatskom. Budući tajkuni bojali su se da će ih kad-tad netko upitati: "Odakle vam to?" Zbog toga je Zakon o ispitivanju porijekla imovine ukinut 26. travnja 1990. godine, 4 dana nakon prvih "demokratskih" izbora, još u starom (socijalističkom ) sazivu Sabora.. . S tim je ostvaren prvi uvjet za slobodnu pljačku hrvatskih resursa i stvaranje bogate političke elite.
Komunisti prije gubitka vlasti 1990. godine izglasali ukaz kojim se prestaje ispitivati porijeklo imovine!
SABOR SOCIJALISTIČKE REPUBLIKE HRVATSKE
Na temelju člana 389 Ustava Socijalističke Republike Hrvatske, donosim
UKAZ
o proglašenju Zakona o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine
Proglašava se Zakon o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine koji je Sabor Socijalističke Republike Hrvatske donio na sjednicama Vijeća udruženog rada 26. travnja, Vijeća općina 26. travnja i Društveno-političkog vijeća 26. travnja 1990. godine.
Klasa: 011-01/90-01/61
U rbroj : 71-90-1
Zagreb, 27. travnja 1990.
Predsjednik Predsjedništva SR Hrvatske
Ivo Latin, v. r.
ZAKON
o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine
Član 1.
Zakon o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine (“Narodne novine”, br.14/84) prestaje važiti.
Član 2.
Postupci pokrenuti po odredbama Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine (“Narodne novine”, br.14/84) u kojima nije doneseno pravomoćno rješenje obustaviti će se. Neizvršena rješenja i drugi izvršni nalozi doneseni po zakonu iz stava 1. ovoga člana neće se izvršiti. Prava građana kojima je oduzeta stečena imovina po odredbama zakona iz člana 1.#clanak1 ovoga zakona utvrdit će se posebnim zakonom.
Član 3.
Ovaj zakon stupa na snagu osmoga dana nakon objave u “Narodnim novinama”.
Broj : 417-01/89-01/01
Zagreb, 26. travnja 1990.
SABOR SOCIJALISTIČKE REPUBLIKE HRVATSK
Predsjednik Vijeća udruženog rada
Milan Janus, v. r.
Predsjednik Sabora
dr Anđelko Runjić, v. r.
Predsjednik Vijeća općina
mr Mirko Šetina, v. r.
Predsjednik Društveno-političkog vijeća
mr Zvonimir Novak, v. r.
Iz ovog ukaza je jasna namjera hrvatskih komunista, da zaštiti opljačkanu imovinu od strane partije, na uštrb građana, a isto tako je ovim kriminalnim zakonom zaustavljena potjera prema svakome, tko je nezakonito stekao imovinu. Drugim riječima, svaki “drug” koji je krao i varao narod, partijskim dekretom, odnosno nakaradnim Saborom je zaštićen za svoj lopovluk. Kako je kod nas baš sve moguće, ovakav čin je vrhunac bezobrazluka jedne lopovske elite. Još 1976. godine su počele velike pljačke banaka, na način da su domaće banke otvarale banke kćeri u inozemstvu, a ovim činom su pojedinci htjeli zaštiti svoju nezakonitu imovinu pred dolazećom hrvatskom državom. I koliko su uspjevali u tome, govore podaci današnjeg stanja pljačke naše imovine. Naša današnja pljačkaška elita je elita lopova iz Jugoslavije, presvučena u ruho demokracije.
Zakon o porijeklu imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine bio je najveća zapreka programu stvaranja planiranih 200 obitelji koje će vladati Hrvatskom. Budući tajkuni bojali su se da će ih kad-tad netko upitati: "Odakle vam to?" Zbog toga je Zakon o ispitivanju porijekla imovine ukinut 26. travnja 1990. godine, 4 dana nakon prvih "demokratskih" izbora, još u starom (socijalističkom ) sazivu Sabora.. . S tim je ostvaren prvi uvjet za slobodnu pljačku hrvatskih resursa i stvaranje bogate političke elite.
Komunisti prije gubitka vlasti 1990. godine izglasali ukaz kojim se prestaje ispitivati porijeklo imovine!
SABOR SOCIJALISTIČKE REPUBLIKE HRVATSKE
Na temelju člana 389 Ustava Socijalističke Republike Hrvatske, donosim
UKAZ
o proglašenju Zakona o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine
Proglašava se Zakon o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine koji je Sabor Socijalističke Republike Hrvatske donio na sjednicama Vijeća udruženog rada 26. travnja, Vijeća općina 26. travnja i Društveno-političkog vijeća 26. travnja 1990. godine.
Klasa: 011-01/90-01/61
U rbroj : 71-90-1
Zagreb, 27. travnja 1990.
Predsjednik Predsjedništva SR Hrvatske
Ivo Latin, v. r.
ZAKON
o prestanku važenja Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine
Član 1.
Zakon o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine (“Narodne novine”, br.14/84) prestaje važiti.
Član 2.
Postupci pokrenuti po odredbama Zakona o ispitivanju porijekla imovine i oduzimanju nezakonito stečene imovine (“Narodne novine”, br.14/84) u kojima nije doneseno pravomoćno rješenje obustaviti će se. Neizvršena rješenja i drugi izvršni nalozi doneseni po zakonu iz stava 1. ovoga člana neće se izvršiti. Prava građana kojima je oduzeta stečena imovina po odredbama zakona iz člana 1.#clanak1 ovoga zakona utvrdit će se posebnim zakonom.
Član 3.
Ovaj zakon stupa na snagu osmoga dana nakon objave u “Narodnim novinama”.
Broj : 417-01/89-01/01
Zagreb, 26. travnja 1990.
SABOR SOCIJALISTIČKE REPUBLIKE HRVATSK
Predsjednik Vijeća udruženog rada
Milan Janus, v. r.
Predsjednik Sabora
dr Anđelko Runjić, v. r.
Predsjednik Vijeća općina
mr Mirko Šetina, v. r.
Predsjednik Društveno-političkog vijeća
mr Zvonimir Novak, v. r.
Iz ovog ukaza je jasna namjera hrvatskih komunista, da zaštiti opljačkanu imovinu od strane partije, na uštrb građana, a isto tako je ovim kriminalnim zakonom zaustavljena potjera prema svakome, tko je nezakonito stekao imovinu. Drugim riječima, svaki “drug” koji je krao i varao narod, partijskim dekretom, odnosno nakaradnim Saborom je zaštićen za svoj lopovluk. Kako je kod nas baš sve moguće, ovakav čin je vrhunac bezobrazluka jedne lopovske elite. Još 1976. godine su počele velike pljačke banaka, na način da su domaće banke otvarale banke kćeri u inozemstvu, a ovim činom su pojedinci htjeli zaštiti svoju nezakonitu imovinu pred dolazećom hrvatskom državom. I koliko su uspjevali u tome, govore podaci današnjeg stanja pljačke naše imovine. Naša današnja pljačkaška elita je elita lopova iz Jugoslavije, presvučena u ruho demokracije.
Guest- Guest
Mamić više nije onaj solo pijanac koji loče po cijele dana i onda se na prstima navečer popne niz stubište i polako zaključava vrata,pa se uvuče u krevet.
Nikako,o tom pijancu sazna najprije žena,pa komšiluk,pa grad,pa policija.
Slično tom pijancu događa se i mamiću. Navijači ga već duže vrijeme drže na zubu,a i policija,i pravosuđe. Političari čekaju samo pogrešan korak,a brat mu je već zbriso za vehabiju,gdje je siguran.
Ukoliko ga građani sami ne liččuju,Mamiću se smiješi dugogodišnja robija,a tek za jedno 30-tak godina možda i dobije kakva samo država,i status političkog sužnja i dobije penziju.
Nikako,o tom pijancu sazna najprije žena,pa komšiluk,pa grad,pa policija.
Slično tom pijancu događa se i mamiću. Navijači ga već duže vrijeme drže na zubu,a i policija,i pravosuđe. Političari čekaju samo pogrešan korak,a brat mu je već zbriso za vehabiju,gdje je siguran.
Ukoliko ga građani sami ne liččuju,Mamiću se smiješi dugogodišnja robija,a tek za jedno 30-tak godina možda i dobije kakva samo država,i status političkog sužnja i dobije penziju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Biden jedini nosio masku na telekonferenciji sa ostalim predsjednicima
» U Britaniji je aktivno već 85 šerijetskih sudova
» 1.000 evra za pranje sudova - i opet nije dovoljno
» Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu
» London: 500 zatvorenih crkava, 423 nove dzamije, 100 serijetskih sudova
» U Britaniji je aktivno već 85 šerijetskih sudova
» 1.000 evra za pranje sudova - i opet nije dovoljno
» Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu
» London: 500 zatvorenih crkava, 423 nove dzamije, 100 serijetskih sudova
Page 3 of 3