Mamić:Prijatelj sam sa svim predsjednicima županijskih sudova,pa što?
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Mamić:Prijatelj sam sa svim predsjednicima županijskih sudova,pa što?
http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Mamić:Prijatelj sam sa svim predsjednicima županijskih sudova,pa što?
...prijatelj im je tvoj novcanik a ne ti..
2015-09-08
..drugo prakticno je ovom izjavom diskvalificirao sve predsjednike zupanijskih sudova...
2015-09-08
vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
Huligan.
Guest- Guest
da ali i pametan..prakticno ej svojom izjavom skoro sebi onemogucio negdje suđenje...jer je rekao da su mu svi suci frendovi...i time dao za sumnajti da bi bilo gdje mogao imati sudski proces u hrvatskoj..izjava mu je takticki odlicna..mada en mora biti i istinita..no bacio ej crv sumnjeUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
Huligan.
2015-09-08
vuksadinare wrote:da ali i pametan..prakticno ej svojom izjavom skoro sebi onemogucio negdje suđenje...jer je rekao da su mu svi suci frendovi...i time dao za sumnajti da bi bilo gdje mogao imati sudski proces u hrvatskoj..izjava mu je takticki odlicna..mada en mora biti i istinita..no bacio ej crv sumnjeUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
Huligan.
Uvijek mu može sudit neovisni turski sud.
Guest- Guest
Ko da nema i tamo on prijatelje. Smatraju ga ustašom, a on daje intervjue po srpskim televizijama na čistoj, predivnoj ekavici uz hvaljenje Jugoslavije i Turbo folka, i u ISILu bi se taj na noge dočeko.Eva wrote:vuksadinare wrote:da ali i pametan..prakticno ej svojom izjavom skoro sebi onemogucio negdje suđenje...jer je rekao da su mu svi suci frendovi...i time dao za sumnajti da bi bilo gdje mogao imati sudski proces u hrvatskoj..izjava mu je takticki odlicna..mada en mora biti i istinita..no bacio ej crv sumnjeUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
Huligan.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
ma pusti sad sarkazam...jednostavno je ovom izjavom doveo pod sumnju da bi bilo postenog suđenja...mogu se sad suci kleti da nije tako..ali qj ga znaj kad se zna da maminjo ima moc ponajprije financijsku...bilo sta njemu ide na suđenju u prilog ova njegova izjava ce dati pobod za sumnje..Eva wrote:vuksadinare wrote:da ali i pametan..prakticno ej svojom izjavom skoro sebi onemogucio negdje suđenje...jer je rekao da su mu svi suci frendovi...i time dao za sumnajti da bi bilo gdje mogao imati sudski proces u hrvatskoj..izjava mu je takticki odlicna..mada en mora biti i istinita..no bacio ej crv sumnjeUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
Huligan.
2015-09-08
A niš sumnjivo.
Last edited by dawson on Thu 21 Jul - 13:42; edited 1 time in total
vuksadinare wrote:da ali i pametan..prakticno ej svojom izjavom skoro sebi onemogucio negdje suđenje...jer je rekao da su mu svi suci frendovi...i time dao za sumnajti da bi bilo gdje mogao imati sudski proces u hrvatskoj..izjava mu je takticki odlicna..mada en mora biti i istinita..no bacio ej crv sumnjeUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
Huligan.
Ma pičku svoje matere je pametan glup je ko kurac jedino što ima političke strukture RH koji mu dozvoljavaju to što radi. Tako može svaka budala ispast genije.
Guest- Guest
...hm..da ej glup mozda da a mozda i ne...ali njegova se izjava ne stavlja u isti kos kao moja i tvoja....s obzirom da je mamic teska parajlija i javna osoba...a zna se da kod nas korupcija je kao domaca zadaca...pogotovo na sudovima tako da...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:da ali i pametan..prakticno ej svojom izjavom skoro sebi onemogucio negdje suđenje...jer je rekao da su mu svi suci frendovi...i time dao za sumnajti da bi bilo gdje mogao imati sudski proces u hrvatskoj..izjava mu je takticki odlicna..mada en mora biti i istinita..no bacio ej crv sumnjeUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
Huligan.
Ma pičku svoje matere je pametan glup je ko kurac jedino što ima političke strukture RH koji mu dozvoljavaju to što radi. Tako može svaka budala ispast genije.
2015-09-08
Pa on im pere lovu. Kako bi drugačije imao tako jaka leđa i radio što hoće.Usne Stjepana Gnječa wrote:
udba- Posts : 4945
2015-11-10
udba wrote:Pa on im pere lovu. Kako bi drugačije imao tako jaka leđa i radio što hoće.Usne Stjepana Gnječa wrote:
Točno.
Guest- Guest
predizborni govor i međusobno vraćanje dugova...
sitting_bull-
2015-09-28
A možda je dobar u sexu.
Guest- Guest
...pa mamic ej rekao da njega moze samo sprijeciti metak i nista vise..
2015-09-08
vuksadinare wrote:...hm..da ej glup mozda da a mozda i ne...ali njegova se izjava ne stavlja u isti kos kao moja i tvoja....s obzirom da je mamic teska parajlija i javna osoba...a zna se da kod nas korupcija je kao domaca zadaca...pogotovo na sudovima tako da...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:da ali i pametan..prakticno ej svojom izjavom skoro sebi onemogucio negdje suđenje...jer je rekao da su mu svi suci frendovi...i time dao za sumnajti da bi bilo gdje mogao imati sudski proces u hrvatskoj..izjava mu je takticki odlicna..mada en mora biti i istinita..no bacio ej crv sumnjeUsne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/live-stream-mamic-prijatelj-sam-sa-svim-predsjednicima-zupanijskih-sudova-pa-sto/907796.aspx
Huligan.
Kad političarima više ne bude koristan jednim telefonskim pozivom strpat će ga dva metra pod zemlju.
Guest- Guest
.....pa meni smijesno kad se jovanovic isao qurtzit nad njim..to je kao da sad ne znam bakir izetbegovic stane ispred putina i kaze mu...'sjebat cu te,,'
2015-09-08
sitting_bull wrote:predizborni govor i međusobno vraćanje dugova...
Čekaj, šta to hrvati puše?
Guest- Guest
Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:...hm..da ej glup mozda da a mozda i ne...ali njegova se izjava ne stavlja u isti kos kao moja i tvoja....s obzirom da je mamic teska parajlija i javna osoba...a zna se da kod nas korupcija je kao domaca zadaca...pogotovo na sudovima tako da...Usne Stjepana Gnječa wrote:vuksadinare wrote:da ali i pametan..prakticno ej svojom izjavom skoro sebi onemogucio negdje suđenje...jer je rekao da su mu svi suci frendovi...i time dao za sumnajti da bi bilo gdje mogao imati sudski proces u hrvatskoj..izjava mu je takticki odlicna..mada en mora biti i istinita..no bacio ej crv sumnjeUsne Stjepana Gnječa wrote:
Huligan.
Kad političarima više ne bude koristan jednim telefonskim pozivom strpat će ga dva metra pod zemlju.
držati će ga dok bude imao love.
da nije tako već bi imao tretman mirka čondića i đure cirkusanera...
sitting_bull-
2015-09-28
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Biden jedini nosio masku na telekonferenciji sa ostalim predsjednicima
» U Britaniji je aktivno već 85 šerijetskih sudova
» 1.000 evra za pranje sudova - i opet nije dovoljno
» Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu
» London: 500 zatvorenih crkava, 423 nove dzamije, 100 serijetskih sudova
» U Britaniji je aktivno već 85 šerijetskih sudova
» 1.000 evra za pranje sudova - i opet nije dovoljno
» Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu
» London: 500 zatvorenih crkava, 423 nove dzamije, 100 serijetskih sudova
Page 1 of 3