ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu

Go down

Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu Empty Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu

Post by vuksadinare 3/10/2019, 12:31

http://www.direktno.hr/domovina/raskol-hvidr-i-vecina-zupanijskih-organizacija-dakicevu-smjenu-168787/
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu Empty Re: Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu

Post by vuksadinare 3/10/2019, 12:32

prestaje biti plenkijev grudobran shodno tome ni plenkiju takav đakic vise nije potreban...uskoro i pedaliranje od strane plenkija i zavrsetak politicke karijere...i u bunar odbacenih
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu Empty Re: Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu

Post by vuksadinare 3/10/2019, 12:37

e moj đakicu..sad se vise ne ces moci kurciti 'znas ti tko sam ja'...ovo ti je zadnji saborski mandat a poslije si samo jedan od mnogih...kad se ne bude vise imalo zastite tek si onda najebo...to ti je tak kad si sirovina...sad se opijaj u svojoj seoskoj birtiji i pricaj 'ej ljudi kad sam ja nekad bio netko'
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by vuksadinare 3/10/2019, 12:43

mislio se pupovca rjesiti na kraju s epupovac njega rjesio...razlog?..nije tesko pogoditi..groznicavo drzanje za fotelju misleci da ce ga podrska pupovcu spasiti...i da cemu se vjecno u hvidri progledavati kroz prste..pupovac je bio njegov tuch...od straha za vlastitu guzicu koalirao je sa pupovcem
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics