Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu
Page 1 of 1
Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu
http://www.direktno.hr/domovina/raskol-hvidr-i-vecina-zupanijskih-organizacija-dakicevu-smjenu-168787/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu
prestaje biti plenkijev grudobran shodno tome ni plenkiju takav đakic vise nije potreban...uskoro i pedaliranje od strane plenkija i zavrsetak politicke karijere...i u bunar odbacenih
2015-09-08
Re: Đakić otplesao svoje u HVIDRI:Većina županijskih organizacija za Đakićevu smjenu
e moj đakicu..sad se vise ne ces moci kurciti 'znas ti tko sam ja'...ovo ti je zadnji saborski mandat a poslije si samo jedan od mnogih...kad se ne bude vise imalo zastite tek si onda najebo...to ti je tak kad si sirovina...sad se opijaj u svojoj seoskoj birtiji i pricaj 'ej ljudi kad sam ja nekad bio netko'
2015-09-08
mislio se pupovca rjesiti na kraju s epupovac njega rjesio...razlog?..nije tesko pogoditi..groznicavo drzanje za fotelju misleci da ce ga podrska pupovcu spasiti...i da cemu se vjecno u hvidri progledavati kroz prste..pupovac je bio njegov tuch...od straha za vlastitu guzicu koalirao je sa pupovcem
2015-09-08
Similar topics
» Linta i 'lintanje':'Večina Hrvata su ustaše kao i večina stranaka'
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Mamić:Prijatelj sam sa svim predsjednicima županijskih sudova,pa što?
» Troje županijskih SDP-ovaca večeras napustilo stranku. Nezadovoljni su smjerom kojim ide partija
» Đakić Jr rastura
» Pitanje koje vjecno visi u zraku:'Zasto su hrvatski intelektualci(vecina)i partizani Hrvati(vecina)sutjeli o mitomaniji o 700 000 ubijenih Srba u Jasenovcu?
» Mamić:Prijatelj sam sa svim predsjednicima županijskih sudova,pa što?
» Troje županijskih SDP-ovaca večeras napustilo stranku. Nezadovoljni su smjerom kojim ide partija
» Đakić Jr rastura
Page 1 of 1