Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Page 9 of 15
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Re: Erdogan ide Putinu u Kremlj, osovina Iran-Rusija-Turska
Što, više ti ne smetaju muslimančine i dogovor oko BiH sa istima? Više ti ne smetaju isilovci i oni koji su prašili po Asadu? Veliš sad su turci vaši i sve se mjenja :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:Ja niti ne pokušavam pomoći yodi, on se sam bori uglavnom protiv svih vas do jučer putinovaca a od danas rusovehabija, ja samo tebe malčice prckam zbog svih onih pizdarija koje si pisao do sada i zbog toga što mjenjaš mišljenje čim gazda namigneepikur37 wrote:tre911 wrote:Ok, cimaš i provociraš to je jasno, uteg prošlih vremena(stavova i iznošenja kroz postove istih) na leđima velik pa je razumljiv i pokušaj prebacivanja dio tereta na susjedova leđa :DDepikur37 wrote:
u glavnom tvoji su popušili pa sad moš kmečatio kolko oš :)
Gle zna se yoda i sam snaći, doduše nemušto, ali takva je i tvoja pomoć ;)
Što se promijenilo? Moje mišljenje ili erdoganova politika?
Guest- Guest
tre911 wrote:Ja rekoh gdje bi ga radije vidio i lik mi se ne sviđa nimalo pa ni toliko a to što će ga turci izabrati nije moj problem. Meni je problem nešto drugo i vezano je za RH, nešto gdje ti recimo podržavaš amere( kada već pljuješ po istima) a kao konzervativac si itd.epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa nije, tu se slažemo no radije bi ga vidio u oporbi ili u zatvoru nego na čelu turske ma uz koga bio, putina ili amere ili kinezeepikur37 wrote:tre911 wrote:
Ugledao se na putina :)
Pokušat će ...nije mu do koljena ali može probati.
Ja ne bih, on je izraz volje turaka i neka im bude predsjednik.
Okanite se te američke navade da znate što je nekome bolje od njega samoga.
a to bi bilo?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
U čega se kladimo? Idemo nešto simbolično pa kako kom bude.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ona je beštija i 99% sam siguran u njenu pobjedu ma što god govorile ankete. Ima se ko za to pobrinuti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ameri odavno nisu imali dvoje vecih imbecila u utrci za predsjednika. Bas odavno nije bilo ono bas da su do te mjere bas ono zle i pretjerano samoljubljive osobe se natjecale za to mjesto. Potpuni poraz zdravog razuma u samoj Americi. Ona je potpuno posvecena samoj sebi izrazito ambiciozna luda kucka koja je idealan kandidat za predsjednika u ovoj situaciji. A na pola mandata cemo ovdje svi pricati da je ludja od Busha. I to s razlogom. Ima jebenu potrebu dokazati da ima muda....bit ce na sve strane pucnjave. Odabir Trumpa pak znaci daljnju politicku defenzivu Amerike. On puno vise laje nego sto je u mogucnosti napraviti sranja na racun onoga sto izgovori sve.....cak mislim da bi dugorocno bilo manje stete njegovim izborom. Lik je klaun i vjerojatno bi dozivio odredenu politicku izoliranost medjunarodnu. Sto je nesto sto je bilo nepojmljivo za pomisliti prije par godina. Ali ona....ona je opasna.
Oš se kladit s tim koeficijentom, marcela sam dobio na škotskoj aj tebe na jamerici ;)
Guest- Guest
Jos mi je vise na zivce isao onaj Sanders. Jebote oni nekad koda su se ludih gljiva najeli....sve neke sheme nada,providnost,nekakve ptice koje su znak bozanske potpore i ostala sranja. Isto jebeno nestvarno. Nemogu jednostavno razumiti da u par godina su kandidati jedne takve zemlje ovi idioti.
Guest- Guest
tre911 wrote:Što, više ti ne smetaju muslimančine i dogovor oko BiH sa istima? Više ti ne smetaju isilovci i oni koji su prašili po Asadu? Veliš sad su turci vaši i sve se mjenja :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:Ja niti ne pokušavam pomoći yodi, on se sam bori uglavnom protiv svih vas do jučer putinovaca a od danas rusovehabija, ja samo tebe malčice prckam zbog svih onih pizdarija koje si pisao do sada i zbog toga što mjenjaš mišljenje čim gazda namigneepikur37 wrote:tre911 wrote:
Ok, cimaš i provociraš to je jasno, uteg prošlih vremena(stavova i iznošenja kroz postove istih) na leđima velik pa je razumljiv i pokušaj prebacivanja dio tereta na susjedova leđa :DD
Pa meni nikad nisu smetali kao takvi, ja sam od rijetkih koji podržava stvaranje bošnjačke države i pripajanje dijela Kosova Albaniji.
Ti pričaš gluposti. Naravno uz podjelu BiH.
Druga stavka, Isilovci naravno smetaju i s ovim otklonom turske prema rusiji oni su gotovi a assad ostaje šef.
Nsu turci nikad bili naši ali ako im poltikia ide niz našu vodu onda možemo pričati.
Bokte ti i vucina ste tu negdje i yoda ;)
2015-08-06
pa iskreno Sanders je bolji i Hillary Clinton, ali Trump je možda najbolji USA predsjednik zadnjih puunoo godina
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:pa iskreno Sanders je bolji i Hillary Clinton, ali Trump je možda najbolji USA predsjednik zadnjih puunoo godina
Je....Krist Isus.
Guest- Guest
tre911 wrote:U čega se kladimo? Idemo nešto simbolično pa kako kom bude.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ona je beštija i 99% sam siguran u njenu pobjedu ma što god govorile ankete. Ima se ko za to pobrinuti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ameri odavno nisu imali dvoje vecih imbecila u utrci za predsjednika. Bas odavno nije bilo ono bas da su do te mjere bas ono zle i pretjerano samoljubljive osobe se natjecale za to mjesto. Potpuni poraz zdravog razuma u samoj Americi. Ona je potpuno posvecena samoj sebi izrazito ambiciozna luda kucka koja je idealan kandidat za predsjednika u ovoj situaciji. A na pola mandata cemo ovdje svi pricati da je ludja od Busha. I to s razlogom. Ima jebenu potrebu dokazati da ima muda....bit ce na sve strane pucnjave. Odabir Trumpa pak znaci daljnju politicku defenzivu Amerike. On puno vise laje nego sto je u mogucnosti napraviti sranja na racun onoga sto izgovori sve.....cak mislim da bi dugorocno bilo manje stete njegovim izborom. Lik je klaun i vjerojatno bi dozivio odredenu politicku izoliranost medjunarodnu. Sto je nesto sto je bilo nepojmljivo za pomisliti prije par godina. Ali ona....ona je opasna.
Oš se kladit s tim koeficijentom, marcela sam dobio na škotskoj aj tebe na jamerici ;)
Dobro, makar nisam siguran u pobjedu trumpa ali neki šušur osjetim. Neka bude roštilj, e u restoranu nego vlastiti i gajba pive. evo.
2015-08-06
epikur37 wrote:tre911 wrote:Što, više ti ne smetaju muslimančine i dogovor oko BiH sa istima? Više ti ne smetaju isilovci i oni koji su prašili po Asadu? Veliš sad su turci vaši i sve se mjenja :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:Ja niti ne pokušavam pomoći yodi, on se sam bori uglavnom protiv svih vas do jučer putinovaca a od danas rusovehabija, ja samo tebe malčice prckam zbog svih onih pizdarija koje si pisao do sada i zbog toga što mjenjaš mišljenje čim gazda namigneepikur37 wrote:
Pa meni nikad nisu smetali kao takvi, ja sam od rijetkih koji podržava stvaranje bošnjačke države i pripajanje dijela Kosova Albaniji.
Druga stavka, Isilovci naravno smetaju i s ovim otklonom turske prema rusiji oni su gotovi a assad ostaje šef.
Nsu turci nikad bili naši ali ako im poltikia ide niz našu vodu onda možemo pričati.
kralju isfaliva si sve 100%, ti i ero :D dobro je jastreb rekao za eru, sve što ovaj kaže ostvari se suprotno, isto vrijedi i za tebe
Guest- Guest
A čuj ako smo mi bili amerovehabije dok je turska bila uz amere onda su ovi sad rusovehabije kad je tursa uz rusiju :D Sami pali sami si nick dali :)preko_vode_do_slobode wrote:tre911 wrote:Ja niti ne pokušavam pomoći yodi, on se sam bori uglavnom protiv svih vas do jučer putinovaca a od danas rusovehabija, ja samo tebe malčice prckam zbog svih onih pizdarija koje si pisao do sada i zbog toga što mjenjaš mišljenje čim gazda namigneepikur37 wrote:tre911 wrote:Ok, cimaš i provociraš to je jasno, uteg prošlih vremena(stavova i iznošenja kroz postove istih) na leđima velik pa je razumljiv i pokušaj prebacivanja dio tereta na susjedova leđa :DDepikur37 wrote:
u glavnom tvoji su popušili pa sad moš kmečatio kolko oš :)
zadovoljstvo mi je što su sve totalno isfalivali
počevši na prošlom forumu od ekonomije venezuele pa ciprasa i grčke, pa onda da će ruska vojna intervencija završiti rat u siriji za 3 dana, da će ukrainska vlada pasti za 3 dana, pa onda zadnje im je bilo sa erdoganom.. ja sam govorio da su Putin i Erdogan dva brata pa onda "mrziš rusiju" itd, evo sada.. dio forumaša tada hvalio erdogana, pa ga pljuvali, aj epi ga je počeo hvaliti zanima me šta će ostali.. toliko su lajali protiv hase da je "muslimansko pseto" iako je haso nacionalist, sekularan, žena mu nije zamotana, ima čak i germansku glavu, ali eto on je islamska peta kolona , a sada je erdogan već OK :D
rusovehabije
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:pa iskreno Sanders je bolji i Hillary Clinton, ali Trump je možda najbolji USA predsjednik zadnjih puunoo godina
Meni je jedino onaj Rubio bio koliko toliko ok. Od svih ponudjenih iz oba tabora.
Guest- Guest
pederluk koju tvoja politička opcija gura.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja rekoh gdje bi ga radije vidio i lik mi se ne sviđa nimalo pa ni toliko a to što će ga turci izabrati nije moj problem. Meni je problem nešto drugo i vezano je za RH, nešto gdje ti recimo podržavaš amere( kada već pljuješ po istima) a kao konzervativac si itd.epikur37 wrote:tre911 wrote:Pa nije, tu se slažemo no radije bi ga vidio u oporbi ili u zatvoru nego na čelu turske ma uz koga bio, putina ili amere ili kinezeepikur37 wrote:
Pokušat će ...nije mu do koljena ali može probati.
a to bi bilo?
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:epikur37 wrote:tre911 wrote:Što, više ti ne smetaju muslimančine i dogovor oko BiH sa istima? Više ti ne smetaju isilovci i oni koji su prašili po Asadu? Veliš sad su turci vaši i sve se mjenja :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:
Ja niti ne pokušavam pomoći yodi, on se sam bori uglavnom protiv svih vas do jučer putinovaca a od danas rusovehabija, ja samo tebe malčice prckam zbog svih onih pizdarija koje si pisao do sada i zbog toga što mjenjaš mišljenje čim gazda namigne
kralju isfaliva si sve 100%, ti i ero :D dobro je jastreb rekao za eru, sve što ovaj kaže ostvari se suprotno, isto vrijedi i za tebe
yoda, znaš kako te doživljavamo mi iz ruskog kružoka? e to ti je to :)
2015-08-06
tre911 wrote:pederluk koju tvoja politička opcija gura.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ja rekoh gdje bi ga radije vidio i lik mi se ne sviđa nimalo pa ni toliko a to što će ga turci izabrati nije moj problem. Meni je problem nešto drugo i vezano je za RH, nešto gdje ti recimo podržavaš amere( kada već pljuješ po istima) a kao konzervativac si itd.epikur37 wrote:tre911 wrote:
Pa nije, tu se slažemo no radije bi ga vidio u oporbi ili u zatvoru nego na čelu turske ma uz koga bio, putina ili amere ili kineze
a to bi bilo?
putin,orban,le pen...ne bih rekao :) više tvoji ameri i merkelica ;)
2015-08-06
preko_vode_do_slobode wrote:epikur37 wrote:tre911 wrote:Što, više ti ne smetaju muslimančine i dogovor oko BiH sa istima? Više ti ne smetaju isilovci i oni koji su prašili po Asadu? Veliš sad su turci vaši i sve se mjenja :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:
Ja niti ne pokušavam pomoći yodi, on se sam bori uglavnom protiv svih vas do jučer putinovaca a od danas rusovehabija, ja samo tebe malčice prckam zbog svih onih pizdarija koje si pisao do sada i zbog toga što mjenjaš mišljenje čim gazda namigne
Meni je kod Ere nevjerojatno slijedece.....on kaze bit ce to to i to. Ne bude ni blizu toga...ono totalno suprotno. I on opet puca smajlije i tvrdi da je to zapravo ono sto je on govorio ali ga nitko nije razumio jer je on intelektualno na nekom svom nivou neshvatljivom nikome od drugih smrtnika. Meni je Ero generalno bio uvijek okej. Ali je jedna od uobrazenijih osoba na forumu.
Guest- Guest
Ma koja podjela BiH pogotovo sad kad je turska opet uskočila u sedlo ali ovaj put preko ruja? A i da nije tako budi siguran da se BiH neće podjeliti bez rata ali da se ne ponavljamo jer smo već dosta puta o tome razglabali.epikur37 wrote:tre911 wrote:Što, više ti ne smetaju muslimančine i dogovor oko BiH sa istima? Više ti ne smetaju isilovci i oni koji su prašili po Asadu? Veliš sad su turci vaši i sve se mjenja :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:Ja niti ne pokušavam pomoći yodi, on se sam bori uglavnom protiv svih vas do jučer putinovaca a od danas rusovehabija, ja samo tebe malčice prckam zbog svih onih pizdarija koje si pisao do sada i zbog toga što mjenjaš mišljenje čim gazda namigneepikur37 wrote:
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:preko_vode_do_slobode wrote:epikur37 wrote:tre911 wrote:Što, više ti ne smetaju muslimančine i dogovor oko BiH sa istima? Više ti ne smetaju isilovci i oni koji su prašili po Asadu? Veliš sad su turci vaši i sve se mjenja :DDepikur37 wrote:
Meni je kod Ere nevjerojatno slijedece.....on kaze bit ce to to i to. Ne bude ni blizu toga...ono totalno suprotno. I on opet puca smajlije i tvrdi da je to zapravo ono sto je on govorio ali ga nitko nije razumio jer je on intelektualno na nekom svom nivou neshvatljivom nikome od drugih smrtnika. Meni je Ero generalno bio uvijek okej. Ali je jedna od uobrazenijih osoba na forumu.
ero ima hercegovačku pozu i što više ljudi kaže da je bijelo on više prijone za crno :D
2015-08-06
tre911 wrote:Ma koja podjela BiH pogotovo sad kad je turska opet uskočila u sedlo ali ovaj put preko ruja? A i da nije tako budi siguran da se BiH neće podjeliti bez rata ali da se ne ponavljamo jer smo već dosta puta o tome razglabali.epikur37 wrote:tre911 wrote:Što, više ti ne smetaju muslimančine i dogovor oko BiH sa istima? Više ti ne smetaju isilovci i oni koji su prašili po Asadu? Veliš sad su turci vaši i sve se mjenja :DDepikur37 wrote:tre911 wrote:
Rusija se ukopala u srpskoj a sad kad je i turska pod pashom, lako se to raskusura....
2015-08-06
Evo dogovoreno. Detalje ćemo poslje izbora.epikur37 wrote:tre911 wrote:U čega se kladimo? Idemo nešto simbolično pa kako kom bude.epikur37 wrote:tre911 wrote:Ona je beštija i 99% sam siguran u njenu pobjedu ma što god govorile ankete. Ima se ko za to pobrinuti.MaximusDecimusMiridije wrote:Ameri odavno nisu imali dvoje vecih imbecila u utrci za predsjednika. Bas odavno nije bilo ono bas da su do te mjere bas ono zle i pretjerano samoljubljive osobe se natjecale za to mjesto. Potpuni poraz zdravog razuma u samoj Americi. Ona je potpuno posvecena samoj sebi izrazito ambiciozna luda kucka koja je idealan kandidat za predsjednika u ovoj situaciji. A na pola mandata cemo ovdje svi pricati da je ludja od Busha. I to s razlogom. Ima jebenu potrebu dokazati da ima muda....bit ce na sve strane pucnjave. Odabir Trumpa pak znaci daljnju politicku defenzivu Amerike. On puno vise laje nego sto je u mogucnosti napraviti sranja na racun onoga sto izgovori sve.....cak mislim da bi dugorocno bilo manje stete njegovim izborom. Lik je klaun i vjerojatno bi dozivio odredenu politicku izoliranost medjunarodnu. Sto je nesto sto je bilo nepojmljivo za pomisliti prije par godina. Ali ona....ona je opasna.
Dobro, makar nisam siguran u pobjedu trumpa ali neki šušur osjetim. Neka bude roštilj, e u restoranu nego vlastiti i gajba pive. evo.
Guest- Guest
Dobio sam gažu u pučkom učilištu i moram napisati 25 strana verdana 12 do ponedjeljka ali evo trošim dragpocjeno vrijem da rasvijetlim vas rusofobe...ajme meni...ovo je na moju štetu
2015-08-06
Ja sam dobio gazu u plinari jednoj. Nije jos ni pocelo a vec razmisljam da otvorim desetak boca i uzgam cigaretu i odnese vrag i mene i to mjesto.
Guest- Guest
Page 9 of 15 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 15
Similar topics
» Summit Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
» Rusija, Iran i Turska kroje sudbinu Sirije bez SAD-a
» Novi Ruski MS-21 sletio u Stambol na sam dan summita Rusija-Iran-Turska
» Rusija, Iran i Turska osudile ubojstvo vođe Hamasa: "Izrael ne želi mir"
» Erdogan i Adem Vuchiqi najavili zajednički sastanak Turska - Rusija - Srbija - BiH
Page 9 of 15