Jelena Rozga otkrila da žarko želi postati majka: 'Vrijeme je'
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Jelena Rozga otkrila da žarko želi postati majka: 'Vrijeme je'
Idemo dalje.
Bomba otkucava.
Ja sam besmrtno biće koje je u ovom životu jedno 200 puta izašlo iz tijela i može to kad god hoće ( odvojit se od tijela ) , bez problema se mogu inkarnirat na drugu planetu ili uopće ne inkarnirat ako se meni to ne da .......a vi se hbte.
WW3
Bomba otkucava.
Ja sam besmrtno biće koje je u ovom životu jedno 200 puta izašlo iz tijela i može to kad god hoće ( odvojit se od tijela ) , bez problema se mogu inkarnirat na drugu planetu ili uopće ne inkarnirat ako se meni to ne da .......a vi se hbte.
WW3
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
mislim da za njen problem postoji rješenje.......trebalo bi je po domaći ....e.sad da to iznosi u javnost......mnogo žena to želi pa ne trubi po cesti da se oće pojebat zapraf.....mala nađi plodnu kitu i oderi....alat imaš,zanat znaš.......
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
v_vlado wrote:mislim da za njen problem postoji rješenje.......trebalo bi je po domaći ....e.sad da to iznosi u javnost......mnogo žena to želi pa ne trubi po cesti da se oće pojebat zapraf.....mala nađi plodnu kitu i oderi....alat imaš,zanat znaš.......
Bitno je da sam ja narcisoidan i jesam da ne bude zabune a ona je princeza pa joj moraš zahvaljivati jer ti je rodila djecu pa je jedan narcisoidni otišao pa drugi pa treci i eto sad mora u banku sperme i to je najpoštenije pa kad se djete rodi stani ispred zgrade te banke sperme i reci : moraš mi zahvaljivat jer sam ti eto rodila djete.
Ha ha ha ha ha
Aj bježi.
2014-04-11
Nives Celzijus je bolja ako cemo iskreno.
Rozge i taj tip ženskih pravog muškog ne zanimaju.
Rozge i taj tip ženskih pravog muškog ne zanimaju.
2014-04-11
Interlocutor: Is the woman of our time beautiful or ugly compared to that future?
Kronbus: Maybe, in our time, it will come again, the same trend as the 20th century, the slender woman, in the 2200s the trend changed to a chubby woman... The preferences were changing... Besides, there are not so many years. What do you think it will change in 500 or 1000 years?------
Sugovornik: Je li žena našeg vremena lijepo ili ružno u odnosu na tu budućnost?
Kronbus: Možda, u naše vrijeme, to će opet doći, isti trend kao i 20. stoljeća, vitke žene, u 2200s trend mijenja u bucmast žena ... preferencije mijenjaju ... Osim toga, ne postoje toliko godina. Što misliš da će se promijeniti u 500 ili 1000 godina?
----
2014-04-11
BUdete krahirali a ovo jedno njeno kopile koje ona rađa kasno ( trebala bi sad rodit najmanje troje a ne dvoje da bude održiv natalitet jer kasno rađa ) vam nece pomoc da zaustavite trend izumiranja koji je otprililke 40 tisuca ljudi manje u Hr šta radi islejavanja šta radi slabog nataliteta.
Njeno kopile vam tu nece ništa pomoc a ona ga rađa tj želi sada jer joj je psić dopizdio dakle trend.
Cisti egoizam.
Njeno kopile vam tu nece ništa pomoc a ona ga rađa tj želi sada jer joj je psić dopizdio dakle trend.
Cisti egoizam.
2014-04-11
A zašto se u Hrvatskoj ne podupre trend rađanja?RayMabus wrote:BUdete krahirali a ovo jedno njeno kopile koje ona rađa kasno ( trebala bi sad rodit najmanje troje a ne dvoje da bude održiv natalitet jer kasno rađa ) vam nece pomoc da zaustavite trend izumiranja koji je otprililke 40 tisuca ljudi manje u Hr šta radi islejavanja šta radi slabog nataliteta.
Njeno kopile vam tu nece ništa pomoc a ona ga rađa jer joj je psić dopizdio dakle trend.
Cisti egoizam.
Zbog čega se već 30 i kusur godina propagira taj dekadentni zapadnjački način života i neozapadnjačka filozofija?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa zato šta živiš u emanicpaciji.
Reci im da treba rađat da društvo ekonomski ne propadne i one ce ti reč ovo : Šta ti misliš da sam ja rasplodna krava ?
OK nisi al placaj onda taj luksuz šta neželiš rađat jer to tvoje ponašanje i sve to vodi cijelo društvo u ekonomsku propast pa nit ima pemzija nit posla jer sve starcad nit išta.
Reci im da treba rađat da društvo ekonomski ne propadne i one ce ti reč ovo : Šta ti misliš da sam ja rasplodna krava ?
OK nisi al placaj onda taj luksuz šta neželiš rađat jer to tvoje ponašanje i sve to vodi cijelo društvo u ekonomsku propast pa nit ima pemzija nit posla jer sve starcad nit išta.
2014-04-11
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Jelena M. iz Austrije: Majka mi je napravila sihir “pečat crne udovice” zbog momka muslimana
» Jelena Veljača o ženama na Balkanu : Ovdje je žena sluga i žrtva a biti samohrana majka je stravično.
» Škoro želi postati gradonačelnik...negdje
» Je li g. Leko glasao za Reinera jer želi postati sudac Ustavnog suda?
» SDA cijelo vrijeme ovdje želi izgraditi Islamski rezervat
» Jelena Veljača o ženama na Balkanu : Ovdje je žena sluga i žrtva a biti samohrana majka je stravično.
» Škoro želi postati gradonačelnik...negdje
» Je li g. Leko glasao za Reinera jer želi postati sudac Ustavnog suda?
» SDA cijelo vrijeme ovdje želi izgraditi Islamski rezervat
Page 4 of 4